cnm benim çizgiyi çekmez sanırım değil mi?YArın çekecek:)
Sabah sana catlamis diycektim naptin varmi calisma yoksa sonuclari mi bekliyorsun canimcnm benim çizgiyi çekmez sanırım değil mi?
ateş ölçmediğim günler nedeniyle :)
ama çatladı çok eminim uzayan akıntıyı yakaladım salı günü :)
Evet CNm çekmez eksik ateşlerden dolayı bence de çatlamış çalışma vardır umarımcnm benim çizgiyi çekmez sanırım değil mi?
ateş ölçmediğim günler nedeniyle :)
ama çatladı çok eminim uzayan akıntıyı yakaladım salı günü :)
Göz açıp kapayınca gelsin inşallah sonu da bebiş olsunbence de :)
benim de ovu erken oldu şimdi adeti nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum.
yaptirdim cnm normal cikti ama pihtilasma da en genel 2 faktore bakilmis 2 fakyor için daha tahlil yaptirdim ama sonuc çıkmadıCnm sen bu testleri yaptırmış mıydın sonuc ne çıkmıştı?ben de yaptırıyorum pıhtılaşma için kan alındı.15 mayısta da genetiğe bakılcak eşimle ikimize.
biliyorum leyla abla o benim cok eski bi mesajim :) sagol yine de :)ShinSeGi canım pıhtılaşma testi için aç olmaya gerek yok.. Benimki tok yapıldı..
Evet canım bu ay normal gün aşırı deneyelim dedik ne kadar başarılı oluruz bilmiyorum ama. Inofolic kullanıyorum bu ay. Kendim aldım.doktora söylemedim. Sabah akşam bir poşet içiyorum. Hamile kaldığım ay da böyle yapmıştım. Inşallah yine olur hayırlısıyla.. Kafaya takmıyorum olursa olur modundayim bu ay. Haftaya cumartesi yumurta takibine gidecem doktora söyledim gel bakarım dedi.. Ovulasyon testi yapıyorum. Hayırlısı hakkımızda canım ya.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Herşey yolundadır inşallah gülüm..LeYLa_21 bu ayı açmıssın hayırlısıyla bu ay kendı kendıne deneyecektın degıl mı öyle karar verdım dıyordun en son okudugumda
Veson operasyondan sonra tabloların farklılasmaya basladı gercekten de ... tablon cok guzel olmus gecen ay dpo 16 d gelmıs adet 2 gun daha beklemelıyız galıba ama ıstersen sen bır test yap ben olsam yapardım.. hayırlısı inşallah
Kızlar testim Yok zaten şuan evde bile değilim:)iki gün ateşi göreyim düşüş olmazsa pazartesi inşallah test alıp yapmayı düşünüyorum.inşallah güzel haber vermek nasip olur.bu arada hala arada karın ağrısı geliyor:-/Veson bi test yap yaaa ayy icime hamilesin gibi doguyo :) tablonu acarken dua ediyorum yuksek kalir ins diye :)
Veson Canim tablonun sonu yesillensin insallah.
ben 18 haftalık oldum hergün tartıldımKizlar okumadan direkt yaziyorum ama sizlerde guzel haberler vardir insallah.
Biz dunden beri cok stresliyiz. Evinde vucut analizi yapan baskul olan ve devamli kullanan var mi? Hani ciplak ayakla metal yerlerine basiyoruz ve yag kas su kemik vs oranlarini veriyor. Kullanma kilavuzunda "kullanmasi uygun olmayanlar" basligi altinda hamileler de var. Ve ben dune kadar her gun iki kez kullandim. Dunden beri kafayi yiycem.
Ilk hamileligimde 42 kg aldigim icin bu sefer diyetisyen kontrolunde gideyim diye yillarca gittigim diyetisyenime gittim dun. Tartilacagim sirada "hamileyken analiz yapmiyoruz, sadece normal tartiliyorsunuz, kucuk bir elektrik akimi veriyor ve bebege zararli olabilir diye" dedi. O anda jetonum dusmedi. Dun gece beynimde ampul yandi. Evdeki de ondan ve her gun kullaniyorum diye! Net.ten kullanma kilavuzunu buldum. Dedigim gibi "uygun degil" demis ama niyesi yok.
Esimin kadin dogumcu arkadasina mesaj attim geceyarisi. Bu arada esim benden beter, ayilip bayiliyor, tansiyon 18 filan. Kiz sagolsun ilgilendi. Once "o kadarcik elektrik akimindan bisey olmaz, sutunu ic yat uyu, sacmalamayin" filan dedi. Bugun de cok arastirmis. Bir tane bile bilimsel bir bildiri bir yayin bulamadim diyor riskli olduguna dair... kullanma kilavuzunda "olcum hatali cikar" anlaminda yazmislardir diyor, hamileyken yag su oranlari degistiginden... Kisaca bir sorun olmayacagini dusunuyor.
Fakat farkli markalarin kullanma kilavuzlarina baktim net.ten. Acikca olcumlerde sampa olacagindan uygun degildir diye belirten de var, olcumde sapma olacaklar ve kullanmamasi gerekenler diye iki ayri liste yapan var ve hamileler maalesef ikinci listede, hic uyari yapmayan var...
