yok onu bi ilk aldığımızda bakmıştm oda meraktan ozaman hamile diildim doğru ölçtüğünü düşünmediğim için hiç kullanmıyorum tartılıp iniyorum yaz sen yine de doktorun yorumunu merak ettmAy yok canim, vucut analiz ozelligini acmiyosan zaten sorun yok... normal tartilma o, onda bir sey yok.
Sali gunu yazarim her durumda
uyanınca senin tabloya baktm düşüş başlamışKızlar benim ateş düşüşte hayırlısı olsun ne denir.
önemli olan yarın yarnı bekleyecegızKızlar benim ateş düşüşte hayırlısı olsun ne denir.
benim koca bu sabah karnıma kulağını dayanmış napıosun diyorum bebeği dinliyorum diyonapıyomuş diyorum gurggurg sesler geliyo suyun içinde ya diyo garibim bilmio onlar bağırsak sesi çok güldürdü beni yine
Bence daha erken yarına yükselecek gibi geliyor bana..gelmesin kırmılar :)Kızlar benim ateş düşüşte hayırlısı olsun ne denir.
Aynen CNm hayırlısı....uyanınca senin tabloya baktm düşüş başlamışhayırlısı diim artık beklediğin vakitlerin mükafatını kısa sürede al inşallah
Hadi yarını da görelim:)içimizdeki son Ümit kırıntısı ne olacak bakalım tükenecek mi yeşerecek mi?önemli olan yarın yarnı bekleyecegız
Ah ahhh.keşke....Bence daha erken yarına yükselecek gibi geliyor bana..gelmesin kırmılar :)
Tahmin edebiliyorum bugün herkes kalkar kalkmaz benim tabloma bakmıştırVeson kalkar kalkmaz atese baktim bende dusmus ama insallah yukselir geri.
İyiyim canım napalım uğraşıyoruz işte yumu bulalım iyi değerlendirelim sonra da bat bekliyelim bizim işler böyle tamamen vazgeçene kadar yada bebiş gelene kadar umarım gelir de bütün emeklerimiz karşılığını bulur sen nasılsın canımtsefem28 canım naber ?
Aynen canım kalkar kalkmaz tablona baktım inşallah yükselir tekrar ben artık çalışmasam ya bıktım öatlamıştır dimi bu saçmaladı gerçi iyice amaTahmin edebiliyorum bugün herkes kalkar kalkmaz benim tabloma bakmıştıryarın da linkim tıklanma rekoru kıracak
Yeşersin inşallah canımAynen CNm hayırlısı....
Hadi yarını da görelim:)içimizdeki son Ümit kırıntısı ne olacak bakalım tükenecek mi yeşerecek mi?
Çalamış gözüküyor CNm bekleyelim artıkAynen canım kalkar kalkmaz tablona baktım inşallah yükselir tekrar ben artık çalışmasam ya bıktım öatlamıştır dimi bu saçmaladı gerçi iyice ama
Sende test yapta milleti meraktan kurtar. Birde bana inatçı dersiniz test konusunda.. Bişey varsa zaten çıkar yoksa da sonuç ortaya çıkınca regl teşrif ediyor. Inşallah sen yolu açarsın bu ay cnm..Tahmin edebiliyorum bugün herkes kalkar kalkmaz benim tabloma bakmıştıryarın da linkim tıklanma rekoru kıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?