- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Allah im ciftlesin mutluluğunu inşallah canım sessiz sedasız bekledim sabahtan beri en az elli kere baktım sayfaları yeniledim çok şükür :)
Anaaaammmmmmm eskilerden Neslihan artık gebe. Çok şükür canımKızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Ya bişey yazıcam ne yazsam bilemedim bekledim sadece iki iş yapıp dönüp sayfaya baktım :)Aynen bende:)
Biliyordukk kiiiii:)) oleyyy beeee vallaaaaaa hic bu kadar sevinmemistim topikte duydugum hamilelik haberine :)))) yalan yok! Rabbim kat kat arttirsin tamamina erdirsin... kendine coooooooookk dikkat ett... ohhhh vallaa rahatladim yaaKızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Gözün aydın canım. Sağlıkla devam etsin inşallah.Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Üzülme CNm biz de veririz inşallah güzel haberler
Bende:)Aynen bende:)
Ya bişey yazıcam ne yazsam bilemedim bekledim sadece iki iş yapıp dönüp sayfaya baktım :)
Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahHepiniz çok sağolun arkadaşlar sizler bana her acımda destek oldunuz 3 yıldır burda birsuru arkadaşın hamilelik haberlerini duydum sevindim yeri geldi olumsuzluklara kendim yaşamış gibi ağladım daha ailemden sadece annem biliyor ama sizinle hemen paylaştım çünkü siz benim aynı dert ortagımsınız Rabbim inşallah hepinize yaşatsın Rabbim inşallah bana da sağlıklı devam ettiğini göstersin. Hep derdim ki burda kesesini gören arkadaşlar haber verince bir gün bana da nasip olacak mı Rabbime hamdolsun
Umarım çorap söküğü gibi arkası gelirTopiğin en eskilerinin önünü de Neslihan açmış olsun inşallah:)
Burda ehli diye bi arkadaş vardı onunlada aynı zamanda hamile kalmıştık onun ki devam etmişti benim ki sonlanmisti bide seninle aynı zamanda hamilelik yaşadım hep sonu negatif olan ben oldum inşallah bu kez yüzüm gülerSeninle aynı zamanlarda kimyasal yaşamıştık hiç unutmuyorum ikimizi takip etti güzel arkadaşlar burda acımız bir sevincimiz bir oldu bu topikteki herkesi çok seviyorum
Yer gök duâ ile.. insAllah darisi en kisa zamandaHepiniz çok sağolun arkadaşlar sizler bana her acımda destek oldunuz 3 yıldır burda birsuru arkadaşın hamilelik haberlerini duydum sevindim yeri geldi olumsuzluklara kendim yaşamış gibi ağladım daha ailemden sadece annem biliyor ama sizinle hemen paylaştım çünkü siz benim aynı dert ortagımsınız Rabbim inşallah hepinize yaşatsın Rabbim inşallah bana da sağlıklı devam ettiğini göstersin. Hep derdim ki burda kesesini gören arkadaşlar haber verince bir gün bana da nasip olacak mı Rabbime hamdolsun
Evet bizim senle olmuştu sonu hüsran bizimle devam eden çok şükür derinmavix oldu ben çok beklemedim hamdolsun ama insan unutmuyor senin de güzel haberini almış olmak çok çok mutlu etti darısı bekleyen güzel arkadaşlara inşallahBurda ehli diye bi arkadaş vardı onunlada aynı zamanda hamile kalmıştık onun ki devam etmişti benim ki sonlanmisti bide seninle aynı zamanda hamilelik yaşadım hep sonu negatif olan ben oldum inşallah bu kez yüzüm güler
Allah razı olsun canim . aglamayacam dedim siz ağlattınız beniBiliyordukk kiiiii:)) oleyyy beeee vallaaaaaa hic bu kadar sevinmemistim topikte duydugum hamilelik haberine :)))) yalan yok! Rabbim kat kat arttirsin tamamina erdirsin... kendine coooooooookk dikkat ett... ohhhh vallaa rahatladim yaa
Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
ayyy maşallah maşallah sağlıkla kucağına almk nasip olsun inşallah çok sevindimmmm :)Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahVeson LeYLa_21 tugba leyla abla darısı sizlere inşallah en çok başta ikinizden duymak istiyor içim sonrada diğer tüm kızlardan alırız güzel haberler inşallah.
2 gündür canım incir reçeli istiyor belki dış gebeliktir sonra reçel kavanozun görüp ağlarım diye aldırmadım eşime şimdi ilk işim reçeli almak olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?