Gülmek serbest eteğimi giymeden pardesuyu giymisim Allahtan kapıyı kilitlerken fark ettim kafa gidik :)
:) annem yapar öyle şeyler ona gülerim o geldi aklıma sakin ol canım hayırlı haberlerle gel inşallah biz bile heyecanlıyız senin bu halin normalGülmek serbest eteğimi giymeden pardesuyu giymisim Allahtan kapıyı kilitlerken fark ettim kafa gidik :)
Güzel haberlerle geleceksin inşallah...Midem bulanıyor saat yaklaştıkça heyecan yaptım ondan galiba Rabbim kimseyi gebeligiyle sınav yapmasın
2 kişi kaldı bana sanki solumda hafif batma yokluyor korkuyorum inşallah psikolojiktir
2 kişi kaldı bana sanki solumda hafif batma yokluyor korkuyorum inşallah psikolojiktir
Inşallah bebişini görürsün canım bizi merakta bırakma2 kişi kaldı bana sanki solumda hafif batma yokluyor korkuyorum inşallah psikolojiktir
Amin gülüm inşallah...sen temiz kalpli bir insansın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah..bakalım ben adetin 3.günü yine yumoşlara baktırmaya gidecem ona göre aşılama kararı alacaz tekrar..inşallah kist falan oluşmazda bu ayda aşılama yapılır..son 2 hakkım kaldı zaten olmazsa tüpe yönelecek gibiyiz..çok yoruldum gerçekten..sabah kızım yine sordu anne benim neden ablam abim kardeşim yok diye..sadece dua et diyebiliyorum..buda bizim imtihanımız canım ne yapalım..hakkımızda hayırlısı..ona hiç kardeşi olmayabileceğini ve kardeşi olmayan çocukları örnek gösterdim..bu iş Allahın işidir sen bol bol dua etki Rabbim kardeş göndersin dedim..ben hep dua ediyorum diyor.sarıldım öptüm...
ah canım bir bilsem..bu ateş hep oyun oynuyor benimle resmen..deli oluyorum bende...ben bile inanmıştım hamile olduğumaLeYLa_21 leyla abla ateşine baktım düşmüş çok ilginç senin vücudun hamile gibi mi davranıyor acaba ben bu konuda takıldım resmen
amin gülüm..Allah razı olsun canım benim...inşallah dediğin gibi tüpe gerek kalmaz..doktor da başarılı olacağız diyor ama..bakalım nasip kısmet canım ya..Allahım isteyen her kula nasip etsin anneliği kuzum içindede bizlere...olmazsada yapacak bişey yok ne edelim..nasibimiz tekmiş der yola devam ederiz...eşimde dün çok umutlanmıştı dün çok üzüldü belli etmiyordu ben üzülüyorum diye ama ben anladım...inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder mübarek cumalar hürmetine gülüm...tüpe yönelirsek senden yardım alırım çok sağol kuzum...insan bazen kendine bile anlatamıyor ki bu durumu, küçücük çocuk nasıl anlasın nasıl kabullensin? ben senin 2. bir evladın olacağına yürekten inanıyorum ha olmazsa da yine kısmet nasip Allah kızına uzun ömürler versin. tüp bebeğe inşallah gerek kalmaz ama olursa da her türlü yardımım dokunur. kızını öp benim için Allah o masum duasını inşallah kabul eder.
Ay maşallah ona annesiiii bak seninle Allah in lütfu kanama alanı da göremedim ben etrafta korkulacak kadar da yok dimi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de paylaş bizimle biz ağlarız senin yerine merak etme canım benimKızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
CNm cevap geç gelinecek ama çok korktum şuan çok mutluyum ben hamile kalsam böyle hissetmezdim sanki yanında olup dsana sarılmak isterdim şuanKızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Allah im ciftlesin mutluluğunu inşallah canım sessiz sedasız bekledim sabahtan beri en az elli kere baktım sayfaları yeniledim çok şükür :)Şuan tek 2 de olabilir sonradan sanki dedi :)
gözün aydın canım...bak boşa üzülmüşsün gördünmü...çok şükür canım ...darısı başımıza olsun...keşke bende güzel haber verebilseydim...Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Seninle aynı zamanlarda kimyasal yaşamıştık hiç unutmuyorum ikimizi takip etti güzel arkadaşlar burda acımız bir sevincimiz bir oldu bu topikteki herkesi çok seviyorumŞuan tek 2 de olabilir sonradan sanki dedi :)
Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Üzülme CNm biz de veririz inşallah güzel haberlergözün aydın canım...bak boşa üzülmüşsün gördünmü...çok şükür canım ...darısı başımıza olsun...keşke bende güzel haber verebilseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?