- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
kızlar bana iki gündür bi tedirginlik çöktü ya randevum tee 30 mayısta çok var ekim annelerinde de benim haftalarımda olup bebeği hissetmeyen yok gibi bnmkinde hiç bi kıpırtı yok bi oynasa belki içim rahatlıcak biraz siz ne zaman hissetmiştiniz ilk hareketleri
Canim ben cok erken 14 hafta sonlarinda balik kaymasi gibi biseyler hisettim ama doktor erken oldugunu soyledi. Ki sadece ben degil elini karnima koyan kardesim nile hissetti. Bagirsak hareketi gibi degildi. O zamandan beri pit pit balon patlamasi gibi ufak ufak hissediyorum ama bu hafta tekmeyi hissettim net sekilde. O kafar farjli ki zaten anliyorsun. Bu tekmeydi diyorsun. Buarada eylul annelerinde hala hissedemeyen var 22lerde olup. Stres yapma kendine. Ben hateketlere ragmen catlamak üzereyim. En son 14+6da gittim randevum haftaya carsamba 5 hafta olcak. Son 1 hafta ama oluyorum meraktan.en son 16 da gittim daha bi buçuk hafta oldu çok şükür herşey yolunda ama endişeler bi türlü bırakmıo beni nedense ben yavruma inanamadıkça o çok sıkı tutundu annesine maşallah bu arada ilk işe gidiyorum oturuyorum şu anda ilk defa içerden 3 kere pıt pıt değdi bu bebiş heralde hiç gaz gibi fln diildi :)
Hgeldin erkek anneler klubune baya erkekleri siraladik. Gelin lazim bizlere. Gozun aydin canimAyy cok sagol smdi kan sonucumu bekliyorum cok heycnlandm bgun oglan diye duyunca :)
yer dar napsın yavrular biz bitaneyi zor sığdırdık :) ben ikizlerin hep zor olduğunu düşünmüşümdr teyzemden ötürü geçen rüyamda ikiz erkek bebeklerim olmuş ama bakamıyorum diye ağlıyorum bide bakıcak kimse yokmuş işe götürmüşüm
Nst'de sanci cikmadi. Kalp atislari da normal. Sirami bekliycem simdi.
Emdir, çimdir, yatir gunleri icerisinde 14. Gundeyiz. Inatla mama vermedim yarin da kontrolumuz var bakalim kilo almis mi. Simdilik gaz disinda bi sikintimiz yok Allah a hamd olsun. Sen nasilsin canim ?
Veson bizimki de erkekmis :) bgn ogrendim cnsiyetini :)
Hahahah aynen kaynana olmaya hak kazandik :) saglikla dogsunlar insallahHgeldin erkek anneler klubune baya erkekleri siraladik. Gelin lazim bizlere. Gozun aydin canim
Amin inşallah darisi isteyen herkesin basina :)Gözün aydın cnm, sağlıkla gelsin
ay evet bi yorgun uyanıyorum ki sorma ztn dönmekten zor uyuyorum ki noralde çok uykucuyumdr sonra tuvalet molaları haliyle bşde işin içine rüya girdimi tamam artk hergün bi rüya bide hep koşmacalı kovalamacalı çocuklardan biri kanguruda biri portbebe de portbebede olanı habire üretimde unutuyorum gisip alıp gelşom odaya çok komikti yaa bi kerede bahçede unuttm diyom dondu çocuk bakamıyorum ben bunlaraEndişeler de gizliden yokluyor demek ki. Yorgun kalkmışsındır sen
Hayırlı haberler al canım
Maşallah kuzuya. Hakikaten bebek doğunca emdir çimdir hatır üçgeni oluşuyorbence de sonuna kadar meme alsın yavrun, en güzel besin. İmşakkah uzun uzun emer
Gözün aydın cnm, sağlıkla gelsin
bn daha önce hiç hissetmedimde bu içerden minnacık bişey heeyy öyle diosun ama bak ben burdayım die dokundu sanki :) bakalım inşallah devamıda gelirCanim ben cok erken 14 hafta sonlarinda balik kaymasi gibi biseyler hisettim ama doktor erken oldugunu soyledi. Ki sadece ben degil elini karnima koyan kardesim nile hissetti. Bagirsak hareketi gibi degildi. O zamandan beri pit pit balon patlamasi gibi ufak ufak hissediyorum ama bu hafta tekmeyi hissettim net sekilde. O kafar farjli ki zaten anliyorsun. Bu tekmeydi diyorsun. Buarada eylul annelerinde hala hissedemeyen var 22lerde olup. Stres yapma kendine. Ben hateketlere ragmen catlamak üzereyim. En son 14+6da gittim randevum haftaya carsamba 5 hafta olcak. Son 1 hafta ama oluyorum meraktan.
