Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aminn.. Allah sizin sabrınızdan dayanma gücünüzden bizlere de versin canım. Hepimizin hikayesi başka ama kalplerimiz aynı atıyor. Rabbim bizleri de sevindirir inşallah..

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla hayırlı bi şekilde gelsinde sezeryan olsun boşver hiç stres yapma

Ay kuzummm ben de bu ne diyor diye okudum
İnşallah önümüzdeki döngüde senin haberini alırız.
Geliyor tablonda innnnnnşallah önümüzdeki döngü...

Aminn.. Allah sizin sabrınızdan dayanma gücünüzden bizlere de versin canım. Hepimizin hikayesi başka ama kalplerimiz aynı atıyor. Rabbim bizleri de sevindirir inşallah..
Halam hep derdi ki sabır isteme Allahtan yoksa sabretmen gerekecek şeyler verir derdi o yüzden Rabbim size dayanma gücü değil kısa sürede bebisler versin inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla hayırlı bi şekilde gelsinde sezeryan olsun boşver hiç stres yapma

Amin canim hepimiz icin insallah.
Iste haftaya gidip ozelde sezeryan icin gun alicam. Ozeldeki doktor normal dogumu zaten yapamazsin neden zorladilar o kadar anlamadim dedi.

Ateş topiği olsun mu bebek topiği
Herhalde bu topikte doğan bebekler zor geldiği için çok şımartılacak

Ateş topiği olsun mu bebek topiği
Herhalde bu topikte doğan bebekler zor geldiği için çok şımartılacak
Valla yavrum hayırlısıyla bi gelirse ben hep öyle diyorum ev sahibi kaç tüp bebek üstüne kendiliğinden hamile kalmış evlenirken evi bakmaya geldik duvarlar hep çizilmişti şaşırdık o öyle mutlu demişti kadın şimdi öyle iyi anlıyorum ki o kadını bende kır dök yavrum diycem hatta canım menekselerimin bile yapraklarını koparabilir tabi ben böyle derken eşim hayır diyo disiplin olacak öyle çocuk yetişmez

Amin canim hepimiz icin insallah.
Iste haftaya gidip ozelde sezeryan icin gun alicam. Ozeldeki doktor normal dogumu zaten yapamazsin neden zorladilar o kadar anlamadim dedi.
süper karar canım..sağlıkla doğsun bebişin inşallah.Allahım sağlıkla kavuştursun kurtarsın seni...doğuma girerken ismimize dua et olurmu reyhancım...bugün kızımın okulda resim çekimi vardı annelerle beraber..yeni doğum yapan bir arkadaşta gelmişti kucağında bebeği..kızı benim kızımın yakın arkadaşı..kızım bahçede beni görünce koştu anne benim kardeşim neden yok neden dedi..donup kaldım.bugün öğretmene anlattım konuştum onunla ..kızımla konuşun lütfen sizi dinliyor ..kardeşini kaybettiği bilmiyor söylemedik kardeşi olacağınıda bilmiyordu zaten..arkadaşlarının kardeşlerini gördükçe böyle yapıyor dedim..tamam ben konuşurum dedi..bebeğinizi kaybettiğinizi bilmiyordum dedi..okulda hiç böyle davranmıyor ama hayret yani dedi..oda üzüldü..şimdi doğmuş olacaktı dedim..nasip kısmet...

Hahahah menekşelerin gelmiş aklına eşin maşallah dirayetle konuyu ele akacak gibi

Benim velet demek ki neler yapacak eşim de çok istiyor ve çok üzülüyor ya , üzerine hem çok titrer hem de çok şımartır galiba... vallahi yaramaz çocuğa razıyım sağlıklı olsun yeter

8 tane menekşem var bebeklerim diye konuşurum onlarla o yüzden ilk onlar geldi aklıma :) dediğin gibi sağlıklı olsunlar da ne yapalım şımarık olsunlar

Amin ablacim. Doguma girerken muhakkak dua edicem insallah. Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah.
Bizim istememiz bir yana da cocuk da kardes isteyince... Ne bileyim aciklamasi cok zor. Rabbim kizinin istedigi gibi en yakin zamanda kardesini gonderir insallah.

inşallah gerçeklerini de olumşu anılar biriktirerek yaşarsın ( yaşarız )

Canım sana da inşallah tez zamanda nasip etsin. Topikdeki tüm arkadaşlara da insaallah. Merakla takip ediyorum hepinizi ☺

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.. Gerçekten çok zor bir durum. O kadar insanın içinde kalakaldım.. Anlatılmaz ancak yaşanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…