Son iki yıldır takip yapıyorum operasyon geçirdiğim aylar ve klomen kullandığım aylar dışında 30 u gördüğüm olmadı.ama ona bakarsan 16 da yumurtamın çatladığı da hiç olmadı:)bu ay ya mevsim geçişi yada adetli ikin geçirdiğim ateşli hastalık etkiledi o yüzden bu kadar uzadı.En uzun tablon en sondaki mi canım? 30 günleri çok görmedin diye biliyorum 26-27 lerde geliyordu yum.da erken çatlıyordu yani bu tablo bir çok yönden değişik gibi geldi bana da :) Hadi inşallah inşallah :))
Ay CNm ya inşallah içine doğmuştur diyeyim ama benim dışımda sanırım tüm tipik ümitli migren dışında bir de her ay yaşadığım karın ağrısı da var ve onun dışında hiçbir belirti Yok ne kaşık ağrısı batması sancısı ne göğüs ağrısı şişliği damarlanması be bel ağrısı ....akıntı desen her ayki gibi.inşallah şaşırırım tek dileğim bu..Veson ben dun sana cuz var mi diye sordum ya gece o mesaja bakarken uyumus kalmisim ruyamda seni gordum. Kiz hatimin yarisini sen okudun neslihanin tanidigi umreye gitcek diye bak o vesile oldu hamile, sen de okuyosun falan muhabbet ediyoduk, zafrina89 da benim kalan testlerim var gel kiz bi bakalim yuksek atesin ilerliyor gibi bi muhabbetler olmustu... veee cok sevindigimizi hatirliyorum. Testi yaptinda mi sevindik yoksa baska bir sey mi bilmiyorum cok ruya gordugumden karistiriyorum artik. Sabah ilk is senin tabloya baktim, normalde dpo 13 de düşüşe gecerdi seninki aksine yukselmis.. yorumlari da okuyorum bi ben degilmisim. Ya varya ben hamile oldugum zamanlarda da hepp diyodum basim cok agriyor diye, bende de migren var ya, adet oncesi yoklayan.. hamileligimin ilk 3 ayinda haftanin 3-4 gunu devam eden migren agrilarim oluyordu... sana simdi test yap demeyeceğim illa ki en iyisini bilirsin.. insAllah bana malum olmustur, Rabbim hatmimizi beytullaha goturmeden de nasip eder insAllah....
Veson canım umarım tablon yeşillenir bana da her zamankinden farklı geldi geç yum oldu felan ya Benim ateş yine bozdu anlayamıyorum yine şöyle bir baktım da en anlaşılmaz tablo benim niye böyle oluyor sanırım tamamen umutsuz vakayım
Bıktım çalışmaktan daha çatlamadımı bu sence
Senin ateş yine düşmüşVeson canım umarım tablon yeşillenir bana da her zamankinden farklı geldi geç yum oldu felan ya Benim ateş yine bozdu anlayamıyorum yine şöyle bir baktım da en anlaşılmaz tablo benim niye böyle oluyor sanırım tamamen umutsuz vakayım
Bıktım çalışmaktan daha çatlamadımı bu sence
evet benim tablolar hep yüksek gidiyor ve son anda düştüğü oluyor ama ben en azından belirtilerden regl geleceğini seziyorum.sen gebelik belirtilerini de çok yoğun yaşıyorsun işte bizi yanıltan o oluyor.inşalah bizim için son tablolar olsunseninle benim tablolarımız hep hamile tablosu gibi devam ediyor en son tepetaklak oluyoruz ama inşallah bu sefer ikimizinde yüzü güler canım...
Neslihaann canım inofolici yumurtlamadan sonrada içsem bişey olurmu?kızlar bilgisi olan varmı?ne yapsam?
inşallah CNm.sen bir de bana sor ateş tepetaklakVeson canım inşallah bu tablo yeşillenir son günler düşen ateşine sinir oluyorum ya hiç düşmesin bu ay inşallah
Ah CNm ya inşallah Doğumdan sonra düzelirsin hayatı felç ediyor resmenAh o migren yok mu o migren. Bitmek bilmiyor benim cok artti aksine. Beni her sene mevsim gecislerinde vururdu arada. Bu sene havalar cok degisken bir de hamilelik sanki hic gecmiyor. Haftanin 4 gunu agriyla geciyor.
Veson tablona yorum yapmiycam ama inşallah sonu guzel olsun.
Sorma çok korkuyorum yaklaştı inşallah Doğumdan değil aslında korkularım sağlıkla alabilecekmiyim kucağıma diye? Seninde baya ilerlemiş Rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah Can'ım
Benim ardimdan sen vardin zaten :) hadi hayirlica al kucagina.Sorma çok korkuyorum yaklaştı inşallah Doğumdan değil aslında korkularım sağlıkla alabilecekmiyim kucağıma diye? Seninde baya ilerlemiş Rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah Can'ım
Bende yumurtlamadan sonra bırakırım belki..çünkü normal folidocede kullanıyorum ben canım..Ben hiç kesmeden kullandım leyla abla düzenli bi kaç ay kullanmak vardı niyetimde 3. Kutunun yarısına gelmiştim doktora sordum artık normal folikasite devam edebilirsin dedi öyle bıraktım gebelik olunca.ama toz olani hakkında bilgim yok
amin canım inşallah...Ay CNm ya inşallah içine doğmuştur diyeyim ama benim dışımda sanırım tüm tipik ümitli migren dışında bir de her ay yaşadığım karın ağrısı da var ve onun dışında hiçbir belirti Yok ne kaşık ağrısı batması sancısı ne göğüs ağrısı şişliği damarlanması be bel ağrısı ....akıntı desen her ayki gibi.inşallah şaşırırım tek dileğim bu..
