Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de Ahmet beyin hastasiyim ama ahmet bey yoktu süleyman bey muayne etti funada hanim görüşme yapti. herkes tedavime dahil oluyo yani benim rahim filmi vardi aslinda ama funda hanim yenileyelim dedi. nasilsa anestezi alcak histeroskopi icin aradan çıksın bari.

histeroskopin kolay oldu mu? sonrasinda ağrı kanama vs oldu mu?

Cok sevindim canım zaten 5 cm altındaki kistlerde tamamen erime olabiliyormuş diye okumustum
Ben 5 cmken hastaneye gitmediğime cok pişmanım.şimdi donusu yok bu sabahta şiddetli olmasada agrım vardı sınava bile gidemedim 15 dk iş yapamıyorum evde hayat kalitem sıfıra indi.bi dahaki kontrelde ameliyat olmk istiyorum dycem

Benim o ay kistim vardı. Kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bu yüzden o ay rahim filminin aradan çıkmasını istedim. Aneztezili olacaktı. Histereskopi de aklımdaydı. Bi sorun varsa o da yapılacaktı eninde sonunda. Doktorda aneztezi almışken ikisini yapalım dedi. Operasyon iyiydi. Ağrım olmadı. Sonrası için antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bi de histereskopi sırasında rahime çizik atmış. Bu bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Sanırım bu yüzden 10 gün hafif sulu kanamam oldu. Şeffaf akıntıyla beraber oluyordu. Normalmiş bu durum

kiyamam cnm benim insallah sende tez zamanda kurtulursun

hmmm anladim cnm. cok gecmis olsun. iyi yapmissin histeroskopiyi önden yaptirarak. insallah senin de bebis gelir yakinda :)

Çatlatma iğnesi ovu testini etkiliyor boş yere yapma ateşten takip et zaten ilişki günlerini dr söyleyecektir hadi hayırlı olsun tedavin

Çatlatma iğnesi ovu testini etkiliyor boş yere yapma ateşten takip et zaten ilişki günlerini dr söyleyecektir hadi hayırlı olsun tedavin
Teşekkür ederim. Umarım sonu güzel olur. Ateş ölçmeye devam edeyim öyleyse. Ateşten anlarız.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allahım çok bekletmesin kimseyi inşallah.

Manisa'dan birisi bundan 9 yıl once funda hanimda tüp bebekyaptirmis. yaptiran baba ile bir muhabbetim oldu işim gereği.hic çocuğu olmamış ve 52 yaşında funda hanım sayesinde üçüzleri olmuş.oyle gusel anlatiyirki sanki yeniden yaşıyor.rabbim bizede nasip eder inş ;-)

İnşallah canım. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Bu topikte birçoğumuz kayıplar yaşadık. Allahım bir daha kayıplar yaşatmasın.Sağlıkla gelsinler, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ztn herkesi standart bi kalıpla yorunlayıp ilerde geride demek yanlış bence seninki sanaa göre normaldir 9. gün yunurtlayın ki kendine göre

ay zehrem dualarımda hep aklımdasn yaran be kistlerin için yaran kapandı mı peki

ay zehrem dualarımda hep aklımdasn yaran be kistlerin için yaran kapandı mı peki
Allah razı olsun canım benim kalbi guzel kendi guzel arkadasım  inan onu hiç takmıyorum bile ikinci sırada.
tamamen iyilesmedi canım.önceliğim kistten şifa bulmak inşallah.benimde imtihanım buymuş.sabrın sonu selamet olur inşallah.
Bende senin için babacıgın için hep dua ediyorum.

Veson canım listemiz değişmiş. Ya da ben yeni farkediyorum değiştiğini
5. Sıraya yükselmişim. 5 uğurlu rakamımdır
Evet bugün bir değişiklik yaptım CNm.düzenli ölçüm yapanları biraz yukarı hepsini bir araya taşıdım.her sabah kontrol daha kolay olsun diye.umarım iyi olmuştur:))

Veson canım listemiz değişmiş. Ya da ben yeni farkediyorum değiştiğini
5. Sıraya yükselmişim. 5 uğurlu rakamımdır
Evet bugün bir değişiklik yaptım CNm.düzenli ölçüm yapanları biraz yukarı hepsini bir araya taşıdım.her sabah kontrol daha kolay olsun diye.umarım iyi olmuştur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…