Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım..Cocuklarin duasi kabul olur ablam. Insallah guzel haberlerini duyucaz burada.
Veson maşallah :)
Kızlar bilmiyorum ya ateş yüksek gidiyor.bat Pazar diyor iki gün var daha ateş tepetaklak olacak tüm heves içimizde kalacak.Veson maşallah gerçekten de :) dpo 13 olmuşsun ateş hala yüksek. En fazla dpo kaç olmuştu ?
Bende her türlü tablo mevcutVeson dpo8'deki dusus yerlesme dususudur insallah
Onceki ay adete 4 gun kala ateste dusus belli etmis kendini. Daha onceki aylarda nasildi?
tablo çok olunca her türlüsü mevcut inşallah bunlar bebişine kavuşturcak son tablolarn olsunBende her türlü tablo mevcut
37 leri görüp son iki günde düşen tablolarım var.o yüzden kendimi çok da kaptırmıyorum:)sanırım bu regl öncesi son atakEki Görüntüle 1991703 Eki Görüntüle 1991704 Eki Görüntüle 1991705 Eki Görüntüle 1991706
Keşke CNm ben de artık şaşırmak istiyorum.:)Veson migren de dedin şimdi benmde bi ümidim azaldı sende regl önce hep migren atağı gelio bu sefer bizi şaşırtsa ne güzel olur
Baya şiddetli bir ataktı nerde ise ağrı kesici alacaktım.migren benim de ümidimi kırıyor hepVeson migren de dedin şimdi benmde bi ümidim azaldı sende regl önce hep migren atağı gelio bu sefer bizi şaşırtsa ne güzel olur
Bende her türlü tablo mevcut
37 leri görüp son iki günde düşen tablolarım var.o yüzden kendimi çok da kaptırmıyorum:)sanırım bu regl öncesi son atakEki Görüntüle 1991703 Eki Görüntüle 1991704 Eki Görüntüle 1991705 Eki Görüntüle 1991706
Sorma çok korkuyorum yaklaştı inşallah Doğumdan değil aslında korkularım sağlıkla alabilecekmiyim kucağıma diye? Seninde baya ilerlemiş Rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah Can'ımAgave doğum çok yaklaşmış var mı heyecan :)
seninle benim tablolarımız hep hamile tablosu gibi devam ediyor en son tepetaklak oluyoruz ama inşallah bu sefer ikimizinde yüzü güler canım...Bende her türlü tablo mevcut
Ben hiç kesmeden kullandım leyla abla düzenli bi kaç ay kullanmak vardı niyetimde 3. Kutunun yarısına gelmiştim doktora sordum artık normal folikasite devam edebilirsin dedi öyle bıraktım gebelik olunca.ama toz olani hakkında bilgim yokseninle benim tablolarımız hep hamile tablosu gibi devam ediyor en son tepetaklak oluyoruz ama inşallah bu sefer ikimizinde yüzü güler canım...
Neslihaann canım inofolici yumurtlamadan sonrada içsem bişey olurmu?kızlar bilgisi olan varmı?ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?