Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileyim ama dış mı iç gebelik mi belirsiz değer artışım güzel ama keseyi göremedi doktorlar yarına tekrar bakacaklar

canımsın inşallah sağlıklı gebeliktir canım.
içini ferah tut.
yarın hayırlı haberini duyarız inşallah.

ah abla be ağlattın beni. içim bir tuhaf oldu. onun o minicik duası kardeş için, benim ki de yıllar oldu bir evlat için.. Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin. kızına da hayırlı ömürler versin.

Rabbim seninde gönlüne göre versin canım inşallah. Hepimiz bu yolda çok yıprandık. Bugün doktor kağıdı yazıcıdan eline alınca önce gözlerime baktı. Bu sefer olmamış ama birdaha kine olacak üzülmek yok mücadeleyi bırakmak yok dedi. Inşallah bu yolda hepimiz Allahın izniyle başarılı olacaz burda hamilelik ile ilgili bilgiler paylaşacaz gülüm. Üzülme olurmu kurban olurum ablacım.. Allah daima kendine açılan elleri geri çevirmez canım benim. Bizim dualarımızı da kabul edecek inşaallah gülüm... Öpüyorum seni kuzum..

CNm yine de nazlı nazlı artardı diye düşünüyorum seninki iki kattan fazla artış gösteriyor.hem bak buradaki link de de diyor çoğul gebelikte kese geç görülür diye.benim anlamadığım niye sana progesteron bakmadılar hiç.bak burda 25 üstü ise %97-98 dış gebelik değildir diyor.bir de kafama takılan birşey var dış ve iç gebelik bir arada olursa nasıl bir tedavi uygulanıyor her iki gebelik de sonlandırılıyor mu?bir arkadaş vardı nazah diye onun durumu böyle birşey miydi??

Evet ikiside sonlandirilmak zorunda kalıyor anne hayatı riskten olduğu için.progesteron kısmını bende kafama taktım dış gebeligiminkini buldum 21 mis progestan başlatmış bana lekelenmeden dolayı.
Daha 4 tane içtim yarın sabah bi progesteron baktirayim ben

İnşallah keseyi görürsün de ne betaya ne de progesterona baktırmaya gerek kalmaz

Kızlar merhaba. .
Sizlere bir sorum olacak..
Çatlatma iğnesi nin
10. Günü idrar testinde
ikinci çizgi pembe bir şekilde belirdi..
11. Günü daha koyu oldu. .
Sizce gebelik var midir
İğne etkisi midir? ?

Neslihaann sen sanki bir de hemogram değerlerini de takip ediyordun diğer gebeliklerde.ona bakıldı mı bu sefer?
Canım bu sefer beni iğne vurul deyip başından savdi kadın galiba benden artık bezdi ilk dış gebelik hariç hepsiyle bu kadın ilgilendi ya.hemogram falanda bakmadı

Kızlar merhaba. .
Çatlatma iğnesi nin
10. Günü idrar testinde
Sizce gebelik var midir
İğne etkisi midir? ?
Canım bildiğim kadarıyla iğne etkisinde git gide silikleşmesi lazım. Senin gitgide koyulaşmış. Var gibi duruyor. Allah gönlüne göre versin. Kan testi yaptırırsan kesin sonucu alırsın. Umarım güzel haberler alırsın canım

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Ay canim heyecanla okudum sayfalari ama bak drun guzel motive etmis en azindan birseyinin olmadigini bilmekte guzel insallah cabalarinin karsiligini en kisa surede hayirli zamanda saglikli bir evlat ve hamilelikle yasarsin..
Uzuluyorsundur ama sen annesin anneler guclu olur ben inaniyorum rabbim tum bekleyenlerin zamani var o zaman gelince su gibi hersey akip yolunu buluyor..
Dualarim seninle canim

Canim ben bu hisleri hatta burdaki bircok arkadasim bu hisleri hep yasadik aylarca bekledim sabrettim baskilar laf carpmalar aglama krizleri ama nihayet rabbim nasip etti..hep inandim herseyin bir zamani var dedim teselli mi ettim kandirdimmi kendimi bilmiyorum rabbim nasip etti hepsini unuttum simdi sadece siz bekleye lere hep hep dua ediyorum o gunler geliyor aklima insallah hepiniz en kisa surede hayirli ve saglikli evlatlariniza kavusacaksiniz..dualarim tum bekleyenlerle

Sağolasın canim kan testi için erken mi dedim
14 gün filan geçince baktiriliyo ya genelde.
Bakayım yarın da koyulasirsa vardır koyulasma olmazsa yoktur=)

Hiçbir belirti yok.
Aramıyorum da zaten..

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Herşeyde vardır bir hayır canım.. Bizim bebişler biraz nazlı elbette birgün gelecekler...:)

İnşallah keseyi görürsünüz..

Canim en son nazah 20 haftalik kaybetti bebegini..daha onceki kayibimi diyorsun

Kızlar merhaba. .
Çatlatma iğnesi nin
10. Günü idrar testinde
Sizce gebelik var midir
İğne etkisi midir? ?
Canim ben siki takip etmistim bolca testim vardi 6-7 silindi 10-11 gu de cikiyorsa bence vardir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…