Biri kaymakmi dedi bugunlerde yogurdun kaymagina taktim keske sadece kaymak yapila ilse yogurdun kaymagi yapilamaz dimi tekKaymak sevmez misin ben bayılırım
Amin leyla abla inşallahDoktor kapısını aşıp içeri girebilene aşkolsun... Sanki devlet hastanesi ya..bakalım kaça kadar bekleyeceğim.. Doktor kapılarında sürünüyoruz. Rabbim inşallah bu ay nasip eder de bir dahaki bekleyeşim bebiş kontrolu için olur...
Kızlar valla ateş güzel gidiyor gerçekten ama benim hep abartmıyorum 1 hafta önceden karın ağrısı başlıyor böyle mideye vuran tarzda bir ağrı gittikçe artan ama şiddetli değil kendimi dinlediğim için farkediyorum.bazı aylar batma eşlik ediyor işte o zaman ümitleniyorum.bu ay hiç batma falan yok sadece bahsettiğim o karın ağrısı var.dediğin gibi bata daha var hayırlısı diyelimbnde sabah tablona bakıodum ne güzel gidio ateş demiştim batada varmış baya
Güzel o zaman emin olana kadar 1-2 çalışma daha tamamdır inşallahCanım bu tele ffyi yükleyemedim diğer tel ateşi girene kadar canımı çıkartıyo habire kapanıyo gün aşırı var çalışma adet bitiminden beri
Ay çok komikmiş ya öyle birşey mi varmış:)))Evet canım benim hatam aramadım o yüzden dolaba koymam lazımdı aslında yine bişi olmazdı ama dün yapmur yağdı sanırım gök gürleyince oluyormuş böyle eskiden süt korktu mu ne diyolardı tam bilmiyorum ama
Sağol canım amin inşallah.. Tekrar ne zaman doktora gideceksin?Amin leyla abla inşallah
Ay kızlar inşallah dediğiniz olur ne diyeyim ben de çok isterim artık bitsin bu kısır döngü.insan zamanla vücudunu tanıyor her ay aynı belirti hamile kalınca ufak da olsa bir fark arıyor insan.inşallah yanılıyorumdurAyni durum bende de var o kadar enteresan ruyalar goruyorum ki anlatamam. Bu gece mesela heryer karismis kiyamet gibi. Hertaraf yagmalaniyor millet birbirine saldiriyor. Hep kactim. Yorulmustum uyandigimda.
Veson ates guzel simdiden bekleme adeti. Hem adet ve hamilelik belirtileri ayni
Ben de ciftlikten gelen sutlerden yapiyorum. Ama cok iyi kaynatıyorum. Diger yogurtlari yiyemiyorum ben tatli yapay geliyor.
Evet malesef her gök gürlediğinde öyle olurdu ama gerçekten sebebini merak ediyorum vardır fiziksel bir sebebi muhakkakAy çok komikmiş ya öyle birşey mi varmış:)))
Valla birsuru randevu aldımSağol canım amin inşallah.. Tekrar ne zaman doktora gideceksin?
İnşallah yerleşme dususudur canım Ayy ne güzel olurdu yaa hep hayalimde ikimiz aynı anda hamile kalıyordukAy kızlar inşallah dediğiniz olur ne diyeyim ben de çok isterim artık bitsin bu kısır döngü.insan zamanla vücudunu tanıyor her ay aynı belirti hamile kalınca ufak da olsa bir fark arıyor insan.inşallah yanılıyorumdur
Biliyor Musun ben de hep aynı şeyi hayal etmiştim taa ilk kk ya kayıt olduğumdan beri:)ama hiç gebeliklerimiz denk gelmedi :)İnşallah yerleşme dususudur canım Ayy ne güzel olurdu yaa hep hayalimde ikimiz aynı anda hamile kalıyorduk
İnşallah yerleşme dususudur canım Ayy ne güzel olurdu yaa hep hayalimde ikimiz aynı anda hamile kalıyorduk
Ben birde sizin gruba leyla ablayi katiyorum bastan beri sizde hep beraber umidim vardi. Hatta bu ay leyla abladan da gelir diyordum sonuna veson da eklenir demistimBiliyor Musun ben de hep aynı şeyi hayal etmiştim taa ilk kk ya kayıt olduğumdan beri:)ama hiç gebeliklerimiz denk gelmedi :)
Baştan beri ikimizde hep burdaydık ya o yüzden içimden hep öyle geçiyordu benim ne güzel olurdu ya hatta elhi ile aynı zamanda hamile kalmıştık ya o zaman çok istemiştim sendende bi güzel haber gelsin diye gerçi benimde güzel haber gelmemiştiBiliyor Musun ben de hep aynı şeyi hayal etmiştim taa ilk kk ya kayıt olduğumdan beri:)ama hiç gebeliklerimiz denk gelmedi :)
Bu gidişle benden hiç gelmeyecek sanırım..Baştan beri ikimizde hep burdaydık ya o yüzden içimden hep öyle geçiyordu benim ne güzel olurdu ya hatta elhi ile aynı zamanda hamile kalmıştık ya o zaman çok istemiştim sendende bi güzel haber gelsin diye gerçi benimde güzel haber gelmemişti
Canım benim sağolasın.. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşıyoruz...Az önce kan verdim bekliyorum. Doktorla sohbet ettik biraz beni rahatlattı ama dokunsalar ağlayacak moddayım...Ben birde sizin gruba leyla ablayi katiyorum bastan beri sizde hep beraber umidim vardi. Hatta bu ay leyla abladan da gelir diyordum sonuna veson da eklenir demistim
Leyla abla öyle düşünme bak bana ben neler neler yaşadım ama asla ümidimi kaybetmedim anlık üzüntüler oldu geçti sonra hep yoluma devam ettim hiç vazgeçme evet çok yipraniyor insan ama vazgeçersek cektiklerimizin ne anlamı kalır hiç bişeyin garantisi yok bak bi komşumuzun gelini 1 hafta önce doğuma 3 hafta falan varken tansiyonu düşmedi düşmedi doktorlar hemen sezeryana aldılar bebek iyi ama anne felç oldu pıhtı atmış beyne tansiyondan dolayı şimdi doktor ödem açıldıkça düzelir diyo son durumu ne bilmiyorum herzaman halimize şükredelim inşallah Allahın izniyle kızına kardeş gelecek ben inanıyorumBu gidişle benden hiç gelmeyecek sanırım..
Bir de size çok imrendim peşpeşe gebelik haberleri geldi birkaç kız hep beraber takip yaptınız falan :))Ben birde sizin gruba leyla ablayi katiyorum bastan beri sizde hep beraber umidim vardi. Hatta bu ay leyla abladan da gelir diyordum sonuna veson da eklenir demistim
elhi yakında ikinci için gelirBaştan beri ikimizde hep burdaydık ya o yüzden içimden hep öyle geçiyordu benim ne güzel olurdu ya hatta elhi ile aynı zamanda hamile kalmıştık ya o zaman çok istemiştim sendende bi güzel haber gelsin diye gerçi benimde güzel haber gelmemişti
Aynen valla kuzey paşası kocaman olmuştur nerdeyse 2 yıl oldu dimi :)Bir de size çok imrendim peşpeşe gebelik haberleri geldi birkaç kız hep beraber takip yaptınız falan :))
elhi yakında ikinci için gelir
Sen çok stres yapıyorsun biraz rahat ol aman olmazsa olmasın de biraz.hoş ben birkaç aydır o moddayım boşvermişlik var ama yine de bebek yokBu gidişle benden hiç gelmeyecek sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?