benm doktora sorsam ne alakası var der geçer kesinsen yazana kadar benimde hiç aklıma gelmemişti bizdeki de ondan ve evet hatırlıyorum hamileler kullanmayın yazıyordu ama ben kafama estikçe çıktım tartıldim ama o metal kısımlara basayım herşeyimi baksın diye beklemiyorum kilomu görüp iniyordum.o kadar panik olma bişey olmaz daha şimdi dış etkenlerden etkilenmezmisler kolay kolay daha tartilmazsin olur biter sakın ol bende tartilmayi veririm sayende sağol
ben bile korkmuştm canım senin dış gebelik olaylarını duyduğumdan kese gözükecek zaman hemen doktora koşmuştum kese olması gereken yerde mi diyeCanım ben keseyi görünce sanki 3 yılın kaygısı omuzlarımdan uçtu gitti biliyorsunuz beni dış gebelik korkumu yenememistim.esim diyor bana ki öyle mutlusun ki seni böyle görünce çok rahatlıyorum 3 yıldır hep ağlıyordun diyo.rabbime çok şükür inşallah hep güzel devam eder
herkese sağlıklı gebelikler yaşatsın Rabbim inşallahben bile korkmuştm canım senin dış gebelik olaylarını duyduğumdan kese gözükecek zaman hemen doktora koşmuştum kese olması gereken yerde mi diye
Maşallah umarım hiç bida ağlamazsın canım benim. herkes böyle mesajlar yazsa ya görünce çok mutlu oluyorumCanım ben keseyi görünce sanki 3 yılın kaygısı omuzlarımdan uçtu gitti biliyorsunuz beni dış gebelik korkumu yenememistim.esim diyor bana ki öyle mutlusun ki seni böyle görünce çok rahatlıyorum 3 yıldır hep ağlıyordun diyo.rabbime çok şükür inşallah hep güzel devam eder
İnşallah canım kocişko iki gündür soruyor bidaha ne zaman görecez bebeğimizi dedim daha bebeği hiç görmedik o keseydiMaşallah umarım hiç bida ağlamazsın canım benim. herkes böyle mesajlar yazsa ya görünce çok mutlu oluyorum
yok kız okdr abartmayın :) bu tlfnlarda radyasyon yayıo ona bakarsan elimizden düşmüo ama
hem ben ikiliyi fln yaptrısım bişi yok şükür 30 mayıstada ayrıntılı randevum var 21. haftamda sen yine de doktoruna sorunca hbr ver bide ben vücut analiz özelliğini açmıyorum öyle kiloma bakıorum sadece oda mı sakıncalı acaba
Ateşimi ölçer ölçmez tabloya girerim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.sabah ola hayrola.Veson sabah ateş düşmemiş olur inşallah dua ettim sabah ilk işim tablona bakmak hadi hayırlısı
eevet canım her şey yolunda tabı agırlaştım artık zorlanıyorum yıne de cok kolay gecmyor bana gecelerı cok zor oluyor uykumdan uyanıyorum rahatsızlıktan ama bunlar dısında bebek cok ıyı epey yol aldım 21 haftaya geldım çok şükür merakla sizleri bekliyorum tabııEvet canım bu ay normal gün aşırı deneyelim dedik ne kadar başarılı oluruz bilmiyorum ama. Inofolic kullanıyorum bu ay. Kendim aldım.doktora söylemedim. Sabah akşam bir poşet içiyorum. Hamile kaldığım ay da böyle yapmıştım. Inşallah yine olur hayırlısıyla.. Kafaya takmıyorum olursa olur modundayim bu ay. Haftaya cumartesi yumurta takibine gidecem doktora söyledim gel bakarım dedi.. Ovulasyon testi yapıyorum. Hayırlısı hakkımızda canım ya.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Herşey yolundadır inşallah gülüm..
allah devamına erdırsın hayırlısıyla kucagına da al inşallah. hala heyecanlısın bellı oluyorCanım ben keseyi görünce sanki 3 yılın kaygısı omuzlarımdan uçtu gitti biliyorsunuz beni dış gebelik korkumu yenememistim.esim diyor bana ki öyle mutlusun ki seni böyle görünce çok rahatlıyorum 3 yıldır hep ağlıyordun diyo.rabbime çok şükür inşallah hep güzel devam eder
İnşallah canım kocişko iki gündür soruyor bidaha ne zaman görecez bebeğimizi dedim daha bebeği hiç görmedik o keseydi
güzel sabahlara uyan şekerAteşimi ölçer ölçmez tabloya girerim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.sabah ola hayrola.
Anladım cnm bakalım benim nolucak sonucyaptirdim cnm normal cikti ama pihtilasma da en genel 2 faktore bakilmis 2 fakyor için daha tahlil yaptirdim ama sonuc çıkmadı
Var bisiler ;-) ama hemen kalmaz sanırım cnmEvet CNm çekmez eksik ateşlerden dolayı bence de çatlamış çalışma vardır umarım
Sonuçları beklemek istiyorum ama sonuçlara 2 ay rahat var galiba.biraz rahat takılıyoruz bilinçsizce bakalım nolucak :-(Sabah sana catlamis diycektim naptin varmi calisma yoksa sonuclari mi bekliyorsun canim
Aynen hem meraklılar hem bilgisiz telefonuna hamilelik takvimi indirmiş ordan takip ediyor bugün böyle olmuş bugün şöyle olmuş diye anlatıyor bana bizim ki geç yumurtlama ya bizimkinde bunlar daha olmamismidir diyede peşinden soruyorbu kocalar muhteşem ya
Kızlar benim ateş düşüşte hayırlısı olsun ne denir.
Ah cnm nerdeEe??benim ateş düşüşe geçtiyse yükseldiği pek görülmemiştir.geliyorlar hissediyorum yarın olmazsa salıya teşrif eder kırmızılarKeşke anlık düşüş olsa...
benim koca bu sabah karnıma kulağını dayanmış napıosun diyorum bebeği dinliyorum diyobu kocalar muhteşem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?