ayyyy cok şüküüüürrrr nasil sevindimKızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
uuuu nerdesin canımcım yerleştiniz mi naptınızz girmiyosun diye yazmıodum aklımdasın amaNeslihaann canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın olsun , uzun süredir girip bakıyorum müjde yoktu hadi inşallah senle birlikte peşpeşe müjdeleri almak nasip olur
Çok sevindim.. Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Sabırsızlıkla bekledim sonucunu güzel haberibe çok sevindim..Herşeyin vakti zamanı varmış zamanı gelince oluyor..Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
katılıyorum bu kafadan atma meselesineLeYLa_21 abla 2.aşılama ne zaman? hemen mi yapcaniz? sana tavsiyem eğer yapabilirsen bu sefer aşılama olduktan sonra tamamen unutmaya çalış. Ateş ölçme, eşinle bile konuşma, hatta ateş ölçme topigine bile fazla girme bi hobi bul onunla uğraş, telefonuna güzel bi oyun yukleyebilirsin mesela :))) biz bebegi ne kadar ister ne kadar düşünürsek vücut tam tersini yapıyormuş bebegi atiyormus vücuttan hamile kalmayi engelliyormus
Ben uyuyamiyorum canim yaklasik 2 aydir gozlerim faltasi gibi acik evdeyimya gece 5-6 gibi yatip 9-10 da kalkiyorum malesef.kızlar siz uyumuyo musunuz ya :) 3 4 yazıo msj saatlerinde :)
Gozun aydin canim insallah kesenin icinde saglikli evladin birkac haftayada kalp atislarin hatta ikinci kesen bile olusur ..Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Kesen daha kucuk canim 1 hafta sonra yolk belirir 1 hafta sonrada bebis ve insallah kalp atislari kendine cok dikkat et bence bukadar sikintiya uzuntuye katlandin is misafirlik hic birsey yapma evde istirahat et canimGorumcem yolculuk yapabilir mi dedi uzaya bile gidebilir dedi adam biraz deli :) ama hiç kesenin boyutu içinde bebek varmı hiç bişey demedi 2 saniye baktı keseyi gördüğü gibi kalktı
O kadar çok mu var yani bebeğin görünmesine 2 hafta kalp atışına 3 hafta mı yani doktor o yüzden 3 hafta sonra dedi belkideKesen daha kucuk canim 1 hafta sonra yolk belirir 1 hafta sonrada bebis ve insallah kalp atislari kendine cok dikkat et bence bukadar sikintiya uzuntuye katlandin is misafirlik hic birsey yapma evde istirahat et canim
uuuu nerdesin canımcım yerleştiniz mi naptınızz girmiyosun diye yazmıodum aklımdasın ama
Bebeklerin gelisimine gorede degisiyo seninki yeni yerlesti kesen minik daha olusum asamasinda hatta sana yazmistim 8000degerim boyle seninki gibi minik bir kesem vardi.oay catlatma ignesi oldugum icin dr.um beni herhafta cagirdi bir sonraki hafta bir kese daha belirdi :) ve ilk kesemde yolk sac (yani bebegin esi ) sonraki hafta hamdolsun bebeklerin kalp atislari..O kadar çok mu var yani bebeğin görünmesine 2 hafta kalp atışına 3 hafta mı yani doktor o yüzden 3 hafta sonra dedi belkide
Bu ay sadece inofolic combi içtim farklı olarak bide eşime ovulasyondan 4 5 gün kadar önce saf zeytin yağında gündüzden 2 kuru incir kesiyorum ertesi sabah aç karna yediriyordum bide hünnap in keçi boynuzu özünden sabah akşam 1 er kaşık yedirdim ama bunları gelecek aylara etki etsin diye başlamıştım 4 5 günde bu aya etkisi oldu mu bilmiyorum canımNeslihaann canım bu ay özel birsey denemiş miydin anlatsana neler yaptın
xpreiaZ Canım hayırlı olsun tekrar inşallah orada çok mutlu olursunuz en kısa zamanda bebişlede mutlulugunuz taçlansın
Çok sevindim darısı kalp atışına inşallah arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşallah çok mutlu oldumKızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
