belirti arama zaten aranınca illa bulunuo bnm hamşle kaldığım ay bi tek akıntım vardı ama her adet öncesi oluodu bende bide adet olcakmışım gibi sancılar saplanıodu çok şiddetli olcak ağrılarım bu ay diye düşünmüştüm :) ama hamile kalamadığım diğer aylarsaki belirtilerimi saysam ohooooo :) koyulaşma varsa bebiştir inşallah sağlıkla gelsin bize de atsaydn test fotolarını bayadır pozitif test göremedikSağolasın canim kan testi için erken mi dedim
14 gün filan geçince baktiriliyo ya genelde.
Bakayım yarın da koyulasirsa vardır koyulasma olmazsa yoktur=)
Hiçbir belirti yok.
Aramıyorum da zaten..
Ben namaza kalkıyorum 4:50 ölçüm saatim:)) namaz kılıp tekrar kestiriyorum 7 de tekrar kalkıyorum:)kızlar siz uyumuyo musunuz ya :) 3 4 yazıo msj saatlerinde :)
Hayırlısı canım..üzülüyorum elbette..sabah kızımı okula hazırlarken yine sordu..artık beynim ambele oldu bu sorudan..valla dükkanda satılsa hemen alacam yani...Ay canim heyecanla okudum sayfalari ama bak drun guzel motive etmis en azindan birseyinin olmadigini bilmekte guzel insallah cabalarinin karsiligini en kisa surede hayirli zamanda saglikli bir evlat ve hamilelikle yasarsin..
Uzuluyorsundur ama sen annesin anneler guclu olur ben inaniyorum rabbim tum bekleyenlerin zamani var o zaman gelince su gibi hersey akip yolunu buluyor..
Dualarim seninle canim
amin gülüm inşallah hayırlısı....Herşeyde vardır bir hayır canım.. Bizim bebişler biraz nazlı elbette birgün gelecekler...:)
İnşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur heyecan yapınca ellerim ısınmıyor sabah beri buz gibiler tırnaklarım mor mor oldu.Günaydın kizlar iyi haberler alacagimiz bir cuma olmasi dilegiyle
Neslihaann iyi haberlerini bekliyoruz dualarim seninle
Rabbim seninde gönlüne göre versin canım inşallah. Hepimiz bu yolda çok yıprandık. Bugün doktor kağıdı yazıcıdan eline alınca önce gözlerime baktı. Bu sefer olmamış ama birdaha kine olacak üzülmek yok mücadeleyi bırakmak yok dedi. Inşallah bu yolda hepimiz Allahın izniyle başarılı olacaz burda hamilelik ile ilgili bilgiler paylaşacaz gülüm. Üzülme olurmu kurban olurum ablacım.. Allah daima kendine açılan elleri geri çevirmez canım benim. Bizim dualarımızı da kabul edecek inşaallah gülüm... Öpüyorum seni kuzum..
Canım günaydın hayırlar ola inşallah. güzel haberlerle dönmek nasip ola insallahİnşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur heyecan yapınca ellerim ısınmıyor sabah beri buz gibiler tırnaklarım mor mor oldu.
Bide hepsi yetmiyormuş gibi sanki peynir kesiği gibi bi akıntı var dün akşamda az var gibiydi
Amiin gülüm benim Allah razı olsun duaların için.inş vakti geldiğinde hepimiz sevinecegiz bazen ister istemez dibe vurmudugumuz anlar oluyo gercekten ama pes etmek yok mucadele ye devamCanim ben bu hisleri hatta burdaki bircok arkadasim bu hisleri hep yasadik aylarca bekledim sabrettim baskilar laf carpmalar aglama krizleri ama nihayet rabbim nasip etti..hep inandim herseyin bir zamani var dedim teselli mi ettim kandirdimmi kendimi bilmiyorum rabbim nasip etti hepsini unuttum simdi sadece siz bekleye lere hep hep dua ediyorum o gunler geliyor aklima insallah hepiniz en kisa surede hayirli ve saglikli evlatlariniza kavusacaksiniz..dualarim tum bekleyenlerle
Amin gülüm inşallah...sen temiz kalpli bir insansın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah..bakalım ben adetin 3.günü yine yumoşlara baktırmaya gidecem ona göre aşılama kararı alacaz tekrar..inşallah kist falan oluşmazda bu ayda aşılama yapılır..son 2 hakkım kaldı zaten olmazsa tüpe yönelecek gibiyiz..çok yoruldum gerçekten..sabah kızım yine sordu anne benim neden ablam abim kardeşim yok diye..sadece dua et diyebiliyorum..buda bizim imtihanımız canım ne yapalım..hakkımızda hayırlısı..ona hiç kardeşi olmayabileceğini ve kardeşi olmayan çocukları örnek gösterdim..bu iş Allahın işidir sen bol bol dua etki Rabbim kardeş göndersin dedim..ben hep dua ediyorum diyor.sarıldım öptüm...ablacım çok sağ ol beni düşündüğün için. Veren Allah olmadı mı olmuyor işte. herşey kısmet nasip. Rabbim sağlık versin diyorum artık. Mevlam isteyen herkesin yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah. hepimize birbirimizin hayırlı haberini duyursun. benim tüp bebek topiğim var inan insanların mutlu haberiyle sevinip, negatifleriyle üzülür oldum. düşmanım bile evlatsız kalmasın inşallah.
Eşim cumadan çıkınca gidecez ben şimdi hazırlandım çıkacam 1 gibi orda olurum.allahim ovulasyon günü bekleriz heyecanlaniriz adet günü bekleriz heyecanlaniriz testi pozitif görürüz heyecan kan veririz heyecan doktor ne diyecek heyecan off kalbim bugün heyecandan gidecekNeslihaann canım hayırlı haberini bekliyorum.kaçta kontrol?
Senin şimdiki heyecanın inşallah sevinç göz yaşına dönerEşim cumadan çıkınca gidecez ben şimdi hazırlandım çıkacam 1 gibi orda olurum.allahim ovulasyon günü bekleriz heyecanlaniriz adet günü bekleriz heyecanlaniriz testi pozitif görürüz heyecan kan veririz heyecan doktor ne diyecek heyecan off kalbim bugün heyecandan gidecek
BEnde aynı şeyi düşündüm.:) evet hepimiz hamile olmak istiyoruz ama Leyla biraz daha duygusal sanırım.o istedikçe vücudu resmen kendisi ile oyun oynuyorLeYLa_21 leyla abla ateşine baktım düşmüş çok ilginç senin vücudun hamile gibi mi davranıyor acaba ben bu konuda takıldım resmen
Gülmek serbest eteğimi giymeden pardesuyu giymisim Allahtan kapıyı kilitlerken fark ettim kafa gidik :)Neslihaann merakla bekliyoruz hemen yaz gelişmeleri
Kız daha evden çıkamadın mı??Gülmek serbest eteğimi giymeden pardesuyu giymisim Allahtan kapıyı kilitlerken fark ettim kafa gidik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?