Amin gülüm inşallah. Pes etmek yok.. Rabbim nasip edecek inanıyorum gülüm..LeYLa_21 abla üzülmek yokkk sonunda guzel sonuclar elde edecegiz Allahın izniyle!! Rabbim butun arayanlara icinde topiigimizde cabalayan anne adaylarina da versin insAllah!!
8403BHC canim hoşgeldin! Rabbim duâlarini kabul etsin insAllah.. benim düşükten 3 ay sonra oldu yeni gebeliğim, insAllah sana da hemen nasip olur.. saglicakla kucagina alirsin insAllah.
Neslihaann senin icin kocaman bir umudum var hâla yarini iple cekiyorum insAllah degerlerine gore sonuclarini alırız..
Sağol gülüm sende üzülme Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh canım..LeYLa_21 canım cok uzuldum ne denir ki Allah tez zamanda mujdeni gondersin inşallah
Dün bende cok kotu bi gun gecirdim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti
Her hastaneye gidince boyle oluyorum zaten.herkes hamile, diğerlerininde yanında önünde kucagında her yeri çocuk dolu ikişer üçer tane..Herkese bu kadar kolayken neden bir taneyi bulamıyoruz diye üzülüyorum tedavilerin basa sarması yada sonucsuz kalması..kendimi kısır bi donguye girmiş gibi hissediyorum
Amma velakin bu bizim imtihanımız bunu da cok iyi biliyorum o yuzden sabır ve dua bu yoldaki en buyuk dayanagımız olmalı
Agladım rahatladım sende aglamak istiyorsan içinde tutma kolay değil yasadıklarımız ama inşallah birgün bizde mutlu sona erişecegiz tüm kalbimle inanıyorum
Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Sağol gülüm Amin inşallah canım benim. Rabbim en hayırlısını nasip etsin cümlemize saracım. Inşallah hepimiz mutlu olacaz. Bu sefer ben bile inanmıştım hamile olduğuma. Bir daha sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi korkuyorum dedim doktora sakın dedi doktor. Umutsuzluk yok sen sadece şu bünyeni rahat bırak. Birlikte başaracaz Allahın izniyle dedi. Güzel sözlerin için Allah razı olsun canım arkadaşım benim. Rabbim sanada güzel yüreğin gibi hayırlı evlat nasip etsin kuzum. Bende seni çok öpüyorum bitanem.. Allaha emanet ol gülüm..Tatlım sırf seni merak ettiğim için girdim buraya sma sonuç negatifmis olsun gülüm üzülme herşeyin bi vakti var inancını ve sabrini kaybetme seni o kadar iyi anlıyorumki ama dua etmekten badka bişey gelmiyor elimizden cok öpüyorum seni iui kalpli arkadaşım.
Evet canım pes etmek yok ama inanki bazen yorulduğumu hissediyorum. Inan bana kızım kardeş diye üzülmese hiç uğraşmayacam. Akşam ananesi ile namaz kıldı ve ben mutfakta yemek hazırlıyordum. Duasında kardeş istiyordu yavrum Yüce Mevladan.. Gözlerim doldu taştı ama elimden gelen bişey yok.. Tek yapabildiğim duâ etmek.. Rabbim nasip edecek inşaallah hepimize hayırlısı ile gülüm. Güzel duaların için Allah razı olsun canım benim..LeYLa_21 ablacım hayırlısı olsun. demek ki kısmet bir sonrakine. inancı kaybedip, kahretmek yok denemelere devam. inşallah Rabbim her isteyene, hak edene nasip eder
Hamileyim ama dış mı iç gebelik mi belirsiz değer artışım güzel ama keseyi göremedi doktorlar yarına tekrar bakacaklar
Kaçta gideceksin dr aHamileyim ama dış mı iç gebelik mi belirsiz değer artışım güzel ama keseyi göremedi doktorlar yarına tekrar bakacaklar
1 den sonra gel demişti beta hcg istemedi eşimde diyor ki beta hcg bizde alışkanlık oldu acilden baktırıp öyle mi gitsek diyo bende kese gorunmezse veririz tekrar dedim inşallah görünürKaçta gideceksin dr a
Varya sabah beri değeri sağlıklı katlayıp dış gebelik olan var mı diye araştırıyorum hiç bi yazıya rastlamadımKaçta gideceksin dr a
betası nazlı nazlı artıp sağlıklı gebelik duydum da betası güzel artıp dış gebelik olanı ben de duymadım.umarım herşey yolundadırVarya sabah beri değeri sağlıklı katlayıp dış gebelik olan var mı diye araştırıyorum hiç bi yazıya rastlamadım
Hosbuldum cnm Rabbim ins hepimizin dualarını kabul eder.İnş bende senin gibi hemen hamiş olurum cnm sen napiosun nasıl gidiyo hamislikLeYLa_21 abla üzülmek yokkk sonunda guzel sonuclar elde edecegiz Allahın izniyle!! Rabbim butun arayanlara icinde topiigimizde cabalayan anne adaylarina da versin insAllah!!
8403BHC canim hoşgeldin! Rabbim duâlarini kabul etsin insAllah.. benim düşükten 3 ay sonra oldu yeni gebeliğim, insAllah sana da hemen nasip olur.. saglicakla kucagina alirsin insAllah.
