Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bugün ateş ölçümümü yazınca ovu bı gün kaydı normalde ateş düşüp yükseldiği gün değil miydi daha ilk ay bu o yüzden öğrenme çabaları
Genellikle dediğin gibi düşüp çıktığı gün olur.ama bu her zaman kural değildir.atrşin gidişâtına göre değişebilir ve her ay ateş düşüp çıkmayadabilir.ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim.ff senin ateşin yükselince ortalam almış sanırım bir gün kaydırmış

Eki Görüntüle 1989395
Veson ff bana vip hediye mi vermiş bir el at hele kuzum..?
Leylam ff vip hediyeyi Twitter üzerinden dağıtıyor. Arada bir bağlantı paylaşıyor, tıklayıp bir kod alıyorsun. O kodu sayfada bir yere yazmanı istiyor, sonra da diyor ki bir aylık satın alırsan bu kod sana iki ak hediye edecek ya da sana beş günlük ücretsiz hediye... ben bir ker yakaladım, bir aya iki ay hediye verdi, kabul ettim, kullandım.

Kızlar benim mide bulantısı falan yok ama boyle yemeği önüme koyuyorum bi tiksinme geliyo böyle zoraki zoraki yutuyorum mide bulantısı yok diye seviniyordum böyle bişey çıktı

Kızlar benim mide bulantısı falan yok ama boyle yemeği önüme koyuyorum bi tiksinme geliyo böyle zoraki zoraki yutuyorum mide bulantısı yok diye seviniyordum böyle bişey çıktı
Hiçbirşey yiyemiyor musun? İnşallah başlamaz.bazı şeylerden tiksinme olabiliyor ben de kızda karpuzdan tiksinmiştim.ama kusma mide bulantısı çok daha kötüinşallah çok rahat bir gebelik yaşarsın.diğer kontrol için ne karar versin ne zaman gideceksiniz

Yiyebiliyorum ama kara kara oturup düşünüyorum ne yiyecem diye sanki canım sadece zeytin yağlı taze fasulye istiyor tavuktan tavuklu yemeklerden tiksinme geldi.bana kalsa bugün giderim doktora o kadar merak ediyorum ama haftaya bugün gidecem ancak o kadar sabredebilirim galiba

Evet o tavuktan ben de tiksinmiştim zaten o hormonlu tavuklardan hiç yeme daha iyi.hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Evet o tavuktan ben de tiksinmiştim zaten o hormonlu tavuklardan hiç yeme daha iyi.hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnşallah canım.bide çok üşüyorum sanki kış gibi çorap üstüne de patik giyiyorum üstüme hırka falan ama gece de tam tersi ayaklarım yanıyor dışarı atıyorum bu işten bişey anlamadım hiç

Canımm listede adını gördüm :)) çok sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla al kucağına bebeğini inşallah
Topiği takip edemedim bir kaç gün. Noldu en son değerin güzel artıyordu ama kese görünmemişti ?

hayırlısı inşallah . rahım fılmı bu defa bebegınıde getırsın ınsallah

Cuma günü göründü çok şükür diğer doktoru iyi ki dinlemedik ona kalsa beklemeden iğne vuracaktı

neslihan canımcım benım yazdıgım hıc bır şey sana gelmıyor mu bana hıc ama hıc cevap yazmıyorsun aylardır böyle merak ettım

bu arada bebegın nasıl canım ?
Canım bu ay internetim yoktu eşim eve geldiğinde onun netten şöyle bi son sayfalara bakıp çıkıyordum tek tek bakamadım o yüzden.gozumdem kaçmış demekki hatta geçen gün profiline baktım Allahim ne kadar güzel bir kedi dedim :)

Bebek nasıl bilmiyorum ki bi kese göründü kağıdını verdi gönderdi beni 3 hafta sonra gel dedi tabi ben haftaya pazartesi başka doktora gidecem 3 hafta bana geçmez yoksa.insan oğlu böyle işte 3 yıl bekledim onu ama 3 hafta bekleyemem geliyor bana

:) o bende de vardı özellikle tavuk ve balıkta ilk zamanlar dişini biraz sıkcaksın canım dua et bulantı olmasın bende kırk kere çiğniyodum ağzımda döndür döndür yutana kdr dünya vakit geçiyodu ama geçti gitti şimdi ne bulsam yiyorum :)

ayak üşümesi de geçiyo sonradan gerçi ben demir hapınada başladm ondan mı geçmişti acaba bilemedim şimdi ilk zamanlar sıcak su torbası koyuyodum ayaklarıma okdr üşüyodu

ayak üşümesi de geçiyo sonradan gerçi ben demir hapınada başladm ondan mı geçmişti acaba bilemedim şimdi ilk zamanlar sıcak su torbası koyuyodum ayaklarıma okdr üşüyodu
Ayy yengem doktor kontrollerinden sonra bana geliyordu Evim hastaneye yakın diye çok üşüyorum bi hırka ver bi battaniye versen falan diyordu da sasiriyordum ama o bide kansızlığı vardı ona bağlamıştım.benim kanım bildim bileli hep 14 falandır yinede üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…