Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ütü testi bu gebelikte tutmamıştı dimi :) aman bulanmasınn ben her bulanmıo dediğimde maşallah diye geçirdim içimden

sen onu kullandığın ay mı hamile kalmıştın canım?benim ikisi ağır gelirmiki ya..toz kutu bitene kadarmı kullansam yoksa yumurta çatladıktan sonra bıraksammı?ne dersin şeker?
ben combi kullandığım ay hamile kaldm abla ama folic 1 kullanmadm fazla olur diye inofolic combinin kutusunun bitmesi ovuya denk gelmişti ztn ovulasyn sonrası da normal folic 1 e devam etmiştim

Ben de katılıyorum hiçbir gebelik bir olmaz hepsinde farklı belirti olur.ama işin kötü tarafı bende hiçbir gebelik belirtisi Yok.her ay olduğu gibi migren her ayki kadar akıntı ve gittikçe artan karın ağrısı

Senin de inşallah mide sorunun bu kadarla kalır

Benim sadece goguslerimde damarlar gorunuyor canim karnimda yok henuz bisey.. baya buyudukte ama derisi kalin herhalde karnimin bilemedim... olsun varsin daha 18 haftam var cikacaktir
göğüsler felaket yemyeşill bide alt tarafında varis gibi bi damar çatlağı oluştu kırmızıyla mor arası bi renk daha süt dolunca nolcak bilmem

Çok Tşk ederim Can'ım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bi bekleyiş içinde olan herkese mevlam beklediklerini nasip etsin inşallah

göğüsler felaket yemyeşill bide alt tarafında varis gibi bi damar çatlağı oluştu kırmızıyla mor arası bi renk daha süt dolunca nolcak bilmem
Ayy hassas o zaman senin vücut.. bol bol kremle canim bol bol su ic nemlendir vucudunu

Ayy hassas o zaman senin vücut.. bol bol kremle canim bol bol su ic nemlendir vucudunu
evet bnm cildim ztn normalde de çok hassastır günde 3 ltden az su içmiyorum hergün lierac sürüyorum deri çatlağı yok tabi bukdr küçükken ama damarlar çok fena :) napalım buna da şükür okdr bekledikten sonra

BirAsilAnnesi senin yumurta da sanırım dün çatlamış hadi sonu bebiş olsun:)

inşallahhhh.
evet bence de çatladı canım.
ovu testinde de gördüm.
bu sabahki çok silikti.
erken oldu bu ay ovulasyon.
inşallah sen de ben de bu ay muradımıza ereriz.

Kizlar havalarin isinmasiyla beraber beni fena ates basmaya basladi bu son gunler baya zorlayacak sanirim beni.
Daha dur yaz gelmedi demeyin ben sicaga hic gelemeyen biriyim
Allahtan hamileligim yaza denk gelmedi.

Kizlar havalarin isinmasiyla beraber beni fena ates basmaya basladi bu son gunler baya zorlayacak sanirim beni.
Daha dur yaz gelmedi demeyin ben sicaga hic gelemeyen biriyim
Allahtan hamileligim yaza denk gelmedi.
kız dur ben napıyım ekimin ilk haftası doğum gözüküo bütün yaz karnı burnunda gezicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…