Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benm doktora sorsam ne alakası var der geçer kesin kadına diom kuyruk sokumum ağrıo hamilelikte olur diyo nabzım 100lerde diyom olabilir normal dio ne desem gebelikte olabilir diyo

ben bile korkmuştm canım senin dış gebelik olaylarını duyduğumdan kese gözükecek zaman hemen doktora koşmuştum kese olması gereken yerde mi diye

Maşallah umarım hiç bida ağlamazsın canım benim. herkes böyle mesajlar yazsa ya görünce çok mutlu oluyorum

Ay yok canim, vucut analiz ozelligini acmiyosan zaten sorun yok... normal tartilma o, onda bir sey yok.

Sali gunu yazarim her durumda

eevet canım her şey yolunda tabı agırlaştım artık zorlanıyorum yıne de cok kolay gecmyor bana gecelerı cok zor oluyor uykumdan uyanıyorum rahatsızlıktan ama bunlar dısında bebek cok ıyı epey yol aldım 21 haftaya geldım çok şükür merakla sizleri bekliyorum tabıı

allah devamına erdırsın hayırlısıyla kucagına da al inşallah. hala heyecanlısın bellı oluyor3 yıl cok uzun zaman gercekten haklısın yanı ama at artık korkunu

bu kocalar muhteşem ya
Aynen hem meraklılar hem bilgisiz telefonuna hamilelik takvimi indirmiş ordan takip ediyor bugün böyle olmuş bugün şöyle olmuş diye anlatıyor bana bizim ki geç yumurtlama ya bizimkinde bunlar daha olmamismidir diyede peşinden soruyor

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…