Adetin ikinci yada 3.cü günü gel tekrar yumurtalara bakalım dedi doktor canım. Kist falan oluşmamışsa aşılama yapacak eğer öyle olmazsa dk hapı verebilir tahminimce.. Inşallah direk aşılama olur yumurtalıklar temiz olurda.. Çok yorgun ve üzgünüm. Bugun iş yerinde o kadar yoğundumki yinede aklımdan çıkmıyor du. Bu kadar güzel bir hamile tablosu olmayı hakediyor deyip durdum kendi kendime.LeYLa_21 abla 2.aşılama ne zaman? hemen mi yapcaniz? sana tavsiyem eğer yapabilirsen bu sefer aşılama olduktan sonra tamamen unutmaya çalış. Ateş ölçme, eşinle bile konuşma, hatta ateş ölçme topigine bile fazla girme bi hobi bul onunla uğraş, telefonuna güzel bi oyun yukleyebilirsin mesela :))) biz bebegi ne kadar ister ne kadar düşünürsek vücut tam tersini yapıyormuş bebegi atiyormus vücuttan hamile kalmayi engelliyormus
Inofolic içtiğim ay bende hamile kalmıştım..bende inofolic combi içtiğim ay hamile kaldım bilmiyorum tesadüf mü etkisi olduğunu düşünüyorum ben çünkü normalde hiç akıntıyı anlamama rağmen o ay resmen yunurta akı yoğun bi şekilde vardı ilk defa akıntıyı anladm yazmıştm hatta
:))Ben de ayniyim canim. Uyku problemim yok simdilik ama uykumun arasinda en az 3 kez cikiyorum wc ye.. :) bizim bucurler boyleeeeee Eki Görüntüle 1988645
Senin doğalmı yoksa aşılama tüp bebek miydi canım ya unuttum ben?Bebeklerin gelisimine gorede degisiyo seninki yeni yerlesti kesen minik daha olusum asamasinda hatta sana yazmistim 8000degerim boyle seninki gibi minik bir kesem vardi.oay catlatma ignesi oldugum icin dr.um beni herhafta cagirdi bir sonraki hafta bir kese daha belirdi :) ve ilk kesemde yolk sac (yani bebegin esi ) sonraki hafta hamdolsun bebeklerin kalp atislari..
Sen sakinligini koru biraz tez canlisin temizlik malzemelerinden uzak dur..beklemek gerekiyor tatlim biraz sabir insallah rabbim hep guzel haberler nasip etsin sana
Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Haticem doktora gidecektin bugün sanırım. Kendi derdime düştüm seni unuttum. Yanlış mı hatırlıyorum. Ne yaptın cnm?Çok sevindim darısı kalp atışına inşallah arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşallah çok mutlu oldum
Rabbim insallah daha fazla bekletmesin. Cok yıprandın kiyamam... Ama az kaldi merak etme o bebis gelecekAdetin ikinci yada 3.cü günü gel tekrar yumurtalara bakalım dedi doktor canım. Kist falan oluşmamışsa aşılama yapacak eğer öyle olmazsa dk hapı verebilir tahminimce.. Inşallah direk aşılama olur yumurtalıklar temiz olurda.. Çok yorgun ve üzgünüm. Bugun iş yerinde o kadar yoğundumki yinede aklımdan çıkmıyor du. Bu kadar güzel bir hamile tablosu olmayı hakediyor deyip durdum kendi kendime.
Ateş işini bende bırakmayı düşündüm. En azından aşılama yapıldıktan sonra bırakacam canım.. Çok stres yapıyorum dediğin gibi. Beni düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim esmacım. Kalbin temiz hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sana gülüm.. Temiz yüreklim benim.. 2 ay sonra rahata kavuşacağım inşallah.. Gerçekleşecek bir şey var olunca yazarım inşallah canım.. O zaman stres azalacak inşallah..
abla malesef o kan testleri hep doğru cikiyorMoralim çok bozuk.. Kızı uyuttum yanında ağlıyorum. Bugün adet günüm ama olmadım. Laboratuvarın testi yanlış yapmasını diliyorum. Allahın mucizelerine inanıyorum. Sonra da beni mi bulacak diyorum.. Sanki kalbim parçalara ayrılmış durumda. Yarın sabah ta idrar testi yapacam. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz..
