işte onu demiştim bende elcanki demiydi kese yer açıo dmeişti birine doktoru onu görmüştür seninki de demiştim :) ayy aptal aptal sırıtıyorum şuan çok sevindim yaa şimdi o iğneyi vurdur diyen doktora gidip gözüne sokmak lazm keseyi hangi soktora devam ediceksn bu adama mı kalp atışı için şu zaman gel fln dedi miDoktora hiç soru soramadım hiç konuşturmuyor hastasını iç gebelik konu kapanmıştır dedi nerde kese göremedim dedim senin görmen önemli değil dedi ters bi adam ama işte cihazı iyi diye el mahkum gittik.varya çarşamba ekranda tutup burda yerleşecek dediği yer tamda kesenin yeri
Amin gülüm inşallah ...bizim de zamanımız var demekki..Rabbim fazla aratmasın..Üzülme CNm biz de veririz inşallah güzel haberler
amin gülüm inşallah...Topiğin en eskilerinin önünü de Neslihan açmış olsun inşallah:)
Amin gülüm inşallah..Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin inşallah..inşallah bu ay benimde vesonunda son uğraşı olur...
Amin gülüm inşallah..duanızı eksik etmeyin..Veson LeYLa_21 tugba leyla abla darısı sizlere inşallah en çok başta ikinizden duymak istiyor içim sonrada diğer tüm kızlardan alırız güzel haberler inşallah.
2 gündür canım incir reçeli istiyor belki dış gebeliktir sonra reçel kavanozun görüp ağlarım diye aldırmadım eşime şimdi ilk işim reçeli almak olacak :)
Canimm hayırlı ugurlu olsun insAllah..Rabbim sağlıkla sihatle doğurdugunu da yazarsiin insAllah.haberi okuyunca bi sevindim eşim ne oluyo niye siritiyosun kendi kendine dedi. Masallah darısı hepimizin başına insAllahhhhAllah razı olsun canim . aglamayacam dedim siz ağlattınız beni
3 hafta sonra gel dedi kahve içen biriysen içmemeye dikkat et dedi seni çok panik biri görüyorum istersen 3 hafta beklerken başka doktora da gidip kalp atışını falan gör dedi progestanlık bi durumun yok ama panik olduğun için yerleşme kanamaları olur korkarsın sen diye devam et diyorum dedi :)işte onu demiştim bende elcanki demiydi kese yer açıo dmeişti birine doktoru onu görmüştür seninki de demiştim :) ayy aptal aptal sırıtıyorum şuan çok sevindim yaa şimdi o iğneyi vurdur diyen doktora gidip gözüne sokmak lazm keseyi hangi soktora devam ediceksn bu adama mı kalp atışı için şu zaman gel fln dedi mi
ay doktora bak gülesim geldi rahat adam :)3 hafta sonra gel dedi kahve içen biriysen içmemeye dikkat et dedi seni çok panik biri görüyorum istersen 3 hafta beklerken başka doktora da gidip kalp atışını falan gör dedi progestanlık bi durumun yok ama sık olduğun için yerleşme kanamaları olur korkarsın sen diye devam et diyorum dedi :)
Cok sevindim canim.Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
3 hafta sonra gel dedi kahve içen biriysen içmemeye dikkat et dedi seni çok panik biri görüyorum istersen 3 hafta beklerken başka doktora da gidip kalp atışını falan gör dedi progestanlık bi durumun yok ama panik olduğun için yerleşme kanamaları olur korkarsın sen diye devam et diyorum dedi :)
Gorumcem yolculuk yapabilir mi dedi uzaya bile gidebilir dedi adam biraz deli :) ama hiç kesenin boyutu içinde bebek varmı hiç bişey demedi 2 saniye baktı keseyi gördüğü gibi kalktıIste ben boyle doktorlara bayiliyorum :)
Amin gülüm..Allah razı olsun canım..tüm isyenlere nasip etsin Mevlam içindede bizlere inşallah...LeYLa_21 çok geçmiş olsun ablacim. InsAllah çok bekletmesin yavrun seni. ..
Gorumcem yolculuk yapabilir mi dedi uzaya bile gidebilir dedi adam biraz deli :) ama hiç kesenin boyutu içinde bebek varmı hiç bişey demedi 2 saniye baktı keseyi gördüğü gibi kalktı
Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
benim doktor olsa 40 kez didikler valla...dikkatli inceliyor adam...ay doktora bak gülesim geldi rahat adam :)
Canim biliyordum ya okuldan yeni ciktim bugun bakamadim diye resmen kafayi yedim. Bu sonucu bekliyordum ama yine de insan gormek istiyor. Gozun aydin canim saglikla devam etsin. Kendim kadar sevindim inan. Darisi tum herkese insallah.Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Yok canım rizedeyim bununda eşi doktor ama ne doktoru bilmiyorumBu arada fotoda doktorun adi yaziyorya benim onceki kadin dogumcumun adi da ayniSimdi onun esine gidiyorum. Canakkale'de misin kiz yoksa?
Leyla abla 1. Doktorum öyleydi benim 10 dk baktı ama beni korkutup ağlatıp yolladı şimdi kendime doktor bulmam lazım galibabenim doktor olsa 40 kez didikler valla...dikkatli inceliyor adam...
benim bu doktorum çok garantici...ben öyle olmasını seviyorum aslında..o bu ay çok umutluydu çünkü yumurtam fazlaydı..çok şükür hiç bir sıkıntımızda yoktu gebelik açısından Allah biliyor bende çok umutlanmıştım ama demekki zamanı değilmiş...2kiz 3cüz falan diye doktorla şakalaşmıştık hatta...benim üzüldüğümü görünce umutsuzluk yok bak tüp bebekte bile döllendirip koydukları halde tutmayan var..senin hiç bir sorunun yok.kafana takma inşallah başaracağız dedi..azimli ve hırslı bir doktor..olumlu sonuç alacağımıza inanmak istiyorum..tüp bebek sürecide çok yıpratıcı..burda olsa sıkıntı değil taaaaaaaa Ankaraya istanbula gitmek gerecek ve ben yola hiç dayanamayorum..Rabbim okunan ikindi ezanları hürmetine bu aşılamada yollasın bebeğimi inşallah..Leyla abla 1. Doktorum öyleydi benim 10 dk baktı ama beni korkutup ağlatıp yolladı şimdi kendime doktor bulmam lazım galiba
benimkinde de açıklama sıfır ben sormasam hiç bişey anlatmıo herşeye gerek yok dio :) ilk zaman nelere dikkat ediyim dedim su iç normal insana zararlı olan sana da zararlı dedi kestirdi attı ultrasonda alması gerek ölçümleri alıo bebeğin karın çevresi başı fln sonra kalkıveriobenim doktor olsa 40 kez didikler valla...dikkatli inceliyor adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?