- 5 Mayıs 2013
- 33.879
- 41.450
- 798
Amin gülüm. Kan verdim bekliyorum.. 12 de çıkacakmış.. Çok heyecanlıyım duâ bekliyorum sizlerden kuzum..
Merhaba geçmiş olsun hikayelerimiz çok benzer o yüzden yazmak istedim. Ben beş yıllık evliyim bu dördüncü gebeliğim ilki dış gebelik oldu ikincisi kimyasal üçüncü dış gebelik oluştu tekrardan ve dr kesinlikle kendin gebe kalma artık dedi ve benimde rahim filmin çok iyi nasıl oluyor onu bende anlamadım. Drum bunun tüplerdeki bir yapısal bozukluktan kaynaklanabileneğini bunun hsg de görülmeyeceğini söyledi. Bizde tüp bebeğe yöneldik ilk denemede hamile kaldım ama bunda da bebeğin gelişimi keseye göre geride dedi yarın benim de kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız sende inşallah keseyi görürsün umudunu kaybetmeEğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
Benim kesede beşinci haftada yolk sacı zor gördü biraz uğraştı geç yerleşmiş olabilir dedi inşallah seninde öyledirYüreğime su serpiyorsunuz inşallah benimde küçük olduğu için görünmedi zaten ben daha 4+5 falanım ve oda adetin ilk gününe göre yumurtlama zaten geç oldu 17. Günümde inşallah yarın görürüz bebeğimi
Yüreğime su serpiyorsunuz inşallah benimde küçük olduğu için görünmedi zaten ben daha 4+5 falanım ve oda adetin ilk gününe göre yumurtlama zaten geç oldu 17. Günümde inşallah yarın görürüz bebeğimi
Dua ediyoruz inşallah pozitiftir hep içimde öyle bi his var
Bugun saat 12 olmaz artik :)
Hadi hayirli haberlerini al insallah ablacim.
Sağolun kızlar Allah razı olsun canlarım. Inşallah sonuç hayırlısıyla güzel olur. Kan verdikten sonra laboratuvarın önünde eşimle konuştum. Gece bir rüya görmüş. Rüyamda bir çocuk vardı sanki kaybettiğimiz bebeğimizdi bana öyle geldi. Benim musluklarım açıldı. Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlısı ile...Neslihaann atesin kac cikti bugün olctun mu? Sabahtan beri bakiyorum tabloya.
LeYLa_21 abla iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarim sizinle
Amin canım inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahHadi inşallah güzel haberlerle grl
Bende inşallah pozitifi görürüm canım..Sabirsizlikla bekliyoruz :)
Sağolun kızlar Allah razı olsun canlarım. Inşallah sonuç hayırlısıyla güzel olur. Kan verdikten sonra laboratuvarın önünde eşimle konuştum. Gece bir rüya görmüş. Rüyamda bir çocuk vardı sanki kaybettiğimiz bebeğimizdi bana öyle geldi. Benim musluklarım açıldı. Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlısı ile...
inşallah canım içini ferah tut elcanki de miydi kese diilde ilk başta yerleşeceği yer gözükmüştü doktor sana da buraya yerleşicek gibi duruyo demiş dimi inşallah gözükcek kese ve sağlıkla devam etsin tabi inşallahhAynı ben bende ovu 17. Gün inşallah bende hayırlısıyla görürüm keseyi hatta 2. Gittiğim doktor ben %90 iç gebelik oldugunu düşünüyorum dedi. Cuma gel ama pazartesiye kadar dış gebelik takibi gibi takip yapacaz dedi ama görecez keseyi dedi içimi çok rahatlattı
biz bile heyecanlandıkAmin gülüm. Kan verdim bekliyorum.. 12 de çıkacakmış.. Çok heyecanlıyım duâ bekliyorum sizlerden kuzum..
evet ya bende geç duydum kalbi fln doktor hiç bu hafta bakalım bida bakalım fln yapmadı gayet rahat 2 hafta sonra bakalım dedi gönderdi beniBende o doktor gibi dusunuyorum. 3200 Hcg ile 6+3'te keseyi zor gorduk.
Kalp atisini duydugumuzda 8+4'tu ki millet daha 6. haftada duydugundan bahsediyor.
Benim doktor ve ben ortaligi velveleye verseydik ohooo dusunsene :)
Bence icini rahat tut. Bu sefer oldu bence.
Leyla abla elimde tel heyecanla bekliyorum:)) hadi insallahAmin canım inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Bende inşallah pozitifi görürüm canım..
evet ya bende geç duydum kalbi fln doktor hiç bu hafta bakalım bida bakalım fln yapmadı gayet rahat 2 hafta sonra bakalım dedi gönderdi beni
Neden olmasın CNm Bebişin Yen'i yerleşti belki de.beta çok güzel ilerliyor ben hala dış gebelik olasılığını hiç düşünmüyorum.sen bizden daha iyi bilirsin hiç gördün mü duydun mu normal ilerleyip dış gebelik olan.mutlaka ya yetersiz artış yada iniş çıkışlar olmuştur mutlaka.sen içini ferah tutVeson ben bu gece rüyamda kendi kendime diyordum ki şu düşüş tutunma düşüşüydü o yüzden görünmedi diyordum
Nice nice mutlu senelere birlikte inşallah:) CNm ateşin genelde çatladıktan sonra kaça yükseliyordu önceki tablolarında.bu benim tablom olsaydı bu ateşle henüz çatlamamış derdim mesela.:))sen de diğer tablolarla karşılaştır bakalımVeson cnm iki günlük ateşe göre yumiş çatlamamış gibi sence de öyle mi? usta yorumlarından yap bakalım :)
bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yılımız doldu nasıl geçti anlamadım bir yandan mutlu bir yandan buruk duygular içindeyim.
Ay hadi çok heyecanlı:)hemen yazSağolun kızlar. Sonuç çıkmış doktorun çağırmasını bekliyoruz.. Duanızı bekliyorum canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?