Kışın 36.7 yi pek geçmedi ama yazın en çok 36.9 olmuştu neden sordunSenin ateş yeniden yüksrlmiş:) en fazla ateşin kaça çıkıyor diğer aylar
Evet oluyor ay inşallah o zamandır pkos var bende iki aydir 30gunde oldum umarım bu ay 30gun değildir bunu diyebileceğim aklıma gelmemiştiUMarım o zaman çatlamıştır çalışma da var:) hiç adet gününde gecikme oluyor mu?
Benim bu gebeligimde adet agrim vardi ve inanmıyordum gebe olabilecegime.. butunadet oncesi belirtilerim vardi.. akintilarim da normalden fazla degildi.. hic hamilelik belirtim yoktu goguslerim bile agrimiyodu. Test yaptiktan sonra butun hamilelik belirtileri çıkmıştıEvet 17 de çatlamış olma ihtimalini aklımdan çıkartmıyorum.ff dpo15 e bat demiş bazen dpo16 da geldiği de oluyor o ihtimal de var.
Karın ağrısı resmen adet ağrısı gibi gebelik varsa gerçekten şaşırırım.hakkımda hayırlısı inşallah
Daha ne kadar yükselme ihtimali var acaba çizgide kayma olur mu? Diye sordum.36.7 36.8 de çizgi katacağını sanmıyorum 12 de çatlamış olma ihtimali yüksekKışın 36.7 yi pek geçmedi ama yazın en çok 36.9 olmuştu neden sordun
Aynen CNm ya her ayki belirtiler dışında bir fark hissetmiyorum.ben de heyecanlanmaya başladım:)Benim bu gebeligimde adet agrim vardi ve inanmıyordum gebe olabilecegime.. butunadet oncesi belirtilerim vardi.. akintilarim da normalden fazla degildi.. hic hamilelik belirtim yoktu goguslerim bile agrimiyodu. Test yaptiktan sonra butun hamilelik belirtileri çıkmıştıbirZ daha psikolojik olabiliyor bazen. Umarim sonu yesillenir..... heyecanla bekliyorummm
Teste zorlamiyorum artik kimseyi umarim pazartesi de gelmez oyle yapmak nasip olur diyecegim, ama bi yandan da leyla abla gibi vucut kendini oyle zanneder mi acaba diye dusunmuyor degilim. Senin ates dpo 13 de kesin duserdi:) dpo 15-16 bulmazdi pek ama hadi hayirlisi :)Aynen CNm ya her ayki belirtiler dışında bir fark hissetmiyorum.ben de heyecanlanmaya başladım:)
TESt evde Yok zaten hafta içi eczaneden alıp yapabilirim ancak.en kötü ihtimal 17 de çatlayıp dpo16 da regl geleceğini düşünsem bat en geç salı oluyor.pazartesi günkü ateşim ne olduğunu söyleyecektir bana diye düşünüyorum.ateşim o zaman da düşmezse test alıp yapmayı düşünüyorumTeste zorlamiyorum artik kimseyi umarim pazartesi de gelmez oyle yapmak nasip olur diyecegim, ama bi yandan da leyla abla gibi vucut kendini oyle zanneder mi acaba diye dusunmuyor degilim. Senin ates dpo 13 de kesin duserdi:) dpo 15-16 bulmazdi pek ama hadi hayirlisi :)
Yarın da düşüş olmazsa ben de ciddi ciddi ümitlenmeye başlayacağım.bakalım bu ay neler bekliyor.umarım boş yere heyecanlandırmıyordur ateş bizi.Veson yarın ki ateşini merakla bekliyorum
Ayy cok heyecanli hadi bakalim yarin ola hayrolaKızlar ateşde ciddi bir düşüş Yok darısı yarınki ateşe:)
Bakalım yalnız çok sinir bozucuDaha ne kadar yükselme ihtimali var acaba çizgide kayma olur mu? Diye sordum.36.7 36.8 de çizgi katacağını sanmıyorum 12 de çatlamış olma ihtimali yüksek
Vallahi heyecanı bile güzelYarın da düşüş olmazsa ben de ciddi ciddi ümitlenmeye başlayacağım.bakalım bu ay neler bekliyor.umarım boş yere heyecanlandırmıyordur ateş bizi.
Vallahi heyecanı bile güzel
Ya biliyor musunuz burda sonu hüsran olsa bile hep beraber her sabah ateşe bakıp heyecan yapmak ümitlenmek bile çok hoşAyy cok heyecanli hadi bakalim yarin ola hayrola
Cnm sen bu testleri yaptırmış mıydın sonuc ne çıkmıştı?ben de yaptırıyorum pıhtılaşma için kan alındı.15 mayısta da genetiğe bakılcak eşimle ikimize.Kizlar kan pihtilasma testleri ve genetik testler icin ac olmaya gerek var mi?
YArın çekecek:)Veson canım sence çizgiyi ne zaman çekecek?
YArın çekecek:)
Testim Yok pazartesiye ateş iyi giderse inşallah o gün ilk işim test almak:)sabırsızlıkla bekliyorummm.
sende bir test mi yapsan acaba?
Testim Yok pazartesiye ateş iyi giderse inşallah o gün ilk işim test almak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?