Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla kurtulursun sağlıkla evladını kucağına alırsın canım

Insallah cok guzel bir hamilelik gecirirsin canim hicvbir seyden etkilenmezsin..
Ilk birkac ay gece uyurken bile gecmisten gelen korkular oluyor malesef onu ultrasonda gordukce o buyudukce atiyorsun korkularini yerine yenileri basliyor..rabbim herseyin en guzelini nasip etsin insallah tedirgin olma hic

Kötüyü uzaklaştırdım artık ablacım nasibimde bu bebek inşallah benimle kalacak . Sende çok üzülme artık inşallah o günleri de göreceksin yaşayacaksın tekrardan
Amin gülüm inşallah. İyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah canım. Ben Salı günü için doktorumu aradım randevu full yine. Sabahtan gidip muayene olmayı bekleyecem. Bu adet yavaştan gelmeye başladı. Yarın sökülür sanırım. Hiç moralim yok. Ogün yine yalnız bekleyip yalnız muayene olacam. Çıkıncada gezip dolaşıp kafa dağıtacam. Eşimin denetimi var yanımda olmayacak. Sabah hastaneye bırakıp gidecek.. Artık doktor kapılarında beklemekten bıktım usandım. Rabbim bu sefer nasip etsin inşallah. Aşılamadan sonra kesinlikle ateş ölçmeyecem. Çok stres yapıyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Dua ette Salı günü kist olmasın öyle olursa dk hapı verir yine doktor. Aşılama öbür aya kalır. Rabbim hayırlısını nasip etsin artık sabrım tükendi Rabbim biliyor.

Korkma bebiş kendine yer açıyor ağrı kasılma normal canım. Benim adet teşrif ediyor yavaş yavaş..

Çok şükür CNm sen nasılsın? Bebiş nasıl? Cinsiyet belli oldu mu?
Bende iyiyim bebiste iyi :) cnsiyeti sordum ama soylemedi dr yaa cok merak ediyorum :) 12+2likken ki hali bu ama belli olmuyo gliba hicbisey

Eklentiler

• 20170425_190343-1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 20170425_190335-1-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 39
Bende iyiyim bebiste iyi :) cnsiyeti sordum ama soylemedi dr yaa cok merak ediyorum :) 12+2likken ki hali bu ama belli olmuyo gliba hicbisey
Hey maşallah:) benim tahminler pek tutmuyor yoksa yorum yapardım ama nub teorisine göre yorum yapan bir topik vardı oraya fotoları yolla istersen

Endişe hiç bitmiyor canım bence doğsa bile bitmeyecek artık kendinden çok onu düşünüyorsun ben hastaneye yattığımda enfeksiyon apandisit ne varsa ben çekerim halledilir yeterki bebeğim rahat mi kalp atışı düzgün mü onu düşündüm hala bile kipirdamadiginda endişeyle bekliyorum bi küçük tekmesini

Valla zor canım bide onunla uğraşmak zaten her aşamada zorluk var hamilelikte de hele agirlastikca :)

Hey maşallah:) benim tahminler pek tutmuyor yoksa yorum yapardım ama nub teorisine göre yorum yapan bir topik vardı oraya fotoları yolla istersen
Yolladim hepsi erkek dedi ama bilmiyorum ki :) ultrasonda bacak arasnda bende gordm bsyler ama cikolata yiip gittim diye ziplayip duruyodu dr cok hareketli diye tam olcum yapamadi zten bdhaki kontrolde soylerm cnsiyeti dedi :) erkek mi dedim guldu sonra soylerim dedi. Ay saglikli olsunda cinsiyet hic önemli degil ama insan merak ediyo :) Allah im olmayip isteyen herkese nasip etsin insallah yaa...

Bende 22.gün yumurtlamisim . Bir hafta geriden gibi görünüyor sat a göre. En son 13.haftada da değişmedi. Doktor 21 eylülden 28 eylüle aldı doğum tarihini.

Bazen kapatirmis. Bazen kapatmazmis. Hayırlısıyla dogsunlarsa insallah

Geç yumurtlama olduysa bebek geriden geliyo neden diyorlar illa herkes gibi standart mi olmalı o bebekte yumurtlama gününe göre haftasıyla eşit olmuyor mu yani
canım ılk haftalar öyle olsa bıle sonradan haftasını yakalar benım bebegım önden gıttı mesela hala da öyle

Hayırlısı olsun inşallah senin için. Allah gösterdiğin emeklerin karşılığını versin en kısa zamanda. Canım bu arada sen izmir medikalpark da tedavi oluyorsun galiba. Bugün sabah ben de ordaydım. Belki karşılaşmışızdır

evet cnm medicalparktaydim :) kesin karsilasmisizdir :) senin de tüp bebek mi olacak yoksa? doktorun kim?

Kızlar bugün doktor kontrolümde sağ tarafta 18,5 mm boyutta folikül vardı. Rahim duvarı kalınlığı 11 mm. Doktor çatlatalım dedi. Yarın sabah çatlatma iğnesi kendim vurulacağım. Şimdi ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyordum. Negatifti. Çatlatma iğnesinden sonra ovu testi yanlış sonuç verir di mi? Yapsam mı yapmasam mı? Bi de ateşle anlayabilir miyim çatlayıp çatlamadığını? İlaç ateşi etkiler mi?

evet cnm medicalparktaydim :) kesin karsilasmisizdir :) senin de tüp bebek mi olacak yoksa? doktorun kim?
Yok canım tüp bebek değil. Doktorum funda hanım. Normal takip yapıyoruz. Geçen ay ben de rahim filmi ve histereskopi yaptırdım funda hanıma. Temiz çıktı çok şükür. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptı. Bir dominat olan folikül var. Doktor güzel dedi. Yarın çatlatma iğnesi yapacağım. Hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…