Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim yüzünü güldürsün canım. En az senin kadar sevirim o vakit

kız dur ben napıyım ekimin ilk haftası doğum gözüküo bütün yaz karnı burnunda gezicem

Valla Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim ben kendimi dusunemiyorum oyle :)
Gerci sicakla sorunun yoksa idare edersin. Ben sicaktan nefret ediyorum resmen nefes alamiyorum canim cikacak gibi oluyor.

. Ne ateşler üzdü bizi burada, sonuçta tablo ateş testi değil. Bence de sen konu üzerine çok düşme, en güzeli olabildiğince nötr kalman canım.
Gerçekten ateşin gebelik üzerinde belirli fonksiyonu yok bencede. Çatlama olayında etkili. Çünkü düşük ateşlede hamile kalan çok... Benim doktoruma tablomu gösterdiğimde ya üşütürsen ve atesın oynama yaparsa seni yanıltır demişti. Bir nevi haklı iki aydır habire grip oluyorum ve ateş yüksek seyrediyor beni yanıltıyor..

. Ne ateşler üzdü bizi burada, sonuçta tablo ateş testi değil. Bence de sen konu üzerine çok düşme, en güzeli olabildiğince nötr kalman canım.
son günler düşen ateşlerim var o yüzden pek kendimi kaptırmıyorum.hatta sanırım bu ay da olmadı diyerek biraz ağır bile kaldırmışlığım oldu.kızı bile 1-2 kez kaldırdım.bu iki gün ateşi merakla bekliyorum.evet ateş gebelik testi değil ama regl iöncesi düşmeyen ateşim hiç olmadı.gebe kaldığım ay dışında.sabah ola hayrola....

Kızlar yarın bat günü ateş 36.9da seyrediyor eşim görevdeydi bu ay ama tablo ovu gününü baya oynattı anlam veremedim bende 21.gun olan ovu 27ye aldı

17 de çatlamış olabilir ama 16 da olabilir. Ovu testi yapmamış mıydın ? Karın ağrısı her iki şeyin de habercisi olabilir :) inşallah bebeğinin habercisidir

Kızlar yarın bat günü ateş 36.9da seyrediyor eşim görevdeydi bu ay ama tablo ovu gününü baya oynattı anlam veremedim bende 21.gun olan ovu 27ye aldı
UMarım o zaman çatlamıştır çalışma da var:) hiç adet gününde gecikme oluyor mu?

17 de çatlamış olabilir ama 16 da olabilir. Ovu testi yapmamış mıydın ? Karın ağrısı her iki şeyin de habercisi olabilir :) inşallah bebeğinin habercisidir
Evet 17 de çatlamış olma ihtimalini aklımdan çıkartmıyorum.ff dpo15 e bat demiş bazen dpo16 da geldiği de oluyor o ihtimal de var.
Karın ağrısı resmen adet ağrısı gibi gebelik varsa gerçekten şaşırırım.hakkımda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…