Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın cnm eski tablolar çatladıktan sonra 36,6-36,7 falan oluyor.bence de çatlamadı.

Ayy buralar çok heyecanlıymış bu aralarr
Neslihaann canım benim içimden hiç kötü bir şey geçmedi okurken, değerlerin çok güzel artmış, İnşallah yarın güzel haberi vereceksin, dua ediyorum senin için. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur, sağlıkla da kucağına almak nasip olur.

@Themodernmumma canım gözünaydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, müsait olduğunda Doğum şeklini ve yaşadıklarını da anlat lütfen.

@LeYLa_21 çok heycanlııııı Ateş süper inşallah sonuda güzel olur

Valla 2. Dusugumde bu doktor takip etmişti hatırlarsan artışlar güzeldi doktor kendi sonlanan dış gebelikte olabilir spontane düsukte olabilir demişti sonra erkek doktoruma sormuştum değerler iki kat iki kat artmissa duş gebelik değildir demişti artık bende bu diş Gebeliği çözemez oldum

Canım hoşgeldin Yeni görüyorum seni.. Allah ibadetlerini kabul etsin inşallah, en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin...
sağol cnm Allah razı olsun.rabbim isteyen herkese gidip görmeyi nasip etsin inş.
senin nasıl gidiyor :)
rabbim sağlıklı bir şekilde bizlerede nasip etsin inş.

sağol cnm Allah razı olsun.rabbim isteyen herkese gidip görmeyi nasip etsin inş.
senin nasıl gidiyor :)
rabbim sağlıklı bir şekilde bizlerede nasip etsin inş.

Amin canım inşallah.. benim iyi gidiyor şimdilik, hep böyle devam eder umarım.
Buradaki herkes için dua ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde nasip edecek Rabbim..

LeYLa_21 @Themodernmumma benim alıntılar çıkmamış.. Leyla dan fırça yemeyelim şimdi

ay bende 12 de sonuç çıkıcak diye merakla koştum odama üretimden gelip haniii sonuç nerdee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…