Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tabii ki üzülmek de pes etmekte yok inşallah en yakın zamanda bizde sevinecegiz

Ya leyla abla sen çok yüksek hamilelik belirtileri yaşıyorsun ateş böyle güzel çok umitlenmistim ya şaşkınım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Çok şaşırdım cnm, hayırlısı olsun ne denirki.. bu senin ikinci aşılamaydı, acaba aşılama yerine tüp mü düşünseniz?

HADİ yaa...hayırlısı CNm ya.bu kadar belirti beyin nesiydi?senin vücut hep psikolojik olarak hamile gibi davranıyor.hepimiz ümitlenmiştik.rabbim gelecek ay yüzünü güldürsün inşallah.

Sırf bu yüzden Leyla ya yorum yapmaya çekiniyorum.belirtiler tavan ateş süper dpo uzuyor ama sonu hüsran .ne oluyor bilmiyorum o kadar istek ve baskı varki psikolojikman vücut hamile gibi mi davranıyor bilmiyorum ki??

Hayirlisi olsun ablacim. Umutsuzluk yok. Oyle ya da boyle gelecek bebegin insallah.
Sağolun kızlar..iyiki varsınız...doktor üzüldüğümü anlayacınca özel odaya aldı beni muayene bahanesiyle..biraz konuştuk.rahatladım biraz..tüp bebekte bile döllendirip koyuluyor yinede olmayan var..senin yumurtaların herşeyin harika 1.ci de olmadı ama 2.cide olur ama 3.cüde olur..üzülmek yok..öyle yada böyle bu işi beraber başaracağız dedi..Allah razı olsun doktorum gerçekten anlayışlı ve iyi bir insan genç dinamik bir doktor...bende önce Allaha sonra ona güvendiğimi söyledim..hocam benim derdim yavruma bir kardeş verebilmek bu dünyada o çok istiyor dedim..biliyorum seni anlıyorum...kendini rahat bırak stres bu işin düşmanı dedi..illa olacak diye kendini şartlandırma dedi...adetin 3.günü yine gel yumurtalara bakalım duruma göre aşılama kararı alırız tekrar dedi...hayırlısı olsun...Rabbimden emir çıkmadıkça kendimizi öldürsekte boş...üzüldüm elbette o kadar uğraş çöpe gidiyor..değer 1,20 çıkmış..doktor motive edici konuştu..ben yine haziranı bekliyorum galiba..biliyorsunuz önceki gebeliğim haziranda kendiliğinden olmuştu..Rabbime asla isyan etmiyorum..dünya güzeli bir yavrum var elbet kardeşinide gönderecek Yüce Rabbim...Allah hepimizi mutlu etsin inşallah..hepinizede desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum ve tekrar tekrar söylüyorum hepiniz iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum kızlar..biz artık aile gibi oldum...ben bugün çok üzüntülüydüm ama annem babam durumu bilmiyordu yanlarında güldüm eğlendim üzüntümü belli edemezdim...hepinizi çok öpüyorum...

Amin gülüm inşallah...hakkımızda hayırlısı..sen önden git bizde arkadan gelelim inşallah esmacım...
önü arkasi yok hep birlikte insallah :) bi de hep pozitif düşün leyla ablacim. ben artik hep kendimi cocuk olmasa da eşimle mutluyum ben diye teselli ediyorum, sen de kizim var cok şükür onla mutluyuz diye teselli ol biz ille cocuk olsun diye üstüne düştükçe kaciyo veletler :)))

Yok koca kişisi derecemi aldı stres yapmayayım diye o yüzden ölçemedim
Aslinda iyi de olmuş olumlu dusuncez canim olumlu olacak insallah

dünde fantazi gecelikler geldi kargoyla bütün şartlar sağlandı benim açımdan kocamın ereksiyon sorunu olmasa iyi.bazı gecelerimizi berbat ediyor
Canim sizin o sorun devam ediyor mu? Eşin takviye falan aliyormu belki onlar fark eder. Aslinda en iyisi doktor psikolojikmi hormonel bir problem mi belli oluyor.

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Canim ablam üzülme önümüze bakalim. Rabbimin uygun gördüğü bir zaman var demek ama gercekten belirtiler beni de cok umitlendirdi. Acaba psikolojikmi oluyor senin. Bilemedim ki. Insan yorum yapmaya korkuyor ates guzel problem yok belirti desen var ama sonuc boyle olunca...

