Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu gebeligimde adet agrim vardi ve inanmıyordum gebe olabilecegime.. butunadet oncesi belirtilerim vardi.. akintilarim da normalden fazla degildi.. hic hamilelik belirtim yoktu goguslerim bile agrimiyodu. Test yaptiktan sonra butun hamilelik belirtileri çıkmıştı birZ daha psikolojik olabiliyor bazen. Umarim sonu yesillenir..... heyecanla bekliyorummm

Aynen CNm ya her ayki belirtiler dışında bir fark hissetmiyorum.ben de heyecanlanmaya başladım:)

Aynen CNm ya her ayki belirtiler dışında bir fark hissetmiyorum.ben de heyecanlanmaya başladım:)
Teste zorlamiyorum artik kimseyi umarim pazartesi de gelmez oyle yapmak nasip olur diyecegim, ama bi yandan da leyla abla gibi vucut kendini oyle zanneder mi acaba diye dusunmuyor degilim. Senin ates dpo 13 de kesin duserdi:) dpo 15-16 bulmazdi pek ama hadi hayirlisi :)

TESt evde Yok zaten hafta içi eczaneden alıp yapabilirim ancak.en kötü ihtimal 17 de çatlayıp dpo16 da regl geleceğini düşünsem bat en geç salı oluyor.pazartesi günkü ateşim ne olduğunu söyleyecektir bana diye düşünüyorum.ateşim o zaman da düşmezse test alıp yapmayı düşünüyorum

Kizlar kan pihtilasma testleri ve genetik testler icin ac olmaya gerek var mi?
Cnm sen bu testleri yaptırmış mıydın sonuc ne çıkmıştı?ben de yaptırıyorum pıhtılaşma için kan alındı.15 mayısta da genetiğe bakılcak eşimle ikimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…