Bizde insallah snn hamile haberini alicaz :)Kızlar şimdi baktımda aranıza katıldığımdan bu yana tam 5 hamile haberi almışım :)
zafrina89 mina retriever kushi Neslihaann S seyade ve tüm hamile arkadaşlara sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar diliyorum..
Bu ay kk da 6. ayımı mücadelemde ise 7. ayımı tamamlıyorum. Burası ve sizler olmasaydınız bunca ay bu kadar kolay geçmezdi herhalde..
Her hüsrandan sonra desteğini ve dualarını esirgemeyen tüm Ateş ailesine teşekkür ederim.
Not: Veda değildir, içimden geldi
Bizde insallah snn hamile haberini alicaz :)
Kizlar bebegim de ben de iyiymisiz.
Cok sukur bir sorun yok.
15 gun izinli olacakmis doktorum. Biraz gerildim ama olsun. Dogumu ozelde yapicam nasilsa.
Normal sartlarda onumuzdeki hafta.Gözün aydın canım :) sonraki kontrolü ne zamana verdi?
Ayyy cok sagol canmmm ne guzel agzin var snn oyle :) Allah razi olsunİnşallah kuzumm çok sevindim bir paşa daha geliyormuş ailemize :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım bişey merak ettim senin isteğin dışında gidişatı normal doğum gibi mi şuanda hamileliğininNormal sartlarda onumuzdeki hafta.
Ama kendisi olmayacagi icin baska bir doktora gidip nst'mi cektiricem. Ertesi gunu de ozeldeki doktoruma gidip sonraki hafta icin sezeryan gunu alicam. 17 mayisa almayi dusunuyorum. Zaten o da 18 mayis demisti.
Ya ben hamile değilim ama ben de birkaç kere çocuklara bakamamış gibi gördüm kendimi. Ya karınlarını doyurmaya çalışıyorum ya yıkamaya çalışırım ama hep bir endişe hep bir becerememe durumu. Ben de bilinçaltı korkularım galiba rüyama aksediyor demiştim. Ama her şekilde bebekli rüya çok güzel bence.ay evet bi yorgun uyanıyorum ki sorma ztn dönmekten zor uyuyorum ki noralde çok uykucuyumdr sonra tuvalet molaları haliyle bşde işin içine rüya girdimi tamam artk hergün bi rüya bide hep koşmacalı kovalamacalı çocuklardan biri kanguruda biri portbebe de portbebede olanı habire üretimde unutuyorum gisip alıp gelşom odaya çok komikti yaa bi kerede bahçede unuttm diyom dondu çocuk bakamıyorum ben bunlara
Bu kadarla kalsın sıraya senin haberin gelsin inşallah ben sayısını unuttum 3 yılda birsuru hamile haberi bazende üzüntülü haberlerimiz oldu burda Rabbim hepimize nasıl etsin inşallah bu topikte bebeklerimizi konuşuruz topluca ne güzel olurduKızlar şimdi baktımda aranıza katıldığımdan bu yana tam 5 hamile haberi almışım :)
zafrina89 mina retriever kushi Neslihaann S seyade ve tüm hamile arkadaşlara sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar diliyorum..
Bu ay kk da 6. ayımı mücadelemde ise 7. ayımı tamamlıyorum. Burası ve sizler olmasaydınız bunca ay bu kadar kolay geçmezdi herhalde..
Her hüsrandan sonra desteğini ve dualarını esirgemeyen tüm Ateş ailesine teşekkür ederim.
Not: Veda değildir, içimden geldi
Normal sartlarda onumuzdeki hafta.
Ama kendisi olmayacagi icin baska bir doktora gidip nst'mi cektiricem. Ertesi gunu de ozeldeki doktoruma gidip sonraki hafta icin sezeryan gunu alicam. 17 mayisa almayi dusunuyorum. Zaten o da 18 mayis demisti.
Canım bişey merak ettim senin isteğin dışında gidişatı normal doğum gibi mi şuanda hamileliğinin
Hadi hayırlısı inşallah canım çok az kaldı :) sen yinede çantanı hazır tut ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?