Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyy cok şüküüüürrrr nasil sevindim canim insallah 9 ayin saglikla gecer, saglikla kucagina alirsin. Demisbaslar listesi git gide eksiliyor. Darısı başımıza...

LeYLa_21 abla 2.aşılama ne zaman? hemen mi yapcaniz? sana tavsiyem eğer yapabilirsen bu sefer aşılama olduktan sonra tamamen unutmaya çalış. Ateş ölçme, eşinle bile konuşma, hatta ateş ölçme topigine bile fazla girme bi hobi bul onunla uğraş, telefonuna güzel bi oyun yukleyebilirsin mesela :))) biz bebegi ne kadar ister ne kadar düşünürsek vücut tam tersini yapıyormuş bebegi atiyormus vücuttan hamile kalmayi engelliyormus

Neslihaann canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın olsun , uzun süredir girip bakıyorum müjde yoktu hadi inşallah senle birlikte peşpeşe müjdeleri almak nasip olur
uuuu nerdesin canımcım yerleştiniz mi naptınızz girmiyosun diye yazmıodum aklımdasın ama

Çok sevindim.. Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Sabırsızlıkla bekledim sonucunu güzel haberibe çok sevindim..Herşeyin vakti zamanı varmış zamanı gelince oluyor..

katılıyorum bu kafadan atma meselesine

Gozun aydin canim insallah kesenin icinde saglikli evladin birkac haftayada kalp atislarin hatta ikinci kesen bile olusur ..
Aklima ibadetlerin sirasindaki teyze geldi beni cok etkilemisti..rabbim tamamina erdirsin canim..mutlulugun daim olsun insallah..Allah tum bekleyenlere nasip etsin

Gorumcem yolculuk yapabilir mi dedi uzaya bile gidebilir dedi adam biraz deli :) ama hiç kesenin boyutu içinde bebek varmı hiç bişey demedi 2 saniye baktı keseyi gördüğü gibi kalktı
Kesen daha kucuk canim 1 hafta sonra yolk belirir 1 hafta sonrada bebis ve insallah kalp atislari kendine cok dikkat et bence bukadar sikintiya uzuntuye katlandin is misafirlik hic birsey yapma evde istirahat et canim

Kesen daha kucuk canim 1 hafta sonra yolk belirir 1 hafta sonrada bebis ve insallah kalp atislari kendine cok dikkat et bence bukadar sikintiya uzuntuye katlandin is misafirlik hic birsey yapma evde istirahat et canim
O kadar çok mu var yani bebeğin görünmesine 2 hafta kalp atışına 3 hafta mı yani doktor o yüzden 3 hafta sonra dedi belkide

uuuu nerdesin canımcım yerleştiniz mi naptınızz girmiyosun diye yazmıodum aklımdasın ama

Yerleştik canım ama benim tayin hala çıkmadı izinlerimi tükettim haftasonu Gümüşhane'ye dönüyorum geri , artık tayin çıkana kadar bekarız

Çok sevdim buraları da , Rabbim inşallah güzel günleri burda nasip eder. Memleketten çok sevdiğim ilkokuldan lise bitene kadar aynı sınıfta olduğumuz arkadaşımla da neredeyse aynı sokakta ev bulduk. Küçücük ilçede göremediğim dostluğu komşuluğu burda gördüm valla 1 haftada. Ordan taşınırken bir bardak su veren olmadı burda komşular tepsi tepsi çay taşıdılar Allah razı olsun. Bir de Doğu daha samimi derler

Benim tayin de çıkar inşallah en kısa sürede. Benden haberler bu kadar. Siz napıyosunuz nasılsınız?

O kadar çok mu var yani bebeğin görünmesine 2 hafta kalp atışına 3 hafta mı yani doktor o yüzden 3 hafta sonra dedi belkide
Bebeklerin gelisimine gorede degisiyo seninki yeni yerlesti kesen minik daha olusum asamasinda hatta sana yazmistim 8000degerim boyle seninki gibi minik bir kesem vardi.oay catlatma ignesi oldugum icin dr.um beni herhafta cagirdi bir sonraki hafta bir kese daha belirdi :) ve ilk kesemde yolk sac (yani bebegin esi ) sonraki hafta hamdolsun bebeklerin kalp atislari..
Sen sakinligini koru biraz tez canlisin temizlik malzemelerinden uzak dur..beklemek gerekiyor tatlim biraz sabir insallah rabbim hep guzel haberler nasip etsin sana

Bu ay sadece inofolic combi içtim farklı olarak bide eşime ovulasyondan 4 5 gün kadar önce saf zeytin yağında gündüzden 2 kuru incir kesiyorum ertesi sabah aç karna yediriyordum bide hünnap in keçi boynuzu özünden sabah akşam 1 er kaşık yedirdim ama bunları gelecek aylara etki etsin diye başlamıştım 4 5 günde bu aya etkisi oldu mu bilmiyorum canım

Çok sevindim darısı kalp atışına inşallah arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşallah çok mutlu oldum

çok sevindim :) inşallah senin tayinde çıkarda düzeninizi kurarsınız canım musmutlu olursunuz :) ben iyiyim bebek hiç yormadı mide bulantısı lekelenme baş ağrısı hiç biri olmadı çok şükür inşallah böyle devam ederiz büyük ihtimal erkek dediler babam da kemoyu bitirdi ciğerinde yine bi lezyon gözüküodu biyopsi yaptılar temiz çıktı ama emin olmak için bugğn bi kez daha biyopsi alındı inşallah o da temiz çıkar diye bekliyoruz :) diğer arkadaşlsrın yerine konuşmayım şimdi onlar kendileri yazsınlar

bende inofolic combi içtiğim ay hamile kaldım bilmiyorum tesadüf mü etkisi olduğunu düşünüyorum ben çünkü normalde hiç akıntıyı anlamama rağmen o ay resmen yunurta akı yoğun bi şekilde vardı ilk defa akıntıyı anladm yazmıştm hatta

Allah razı olsun canim . aglamayacam dedim siz ağlattınız beni
Daha durrr ne mutluluk gozyaslari akitacaksin... kalbini duydugunda tekmeleri yediginde.. hatta bazen tekmeler okdr yoracak ki oturup aglayacaksin yinee yavrumm biraz dur da dinleneyim diye :)))) cokcokcokk dikkat et kendineee bebisineee:)

Aynen benim de daha kese gorulmeden yerlesecegi yer belli olmustu o yuzden sen keseyi gormedin diye hic umutsuzluga kapilmadim.. o fasulye daha buyuyecekkkkkkk :))) aah ahh

Canim ben 3 ay bitene kadar progestan kullanmistim :) istersen sende kullan, faydasi var zarari yok.. suan sanirim daha yeni 5 haftalik.. bence haftaya doppleri iyi olan bi doktora git kalp atisini bile duyabilirsin belkii hem icin rahatlar:) 3 hafta beklemek ilk zamanlar zor geliyor :)

Ben uyuyamiyorum canim yaklasik 2 aydir gozlerim faltasi gibi acik evdeyimya gece 5-6 gibi yatip 9-10 da kalkiyorum malesef.
Insallah sizler hic boyle olmazsiniz surekli wc ye kalkiyorum :)
Ben de ayniyim canim. Uyku problemim yok simdilik ama uykumun arasinda en az 3 kez cikiyorum wc ye.. :) bizim bucurler boyleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…