Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin ikinci yada 3.cü günü gel tekrar yumurtalara bakalım dedi doktor canım. Kist falan oluşmamışsa aşılama yapacak eğer öyle olmazsa dk hapı verebilir tahminimce.. Inşallah direk aşılama olur yumurtalıklar temiz olurda.. Çok yorgun ve üzgünüm. Bugun iş yerinde o kadar yoğundumki yinede aklımdan çıkmıyor du. Bu kadar güzel bir hamile tablosu olmayı hakediyor deyip durdum kendi kendime.
Ateş işini bende bırakmayı düşündüm. En azından aşılama yapıldıktan sonra bırakacam canım.. Çok stres yapıyorum dediğin gibi. Beni düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim esmacım. Kalbin temiz hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sana gülüm.. Temiz yüreklim benim.. 2 ay sonra rahata kavuşacağım inşallah.. Gerçekleşecek bir şey var olunca yazarım inşallah canım.. O zaman stres azalacak inşallah..

Neslihaann canım maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin ikiz ikiz olsunlar çektiğin hasrete kat kat değsin inşallah çok zahmet çektin Allahım unuttursun inşallah dünden beri sessizce dua ediyordum şimdi girebildim çok sevindim canım daim olsun mutluluğumuz inşallah

Inofolic içtiğim ay bende hamile kalmıştım..

Moralim çok bozuk.. Kızı uyuttum yanında ağlıyorum. Bugün adet günüm ama olmadım. Laboratuvarın testi yanlış yapmasını diliyorum. Allahın mucizelerine inanıyorum. Sonra da beni mi bulacak diyorum.. Sanki kalbim parçalara ayrılmış durumda. Yarın sabah ta idrar testi yapacam. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz..

Senin doğalmı yoksa aşılama tüp bebek miydi canım ya unuttum ben?

Canım ancak girebildim topige çok mutlu oldum çook :)) Allahım bir defa daha korku yaşatmasın inşallah sağlıcakla büyüsün(ler) :))

Rabbim insallah daha fazla bekletmesin. Cok yıprandın kiyamam... Ama az kaldi merak etme o bebis gelecek

abla malesef o kan testleri hep doğru cikiyor keşke arada hatali olsalar. ama senle ilgili ufak bi ihtimal belki sonradan gelen yum döllenmistir ama ufak ihtimal tabi

abla malesef o kan testleri hep doğru cikiyor keşke arada hatali olsalar. ama senle ilgili ufak bi ihtimal belki sonradan gelen yum döllenmistir ama ufak ihtimal tabi
O ufak ihtimal de beni bulmaz sanırım canım... Benimkisi boş hayal işte...

Senin doğalmı yoksa aşılama tüp bebek miydi canım ya unuttum ben?
Canim ben yumurta takibi yaptirmistim o ay klomen Ve catlatma ignesiyle olmustu.
Ilk tedavimde rabbim nasip etti ama inaniyorum ben sizlerinde olacak zaten onceden olmus bak kizin var. coook duygusalsin valla inan cok uzuluyorum tabi emek veriyor insan umutla bekliyor olmayinca yikiliyor hep dualarimdasiniz canim insallah daha fazla bekletmesin onumuzdeki ay insallah tutar canim

Haticem doktora gidecektin bugün sanırım. Kendi derdime düştüm seni unuttum. Yanlış mı hatırlıyorum. Ne yaptın cnm?
Leyla abla çok sağol kendi derdinde beni düşündün . Gittim şükür yolunda her şey bebek bir hafta geriden geliyormuş ama olsun dedi. Sana yazmıştım ablacım aşılama sonucun için tüm dualarım seninle inşallah kızına rabbim bir kardeş nasip edecek sen yeterki güçlü ol

Amin gülüm sağolasın. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Rabbim en hayırlısını bilendir.inşallah nasip kısmet eder canım.. Sizlerede sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim canım..
Maşallah kuzum çok sevindim.O Gününü tamamlar sen hiç merak etme canım.. Sağlıkla büyüsün inşallah annesi.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum kuzum. Bu ara yine çok duygusalım..umutsuzluk çöküyor bazen içime elde değil canım.

Canim hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.hic merak etme ilk haftalarda olabiliyor sonra yetisiyor gunune

Canimmm yazsa çok tebrik ederim... Bütün gün o kadar yoğundum ki yeni telimi ancak alabildim elime.. 3 sayfayı okudum kalbim titreyerek.. öyle sevindim ki sanki kız kardeşim gibi.. Çok ama çok sevindim senin adına ve ailen için.. .. Yaa çok güzel yaaa:) kesecik orada. İnşallah bundan sonrası çok ama çok daha güzel geçer. Her şey yolunda olur. Sağlıcakla bebeğine kavusursun. Aut nasıl sevinçliyim kocam uyumasa çığlık atacağım. Maşallah maşallah:)))

1 den sonra gel demişti beta hcg istemedi eşimde diyor ki beta hcg bizde alışkanlık oldu acilden baktırıp öyle mi gitsek diyo bende kese gorunmezse veririz tekrar dedim inşallah görünür
Neslihan , canımcım şimdi gördüm gözün aydın çok sevindim seni aşşagı listede görebilmek ne güzel darısı diğer kızlarmıza inşallah .

O ufak ihtimal de beni bulmaz sanırım canım... Benimkisi boş hayal işte...

Leyloşum nasılsın ? günlerdir dogru düzgun ugrayamadım misafir üstüne misafir vardı. girip baktım sana yıne de inşalah güzel haberın yakındır içek bile zamanı gelmeden acmıyor haaa canım ne yapalım elimizde değil ki her şeyde moralini yüksek tutmaya calıs hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…