Benim 18 ocakta pozitifti gecen sene kimyasal oldu. Bu sene ocakta geldi yavrum tam 18nde kan testi yaptirdim yine. Insallah ablacim gelmistir zamani

Amin canım sağolasın..Rabbimin takdiri..inşallah hayırlısı ilerdedir gülüm...
ablacım gerçekten bu işin düşmanı stres bence eşin çok sıkıştırdığı için mi yavrun çok istediği için mi bilemiyorum ama çok stres yapıyosun ah bi akışına bırakabilsek herşey daha kolay olacak sanki 19 ay olmayan bebek bizde neden o ay oldu nasıl oldu hiç anlamadm bak ama aklımda hamile kalmanın bi harfi bile yoktu babam bş taraftan kendi ara kanamalarım bitaraftan dpo bile saymamıştm inşallah Rabbim hayırlı tez zamanda sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler naaip etsin hepinize bize de sağlıkla kucağımıza almayı tabi

Amin gülüm inşallah..demekki zamanı var..Rabbim en hayırlısını bilendir şüphesiz...ben Rabbime sonsuz güveniyorum..kendimi ona bırakmışım inşallah hayırlı vakitte yavrumu gönderecek..bugün kan verirken sadece aklımda kaybettiğim yavrum vardı..aklıma geldikçe üzülüp ağlıyorum elde değil..benimle hamile kalanlar şimdi kucaklayıp seviyor yavrularını insan onları gördükçe içten içe eriyor...sonra kızıma sarılıp iyiki Rabbim kızımı nasip etmiş diyorum..dünyaları verseler onu hiç birşeye değişmem...bugün okuldan babasıyla aldık öğlen beni görünce koştu geldi anneciğim bu gün okulda anne şarkısı öğrendik dedi hemen söylemeye başladı..sımsıkı kucakladım tüm derdim uçup gitti....kızım olmasaydı kafayı yerdim sanırım...çok takıyorum farkındayım doktor bile söyledi stres yok rahat olacaz bu süreçte dedi...inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin Mevlam ...güzel sözlerin için teşekkür ederim ablacım...çok öpüyorum pınarcım...
Amin gülüm sağol kuzum..ah bu stres olmasa..ben hamile kaldığım ay o kadar rahattımki..gittim eşimin memleketine gezdik eğlendik kaynımın düğüne gitmiştik..süperdi..geldiğim ay hamile kaldım..eşime diyorum tekrar mı gitsek diye..gülüyor...

evet canım doğru söylüyorsun..bazen dünyayı kendime zehir ettiğimi düşünüyorum...ama kızımın sınıfta tüm arkadaşlarının bu sene kardeşleri oldu kimi doğurdu kimi henüz hamile..çocuk ister istemez soruyor kardeşim ne zaman doğacak daha çok varmı diyor...bazen sessiz odaya gidip ağlıyorum elde değil..çocuğa verecek cevap bulamıyorum gülüm..bu durum anlatılmaz yaşanır..yoksa ben elbette yavrumla çok mutluyum...inşallah Rabbim nasip edecek gülüm cümlemize...

evet cnm ara ara devam ediyor.umreden geldiğimden beri baya baya sıkıntı var.
çaktırmamaya çalışıyorum ama çok bozuluyorum.beni mi çirkin buluyo, acaba beni sevmiyo mu diyorum
eşim doktora gitmekten hiç çekinmeyen biri, bana söylemeden doktoruna randevu almış 2 mayısa.şuan izindeymiş.
takviye alıyordu hamile olunca hepsini eczaneye götürdüm ihtiyacı olanlara verin dedim :)
evicap trendal proxeed keçiboynuzu falan hepsini kullanıyordu şimdi hiçbiri yok.doktora gitsin bakalım ne diycek ona göre tekrar başlıycaz galiba hemen hamile kalamıycam sanırım çok üzülüyorum.