Asil doktoruma randevum sali. O daha tecrubeli bir doktor. Bakalim ne diyecek... yalniz ne kadar olumlu da konussalar ben o anda ne kadar rahatlasam da, detayli testlere kadar kucuk de olsa bu soru isaretiyle mi yasiycam? Icim icimi yiyor bazen.
Aranizda var mi kullanan? Yada bu konuda bir seyler bilen?
4+4'te durumu farkedip kesmis oldum yani. O gune kadar her gun iki kez...
ben 18 haftalık oldum hergün tartıldımhiçte aklıma gelmemişti doktora sorunca bana da yaz bak tartılmıyım bari ozamana kdr ya da hafta da 1 tartılırım hergün diil ben aklıma geldikçe çıkıom üstüne :) okadarcıktan bişi olmaz bence ama sen sorunca yaz yine de mesela lazer epilasyonda da bebeğe olumsuz etki ettiğini gösteren bi araştırma yokmuş ama nolur nolmaz diye yaptırmayın diolar
yok kız okdr abartmayın :) bu tlfnlarda radyasyon yayıo ona bakarsan elimizden düşmüo amaAy oyle mi canim? Acikcasi sevindim, cunku bir sorun yaratsaydi bugune kadar oryaya cikardi dimi? Ne olur ne olmaz kullanma sen yaaa... biz mi cok abarttik bilmiyorum, odumuz patladi valla
Canım ben keseyi görünce sanki 3 yılın kaygısı omuzlarımdan uçtu gitti biliyorsunuz beni dış gebelik korkumu yenememistim.esim diyor bana ki öyle mutlusun ki seni böyle görünce çok rahatlıyorum 3 yıldır hep ağlıyordun diyo.rabbime çok şükür inşallah hep güzel devam ederNeslihaann tablona baktım 3 kan tahlılını de yaptırmıssın çokkk güzelll :) şimdi iin daha rahat mı en son keseyı de gordum dıye yazmıstın daha iyi misin şimdi ?
sen yazana kadar benimde hiç aklıma gelmemişti bizdeki de ondan ve evet hatırlıyorum hamileler kullanmayın yazıyordu ama ben kafama estikçe çıktım tartıldim ama o metal kısımlara basayım herşeyimi baksın diye beklemiyorum kilomu görüp iniyordum.o kadar panik olma bişey olmaz daha şimdi dış etkenlerden etkilenmezmisler kolay kolay daha tartilmazsin olur biter sakın ol bende tartilmayi veririm sayende sağolKizlar okumadan direkt yaziyorum ama sizlerde guzel haberler vardir insallah.
Biz dunden beri cok stresliyiz. Evinde vucut analizi yapan baskul olan ve devamli kullanan var mi? Hani ciplak ayakla metal yerlerine basiyoruz ve yag kas su kemik vs oranlarini veriyor. Kullanma kilavuzunda "kullanmasi uygun olmayanlar" basligi altinda hamileler de var. Ve ben dune kadar her gun iki kez kullandim. Dunden beri kafayi yiycem.
Ilk hamileligimde 42 kg aldigim icin bu sefer diyetisyen kontrolunde gideyim diye yillarca gittigim diyetisyenime gittim dun. Tartilacagim sirada "hamileyken analiz yapmiyoruz, sadece normal tartiliyorsunuz, kucuk bir elektrik akimi veriyor ve bebege zararli olabilir diye" dedi. O anda jetonum dusmedi. Dun gece beynimde ampul yandi. Evdeki de ondan ve her gun kullaniyorum diye! Net.ten kullanma kilavuzunu buldum. Dedigim gibi "uygun degil" demis ama niyesi yok.
Esimin kadin dogumcu arkadasina mesaj attim geceyarisi. Bu arada esim benden beter, ayilip bayiliyor, tansiyon 18 filan. Kiz sagolsun ilgilendi. Once "o kadarcik elektrik akimindan bisey olmaz, sutunu ic yat uyu, sacmalamayin" filan dedi. Bugun de cok arastirmis. Bir tane bile bilimsel bir bildiri bir yayin bulamadim diyor riskli olduguna dair... kullanma kilavuzunda "olcum hatali cikar" anlaminda yazmislardir diyor, hamileyken yag su oranlari degistiginden... Kisaca bir sorun olmayacagini dusunuyor.
Fakat farkli markalarin kullanma kilavuzlarina baktim net.ten. Acikca olcumlerde sampa olacagindan uygun degildir diye belirten de var, olcumde sapma olacaklar ve kullanmamasi gerekenler diye iki ayri liste yapan var ve hamileler maalesef ikinci listede, hic uyari yapmayan var...
Asil doktoruma randevum sali. O daha tecrubeli bir doktor. Bakalim ne diyecek... yalniz ne kadar olumlu da konussalar ben o anda ne kadar rahatlasam da, detayli testlere kadar kucuk de olsa bu soru isaretiyle mi yasiycam? Icim icimi yiyor bazen.
Aranizda var mi kullanan? Yada bu konuda bir seyler bilen?
4+4'te durumu farkedip kesmis oldum yani. O gune kadar her gun iki kez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?