Küçük bir Fincan denenebilir:)İnternette var satışta şimdi gördün bende dışarda satılır mı acaba yalnız görsellerde yencereye oorselen tabak fincan koyan da var denemek lazım
Ben pek yoğurt süt sevmiyorum yaKaymak sevmez misin ben bayılırım
Çizgiden önce üç ateş istiyor ff çizgiyi çekmek için.iki ateş yeterli değil o yüzden çizgiyi çekmiyor.sanki 14 e kayabilir gibi duruyor inşallah o aralar ilişki olmuştur ilişki günlerini not almamışsınVeson tablon güzel inşallah sonu da güzel olsun benim tabloma bakarmısın 9. Günün ateşi uydurma o gün ölçüm yoktu zaten silince çizgi gidiyor hiç böyle bi tablom olmamıştı srnce çatlamışmıdır
Ben bu aydan ümidimi kestim ya belirtiler başladı bata daha 5 gün var ateş her an düşüşe geçebilir hayırlısıVeson tablon güzel inşallah sonu da güzel olsun benim tabloma bakarmısın 9. Günün ateşi uydurma o gün ölçüm yoktu zaten silince çizgi gidiyor hiç böyle bi tablom olmamıştı srnce çatlamışmıdır
Pazara çok var belirti için erken inşallah yerleşmedir☺Bilemiyorum ki CNm benim adet belirtileri başladı.hissediyorum yine olmadı.benimkiler yavaştan yavaştan geliyorlar.evet ateş yükseldikçe yükseldi:)bu çıkışın bir de inişi var gibime geliyor:-/bat pazar diyor ff
KeşkePazara çok var belirti için erken inşallah yerleşmedir☺
bnde sabah tablona bakıodum ne güzel gidio ateş demiştim batada varmış bayaBen bu aydan ümidimi kestim ya belirtiler başladı bata daha 5 gün var ateş her an düşüşe geçebilir hayırlısı
Canım bu tele ffyi yükleyemedim diğer tel ateşi girene kadar canımı çıkartıyo habire kapanıyo gün aşırı var çalışma adet bitiminden beriÇizgiden önce üç ateş istiyor ff çizgiyi çekmek için.iki ateş yeterli değil o yüzden çizgiyi çekmiyor.sanki 14 e kayabilir gibi duruyor inşallah o aralar ilişki olmuştur ilişki günlerini not almamışsın
Evet canım benim hatam aramadım o yüzden dolaba koymam lazımdı aslında yine bişi olmazdı ama dün yapmur yağdı sanırım gök gürleyince oluyormuş böyle eskiden süt korktu mu ne diyolardı tam bilmiyorum amatsefem28 cnm bir de o süt kesildi ya bir kere bizimki de öyle oldu sütçüye söyledik bir daha getirdi.ama bu biraz sizin hata olmuş dışarda bekletmişsiniz getirir mi bilmem
Ayni durum bende de var o kadar enteresan ruyalar goruyorum ki anlatamam. Bu gece mesela heryer karismis kiyamet gibi. Hertaraf yagmalaniyor millet birbirine saldiriyor. Hep kactim. Yorulmustum uyandigimda.kızlar gece bi damla uyuyamadm yaa gebeliğin ilk döneminde saçma sapan kovalamacalı polisiye rüyalar görüyodum ondan uykumu alamıodum bu gece de ikiz erkek bebeklerim olmuş nesen ikizse ama bakıcak kimse yok işe götürmüşüm yavruların biri orda biri burda derbeder oluolar hem bakamıyorum diye üzülüyorum hem elimden bişey gelmio birnin eldiveni yok elleri buz birinin şapkası yüzünü kapatmış bn bakamıyorum bunlara diye ağlıyorum bu arada bide poşetin içinde bi kirpi gördüm ne demekse artık uyu uyan uyu uyan sabah olmuş inşallah bu rüya dönemi geri gelmemiştir
ilk zaman çok görüyodum kurtuldum sanmıştm bu gece yine hiç uyuyamadm bi rüya bitmez mi ya kalkıyom yatıyorum yine devam edio kaldıpı yerdenAyni durum bende de var o kadar enteresan ruyalar goruyorum ki anlatamam. Bu gece mesela heryer karismis kiyamet gibi. Hertaraf yagmalaniyor millet birbirine saldiriyor. Hep kactim. Yorulmustum uyandigimda.
Veson ates guzel simdiden bekleme adeti. Hem adet ve hamilelik belirtileri ayni
Ben de ciftlikten gelen sutlerden yapiyorum. Ama cok iyi kaynatıyorum. Diger yogurtlari yiyemiyorum ben tatli yapay geliyor.
Porselen bi taş sütü kaynatırken içine koyuyorsun taşmıyor kaynayınca tikirdiyo ses yapıyor Google yaz görsellerde çıkar illakiSüt taşı nedir
Lor yapabilirsin ben sütüm kesince sütun yarısı kadar da yoğurt katip Lor yapıyorum böreklerde falan kullaniyorumEvet bende hazır yoğurt yiyemem hep kendim yapıyorum yalnız bu gün başıma bi iş geldi sütçü öğlen gibi getirdi sütü eşim gelene kadar kaldı kaldırmak istemedim 5 kilo çünki neyse koyduk ocağa kesildi süt çok canım sıkıldı ne yapmak lazım hiç başına geldimi dökmek de istemiyorum hayvanlar içermi bunu
Her ineğin sütü kaymaklı olmuyor bende kayinvalide verince yağ yapıyorum kahvaltılık iyi oluyor zaten mikserle hemen çıkıyor yoğurt kaymagiylada tereyağı çok güzel oluyor ben onu daha seviyorumAaa süt taşı nasıl bişey ben hep kepçe koyuyorum ama sürekli başındayım bi kaç kez taşırdım silmesi tam olarak işkence bende yarım saat kaynatıyorum bir gece dolapta bekletiyorum çok güzel kaymak oluyor .kaymakları biriktirip terayağı yapıyorum çok lezzetli oluyor hiç margarin kullanmam kurabiyeler hariç malesef Pek yapmam ama misafire mecbur yapılıyor
Evet duş alırken suyumu çok sıcak etmiyorum ama ayaklarımı isiticida isitiyordum bari yapmiyim dahaCanim kaynara sicaga pekte fazla maruz birakma kendini dr bana su torbasini ilk 3 ay yasaklamisti.corap patik polarla destekle ve sirtindan yelegi eksit etme :))
Sicaklarda geldi..
Birde folikasitini ihmal etme
Evet canım bizimki maşallah çok güzel oluyor soğuyunca dolaba koyup bir gece bekletince çok güzel kaynak çıkıyorHer ineğin sütü kaymaklı olmuyor bende kayinvalide verince yağ yapıyorum kahvaltılık iyi oluyor zaten mikserle hemen çıkıyor yoğurt kaymagiylada tereyağı çok güzel oluyor ben onu daha seviyorum
Şu hani herşey satan 1milyoncuydu eskiden adları oralarda var hepsi....a.com sitesi varya ordada varNerde satılıyor peki
Bilmiyorum inanirmisiniz ama siyah tesbih koyun yastiginizin altına malum beni biliyorsunuz adını anmak istemiyorum rüyamda görüp korkutulurdum ertesi gün kanamam başlar bebek giderdi bu okunduğum teyze öyle söyledi hep yastığımın altında artık hiç rüya görmüyorumilk zaman çok görüyodum kurtuldum sanmıştm bu gece yine hiç uyuyamadm bi rüya bitmez mi ya kalkıyom yatıyorum yine devam edio kaldıpı yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?