Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson maşallah gerçekten de :) dpo 13 olmuşsun ateş hala yüksek. En fazla dpo kaç olmuştu ?
Kızlar bilmiyorum ya ateş yüksek gidiyor.bat Pazar diyor iki gün var daha ateş tepetaklak olacak tüm heves içimizde kalacak.en geç dpo16 da regl gelir.pazar dpo15 oluyor.dün migren tuttu yine aha benimkiler geliyor dedim.bazen migren sonrası ateş biraz atak yapıyor.ondan olabilir mi ki?bir de 17 de çatlamış olabilir mi?karın ağrısı da hala var.

Veson dpo8'deki dusus yerlesme dususudur insallah

Onceki ay adete 4 gun kala ateste dusus belli etmis kendini. Daha onceki aylarda nasildi?

Veson dpo8'deki dusus yerlesme dususudur insallah

Onceki ay adete 4 gun kala ateste dusus belli etmis kendini. Daha onceki aylarda nasildi?
Bende her türlü tablo mevcut
37 leri görüp son iki günde düşen tablolarım var.o yüzden kendimi çok da kaptırmıyorum:)sanırım bu regl öncesi son atak

Veson migren de dedin şimdi benmde bi ümidim azaldı sende regl önce hep migren atağı gelio bu sefer bizi şaşırtsa ne güzel olur

En uzun tablon en sondaki mi canım? 30 günleri çok görmedin diye biliyorum 26-27 lerde geliyordu yum.da erken çatlıyordu yani bu tablo bir çok yönden değişik gibi geldi bana da :) Hadi inşallah inşallah :))

Ah o migren yok mu o migren. Bitmek bilmiyor benim cok artti aksine. Beni her sene mevsim gecislerinde vururdu arada. Bu sene havalar cok degisken bir de hamilelik sanki hic gecmiyor. Haftanin 4 gunu agriyla geciyor.
Veson tablona yorum yapmiycam ama inşallah sonu guzel olsun.

Veson ben dun sana cuz var mi diye sordum ya gece o mesaja bakarken uyumus kalmisim ruyamda seni gordum. Kiz hatimin yarisini sen okudun neslihanin tanidigi umreye gitcek diye bak o vesile oldu hamile, sen de okuyosun falan muhabbet ediyoduk, zafrina89 da benim kalan testlerim var gel kiz bi bakalim yuksek atesin ilerliyor gibi bi muhabbetler olmustu... veee cok sevindigimizi hatirliyorum. Testi yaptinda mi sevindik yoksa baska bir sey mi bilmiyorum cok ruya gordugumden karistiriyorum artik. Sabah ilk is senin tabloya baktim, normalde dpo 13 de düşüşe gecerdi seninki aksine yukselmis.. yorumlari da okuyorum bi ben degilmisim. Ya varya ben hamile oldugum zamanlarda da hepp diyodum basim cok agriyor diye, bende de migren var ya, adet oncesi yoklayan.. hamileligimin ilk 3 ayinda haftanin 3-4 gunu devam eden migren agrilarim oluyordu... sana simdi test yap demeyeceğim illa ki en iyisini bilirsin.. insAllah bana malum olmustur, Rabbim hatmimizi beytullaha goturmeden de nasip eder insAllah....

Veson canım umarım tablon yeşillenir bana da her zamankinden farklı geldi geç yum oldu felan ya Benim ateş yine bozdu anlayamıyorum yine şöyle bir baktım da en anlaşılmaz tablo benim niye böyle oluyor sanırım tamamen umutsuz vakayım
Bıktım çalışmaktan daha çatlamadımı bu sence

seninle benim tablolarımız hep hamile tablosu gibi devam ediyor en son tepetaklak oluyoruz ama inşallah bu sefer ikimizinde yüzü güler canım...
Neslihaann canım inofolici yumurtlamadan sonrada içsem bişey olurmu?kızlar bilgisi olan varmı?ne yapsam?

Ben hiç kesmeden kullandım leyla abla düzenli bi kaç ay kullanmak vardı niyetimde 3. Kutunun yarısına gelmiştim doktora sordum artık normal folikasite devam edebilirsin dedi öyle bıraktım gebelik olunca.ama toz olani hakkında bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…