bi süre sonra geçio o üşüme bnm ayaklarım fln hep sıcak şimdi ama kaçıncı hafta gibi geçmişti hatırlamıyorum çorap patik battaniyeyr rağmen ısıtamıyodumda eşim sıcak su torbası getirio koyuyodu ayaklarımaAyy yengem doktor kontrollerinden sonra bana geliyordu Evim hastaneye yakın diye çok üşüyorum bi hırka ver bi battaniye versen falan diyordu da sasiriyordum ama o bide kansızlığı vardı ona bağlamıştım.benim kanım bildim bileli hep 14 falandır yinede üşüyorum
Beeeen :) benim tavuktan midem bulanmadı çünkü ben tavuk yemiyorum aslında çok severim ama antibiyotikli diye 2-3 senedir yemiyordum. Ama şimdi canım istiyor, organik tavuk alıp yiyoruz. Uzun zaman yemeyince çok özlemişim tavuğu mis gibi geliyor banabu tavuktan tiksinmeyen tek hamile duymadım demek vücut istemiyo bukdr hormonlu bişeyi
Ben elektrikli ısıtıcıyı açıp dibinde oturuyorum bide uyuya kalıyorum bazen koca zile basıyor uyanmıyorum geliyo uyandırıyor bigun yanacan yapışma şuna o kadar diyo :)bi süre sonra geçio o üşüme bnm ayaklarım fln hep sıcak şimdi ama kaçıncı hafta gibi geçmişti hatırlamıyorum çorap patik battaniyeyr rağmen ısıtamıyodumda eşim sıcak su torbası getirio koyuyodu ayaklarıma
Ben elektrikli ısıtıcıyı açıp dibinde oturuyorum bide uyuya kalıyorum bazen koca zile basıyor uyanmıyorum geliyo uyandırıyor bugün yanacan yapışma şuna o kadar diyo :)
Bu uyumak daha test yapmadan önce bile vardı buna alıştım da şu göğüs ağrısı daha artacak mı acaba kolumu yukarı kaldırsam bile ağırıyor hiç çatamıyorum relg geleceği zamanda olurdu bende ama bu kadar fazla değildibnm en büyük ilk dönem gebelik belirtim uyku acayip uyuyodum on dk oturayım bi yerde gözlerim kapanıodu hemen şimdi oda gitti normalde 11 e kdr uyurdum hafta sonu şimdi 9 da uyanıyorum bi enerji geldi
canım içini ferah tut ne kadar huuzurlu olursan o kadar ıyı bebegın allaha emanet korkunu atmaya calıs bak geldı mucizen gördün keseyı de .. allah devamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsınCanım bu ay internetim yoktu eşim eve geldiğinde onun netten şöyle bi son sayfalara bakıp çıkıyordum tek tek bakamadım o yüzden.gozumdem kaçmış demekki hatta geçen gün profiline baktım Allahim ne kadar güzel bir kedi dedim :)
Bebek nasıl bilmiyorum ki bi kese göründü kağıdını verdi gönderdi beni 3 hafta sonra gel dedi tabi ben haftaya pazartesi başka doktora gidecem 3 hafta bana geçmez yoksa.insan oğlu böyle işte 3 yıl bekledim onu ama 3 hafta bekleyemem geliyor bana
benım hala zor gecıyor. mide blantılarım gectı cok şükür ama gecelerı uyuyamıyrum agrılarımdan butun gece ayaktayım neredeyse gunduzde ayaktayım. özellikle bacak agrılarım aglatacak durumda:) o bende de vardı özellikle tavuk ve balıkta ilk zamanlar dişini biraz sıkcaksın canım dua et bulantı olmasın bende kırk kere çiğniyodum ağzımda döndür döndür yutana kdr dünya vakit geçiyodu ama geçti gitti şimdi ne bulsam yiyorum :)
Ya ne bileyim ne kadar rahat olmaya çalışsam da kaygilanmiyorum desem yalan olur.valla başına iş mi arıyon diyeceksiniz ama sanki mide bulantısı bebek iyi demekmiş gibi acaba benim niye bulanmıyor diye bile düşündüm :)canım içini ferah tut ne kadar huuzurlu olursan o kadar ıyı bebegın allaha emanet korkunu atmaya calıs bak geldı mucizen gördün keseyı de .. allah devamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsın
Bacak ağrıları niye oluyormus magnezyum eksikligi demisti doktor magnezyum vermisti halamin kizina kramplardan uyuyamiyordu oda.benim aklıma da d vitamini geldi bnde dönem dönem eksiklik oluyordu en son ne durumdaydı bilemiyorum acaba bişey olur mu ondanbenım hala zor gecıyor. mide blantılarım gectı cok şükür ama gecelerı uyuyamıyrum agrılarımdan butun gece ayaktayım neredeyse gunduzde ayaktayım. özellikle bacak agrılarım aglatacak durumda
Evet CNm 7 dekini gir ama aşağı not al düzensiz uyku diyeEn ağır işçilerden olan biz kadınların da 1 Mayıs Işçi Bayramı kutlu olsun ateşli hanımlar :))
Veson Bugün hiç sağlıklı bir ölçüm yapamadım ben ya.. Gece çok uyandım bir sürü rüya gördüm Allah hayra çıkarsın. 4:30 da, 6 da Birde 7de uyandım. 7de 36.6 çıktı ateş sonra tekrar uyudum 9:30 da uyandığımda da 38.8 çıktı.. ben 7de olctugumu yazdım Doğru mu yaptım ki?
