Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok sevindim maşallah Rabbim sağlıkla büyüyüp gelişmesini nasip etsin

Allah razı olsun ablacım bizede senin haberlerine sevinmek nasip olsun inşallah. Umudunu hiç yitirme biliyorsun bende kolay yollardan geçmedim şimdide diken üstündeyim Allah korusun. Ama her zaman duaya sarılıyorum seninde bugünlerin geçecek inşallah
Canim hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.hic merak etme ilk haftalarda olabiliyor sonra yetisiyor gunune
Allah razı olsun canım böyle duydukça içim rahatlıyor sağolun

Hepiniz çok sağolun arkadaşlar.bu adet sancısı gibi yoklayan ağrılar ne zaman geçer biraz korkutuyor beni olduğu zaman açıkçası dakika başı leke var mı diye bakıyorum.9 ay kussam şikayet etmeyecem demiştim inşallah dua niyetine geçmemiştir şimdilik bişey yokta :) 2. Gebelikte ev resmen kokuyordu eşim eve gelince koku geliyordu ondan bile yandık biz ne olacak böyle demişti zaten o hamileliği de ütü kokusuyla anlamıştım buharı kötü kokmuştu şimdi yok öyle kokular falan

Sağol canım grip oldum valla kötüyüm. Az evvel de biraz lekelenme olmuş. Adet geliyor sanırım. Hayırlısı gülüm ya..sonbahara kadar uğraşacaz oldu oldu olmadı tüp yapacaz. Hayırlısı hakkımızda. Sende kendini yorma dikkat et canım.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm..
Kötü şeyler getirme aklına canım. Inşallah sağlıkla doğacak. Bu gece rüyamda kızım olduğunu gördüm. Kundakta kucağımdaydı. Dişleri bile çıkmıştı. Kızımın ikizi gibiydi aynı.kafayı takdımya rüyama yansıdı sanırım.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah gülüm..

Kötüyü uzaklaştırdım artık ablacım nasibimde bu bebek inşallah benimle kalacak . Sende çok üzülme artık inşallah o günleri de göreceksin yaşayacaksın tekrardan

Canım koku olayı bulantilarla başlamıştı bulantilar da adet geçtikten dört beş gün sonra şiddetli şekilde gelmişti, adet sancısı gibi sancı hiç gecmiyo diyebilirim arada vuruyor hatta benim gibi haftalarda kasılmali sancılar eşlik ediyor zamanla alışırsın ben de kaç hafta adet oldum mu diye kontrol ettim hep

Hayırlısıyla güzel güzel ilerlediğini bi görsem benim ilk hayalim hep keseyi görmekti 3 yıldır hep kurduğum hayaller evet kesemiz burda kelimesinden ibaretti meğer asıl ondan sonra başlıyormuş endişeler inşallah herşey yolunda gider

bnm bebişte bi hafta gerideydi çünkü standart kabul edilen 14. gün diil 20. gün yumurtluyorum ama yakaladı bebiş normal haftasını :) hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Görümcem bulantı konusunda çok kötü oldu 4. Ayına girdi hala aynı bide Gebeliği başladığında idrar yolu enfeksiyonu vardı hala geçmedi aynı bizim X xDerinMavix gibi geciremiyorlar antibiyotik verdi şimdi yine doktoru bide bulantıdan dolayı hiç su içemiyor oralet vs. Herseyi denedi ama içemiyor o yüzden de idrardaki enfeksiyon daha kötüye gidiyor

bnm bebişte bi hafta gerideydi çünkü standart kabul edilen 14. gün diil 20. gün yumurtluyorum ama yakaladı bebiş normal haftasını :) hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Geç yumurtlama olduysa bebek geriden geliyo neden diyorlar illa herkes gibi standart mi olmalı o bebekte yumurtlama gününe göre haftasıyla eşit olmuyor mu yani

Reactions: iiz
o adet sancısı gibi sancılar baya devam ediyo canım ya 9 10 haftaya kdr sürdü sanırım bnm hiç miden bulanmasn rahat ve sağlıklıa ilerleyen bi hamilelik olsun :) bana hiç bişey kokmadı hiç kusmadm midem bulanmadı sana da böyle bi ilk trimester diliyorum

Geç yumurtlama olduysa bebek geriden geliyo neden diyorlar illa herkes gibi standart mi olmalı o bebekte yumurtlama gününe göre haftasıyla eşit olmuyor mu yani
evet bence çyle oluo 14. gün yumurtlayanla 20. gün yumurtlayan nasıl aynı olabilir diyodum ama 12. haftalara gelince bebek o arayı öyle bi kapatıyo ki bn tam bi hafta gerideydim bebiş hemen yakaladı haftasını şimdi sadece boyunu diil kafa çapını karın çevresini fln ölçüo doktor haftasıyla uyumlu diyo hep kilosu flnda tablolarla uyumlu ztn bi hafta geriden gelse nolcak bş hafta geç doğar :)

Benimki Allahın izniyle sağlıkla devam ederse tam sınırda doğumu 29 Aralık görünüyor inşallah 3 4 gün daha dayanır ocakta doğar yoksa hep 1 yıl kaybı olacak :)

Benimki Allahın izniyle sağlıkla devam ederse tam sınırda doğumu 29 Aralık görünüyor inşallah 3 4 gün daha dayanır ocakta doğar yoksa hep 1 yıl kaybı olacak :)

Bende antibiyotik de gecirmedi tek kullanimlik toz da gecirmedi canim resmen 9 ay oldu enfeksiyon.
Ayni sekilde ben de cok su icemedim. Umarim onunki gecer.

Çok teşekkür ederim sizlerden duyunca dahada rahatlıyorum:) inşallah Allah hepimize sağ salim kucaklamak nasip etsin

Bende antibiyotik de gecirmedi tek kullanimlik toz da gecirmedi canim resmen 9 ay oldu enfeksiyon.
Ayni sekilde ben de cok su icemedim. Umarim onunki gecer.
Tek kullanımlık toza direnci varmış doktoru dedi ki monurol e direnci olan bi seni gördüm.bu kaçıncı antibiyotik kullanımı bilmiyorum ama 3. Galiba yani onunda geçirmiyor ya bende de hiç kaşıntı vs koku falan bişey yok ama arada bir akıntım tortulu gibi oluyor acaba bu normal mi

Bendeki bakteri de penisiline direncli cikti. Diger duyarli oldugu abtibiyotikler de hamilelikte kullanilmiyor. Azosilin verdi gecirmedi Monurol gecirmedi. Muhtemelen dogumdan sonra da cekicem o zaman da emziriyorsun deyip vermeyecekler cunku
Canim akintiyi hic bilmiyorum ki benim bu aralar cok yogun akintim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…