Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yok canim, vucut analiz ozelligini acmiyosan zaten sorun yok... normal tartilma o, onda bir sey yok.

Sali gunu yazarim her durumda
yok onu bi ilk aldığımızda bakmıştm oda meraktan ozaman hamile diildim doğru ölçtüğünü düşünmediğim için hiç kullanmıyorum tartılıp iniyorum yaz sen yine de doktorun yorumunu merak ettm

sen de epey yol aldın maasallah

uyanınca senin tabloya baktm düşüş başlamış hayırlısı diim artık beklediğin vakitlerin mükafatını kısa sürede al inşallah
Aynen CNm hayırlısı....
önemli olan yarın yarnı bekleyecegız
Hadi yarını da görelim:)içimizdeki son Ümit kırıntısı ne olacak bakalım tükenecek mi yeşerecek mi?

Tahmin edebiliyorum bugün herkes kalkar kalkmaz benim tabloma bakmıştıryarın da linkim tıklanma rekoru kıracak
Aynen canım kalkar kalkmaz tablona baktım inşallah yükselir tekrar ben artık çalışmasam ya bıktım öatlamıştır dimi bu saçmaladı gerçi iyice ama

Bulantıya yeşil elma diye kim yazmıştı hatırlamıyorum ama Allah razı olsun sabah beri yiyorum midemi ferahlatti tavsiye ederim bulantısı olana

Bulantıya yeşil elma diye kim yazmıştı hatırlamıyorum ama Allah razı olsun sabah beri yiyorum midemi ferahlatti tavsiye ederim bulantısı olana

Tahmin edebiliyorum bugün herkes kalkar kalkmaz benim tabloma bakmıştıryarın da linkim tıklanma rekoru kıracak
Sende test yapta milleti meraktan kurtar. Birde bana inatçı dersiniz test konusunda.. Bişey varsa zaten çıkar yoksa da sonuç ortaya çıkınca regl teşrif ediyor. Inşallah sen yolu açarsın bu ay cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…