Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgiden önce üç ateş istiyor ff çizgiyi çekmek için.iki ateş yeterli değil o yüzden çizgiyi çekmiyor.sanki 14 e kayabilir gibi duruyor inşallah o aralar ilişki olmuştur ilişki günlerini not almamışsın

Ben bu aydan ümidimi kestim ya belirtiler başladı bata daha 5 gün var ateş her an düşüşe geçebilir hayırlısı

Pazara çok var belirti için erken inşallah yerleşmedir☺

tsefem28 cnm bir de o süt kesildi ya bir kere bizimki de öyle oldu sütçüye söyledik bir daha getirdi.ama bu biraz sizin hata olmuş dışarda bekletmişsiniz getirir mi bilmem

Canım bu tele ffyi yükleyemedim diğer tel ateşi girene kadar canımı çıkartıyo habire kapanıyo gün aşırı var çalışma adet bitiminden beri

tsefem28 cnm bir de o süt kesildi ya bir kere bizimki de öyle oldu sütçüye söyledik bir daha getirdi.ama bu biraz sizin hata olmuş dışarda bekletmişsiniz getirir mi bilmem
Evet canım benim hatam aramadım o yüzden dolaba koymam lazımdı aslında yine bişi olmazdı ama dün yapmur yağdı sanırım gök gürleyince oluyormuş böyle eskiden süt korktu mu ne diyolardı tam bilmiyorum ama

Ayni durum bende de var o kadar enteresan ruyalar goruyorum ki anlatamam. Bu gece mesela heryer karismis kiyamet gibi. Hertaraf yagmalaniyor millet birbirine saldiriyor. Hep kactim. Yorulmustum uyandigimda.
Veson ates guzel simdiden bekleme adeti. Hem adet ve hamilelik belirtileri ayni

Ben de ciftlikten gelen sutlerden yapiyorum. Ama cok iyi kaynatıyorum. Diger yogurtlari yiyemiyorum ben tatli yapay geliyor.

ilk zaman çok görüyodum kurtuldum sanmıştm bu gece yine hiç uyuyamadm bi rüya bitmez mi ya kalkıyom yatıyorum yine devam edio kaldıpı yerden

Lor yapabilirsin ben sütüm kesince sütun yarısı kadar da yoğurt katip Lor yapıyorum böreklerde falan kullaniyorum

Hayirli gunler kızlar;
Benimde uyku duzenim bozuldu.. bi gun hic uyuyamiyorum bi gun cok uyuyorum.. dinlenemedim bi turlu kafam kazan gibi oldu..

Her ineğin sütü kaymaklı olmuyor bende kayinvalide verince yağ yapıyorum kahvaltılık iyi oluyor zaten mikserle hemen çıkıyor yoğurt kaymagiylada tereyağı çok güzel oluyor ben onu daha seviyorum

Canim kaynara sicaga pekte fazla maruz birakma kendini dr bana su torbasini ilk 3 ay yasaklamisti.corap patik polarla destekle ve sirtindan yelegi eksit etme :))
Sicaklarda geldi..
Birde folikasitini ihmal etme
Evet duş alırken suyumu çok sıcak etmiyorum ama ayaklarımı isiticida isitiyordum bari yapmiyim daha

Her ineğin sütü kaymaklı olmuyor bende kayinvalide verince yağ yapıyorum kahvaltılık iyi oluyor zaten mikserle hemen çıkıyor yoğurt kaymagiylada tereyağı çok güzel oluyor ben onu daha seviyorum
Evet canım bizimki maşallah çok güzel oluyor soğuyunca dolaba koyup bir gece bekletince çok güzel kaynak çıkıyor

ilk zaman çok görüyodum kurtuldum sanmıştm bu gece yine hiç uyuyamadm bi rüya bitmez mi ya kalkıyom yatıyorum yine devam edio kaldıpı yerden
Bilmiyorum inanirmisiniz ama siyah tesbih koyun yastiginizin altına malum beni biliyorsunuz adını anmak istemiyorum rüyamda görüp korkutulurdum ertesi gün kanamam başlar bebek giderdi bu okunduğum teyze öyle söyledi hep yastığımın altında artık hiç rüya görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…