vitamın ve demır hapı verdı doktor kalsıyumda kendım aldım eczaneden ama kesmıyor sankı koparıyorlar ayaklarımı aglayacak hale gelıyorum kesık kesık uyuyorum . bugun eşim diyor benı hıcc uyutmuyorsun gecelerı dıye . yarın ayrıntılı ultrasonum var ertesı gunde kendı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecekBacak ağrıları niye oluyormus magnezyum eksikligi demisti doktor magnezyum vermisti halamin kizina kramplardan uyuyamiyordu oda.benim aklıma da d vitamini geldi bnde dönem dönem eksiklik oluyordu en son ne durumdaydı bilemiyorum acaba bişey olur mu ondan
Kendimi olumsuz herseyden uzak tutmaya çalışıyorum olumsuz hiç bişey okumuyorum bi kere bi konuya girdim gelmeyen bebeğine şiir yazmış kocasıda sabah görüp bebeginin ağzından ona şiir yazmış okudum çok ağladım Allahım onlarında bebeğini gönder ne olur dedim.uzulecegim şeylere daha bakmama kararı aldımvitamın ve demır hapı verdı doktor kalsıyumda kendım aldım eczaneden ama kesmıyor sankı koparıyorlar ayaklarımı aglayacak hale gelıyorum kesık kesık uyuyorum . bugun eşim diyor benı hıcc uyutmuyorsun gecelerı dıye . yarın ayrıntılı ultrasonum var ertesı gunde kendı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecek
mide bulantısı bebegın saglıgını belırlemıyor canım önemlı olan haftasında ılerlemesı hatta 1 hafta gerıden bıle gelse normal 12. haftaya kadar bu kaygılar gercekten de bıtmıyor 12 hafta gelınce nerdeyse kendılıgınden gecıyor ama sen yınede ıyı olmaya zorla kdını . bol bol yeşil alanlara cık d vıtamını ıcın gunese cık. yürü hafıf hafıf
ya benim göğüslerim acayip şiştiBu uyumak daha test yapmadan önce bile vardı buna alıştım da şu göğüs ağrısı daha artacak mı acaba kolumu yukarı kaldırsam bile ağırıyor hiç çatamıyorum relg geleceği zamanda olurdu bende ama bu kadar fazla değildi
canım bacak krampları magnezyum eksikliğinden kaynaklanıomuş doktoruna bi danış istersenbenım hala zor gecıyor. mide blantılarım gectı cok şükür ama gecelerı uyuyamıyrum agrılarımdan butun gece ayaktayım neredeyse gunduzde ayaktayım. özellikle bacak agrılarım aglatacak durumda
yok ya öyle düşünme hiç bulanmasın :) bnm 11. hafta fln dı heralde kasık batmaları fln birden geçti dedim kesin bebeğe bişey oldu baya korkuyodum belirtiler silindi diye ama çok şükür sağlıkla devam ediyoruz endişeler hiç bitmio :)Ya ne bileyim ne kadar rahat olmaya çalışsam da kaygilanmiyorum desem yalan olur.valla başına iş mi arıyon diyeceksiniz ama sanki mide bulantısı bebek iyi demekmiş gibi acaba benim niye bulanmıyor diye bile düşündüm :)
evet çok kurcalama canım senin psikolpjik harbin sana yetiyo ztn bu bebişini sağlıcakla kucağına al inşallahKendimi olumsuz herseyden uzak tutmaya çalışıyorum olumsuz hiç bişey okumuyorum bi kere bi konuya girdim gelmeyen bebeğine şiir yazmış kocasıda sabah görüp bebeginin ağzından ona şiir yazmış okudum çok ağladım Allahım onlarında bebeğini gönder ne olur dedim.uzulecegim şeylere daha bakmama kararı aldım
Aminn inşallah Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinevet çok kurcalama canım senin psikolpjik harbin sana yetiyo ztn bu bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah
ben kilo almamıştım geçen hafta doktora gittiğimde belki bi kilo almışımdr şimdi karnım çıktı baya belli sivri bnm karnım yanlarım bomboş top gibi oldu ama göğüsler felaket yaa ztn desteksiz 85ti doğumda 100e dayancak bu gidişleKizlar nasilsiniz? Bayadir bakamadim aklimda sizde.
@Cok da Seyapmamak Lazim tekrar hosgeldin yeni hayat size iyi gelecek cok icten inaniyorum. Insallah tayin isini de halleder kavususrsunuz hemen.
iiz baya zor geçti senin hamilelik. Neden bu kadar zorluyor acaba. Benim de hafif agrilarim oluyor ama daha ben magnezyum falan kullanmiyorum. Demir hapi o da arada aliyorum. D vitamini o kadar. Doktoruna sor muhakkak. Ayrintili da guzel sorunsuz gecer insallah.
zafrina89 canim benim de normalde küçük ama oyle bir sistiler ki resimlerde bile ilk gogusler dikkatimi cekiyor artik. Göbekte baya cikti ama kilo almisim gibi duruyor hamile gibi degil. Bu ara kilo da aldim. Toplamda 3 oldu aldigim kilo.
Neslihaann canim inan suphe hic bitmiyor. Hep aklinda ama bunu mumkun oldukca en aza indir zehir olmasin. Ben rahat gecirdim. Insallah sende oyle rahat gecirirsin. Ben zaten tavuk et yemiyorum tiksindim 5-6 sene once hala ayni. Bana en cok dolap kokuyordu. Ama istifra 4-5 kere oldu. Birde ne alakaysa dun oldu. Hersey yolunda gider insallah merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?