Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum goguslerle oynamak cok tavsiye edilmiyor fazla ellesme :)) benimde tatli tatli kasiniyordu o donem sekil degisiyor damarlar olusuyor koyulasiyor zamanla benim gogus gitti zenci birinin gogsu geldi bana

kızlar gece bi damla uyuyamadm yaa gebeliğin ilk döneminde saçma sapan kovalamacalı polisiye rüyalar görüyodum ondan uykumu alamıodum bu gece de ikiz erkek bebeklerim olmuş nesen ikizse ama bakıcak kimse yok işe götürmüşüm yavruların biri orda biri burda derbeder oluolar hem bakamıyorum diye üzülüyorum hem elimden bişey gelmio birnin eldiveni yok elleri buz birinin şapkası yüzünü kapatmış bn bakamıyorum bunlara diye ağlıyorum bu arada bide poşetin içinde bi kirpi gördüm ne demekse artık uyu uyan uyu uyan sabah olmuş inşallah bu rüya dönemi geri gelmemiştir

Ben her gece doguruyodum canım :) şimdi rüya gorcek kadar uyuyamıyorum koca gece toplasan bi saat uyumadım ise gidicem bu halde ellerim ayaklarım uyuştu yandı nefes darlığı müfettiş beni kaç gecedir bugün işte napıcam bilmiyorum şu üç haftayı atlatmaya çalışıcam on gün iznim kaldı onları kullanıcam iki haftasında gerisi Allah kerim diyorum herkese kolay hamilelikler diliyorum benim çokta kolay geçmedi

Bende alıyorum çocuk için süt ama buzlığa atmaya gerek yok kaynar kaynar cam kavanoza koyup kapağını tutturuyorum 1 hafta durabiliyor öyle dene istersen
Ne bileyim alışmışım hep böyle yapıyorum:) sütün bir kısmını yoğurt yapıyorum bir kısmını dolaba koyuyorum kalanını da buzluğa:)

Onu tülbentin içine koyup suyunu süzüyorsun çökelek gibi yiyorsun

Tereyağını nasıl yapıyorsun

Tereyağını nasıl yapıyorsun
Kaymağı biriktiriyorum epey olunca içine su ekleyip mikserle iyice çırpıyorum toplanmaya başlıyor gözle görülür şekilde anlaşılıyo zaten sonra onu güzelce yıkıyorum . Yıkadığım su tertemiz çıkana kadar defalarca sonrada dolaba koyuyorum katılaşıyor.

Hımm ben Adıyaman'da süt alıyordum ve el yapımı yoğurt alıyordum bazen.o zaman kaymağı hep atıyordum ama burda yoğurt yaparken içine katıyorum eşim çok seviyor yiyor :)

Günaydın canlar Veson canım dpo8 deki inşallah yerleşme düşüşüdür tablo güzel gözüküyor

S seyade ateşleri düzenli ölçememişsin ama dpo uzamış test yaptın mı?

İnternette var satışta şimdi gördün bende dışarda satılır mı acaba yalnız görsellerde yencereye oorselen tabak fincan koyan da var denemek lazım
Veson pazarda züccaciyede 1 milyoncuda fln vardr mantıken başka porselenlerinde aynı işi görmesi lazm çatlamasn yeter ama vardır her yerde netten bi bakın tipi neye benziyo die

Veson tablon güzel inşallah sonu da güzel olsun benim tabloma bakarmısın 9. Günün ateşi uydurma o gün ölçüm yoktu zaten silince çizgi gidiyor hiç böyle bi tablom olmamıştı srnce çatlamışmıdır

Veson pazarda züccaciyede 1 milyoncuda fln vardr mantıken başka porselenlerinde aynı işi görmesi lazm çatlamasn yeter ama vardır her yerde netten bi bakın tipi neye benziyo die
Baktım çeşitli şekillerde var sanırım baya kalın bişi dediğin gibi tabak dayanamayıp çaylayabilir

Günaydın canlar Veson canım dpo8 deki inşallah yerleşme düşüşüdür tablo güzel gözüküyor

S seyade ateşleri düzenli ölçememişsin ama dpo uzamış test yaptın mı?
Bilemiyorum ki CNm benim adet belirtileri başladı.hissediyorum yine olmadı.benimkiler yavaştan yavaştan geliyorlar.evet ateş yükseldikçe yükseldi:)bu çıkışın bir de inişi var gibime geliyor:-/bat pazar diyor ff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…