Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
Merhaba geçmiş olsun hikayelerimiz çok benzer o yüzden yazmak istedim. Ben beş yıllık evliyim bu dördüncü gebeliğim ilki dış gebelik oldu ikincisi kimyasal üçüncü dış gebelik oluştu tekrardan ve dr kesinlikle kendin gebe kalma artık dedi ve benimde rahim filmin çok iyi nasıl oluyor onu bende anlamadım. Drum bunun tüplerdeki bir yapısal bozukluktan kaynaklanabileneğini bunun hsg de görülmeyeceğini söyledi. Bizde tüp bebeğe yöneldik ilk denemede hamile kaldım ama bunda da bebeğin gelişimi keseye göre geride dedi yarın benim de kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız sende inşallah keseyi görürsün umudunu kaybetme

Benim kesede beşinci haftada yolk sacı zor gördü biraz uğraştı geç yerleşmiş olabilir dedi inşallah seninde öyledir

Canım ben evde idrar testi yaptığımda 4+3 tü. Ben o zaman baya geç doktora gitmiştim hemen gitmemiştim. 7+3 te doktora gitmiştim. Ama bebek 6+3 çıkmıştı ve vajinalden kalp atisini almıştık ancak. Bay ada küçücük tu.. Eğer ilk öğrendiğimde hemen gitseydim 3+3 gibi olacaktı ve bırak keseyi hiç bir şey gormeeyecektik. geç yumurtlama ve geç döllenme olayı var. inşallah cumaya sende güzel haberler alirsinn. Duamizdasin.

Dua ediyoruz inşallah pozitiftir hep içimde öyle bi his var

Bugun saat 12 olmaz artik :)
Hadi hayirli haberlerini al insallah ablacim.

Neslihaann atesin kac cikti bugün olctun mu? Sabahtan beri bakiyorum tabloya.
LeYLa_21 abla iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarim sizinle
Sağolun kızlar Allah razı olsun canlarım. Inşallah sonuç hayırlısıyla güzel olur. Kan verdikten sonra laboratuvarın önünde eşimle konuştum. Gece bir rüya görmüş. Rüyamda bir çocuk vardı sanki kaybettiğimiz bebeğimizdi bana öyle geldi. Benim musluklarım açıldı. Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlısı ile...

Yaa kiyamam. Insallah ablacim

inşallah canım içini ferah tut elcanki de miydi kese diilde ilk başta yerleşeceği yer gözükmüştü doktor sana da buraya yerleşicek gibi duruyo demiş dimi inşallah gözükcek kese ve sağlıkla devam etsin tabi inşallahh

evet ya bende geç duydum kalbi fln doktor hiç bu hafta bakalım bida bakalım fln yapmadı gayet rahat 2 hafta sonra bakalım dedi gönderdi beni

evet ya bende geç duydum kalbi fln doktor hiç bu hafta bakalım bida bakalım fln yapmadı gayet rahat 2 hafta sonra bakalım dedi gönderdi beni

Ayni benim doktor.
Hcg bakti 119 mu neydi.
10 gun sonra gel keseye bakalim dedi.
Gittim hcg istedi 3200 kusir cikti bakalim alttan dedi zar zor gorduk. Yolk molk hak getire zaten.
2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi.
Ben de sakindim gerci baska doktora falan gitmedim. Doktor panik olsa belki ben de panik olacaktim. Ama sayesinde cok rahat gecti tum asamalar.

Veson ben bu gece rüyamda kendi kendime diyordum ki şu düşüş tutunma düşüşüydü o yüzden görünmedi diyordum
Neden olmasın CNm Bebişin Yen'i yerleşti belki de.beta çok güzel ilerliyor ben hala dış gebelik olasılığını hiç düşünmüyorum.sen bizden daha iyi bilirsin hiç gördün mü duydun mu normal ilerleyip dış gebelik olan.mutlaka ya yetersiz artış yada iniş çıkışlar olmuştur mutlaka.sen içini ferah tut

Nice nice mutlu senelere birlikte inşallah:) CNm ateşin genelde çatladıktan sonra kaça yükseliyordu önceki tablolarında.bu benim tablom olsaydı bu ateşle henüz çatlamamış derdim mesela.:))sen de diğer tablolarla karşılaştır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…