Amin gülüm inşallah. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin gerçekten çok zor..Rabbim insallah daha fazla bekletmesin. Cok yıprandın kiyamam... Ama az kaldi merak etme o bebis gelecek
O ufak ihtimal de beni bulmaz sanırım canım... Benimkisi boş hayal işte...abla malesef o kan testleri hep doğru cikiyorkeşke arada hatali olsalar. ama senle ilgili ufak bi ihtimal belki sonradan gelen yum döllenmistir ama ufak ihtimal tabi
Canim ben yumurta takibi yaptirmistim o ay klomen Ve catlatma ignesiyle olmustu.Senin doğalmı yoksa aşılama tüp bebek miydi canım ya unuttum ben?
Leyla abla çok sağol kendi derdinde beni düşündün . Gittim şükür yolunda her şey bebek bir hafta geriden geliyormuş ama olsun dedi. Sana yazmıştım ablacım aşılama sonucun için tüm dualarım seninle inşallah kızına rabbim bir kardeş nasip edecek sen yeterki güçlü olHaticem doktora gidecektin bugün sanırım. Kendi derdime düştüm seni unuttum. Yanlış mı hatırlıyorum. Ne yaptın cnm?
Amin gülüm sağolasın. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Rabbim en hayırlısını bilendir.inşallah nasip kısmet eder canım.. Sizlerede sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim canım..Canim ben yumurta takibi yaptirmistim o ay klomen Ve catlatma ignesiyle olmustu.
Ilk tedavimde rabbim nasip etti ama inaniyorum ben sizlerinde olacak zaten onceden olmus bak kizin var. coook duygusalsin valla inan cok uzuluyorum tabi emek veriyor insan umutla bekliyor olmayinca yikiliyor hep dualarimdasiniz canim insallah daha fazla bekletmesin onumuzdeki ay insallah tutar canim
Maşallah kuzum çok sevindim.O Gününü tamamlar sen hiç merak etme canım.. Sağlıkla büyüsün inşallah annesi.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum kuzum. Bu ara yine çok duygusalım..umutsuzluk çöküyor bazen içime elde değil canım.Leyla abla çok sağol kendi derdinde beni düşündün . Gittim şükür yolunda her şey bebek bir hafta geriden geliyormuş ama olsun dedi. Sana yazmıştım ablacım aşılama sonucun için tüm dualarım seninle inşallah kızına rabbim bir kardeş nasip edecek sen yeterki güçlü ol
Canim hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.hic merak etme ilk haftalarda olabiliyor sonra yetisiyor gununeLeyla abla çok sağol kendi derdinde beni düşündün . Gittim şükür yolunda her şey bebek bir hafta geriden geliyormuş ama olsun dedi. Sana yazmıştım ablacım aşılama sonucun için tüm dualarım seninle inşallah kızına rabbim bir kardeş nasip edecek sen yeterki güçlü ol
Kızllaaaarrrr 3 yıldır bu anı bekledim Allahım hep rüyalarımda gördüğüm kese şuan ultrason kağıdı elimde benimle sevinçten bile aglamayacam daha çok ağladım çarşamba içim çıkana kadar ağladım salak salak bakıp gülüyorum yaaa
Neslihan , canımcım şimdi gördüm gözün aydın çok sevindim seni aşşagı listede görebilmek ne güzel darısı diğer kızlarmıza inşallah .1 den sonra gel demişti beta hcg istemedi eşimde diyor ki beta hcg bizde alışkanlık oldu acilden baktırıp öyle mi gitsek diyo bende kese gorunmezse veririz tekrar dedim inşallah görünür
tekrar hoşgeldin canımHosbuldum cnm Rabbim ins hepimizin dualarını kabul eder.İnş bende senin gibi hemen hamiş olurum cnm sen napiosun nasıl gidiyo hamislik
O ufak ihtimal de beni bulmaz sanırım canım... Benimkisi boş hayal işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?