Mekan değiştirmede de bir hayır vardır. Eline sağlık güzel olmuş. Hepimize iyi gelsin.Evet bugün bir değişiklik yaptım CNm.düzenli ölçüm yapanları biraz yukarı hepsini bir araya taşıdım.her sabah kontrol daha kolay olsun diye.umarım iyi olmuştur:))
evet cnm atilcak. hepimizin yüzü gülsün artik insallahSagol canim inş hist iyi gecer çizikte atılacak mı peki
Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün
Yok CNm o toptan satış yapıyor.aliexpres ten aldımVeson cnm dereceni alibaba dan mi siparis ettin? Ben de almayi düşünüyorum. Benim iniş çıkışlar daha keskin ve LH testleri de pek işlemiyor. Bari derece tam olsun.
Çok geçmiş olsun canım..Benim o ay kistim vardı. Kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bu yüzden o ay rahim filminin aradan çıkmasını istedim. Aneztezili olacaktı. Histereskopi de aklımdaydı. Bi sorun varsa o da yapılacaktı eninde sonunda. Doktorda aneztezi almışken ikisini yapalım dedi. Operasyon iyiydi. Ağrım olmadı. Sonrası için antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bi de histereskopi sırasında rahime çizik atmış. Bu bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Sanırım bu yüzden 10 gün hafif sulu kanamam oldu. Şeffaf akıntıyla beraber oluyordu. Normalmiş bu durum
İnşallah tez zamanda bebişine kavuşursun :)Yok canım tüp bebek değil. Doktorum funda hanım. Normal takip yapıyoruz. Geçen ay ben de rahim filmi ve histereskopi yaptırdım funda hanıma. Temiz çıktı çok şükür. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptı. Bir dominat olan folikül var. Doktor güzel dedi. Yarın çatlatma iğnesi yapacağım. Hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin
Teşekkürler ellerine sağlık bu ay bende hep çift rakamlardan gidiyorum.Evet bugün bir değişiklik yaptım CNm.düzenli ölçüm yapanları biraz yukarı hepsini bir araya taşıdım.her sabah kontrol daha kolay olsun diye.umarım iyi olmuştur:))
babaannen nasl oldu canmMutlu pazarlar kizlarrr
Nasilsiniz??
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.İnşallah tez zamanda bebişine kavuşursun :)
Babaannem hala hastanede yatiyorbabaannen nasl oldu canm
Haklısın canım doğru söylüyorsun ama elde değil işte..aman olursa olur deyip boşverebilsem keşke.. Inşallah bu ay rahat olmaya çalışacam.. Aşılama olursa aşılamadan sonra ateş ölçmeyi bırakacam. Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder inşallah gülüm.. Hepimiz mutlu olalım birbirimizin güzel haberleriyle inşallah.LeYLa_21 CNm ateşin ilginç bir şekilde negatif sonucu öğrendin ertesi gün düşüşe geçti.ve ardından regl geldi.başka zaman dpo18-19 ları görürdün.test yapmayınca vücut resmen hamile gibi tepki veriyor belirtiler oldun ateş olsun hepimizi umutlandırıyor.kendini rahat bırakmaya çalış kafanı boşalt.demesi kolay biliyorum.ama denemeye çalış
Canım senin ve esmanınÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallahüBabaannem hala hastanede yatiyorbobreklerinde ure var; cigerleri su topluyor.. diyalize giriyor.. sekeri yokken birden yuksek seker cikti; tansiyon desen 30u buluyor sonuclar hep kötü; ama ilaçlar sayesende gozu acik konusmasi falan iyi.. duâ ediyoruz, Rabbim şafi ismiyle şifasını versin; ya da çektirmesin senin babacığın nasıl toparladı mı? Tedaviyi tamamlamıştınız en son, olumlu yanit alıyor musunuz?
Allah yardımcınız olsun canım babam daha iyi diyebilirim ağrılsrı tam geçmedi ama bi süre daha devam edicekmiş sanırım en son ameliyat olduğu ciğerinde yine kitle gözüktü biyopsi aldılsr temiz çıktı ama emin olmak için bi kere daha aldılar sonuç bekliyoruz şimdi önümüzdeki hafta sonuç çıkar heralde inşallah temiz çıkar diye bekliyoruzBabaannem hala hastanede yatiyorbobreklerinde ure var; cigerleri su topluyor.. diyalize giriyor.. sekeri yokken birden yuksek seker cikti; tansiyon desen 30u buluyor sonuclar hep kötü; ama ilaçlar sayesende gozu acik konusmasi falan iyi.. duâ ediyoruz, Rabbim şafi ismiyle şifasını versin; ya da çektirmesin senin babacığın nasıl toparladı mı? Tedaviyi tamamlamıştınız en son, olumlu yanit alıyor musunuz?
İnşallah ablacım. Dualarımda hepiniz varsınız. İnşallah bizlerde güzel haberler vereceğiz Allahın izniyleCanım senin ve esmanınShinSeGi tedavileriniz hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah gülüm..
Ben de şimdi bir uğradım. Amin cümlemize.Ben bugün hiç uğrayamadım buralara komşum Yeni görüyorum hayırlı uğurlu gelsin inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?