Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..

Canım tabii ki üzülmek de pes etmekte yok inşallah en yakın zamanda bizde sevinecegiz

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Ya leyla abla sen çok yüksek hamilelik belirtileri yaşıyorsun ateş böyle güzel çok umitlenmistim ya şaşkınım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Çok şaşırdım cnm, hayırlısı olsun ne denirki.. bu senin ikinci aşılamaydı, acaba aşılama yerine tüp mü düşünseniz?

Benim de bu dördüncü ilkim dış gebelik 2. Düşük 3. Kimyasal 4. De bu bekliyoruz işte bi umut inşallah yolunda gider diye.bana da bu doktor öyle dedi bu dış gebelik olursa risk %30 a çıktığı için daha normal denemeden tüp bebek dedi.
İnşallah bebeginin gelişimi hızlanır arayı kapatır umutsuz olma hiç bir zaman hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Ablamm sayfaları dua ede ede okudum. Güzel haberler almak umuduyla. Çok üzüldüm . Ne yapalım rabbimin takdiri. Umarım en kısa zamanda hepimiz yaşarız güzel duyguları. Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

HADİ yaa...hayırlısı CNm ya.bu kadar belirti beyin nesiydi?senin vücut hep psikolojik olarak hamile gibi davranıyor.hepimiz ümitlenmiştik.rabbim gelecek ay yüzünü güldürsün inşallah.

HADİ yaa...hayırlısı CNm ya.bu kadar belirti beyin nesiydi?senin vücut hep psikolojik olarak hamile gibi davranıyor.hepimiz ümitlenmiştik.rabbim gelecek ay yüzünü güldürsün inşallah.
Evet ya belirtileri o kadar belirgin hamilelik belirtisi ki onun tablosu çok güzel ilerliyordu ben onun belirtileri kendimde görünce onun tablosu kadar tablom iyi değil benimkiler relg belirtisi leyla abla bu ay hamile demiştim

Canım ben bebeğinin seninle olduğuna inanıyorum. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

LeYLa_21
@LeYLa_21 ablacım son sayfaya kadar heyecanla duayla okudum tüm mesajları, güzel haberini bekliyoruz önümüzdeki ay inşallah. Rabbim sabır versin inşallah kavuşacaksın meleğine

Bende kendiliğinden ekim ayında kimyasalım var, ocak ta rahim filmim çekildim ve sağ tüp tıkalı çıktı, doğalı beklemiyorsun ve aşılama bile 1 tane yapıldı.. bence doktorların o kanısı yanlış..sonuçta bir tüp Yok, kimyasal olduysa açıktır mantıcını neden düşünüyorlar..

LeYLa_21 o belirtiler neydi ozaman, sen geçen aylardaki belirtilerinde aynıydı,, övü geçince senin bünyen değişiyor.üşütüyorsun , bunun sonucu o galiba. Hayırlısı olsun,1 ay dinlenmeden beklemeden mi aşılama yapacak ,,, ben direkt tüp bebek araştırmalarına başladım,, yoruldum ...

Evet maalesef ilk gebelik dış olunca diğerlerinde risk artıyor. Ama ben inanıyorum rahim kalınlığı falan iyi demiş drun inşallah kendini gösterir. Allah razı olsun benim için söylediklerine inşallah hepimiz hayırlı haber alırız yarın

Evet ya belirtileri o kadar belirgin hamilelik belirtisi ki onun tablosu çok güzel ilerliyordu ben onun belirtileri kendimde görünce onun tablosu kadar tablom iyi değil benimkiler relg belirtisi leyla abla bu ay hamile demiştim
Sırf bu yüzden Leyla ya yorum yapmaya çekiniyorum.belirtiler tavan ateş süper dpo uzuyor ama sonu hüsran .ne oluyor bilmiyorum o kadar istek ve baskı varki psikolojikman vücut hamile gibi mi davranıyor bilmiyorum ki??

Senin randevu saat kaçta CNm inşallah güzel sonuç alırsınız ikiniz de

Hayirlisi olsun ablacim. Umutsuzluk yok. Oyle ya da boyle gelecek bebegin insallah.

Senin randevu saat kaçta CNm inşallah güzel sonuç alırsınız ikiniz de
Sağol canım yarın saat üç buçukta inşallah hayırlı olur ikimiz içinde ben bugün çalışıyorum vakit daha çabuk geçer bana yarında güzel olursa sonuç içim rahatlar

Bu progestanı benim vücudum kabul etmiyor galiba yine aynı oldum gözlerim karardı başım fena dönüyor el ayaklarda cansızlık ve uyuşma gece içtiğim bişey yapmadı bana bu doktor gece ağızdan al gündüz dene yan etki ederse alttan koy dedi

hayirlisi olsun üzülme desem de uzuleceksin biliyorum ama kendini yipratma. insallah daha fazla bekletmez bebis...

canim hic agizdan alipta işkence etme kendini at fitil olarak rahat et. hem bi doktor demisti vajinal kullanmak daha etkiliymis

Hayırlısı olsun en kısa zamanda olsun inşallah canım ne denir ki herşey güzel Rabbim nasibini bekletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…