Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım.bende bulantı falan yok tiksinme oluyo ama karnım hep aç doymuyor resmen yiyorum 1 saat geçmiyor midemden guruldama geliyor ağzıma sular geliyor o kadar çok acıkıyorum sağlıklı olsunlar da gerisine hep razıyım

Canim ben bu zamana kadar nemlendirmeye dikkat ettim. Ama simdi yag yaptircam aktarda anneee tv de ender sarac 3. Trimester videosunda bir tarif veriyor. Ondan surmeyi planliyorum. Catlak olur diye korkuyorum. 15. Haftada bende 500 gram almistim 4 haftada ona 2.5 ekledim. Nasil oldu bende anlamadim birden aldim.

Evet CNm 7 dekini gir ama aşağı not al düzensiz uyku diye
Benimde uykum bugğn çok düzensizdi çok sık uyandım. 6.45 ölçtüm 36.6 çıktı. Not yaz dedin. Bende yaxdım doğru yere mi yaptım ondan emin değilim..

Benimde uykum bugğn çok düzensizdi çok sık uyandım. 6.45 ölçtüm 36.6 çıktı. Not yaz dedin. Bende yaxdım doğru yere mi yaptım ondan emin değilim..
Aslında hemen uykuya dalıyorsan sıkıntı yok ateş çok da etkilenmiyor.notu doğru yere almışsın

İnan 40 hafta boyunca kaygilar devam edecek ama suan bebeginin iyi olmasini hareketinden hissedebiliyorsun. Daha dogrusu hareket edince ohhh yaşıyor moduna giriyosun:) benimki 2 gundur biraz daha sakinn tedirgin oluyordum da hareket edince hahh aferin oglusuma diyip seviniyorum Rabbim 9 ay saglicakla buyutup dunyaya getirmeyi nasip etsin insAllah.

@zafrina89 canim erkek evladi top gibi gobege buyurmuş, ben de oyleyim. Karnim kasiniyor ama nemlendiriyorum her gun cizgi yok simdilik ama olacak gibi.. ne kdr yaglasanda deri yapina bağlı.. benim göğüslerim de büyüdü ya, sanki göğüslerim mi yirtilcak bilmiyorum.. onu da mi kremlesem bi de artik ellim ayaklarim da sisiyor.. alyansim sıkmaya başladı..@zafrina89

Bende bende:)
Normalde sevmediğim şeyleri bile yiyesim geliyor:) günde bir saat yürümeye başladım iki hafta önce. Ona güveniyorum çok kilo almamak için:)

Normalde sevmediğim şeyleri bile yiyesim geliyor:) günde bir saat yürümeye başladım iki hafta önce. Ona güveniyorum çok kilo almamak için:)

Ben babamın evinde hergün deniz mahsulleri yermisim gibi hamileligimde ahtapot bile asermistim Allah kolaylık versin kızlar size ama en çok beylere

Al benden de o kadar zaten büyüktü şimdi şiş daha beter benim de kırmızı değil ama yeşil örümcek ağı gibi damar tenim açık olduğu için mi belli bu kadar boynumdan kol altimdan başlıyo elektrik santrali gibi oldum bütün damarlarım meydanda ama kan alınamıyor hala bi tahlilde delik deşik oluyorum

ben lierac aldm nemlendirici sürmüyorum yani ama göğüsler felaket yani kaşınma fln yok henüz küçük bnm karın :) 38den sonra çatlamayan pek duymadm etrafımda bakalım hayırlısı artk

:) bnm doymama durumum yok henüz canımın istediği bişeyde yok normalde nasıl yiyosam öyle devam ediyorum iş yerinde çok hareketliyim bende ona güveniyorum heralde

o damarlar bnmde her yerimde karnımda göğüslerimde ama bu göğsümde dediğim öyle diil baya morla kırmızı arası bi renk göğsümün alt tarafında varis olur ya onun gibi

ellerde ayaklarda şişme varsa mutlaka doktora söyle canım bunu önemsiyor doktorar ve bol bol su iç
benımde karnım öne dogru ve gögus altına kadar genısledı mıdemı coktan gectı bebek mıdeme cıkıyor artık ve cok hareketlı sabah bır başlıyor hıc durmuyor geceye kadar sanırım bu ıyı bır şey bazgzı yerlerde stresslı olurmus bebek falan dıyorlar ama bana neense öyle gelmıyor

o damarlar bnmde her yerimde karnımda göğüslerimde ama bu göğsümde dediğim öyle diil baya morla kırmızı arası bi renk göğsümün alt tarafında varis olur ya onun gibi
gögüslerede sür tabı canım onlarda karın gıbı genıslıyor sonucta tabı catlama ıhtımalı var ben sürüyorum

ben lierac aldm nemlendirici sürmüyorum yani ama göğüsler felaket yani kaşınma fln yok henüz küçük bnm karın :) 38den sonra çatlamayan pek duymadm etrafımda bakalım hayırlısı artk
Vallaa benim kuzenler hic dogurmamis gibiler :) deri yapisina bagli herhalde.. 5-6 aydan sonra tam buyumeye basliyorlarmis.. saglikli ilsunlar da:)

Valla canim surekli olan bi sislik degil ki; sicaklarda sisiyor.. benim de gogus altina kadar genisledi.. genel olarak hareketli, ama aksamlari daha bi hareketli :) olsun hareket iyidir en azindan benim icim rahatliyor

gögüslerede sür tabı canım onlarda karın gıbı genıslıyor sonucta tabı catlama ıhtımalı var ben sürüyorum
bnm basenlerde küçük çatlaklarm var ztn eskiden kalma o yüzden karın basen bel göğüs heryerime sürüyorum ama aksi gibi yüzüm saçlar fln yağlı vücut daha kuru bebek ii olsun tabi ama çatlamasakta ii yani anne oluyoruz çatlayım gitsin diyemiyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…