çok sevindim :) inşallah senin tayinde çıkarda düzeninizi kurarsınız canım musmutlu olursunuz :) ben iyiyim bebek hiç yormadı mide bulantısı lekelenme baş ağrısı hiç biri olmadı çok şükür inşallah böyle devam ederiz büyük ihtimal erkek dediler babam da kemoyu bitirdi ciğerinde yine bi lezyon gözüküodu biyopsi yaptılar temiz çıktı ama emin olmak için bugğn bi kez daha biyopsi alındı inşallah o da temiz çıkar diye bekliyoruz :) diğer arkadaşlsrın yerine konuşmayım şimdi onlar kendileri yazsınlarYerleştik canım ama benim tayin hala çıkmadıizinlerimi tükettim haftasonu Gümüşhane'ye dönüyorum geri , artık tayin çıkana kadar bekarız
Çok sevdim buraları da , Rabbim inşallah güzel günleri burda nasip eder. Memleketten çok sevdiğim ilkokuldan lise bitene kadar aynı sınıfta olduğumuz arkadaşımla da neredeyse aynı sokakta ev bulduk. Küçücük ilçede göremediğim dostluğu komşuluğu burda gördüm valla 1 haftada. Ordan taşınırken bir bardak su veren olmadı burda komşular tepsi tepsi çay taşıdılar Allah razı olsun. Bir de Doğu daha samimi derler
Benim tayin de çıkar inşallah en kısa sürede. Benden haberler bu kadar. Siz napıyosunuz nasılsınız?
bende inofolic combi içtiğim ay hamile kaldım bilmiyorum tesadüf mü etkisi olduğunu düşünüyorum ben çünkü normalde hiç akıntıyı anlamama rağmen o ay resmen yunurta akı yoğun bi şekilde vardı ilk defa akıntıyı anladm yazmıştm hattaBu ay sadece inofolic combi içtim farklı olarak bide eşime ovulasyondan 4 5 gün kadar önce saf zeytin yağında gündüzden 2 kuru incir kesiyorum ertesi sabah aç karna yediriyordum bide hünnap in keçi boynuzu özünden sabah akşam 1 er kaşık yedirdim ama bunları gelecek aylara etki etsin diye başlamıştım 4 5 günde bu aya etkisi oldu mu bilmiyorum canım
Daha durrr ne mutluluk gozyaslari akitacaksin... kalbini duydugunda tekmeleri yediginde.. hatta bazen tekmeler okdr yoracak ki oturup aglayacaksin yinee yavrumm biraz dur da dinleneyim diye :)))) cokcokcokk dikkat et kendineee bebisineee:)Allah razı olsun canim . aglamayacam dedim siz ağlattınız beni
Aynen benim de daha kese gorulmeden yerlesecegi yer belli olmustu o yuzden sen keseyi gormedin diye hic umutsuzluga kapilmadim.. o fasulye daha buyuyecekkkkkkk :))) aah ahhDoktora hiç soru soramadım hiç konuşturmuyor hastasını iç gebelik konu kapanmıştır dedi nerde kese göremedim dedim senin görmen önemli değil dedi ters bi adam ama işte cihazı iyi diye el mahkum gittik.varya çarşamba ekranda tutup burda yerleşecek dediği yer tamda kesenin yeri
Canim ben 3 ay bitene kadar progestan kullanmistim :) istersen sende kullan, faydasi var zarari yok.. suan sanirim daha yeni 5 haftalik.. bence haftaya doppleri iyi olan bi doktora git kalp atisini bile duyabilirsin belkii hem icin rahatlar:) 3 hafta beklemek ilk zamanlar zor geliyor :)3 hafta sonra gel dedi kahve içen biriysen içmemeye dikkat et dedi seni çok panik biri görüyorum istersen 3 hafta beklerken başka doktora da gidip kalp atışını falan gör dedi progestanlık bi durumun yok ama panik olduğun için yerleşme kanamaları olur korkarsın sen diye devam et diyorum dedi :)
Ben de ayniyim canim. Uyku problemim yok simdilik ama uykumun arasinda en az 3 kez cikiyorum wc ye.. :) bizim bucurler boyleeeeeeBen uyuyamiyorum canim yaklasik 2 aydir gozlerim faltasi gibi acik evdeyimya gece 5-6 gibi yatip 9-10 da kalkiyorum malesef.
Insallah sizler hic boyle olmazsiniz surekli wc ye kalkiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?