- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Canım tabii ki üzülmek de pes etmekte yok inşallah en yakın zamanda bizde sevinecegiz
Ya leyla abla sen çok yüksek hamilelik belirtileri yaşıyorsun ateş böyle güzel çok umitlenmistim ya şaşkınımRabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Çok şaşırdım cnm, hayırlısı olsun ne denirki.. bu senin ikinci aşılamaydı, acaba aşılama yerine tüp mü düşünseniz?
Ablamm sayfaları dua ede ede okudum. Güzel haberler almak umuduyla. Çok üzüldüm . Ne yapalım rabbimin takdiri. Umarım en kısa zamanda hepimiz yaşarız güzel duyguları. Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin
HADİ yaa...hayırlısı CNm ya.bu kadar belirti beyin nesiydi?senin vücut hep psikolojik olarak hamile gibi davranıyor.hepimiz ümitlenmiştik.rabbim gelecek ay yüzünü güldürsün inşallah.
Canım ben bebeğinin seninle olduğuna inanıyorum. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
LeYLa_21
@LeYLa_21 ablacım son sayfaya kadar heyecanla duayla okudum tüm mesajları, güzel haberini bekliyoruz önümüzdeki ay inşallah. Rabbim sabır versin inşallah kavuşacaksın meleğine
Sırf bu yüzden Leyla ya yorum yapmaya çekiniyorum.belirtiler tavan ateş süper dpo uzuyor ama sonu hüsran .ne oluyor bilmiyorum o kadar istek ve baskı varki psikolojikman vücut hamile gibi mi davranıyor bilmiyorum ki??
Sağolun kızlar..iyiki varsınız...doktor üzüldüğümü anlayacınca özel odaya aldı beni muayene bahanesiyle..biraz konuştuk.rahatladım biraz..tüp bebekte bile döllendirip koyuluyor yinede olmayan var..senin yumurtaların herşeyin harika 1.ci de olmadı ama 2.cide olur ama 3.cüde olur..üzülmek yok..öyle yada böyle bu işi beraber başaracağız dedi..Allah razı olsun doktorum gerçekten anlayışlı ve iyi bir insan genç dinamik bir doktor...bende önce Allaha sonra ona güvendiğimi söyledim..hocam benim derdim yavruma bir kardeş verebilmek bu dünyada o çok istiyor dedim..biliyorum seni anlıyorum...kendini rahat bırak stres bu işin düşmanı dedi..illa olacak diye kendini şartlandırma dedi...adetin 3.günü yine gel yumurtalara bakalım duruma göre aşılama kararı alırız tekrar dedi...hayırlısı olsun...Rabbimden emir çıkmadıkça kendimizi öldürsekte boş...üzüldüm elbette o kadar uğraş çöpe gidiyor..değer 1,20 çıkmış..doktor motive edici konuştu..ben yine haziranı bekliyorum galiba..biliyorsunuz önceki gebeliğim haziranda kendiliğinden olmuştu..Rabbime asla isyan etmiyorum..dünya güzeli bir yavrum var elbet kardeşinide gönderecek Yüce Rabbim...Allah hepimizi mutlu etsin inşallah..hepinizede desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum ve tekrar tekrar söylüyorum hepiniz iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum kızlar..biz artık aile gibi oldum...ben bugün çok üzüntülüydüm ama annem babam durumu bilmiyordu yanlarında güldüm eğlendim üzüntümü belli edemezdim...hepinizi çok öpüyorum...Hayirlisi olsun ablacim. Umutsuzluk yok. Oyle ya da boyle gelecek bebegin insallah.