Kuzum goguslerle oynamak cok tavsiye edilmiyor fazla ellesme :)) benimde tatli tatli kasiniyordu o donem sekil degisiyor damarlar olusuyor koyulasiyor zamanlaya benim göğüslerim acayip şiştive altında kılcal damar çatlağımı deri çatlağımı bilemiyorum krem sürdüğüm halde kırmızı çizgiler oluştu ağrı yok ama uçşarında hassasiyrt var bnm bide işte ztn büyüktü daha da büyüdü taşıyamıcam bu gidişle
Ben her gece doguruyodum canım :) şimdi rüya gorcek kadar uyuyamıyorum koca gece toplasan bi saat uyumadım ise gidicem bu halde ellerim ayaklarım uyuştu yandı nefes darlığı müfettiş beni kaç gecedir bugün işte napıcam bilmiyorum şu üç haftayı atlatmaya çalışıcam on gün iznim kaldı onları kullanıcam iki haftasında gerisi Allah kerim diyorum herkese kolay hamilelikler diliyorum benim çokta kolay geçmedikızlar gece bi damla uyuyamadm yaa gebeliğin ilk döneminde saçma sapan kovalamacalı polisiye rüyalar görüyodum ondan uykumu alamıodum bu gece de ikiz erkek bebeklerim olmuş nesen ikizse ama bakıcak kimse yok işe götürmüşüm yavruların biri orda biri burda derbeder oluolar hem bakamıyorum diye üzülüyorum hem elimden bişey gelmio birnin eldiveni yok elleri buz birinin şapkası yüzünü kapatmış bn bakamıyorum bunlara diye ağlıyorum bu arada bide poşetin içinde bi kirpi gördüm ne demekse artık uyu uyan uyu uyan sabah olmuş inşallah bu rüya dönemi geri gelmemiştir
Ne bileyim alışmışım hep böyle yapıyorum:) sütün bir kısmını yoğurt yapıyorum bir kısmını dolaba koyuyorum kalanını da buzluğa:)Bende alıyorum çocuk için süt ama buzlığa atmaya gerek yok kaynar kaynar cam kavanoza koyup kapağını tutturuyorum 1 hafta durabiliyor öyle dene istersen
Süt taşı nedirTamam canım zaten hep çok kaynatirim süt taşı atıyorum içine taşmıyor baya kaynatiyorum
Onu tülbentin içine koyup suyunu süzüyorsun çökelek gibi yiyorsunEvet bende hazır yoğurt yiyemem hep kendim yapıyorum yalnız bu gün başıma bi iş geldi sütçü öğlen gibi getirdi sütü eşim gelene kadar kaldı kaldırmak istemedim 5 kilo çünki neyse koyduk ocağa kesildi süt çok canım sıkıldı ne yapmak lazım hiç başına geldimi dökmek de istemiyorum hayvanlar içermi bunu
Tereyağını nasıl yapıyorsunAaa süt taşı nasıl bişey ben hep kepçe koyuyorum ama sürekli başındayım bi kaç kez taşırdım silmesi tam olarak işkence bende yarım saat kaynatıyorum bir gece dolapta bekletiyorum çok güzel kaymak oluyor .kaymakları biriktirip terayağı yapıyorum çok lezzetli oluyor hiç margarin kullanmam kurabiyeler hariç malesef Pek yapmam ama misafire mecbur yapılıyor
Tamam öyle yapayımOnu tülbentin içine koyup suyunu süzüyorsun çökelek gibi yiyorsun
porselen bi taş olsa gerek ısı orda toplanıp yayılıo gibi oluyo süt taşmıyo deneyler sırasında porselen parçalar atardık kaynattığımız materyallerin içine taşmasın diyeSüt taşı nedir
Kaymağı biriktiriyorum epey olunca içine su ekleyip mikserle iyice çırpıyorum toplanmaya başlıyor gözle görülür şekilde anlaşılıyo zaten sonra onu güzelce yıkıyorum . Yıkadığım su tertemiz çıkana kadar defalarca sonrada dolaba koyuyorum katılaşıyor.Tereyağını nasıl yapıyorsun
Porselen tabak koysak aynı işi yaparmı kiporselen bi taş olsa gerek ısı orda toplanıp yayılıo gibi oluyo süt taşmıyo deneyler sırasında porselen parçalar atardık kaynattığımız materyallerin içine taşmasın diye
Nerde satılıyor pekiporselen bi taş olsa gerek ısı orda toplanıp yayılıo gibi oluyo süt taşmıyo deneyler sırasında porselen parçalar atardık kaynattığımız materyallerin içine taşmasın diye
Hımm ben Adıyaman'da süt alıyordum ve el yapımı yoğurt alıyordum bazen.o zaman kaymağı hep atıyordumKaymağı biriktiriyorum epey olunca içine su ekleyip mikserle iyice çırpıyorum toplanmaya başlıyor gözle görülür şekilde anlaşılıyo zaten sonra onu güzelce yıkıyorum . Yıkadığım su tertemiz çıkana kadar defalarca sonrada dolaba koyuyorum katılaşıyor.
İnternette var satışta şimdi gördün bende dışarda satılır mı acaba yalnız görsellerde yencereye oorselen tabak fincan koyan da var denemek lazımNerde satılıyor peki
Kaymak sevmez misin ben bayılırımHımm ben Adıyaman'da süt alıyordum ve el yapımı yoğurt alıyordum bazen.o zaman kaymağı hep atıyordumama burda yoğurt yaparken içine katıyorum eşim çok seviyor yiyor :)
İnternette var satışta şimdi gördün bende dışarda satılır mı acaba yalnız görsellerde yencereye oorselen tabak fincan koyan da var denemek lazım
Baktım çeşitli şekillerde var sanırım baya kalın bişi dediğin gibi tabak dayanamayıp çaylayabilirVeson pazarda züccaciyede 1 milyoncuda fln vardr mantıken başka porselenlerinde aynı işi görmesi lazm çatlamasn yeter ama vardır her yerde netten bi bakın tipi neye benziyo die
Bilemiyorum ki CNm benim adet belirtileri başladı.hissediyorum yine olmadı.benimkiler yavaştan yavaştan geliyorlar.evet ateş yükseldikçe yükseldi:)bu çıkışın bir de inişi var gibime geliyor:-/bat pazar diyor ff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?