Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaaaammmmmmm eskilerden Neslihan artık gebe. Çok şükür canım
Allah tamına erdirsin

Biliyordukk kiiiii:)) oleyyy beeee vallaaaaaa hic bu kadar sevinmemistim topikte duydugum hamilelik haberine :)))) yalan yok! Rabbim kat kat arttirsin tamamina erdirsin... kendine coooooooookk dikkat ett... ohhhh vallaa rahatladim yaa

Gözün aydın canım. Sağlıkla devam etsin inşallah.

Hepiniz çok sağolun arkadaşlar sizler bana her acımda destek oldunuz 3 yıldır burda birsuru arkadaşın hamilelik haberlerini duydum sevindim yeri geldi olumsuzluklara kendim yaşamış gibi ağladım daha ailemden sadece annem biliyor ama sizinle hemen paylaştım çünkü siz benim aynı dert ortagımsınız Rabbim inşallah hepinize yaşatsın Rabbim inşallah bana da sağlıklı devam ettiğini göstersin. Hep derdim ki burda kesesini gören arkadaşlar haber verince bir gün bana da nasip olacak mı Rabbime hamdolsun

Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Seninle aynı zamanlarda kimyasal yaşamıştık hiç unutmuyorum ikimizi takip etti güzel arkadaşlar burda acımız bir sevincimiz bir oldu bu topikteki herkesi çok seviyorum
Burda ehli diye bi arkadaş vardı onunlada aynı zamanda hamile kalmıştık onun ki devam etmişti benim ki sonlanmisti bide seninle aynı zamanda hamilelik yaşadım hep sonu negatif olan ben oldum inşallah bu kez yüzüm güler

Yer gök duâ ile.. insAllah darisi en kisa zamanda Veson 'a, LeYLa_21 ablama ve bütün topigimize... Rabbim arayanlara Ol desin ve oldursun. Sağlıcakla kucaklarımıza versinn.. cok cok cok sevindim:)

Evet bizim senle olmuştu sonu hüsran bizimle devam eden çok şükür derinmavix oldu ben çok beklemedim hamdolsun ama insan unutmuyor senin de güzel haberini almış olmak çok çok mutlu etti darısı bekleyen güzel arkadaşlara inşallah

Biliyordukk kiiiii:)) oleyyy beeee vallaaaaaa hic bu kadar sevinmemistim topikte duydugum hamilelik haberine :)))) yalan yok! Rabbim kat kat arttirsin tamamina erdirsin... kendine coooooooookk dikkat ett... ohhhh vallaa rahatladim yaa
Allah razı olsun canim . aglamayacam dedim siz ağlattınız beni

Oyyy masallah suphanallah şükürler olsun Şuan sevinçten gözyaşlarım süzüldü..o kadar mutluyum ki senin adına anlatamam..Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. Tebrik ederim gözünüz aydın canım benim
Gercekten kardes gibi olduk buradaki her guzel habere kendim almıs gibi seviniyorum
Bizede umut oluyorsunuz..darısı bekleyen herkese inşallah

benimde sınavım var yarın elim titreye titrete actım teli sonuc kotu olsaydı onumdeki testi fırlatıp atacaktım

Veson LeYLa_21 tugba leyla abla darısı sizlere inşallah en çok başta ikinizden duymak istiyor içim sonrada diğer tüm kızlardan alırız güzel haberler inşallah.

2 gündür canım incir reçeli istiyor belki dış gebeliktir sonra reçel kavanozun görüp ağlarım diye aldırmadım eşime şimdi ilk işim reçeli almak olacak :)

ayyy maşallah maşallah sağlıkla kucağına almk nasip olsun inşallah çok sevindimmmm :)

Yer gök duâ ile.. insAllah darisi en kisa zamanda Veson 'a, LeYLa_21 ablama ve bütün topigimize... Rabbim arayanlara Ol desin ve oldursun. Sağlıcakla kucaklarımıza versinn.. cok cok cok sevindim:)
Rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

Doktora hiç soru soramadım hiç konuşturmuyor hastasını iç gebelik konu kapanmıştır dedi nerde kese göremedim dedim senin görmen önemli değil dedi ters bi adam ama işte cihazı iyi diye el mahkum gittik.varya çarşamba ekranda tutup burda yerleşecek dediği yer tamda kesenin yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…