- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
İnşallah hayırlısıyla kurtulursun sağlıkla evladını kucağına alırsın canımBendeki bakteri de penisiline direncli cikti. Diger duyarli oldugu abtibiyotikler de hamilelikte kullanilmiyor. Azosilin verdi gecirmedi Monurol gecirmedi. Muhtemelen dogumdan sonra da cekicem o zaman da emziriyorsun deyip vermeyecekler cunku
Canim akintiyi hic bilmiyorum ki benim bu aralar cok yogun akintim var.
İnşallah hayırlısıyla kurtulursun sağlıkla evladını kucağına alırsın canım
Insallah cok guzel bir hamilelik gecirirsin canim hicvbir seyden etkilenmezsin..Hepiniz çok sağolun arkadaşlar.bu adet sancısı gibi yoklayan ağrılar ne zaman geçer biraz korkutuyor beni olduğu zaman açıkçası dakika başı leke var mı diye bakıyorum.9 ay kussam şikayet etmeyecem demiştim inşallah dua niyetine geçmemiştir şimdilik bişey yokta :) 2. Gebelikte ev resmen kokuyordu eşim eve gelince koku geliyordu ondan bile yandık biz ne olacak böyle demişti zaten o hamileliği de ütü kokusuyla anlamıştım buharı kötü kokmuştu şimdi yok öyle kokular falan
Çok şükür CNm sen nasılsın? Bebiş nasıl? Cinsiyet belli oldu mu?Kizlaaarrr nasilsinizzzzz
Amin gülüm inşallah. İyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah canım. Ben Salı günü için doktorumu aradım randevu full yine. Sabahtan gidip muayene olmayı bekleyecem. Bu adet yavaştan gelmeye başladı. Yarın sökülür sanırım. Hiç moralim yok. Ogün yine yalnız bekleyip yalnız muayene olacam. Çıkıncada gezip dolaşıp kafa dağıtacam. Eşimin denetimi var yanımda olmayacak. Sabah hastaneye bırakıp gidecek.. Artık doktor kapılarında beklemekten bıktım usandım. Rabbim bu sefer nasip etsin inşallah. Aşılamadan sonra kesinlikle ateş ölçmeyecem. Çok stres yapıyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Dua ette Salı günü kist olmasın öyle olursa dk hapı verir yine doktor. Aşılama öbür aya kalır. Rabbim hayırlısını nasip etsin artık sabrım tükendi Rabbim biliyor.Kötüyü uzaklaştırdım artık ablacım nasibimde bu bebek inşallah benimle kalacak . Sende çok üzülme artık inşallah o günleri de göreceksin yaşayacaksın tekrardan
Korkma bebiş kendine yer açıyor ağrı kasılma normal canım. Benim adet teşrif ediyor yavaş yavaş..Hepiniz çok sağolun arkadaşlar.bu adet sancısı gibi yoklayan ağrılar ne zaman geçer biraz korkutuyor beni olduğu zaman açıkçası dakika başı leke var mı diye bakıyorum.9 ay kussam şikayet etmeyecem demiştim inşallah dua niyetine geçmemiştir şimdilik bişey yokta :) 2. Gebelikte ev resmen kokuyordu eşim eve gelince koku geliyordu ondan bile yandık biz ne olacak böyle demişti zaten o hamileliği de ütü kokusuyla anlamıştım buharı kötü kokmuştu şimdi yok öyle kokular falan
Bende iyiyim bebiste iyi :) cnsiyeti sordum ama soylemedi dr yaa cok merak ediyorum :) 12+2likken ki hali bu ama belli olmuyo gliba hicbiseyÇok şükür CNm sen nasılsın? Bebiş nasıl? Cinsiyet belli oldu mu?
