Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülmek serbest eteğimi giymeden pardesuyu giymisim Allahtan kapıyı kilitlerken fark ettim kafa gidik :)
:) annem yapar öyle şeyler ona gülerim o geldi aklıma sakin ol canım hayırlı haberlerle gel inşallah biz bile heyecanlıyız senin bu halin normal

insan bazen kendine bile anlatamıyor ki bu durumu, küçücük çocuk nasıl anlasın nasıl kabullensin? ben senin 2. bir evladın olacağına yürekten inanıyorum ha olmazsa da yine kısmet nasip Allah kızına uzun ömürler versin. tüp bebeğe inşallah gerek kalmaz ama olursa da her türlü yardımım dokunur. kızını öp benim için Allah o masum duasını inşallah kabul eder.

LeYLa_21 leyla abla ateşine baktım düşmüş çok ilginç senin vücudun hamile gibi mi davranıyor acaba ben bu konuda takıldım resmen
ah canım bir bilsem..bu ateş hep oyun oynuyor benimle resmen..deli oluyorum bende...ben bile inanmıştım hamile olduğuma senden güzel haber gelsinde sevinelim canım ya...beni etiketle...

Son düzenleme:
amin gülüm..Allah razı olsun canım benim...inşallah dediğin gibi tüpe gerek kalmaz..doktor da başarılı olacağız diyor ama..bakalım nasip kısmet canım ya..Allahım isteyen her kula nasip etsin anneliği kuzum içindede bizlere...olmazsada yapacak bişey yok ne edelim..nasibimiz tekmiş der yola devam ederiz...eşimde dün çok umutlanmıştı dün çok üzüldü belli etmiyordu ben üzülüyorum diye ama ben anladım...inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder mübarek cumalar hürmetine gülüm...tüpe yönelirsek senden yardım alırım çok sağol kuzum...

Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa

Eklentiler

• IMG-20170428-WA0010.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 54
Ay maşallah ona annesiiii bak seninle Allah in lütfu kanama alanı da göremedim ben etrafta korkulacak kadar da yok dimi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de paylaş bizimle biz ağlarız senin yerine merak etme canım benim

CNm cevap geç gelinecek ama çok korktum şuan çok mutluyum ben hamile kalsam böyle hissetmezdim sanki yanında olup dsana sarılmak isterdim şuan

gözün aydın canım...bak boşa üzülmüşsün gördünmü...çok şükür canım ...darısı başımıza olsun...keşke bende güzel haber verebilseydim...

Çok şükür nasıl sevindim anlatamamm, çokta duygulandım... Allah tamamına erdirsin sağ Salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…