Senin ateş yine düşmüşben çatladı diye düşünüyorum ama yine de dün çalışma yoksa bugünü değerlendirmen de fayda var.
evet benim tablolar hep yüksek gidiyor ve son anda düştüğü oluyor ama ben en azından belirtilerden regl geleceğini seziyorum.sen gebelik belirtilerini de çok yoğun yaşıyorsun işte bizi yanıltan o oluyor.inşalah bizim için son tablolar olsun
inşallah CNm.sen bir de bana sor ateş tepetaklak
o tedirginlikler hiç bitmicek onu anladm ben :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı kolay huzurlu bi doğum nasip etsin inşallah canım mis kokulunu koklamana az kaldı için bunun huzuruyla dolsun Rabbim yardımcın olsunSorma çok korkuyorum yaklaştı inşallah Doğumdan değil aslında korkularım sağlıkla alabilecekmiyim kucağıma diye? Seninde baya ilerlemiş Rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah Can'ım
İnofolic kullanırken folikasiti biraktirmisti bana ben kullanmadım zaten içinde folik asit varBende yumurtlamadan sonra bırakırım belki..çünkü normal folidocede kullanıyorum ben canım..
amin canım inşallah...
Veson migren de dedin şimdi benmde bi ümidim azaldı sende regl önce hep migren atağı gelio bu sefer bizi şaşırtsa ne güzel olur
Baya şiddetli bir ataktı nerde ise ağrı kesici alacaktım.migren benim de ümidimi kırıyor hep
Benim tozda 100 mcg folik asit var. Combi tablet te 200 mcg folik asit var. O yüzden ben folidoce kullanacam.. 400 mcg olanı kullanıyorum 100 de toz olanda var ettimi 500 mcg. Combi ile aynı folik asit miktarına ulaşıyor.. Yakında profosör olacam..İnofolic kullanırken folikasiti biraktirmisti bana ben kullanmadım zaten içinde folik asit var
Tozu buradaki kızlar sabah iki akşam iki şeklinde kullanıyorlardı leyla abla bende o yüzden 1 tablette 200 olduğu için sabah akşam 1 tane içtim 400 mcg ye tamamlamak için yani ondan kendi folik asitimi icmedimBenim tozda 100 mcg folik asit var. Combi tablet te 200 mcg folik asit var. O yüzden ben folidoce kullanacam.. 400 mcg olanı kullanıyorum 100 de toz olanda var ettimi 500 mcg. Combi ile aynı folik asit miktarına ulaşıyor.. Yakında profosör olacam..
Geçen demiştim canım sana :) benim de aynı şekilde derinin inceliği mi damarların aşırı belli olan rengi mi bilemedim çok korkunç geliyo aynada görünce kan basincimiz da arttı haliylekızlar benim heryerim örümcek ağı gibi damar doldu normal mi acaba özellikle göğüs ve karnımın yan tarafları yemyeşil damarlar 10 m öteden baksan bile görüncek türden
Benim tozda 100 mcg folik asit var. Combi tablet te 200 mcg folik asit var. O yüzden ben folidoce kullanacam.. 400 mcg olanı kullanıyorum 100 de toz olanda var ettimi 500 mcg. Combi ile aynı folik asit miktarına ulaşıyor.. Yakında profosör olacam..
evt yaa çok fena görünüo eşime karnımı gösteriyorum damarlara bak diye sen asıl göğüslerindeki damarlara bak diyo adam bile korktu normal mi diyoGeçen demiştim canım sana :) benim de aynı şekilde derinin inceliği mi damarların aşırı belli olan rengi mi bilemedim çok korkunç geliyo aynada görünce kan basincimiz da arttı haliyle
sen onu kullandığın ay mı hamile kalmıştın canım?benim ikisi ağır gelirmiki ya..toz kutu bitene kadarmı kullansam yoksa yumurta çatladıktan sonra bıraksammı?ne dersin şeker?Neslihaann dediği gibi bende inofolic içtiğim zaman kendi folic asidimi içmedim toz kullandığım ay sadece sabah 2 akşam 2 ondan içtim combi kullandığım ay da sabah 1 akşam 1 combi kutuları bitirince folic 1 ledevam etmiştim
Şimdi sen öyle deyince baktım migren dpo8 de tutmuş:)yarın ne nedir az buçuk anlarız.karın ağrım hala var.:-/Veson son gebeliğini öğrenmeden önce migren seni yine bir yoklamıştı, inşallah bu sfer de öyle bir yoklamadır ama elbette bu seferki gebeliğin sağlıklı olur da Allah seni tamamına eridirir.
Hiç bi gebelik birbirine benzemiyor bence benim hepsinin belirtiler başka başka oldu diyebilirim en belirtili olan 2. Gebelikti kokmayan hiç bişey kalmamıştı kese bile ortada yokken yani.Şimdi sen öyle deyince baktım migren dpo8 de tutmuş:)yarın ne nedir az buçuk anlarız.karın ağrım hala var.:-/
Benim sadece goguslerimde damarlar gorunuyor canim karnimda yok henuz bisey.. baya buyudukte ama derisi kalin herhalde karnimin bilemedim... olsun varsin daha 18 haftam var cikacaktirevt yaa çok fena görünüo eşime karnımı gösteriyorum damarlara bak diye sen asıl göğüslerindeki damarlara bak diyo adam bile korktu normal mi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?