ütü testi bu gebelikte tutmamıştı dimi :) aman bulanmasınn ben her bulanmıo dediğimde maşallah diye geçirdim içimdenHiç bi gebelik birbirine benzemiyor bence benim hepsinin belirtiler başka başka oldu diyebilirim en belirtili olan 2. Gebelikti kokmayan hiç bişey kalmamıştı kese bile ortada yokken yani.
Bugün çok fenayım milim sallandım mı midem bulanıyor kendi kendime nazar değdirdim resmen
ben combi kullandığım ay hamile kaldm abla ama folic 1 kullanmadm fazla olur diye inofolic combinin kutusunun bitmesi ovuya denk gelmişti ztn ovulasyn sonrası da normal folic 1 e devam etmiştimsen onu kullandığın ay mı hamile kalmıştın canım?benim ikisi ağır gelirmiki ya..toz kutu bitene kadarmı kullansam yoksa yumurta çatladıktan sonra bıraksammı?ne dersin şeker?
Ben de katılıyorum hiçbir gebelik bir olmaz hepsinde farklı belirti olur.ama işin kötü tarafı bende hiçbir gebelik belirtisi Yok.Hiç bi gebelik birbirine benzemiyor bence benim hepsinin belirtiler başka başka oldu diyebilirim en belirtili olan 2. Gebelikti kokmayan hiç bişey kalmamıştı kese bile ortada yokken yani.
Bugün çok fenayım milim sallandım mı midem bulanıyor kendi kendime nazar değdirdim resmen
göğüsler felaket yemyeşill bide alt tarafında varis gibi bi damar çatlağı oluştu kırmızıyla mor arası bi renk daha süt dolunca nolcak bilmemBenim sadece goguslerimde damarlar gorunuyor canim karnimda yok henuz bisey.. baya buyudukte ama derisi kalin herhalde karnimin bilemedim... olsun varsin daha 18 haftam var cikacaktir
Çok Tşk ederim Can'ım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bi bekleyiş içinde olan herkese mevlam beklediklerini nasip etsin inşallaho tedirginlikler hiç bitmicek onu anladm ben :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı kolay huzurlu bi doğum nasip etsin inşallah canım mis kokulunu koklamana az kaldı için bunun huzuruyla dolsun Rabbim yardımcın olsun
Çok saol Can'ım Allah razı olsun. Sende bebeğini sağlıkla büyüt inşallahBenim ardimdan sen vardin zaten :) hadi hayirlica al kucagina.
Başladı her zaman dualarımdasınız Rabbim sizede nasip etsin inşallah :)Geri sayım başlamış:))
Ayy hassas o zaman senin vücut.. bol bol kremle canim bol bol su ic nemlendir vucudunugöğüsler felaket yemyeşill bide alt tarafında varis gibi bi damar çatlağı oluştu kırmızıyla mor arası bi renk daha süt dolunca nolcak bilmem
evet bnm cildim ztn normalde de çok hassastır günde 3 ltden az su içmiyorum hergün lierac sürüyorum deri çatlağı yok tabi bukdr küçükken ama damarlar çok fena :) napalım buna da şükür okdr bekledikten sonraAyy hassas o zaman senin vücut.. bol bol kremle canim bol bol su ic nemlendir vucudunu
BirAsilAnnesi senin yumurta da sanırım dün çatlamış hadi sonu bebiş olsun:)
Başladı her zaman dualarımdasınız Rabbim sizede nasip etsin inşallah :)
Benimde belirti olmadan kaldığım oldu. Ateşin güzel gidiyor sonu bebiş olacak inşallah..Şimdi sen öyle deyince baktım migren dpo8 de tutmuş:)yarın ne nedir az buçuk anlarız.karın ağrım hala var.:-/
İnsAllah canim insAllahhİnşallah kızlar inşallah iki gün sonra biz sana demiştik veson dersiniz:)
kız dur ben napıyım ekimin ilk haftası doğum gözüküo bütün yaz karnı burnunda gezicemKizlar havalarin isinmasiyla beraber beni fena ates basmaya basladi bu son gunler baya zorlayacak sanirim beni.
Daha dur yaz gelmedi demeyin ben sicaga hic gelemeyen biriyim
Allahtan hamileligim yaza denk gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?