Hey maşallah:) benim tahminler pek tutmuyor yoksa yorum yapardım ama nub teorisine göre yorum yapan bir topik vardı oraya fotoları yolla istersenBende iyiyim bebiste iyi :) cnsiyeti sordum ama soylemedi dr yaa cok merak ediyorum :) 12+2likken ki hali bu ama belli olmuyo gliba hicbisey
Endişe hiç bitmiyor canım bence doğsa bile bitmeyecek artık kendinden çok onu düşünüyorsun ben hastaneye yattığımda enfeksiyon apandisit ne varsa ben çekerim halledilir yeterki bebeğim rahat mi kalp atışı düzgün mü onu düşündüm hala bile kipirdamadiginda endişeyle bekliyorum bi küçük tekmesiniHayırlısıyla güzel güzel ilerlediğini bi görsem benim ilk hayalim hep keseyi görmekti 3 yıldır hep kurduğum hayaller evet kesemiz burda kelimesinden ibaretti meğer asıl ondan sonra başlıyormuş endişeler inşallah herşey yolunda gider
Valla zor canım bide onunla uğraşmak zaten her aşamada zorluk var hamilelikte de hele agirlastikca :)Görümcem bulantı konusunda çok kötü oldu 4. Ayına girdi hala aynı bide Gebeliği başladığında idrar yolu enfeksiyonu vardı hala geçmedi aynı bizim X xDerinMavix gibi geciremiyorlar antibiyotik verdi şimdi yine doktoru bide bulantıdan dolayı hiç su içemiyor oralet vs. Herseyi denedi ama içemiyor o yüzden de idrardaki enfeksiyon daha kötüye gidiyor
Yolladim hepsi erkek dedi ama bilmiyorum ki :) ultrasonda bacak arasnda bende gordm bsyler ama cikolata yiip gittim diye ziplayip duruyodu dr cok hareketli diye tam olcum yapamadi zten bdhaki kontrolde soylerm cnsiyeti dedi :) erkek mi dedim guldu sonra soylerim dedi. Ay saglikli olsunda cinsiyet hic önemli degil ama insan merak ediyo :) Allah im olmayip isteyen herkese nasip etsin insallah yaa...Hey maşallah:) benim tahminler pek tutmuyor yoksa yorum yapardım ama nub teorisine göre yorum yapan bir topik vardı oraya fotoları yolla istersen
evet bence çyle oluo 14. gün yumurtlayanla 20. gün yumurtlayan nasıl aynı olabilir diyodum ama 12. haftalara gelince bebek o arayı öyle bi kapatıyo ki bn tam bi hafta gerideydim bebiş hemen yakaladı haftasını şimdi sadece boyunu diil kafa çapını karın çevresini fln ölçüo doktor haftasıyla uyumlu diyo hep kilosu flnda tablolarla uyumlu ztn bi hafta geriden gelse nolcak bş hafta geç doğar :)
bulantılarım geçti canım artık ağırlaşmaya başladım karnım mıdemın ustunde goguslerımın hemen altında artık . sen nasılsın ?Sağol cnm hoşbuldum.
miden bulantılar geçtimi artık? iyi misin :)
canım ılk haftalar öyle olsa bıle sonradan haftasını yakalar benım bebegım önden gıttı mesela hala da öyleGeç yumurtlama olduysa bebek geriden geliyo neden diyorlar illa herkes gibi standart mi olmalı o bebekte yumurtlama gününe göre haftasıyla eşit olmuyor mu yani
Hayırlısı olsun inşallah senin için. Allah gösterdiğin emeklerin karşılığını versin en kısa zamandaKontrolum vardi bugün desolet ve decapeptyl işe yaramış kistlerimde 1 cme yakin küçülme olmuş. bu ay da desolete (dk hapi) devam ediyoruzZehreNur
2 hafta sonra hem histeroskopim hemde rahim filmi cekimim var. doktor rahim filmini de tekrarlayalim dedi
evet cnm medicalparktaydim :) kesin karsilasmisizdir :) senin de tüp bebek mi olacak yoksa? doktorun kim?Hayırlısı olsun inşallah senin için. Allah gösterdiğin emeklerin karşılığını versin en kısa zamanda. Canım bu arada sen izmir medikalpark da tedavi oluyorsun galiba. Bugün sabah ben de ordaydım. Belki karşılaşmışızdır
Yok canım tüp bebek değil. Doktorum funda hanım. Normal takip yapıyoruz. Geçen ay ben de rahim filmi ve histereskopi yaptırdım funda hanıma. Temiz çıktı çok şükür. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptı. Bir dominat olan folikül var. Doktor güzel dedi. Yarın çatlatma iğnesi yapacağım. Hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsinevet cnm medicalparktaydim :) kesin karsilasmisizdir :) senin de tüp bebek mi olacak yoksa? doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?