Neslihaann senin icin kocaman bir umudum var hâla yarini iple cekiyorum insAllah degerlerine gore sonuclarini alırız..
Canim bakk katlanma cok guzel dış gebelik yorumlarini arastirdim boyle 3000leri duzenli goren pek yok. Ayrica 3000lerde keseyi gormeyen insan da cok.. pozitif düşün:) bak Umrede ettigin duâlarin mukafatini göreceksin ben sen gitmeden de soyledim; simdi de soyluyorum.. senin orada ettigin duâlar, benim icin ettigin 71 yasin duasindan sonra gebe oldugumun haberini aldim. Rabbim dönüşünde hemen sana da verecek dedim... kim musluman kardesi icin dua ederse melekler de bir misli sana olsun dermiş.. Rabbim bana/bize ettigin duâları misli misli versin sana kuzum... bu okunan selaların hürmetine hayirli cumâda insallah karnina o cenini koymuştur.. ol demiştir de yavrucuk kat kat buyuyup yarin annesinin gozlerini mutluluktan yaşartır insAllah... amiiinnVarya sabah beri değeri sağlıklı katlayıp dış gebelik olan var mı diye araştırıyorum hiç bi yazıya rastlamadım
İnsAllah canim insAllah Rabbim daha fazla aratmasin.. iyiyiz biz, büyüyoruz Büyüdükçe de hissediyoruz birbirimizi elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsinn.. saglicakla kucaklarimiza versin insAllahhHosbuldum cnm Rabbim ins hepimizin dualarını kabul eder.İnş bende senin gibi hemen hamiş olurum cnm sen napiosun nasıl gidiyo hamislik
İnş hepimize en kısa zamanda nasip olur cnm.takviyelere yine basliycaz sanırım cnm.bazen umut dolu oluyorum, bazende umutsuz.bende kendimi taniyamiyirum.Üzme kendini bana nasip olmadı ama kayıptan sonra hemen gebelik yaşayanlar çok inşallah sen de omlardan olursun eşine yeniden gerekirse takviyelere başlayın bir kez oldu yeniden olur ümştsizlik yok
http://www.hastane.com.tr/saglik/dis-gebelik-hakkinda-merak-edilen-hersey.htmlbetası nazlı nazlı artıp sağlıklı gebelik duydum da betası güzel artıp dış gebelik olanı ben de duymadım.umarım herşey yolundadır
Amiinnn inşallahCanim bakk katlanma cok guzel dış gebelik yorumlarini arastirdim boyle 3000leri duzenli goren pek yok. Ayrica 3000lerde keseyi gormeyen insan da cok.. pozitif düşün:) bak Umrede ettigin duâlarin mukafatini göreceksin ben sen gitmeden de soyledim; simdi de soyluyorum.. senin orada ettigin duâlar, benim icin ettigin 71 yasin duasindan sonra gebe oldugumun haberini aldim. Rabbim dönüşünde hemen sana da verecek dedim... kim musluman kardesi icin dua ederse melekler de bir misli sana olsun dermiş.. Rabbim bana/bize ettigin duâları misli misli versin sana kuzum... bu okunan selaların hürmetine hayirli cumâda insallah karnina o cenini koymuştur.. ol demiştir de yavrucuk kat kat buyuyup yarin annesinin gozlerini mutluluktan yaşartır insAllah... amiiinn
Maşallah kıpır kıpır hep kipirdanmadun inşallahİnsAllah canim insAllah Rabbim daha fazla aratmasin.. iyiyiz biz, büyüyoruz Büyüdükçe de hissediyoruz birbirimizi elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsinn.. saglicakla kucaklarimiza versin insAllahh
Sağolasın cnm Allah razı olsun nasıl da moral veriyorsun.İnş bekletmez inş.Canim oylr dusunme gecen sefer hamile kaldiginda yanlis hatirlamiyorsam sanki tam olmadi zevk sivisi falan demistin. Zamani geldiyse her turlu olur. Ayrica neden seni cirkin bulsun ki. Sen boyle dusunme dusunsen de belli etme daha cok kendini suclar sucladikca stresi artar. Doktora gittimi gerisi gelir merak etme. Bunu yapmasi bile onemli. Stres yapma olurmu inaniyorum cok bekletmiycek kuzun seni
bende şimdi sabah erkendenmi gidiceksin dicektm öğleden sonraymış inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ümidimiz sonsuz1 den sonra gel demişti beta hcg istemedi eşimde diyor ki beta hcg bizde alışkanlık oldu acilden baktırıp öyle mi gitsek diyo bende kese gorunmezse veririz tekrar dedim inşallah görünür
Evet cnm macun vardı hamile kalınca onu da dağıttımtatlım sanki takviyeleri alırken ii diyodun macun flnda vardı sanırım dimi senle bu durumun hiç alakası yok kendine dert etme canım inşallah doktorların yine takviyelerle çözeceği bişeydir bnmkinde öyle bi sorun yok ama hadi demesen 3 hafta banamısın demez bende diyorum erkek için çokmuzun bi süre ben bile dayanamıyorum okdr uzun hepimiz bişeylere takıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?