Leyla ablacim hemen yorum yapmak istmedim zira çok üzüldüm... Ama biraz gecince dedim ki sen kimsin ki Alla h in takdir ettiğine bu kadar uzuluyorsun... Üzül birazcık ama ne olursun çok üzülme. Elbet bir vakti zamanı bir bildiği var...İnşallah olacak. sen çok duygusal ve derin bir insansın ve her şeyi öyle yaşıyorsun. Ama bunda bir hayır var inşallah. Moralini yüksek tut. Ne kadar yüksek tutar san bebisin sana o kadar yakın olacak inşallah:) bu ay değilse öbür ay :) şimdi değilse bir dahakine:) inşallah. Duamizdasin

tatlım sanki takviyeleri alırken ii diyodun macun flnda vardı sanırım dimi senle bu durumun hiç alakası yok kendine dert etme canım inşallah doktorların yine takviyelerle çözeceği bişeydir bnmkinde öyle bi sorun yok ama hadi demesen 3 hafta banamısın demez bende diyorum erkek için çokmuzun bi süre ben bile dayanamıyorum okdr uzun hepimiz bişeylere takıyoruz :)

Canim oylr dusunme gecen sefer hamile kaldiginda yanlis hatirlamiyorsam sanki tam olmadi zevk sivisi falan demistin. Zamani geldiyse her turlu olur. Ayrica neden seni cirkin bulsun ki. Sen boyle dusunme dusunsen de belli etme daha cok kendini suclar sucladikca stresi artar. Doktora gittimi gerisi gelir merak etme. Bunu yapmasi bile onemli. Stres yapma olurmu inaniyorum cok bekletmiycek kuzun seni

Bilmiyorum ki canım Dr elinde bazen oyuncak gibi oluyoruz

LeYLa_21 kuzum öğrenip yazdığına otobusteydim. Öyle çok üzüldüm ki. Bir de bu aralar hassasim bu konulara ya nasıl gözlerim yaşardı
Zor tuttum kendimi. Güçlüsun maşallah. Her şey olacağına varır elbet. Gönlüm ikinci çocuğu kucağına almandadir. Inşallah onu da kutlarız buradan

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.. Rabbim herşeye kadirdir.bizler artık bu konularda çok hassas olduk ister istemez. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün gülüm.. Öpüyorum seni kuzum..

Üzme kendini bana nasip olmadı ama kayıptan sonra hemen gebelik yaşayanlar çok inşallah sen de omlardan olursun eşine yeniden gerekirse takviyelere başlayın bir kez oldu yeniden olur ümştsizlik yok

LeYLa_21 abla üzülmek yokkk sonunda guzel sonuclar elde edecegiz Allahın izniyle!! Rabbim butun arayanlara icinde topiigimizde cabalayan anne adaylarina da versin insAllah!!

8403BHC canim hoşgeldin! Rabbim duâlarini kabul etsin insAllah.. benim düşükten 3 ay sonra oldu yeni gebeliğim, insAllah sana da hemen nasip olur.. saglicakla kucagina alirsin insAllah.

Neslihaann senin icin kocaman bir umudum var hâla yarini iple cekiyorum insAllah degerlerine gore sonuclarini alırız..

LeYLa_21 canım cok uzuldum ne denir ki Allah tez zamanda mujdeni gondersin inşallah

Dün bende cok kotu bi gun gecirdim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti
Her hastaneye gidince boyle oluyorum zaten.herkes hamile, diğerlerininde yanında önünde kucagında her yeri çocuk dolu ikişer üçer tane..Herkese bu kadar kolayken neden bir taneyi bulamıyoruz diye üzülüyorum tedavilerin basa sarması yada sonucsuz kalması..kendimi kısır bi donguye girmiş gibi hissediyorum
Amma velakin bu bizim imtihanımız bunu da cok iyi biliyorum o yuzden sabır ve dua bu yoldaki en buyuk dayanagımız olmalı
Agladım rahatladım sende aglamak istiyorsan içinde tutma kolay değil yasadıklarımız ama inşallah birgün bizde mutlu sona erişecegiz tüm kalbimle inanıyorum

ZehreNur bende aynı senin gibi hissediyorum kısır bi dongunun içinde kalmışız da başımıza hep aynı şeyler gelip duruyor bitürlü içinden çıkamıyoruz inşallah hepimize birgün o mutlu günlerde gelir bakalım benimde yarın ne olduğum belli olacak iç mi dış mı diye benim kısır dongumde dış gebelik işte hamile kalabiliyor olmak bile şanslı olmaya yeterli değil bence of of

Canım şimdi dualarımız seninle Rabbim bu sefer yuzunu guldursun inşallah yarın müjde vereceksin ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…