- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Had I had I Leyland ablaaaaaaa:)Sağolun kızlar. Sonuç çıkmış doktorun çağırmasını bekliyoruz.. Duanızı bekliyorum canlar...
Yok koca kişisi derecemi aldı stres yapmayayım diye o yüzden ölçemedimNeslihaann atesin kac cikti bugün olctun mu? Sabahtan beri bakiyorum tabloya.
LeYLa_21 abla iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarim sizinle
Sağolasın cnm eski tablolar çatladıktan sonra 36,6-36,7 falan oluyor.bence de çatlamadı.Nice nice mutlu senelere birlikte inşallah:) CNm ateşin genelde çatladıktan sonra kaça yükseliyordu önceki tablolarında.bu benim tablom olsaydı bu ateşle henüz çatlamamış derdim mesela.:))sen de diğer tablolarla karşılaştır bakalım
Sağolasın cnm eski tablolar çatladıktan sonra 36,6-36,7 falan oluyor.bence de çatlamadı.
Sağolun kızlar. Sonuç çıkmış doktorun çağırmasını bekliyoruz.. Duanızı bekliyorum canlar...
Valla 2. Dusugumde bu doktor takip etmişti hatırlarsan artışlar güzeldi doktor kendi sonlanan dış gebelikte olabilir spontane düsukte olabilir demişti sonra erkek doktoruma sormuştum değerler iki kat iki kat artmissa duş gebelik değildir demişti artık bende bu diş Gebeliği çözemez oldumNeden olmasın CNm Bebişin Yen'i yerleşti belki de.beta çok güzel ilerliyor ben hala dış gebelik olasılığını hiç düşünmüyorum.sen bizden daha iyi bilirsin hiç gördün mü duydun mu normal ilerleyip dış gebelik olan.mutlaka ya yetersiz artış yada iniş çıkışlar olmuştur mutlaka.sen içini ferah tut
Amin gülüm inşallah heyecan içinde doktorun çağırmasını bekliyoruz. Önümde 3 kişi var daha.. Bu hastanede beklemekten ömrüm çürüdü..LeYLa_21 Leyloş, kuzum inşallah yüzümüz senle güler. Bekleyeceğim haberini
Çatlamamıştır öyle ise hadi çalışmalar başlasın:)Sağolasın cnm eski tablolar çatladıktan sonra 36,6-36,7 falan oluyor.bence de çatlamadı.
İnşallah mutlu çıkarım canım...Hemen gir cik bir an once :)
Amin gülüm inşallah heyecan içinde doktorun çağırmasını bekliyoruz. Önümde 3 kişi var daha.. Bu hastanede beklemekten ömrüm çürüdü..
Ya bu sonucu niye size vermiyorlar heyecandan ben şimdiye bayılacak olurdumAmin gülüm inşallah heyecan içinde doktorun çağırmasını bekliyoruz. Önümde 3 kişi var daha.. Bu hastanede beklemekten ömrüm çürüdü..
sağol cnm Allah razı olsun.rabbim isteyen herkese gidip görmeyi nasip etsin inş.Canım hoşgeldin Yeni görüyorum seni.. Allah ibadetlerini kabul etsin inşallah, en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin...
dünde fantazi gecelikler geldi kargoylaÇatlamamıştır öyle ise hadi çalışmalar başlasın:)
hamiş haberini heyecanla bekliyoruz leyloş :)Amin gülüm inşallah heyecan içinde doktorun çağırmasını bekliyoruz. Önümde 3 kişi var daha.. Bu hastanede beklemekten ömrüm çürüdü..
sağol cnm Allah razı olsun.rabbim isteyen herkese gidip görmeyi nasip etsin inş.
senin nasıl gidiyor :)
rabbim sağlıklı bir şekilde bizlerede nasip etsin inş.
Ayy buralar çok heyecanlıymış bu aralarr
Neslihaann canım benim içimden hiç kötü bir şey geçmedi okurken, değerlerin çok güzel artmış, İnşallah yarın güzel haberi vereceksin, dua ediyorum senin için. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur, sağlıkla da kucağına almak nasip olur.
@Themodernmumma canım gözünaydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, müsait olduğunda Doğum şeklini ve yaşadıklarını da anlat lütfen.
@LeYLa_21 çok heycanlıııııAteş süper inşallah sonuda güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?