Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşim diyor ki başka doktorlara gidip şimdi kafanı karıştırma olumsuz bişey diyecekler sıkıntı yapacan bekle yine ona gideriz diyo sizce ne yapayım bekleyeyim mi bugün sata göre 6+2 oldu

Kızlar eşim diyor ki başka doktorlara gidip şimdi kafanı karıştırma olumsuz bişey diyecekler sıkıntı yapacan bekle yine ona gideriz diyo sizce ne yapayım bekleyeyim mi bugün sata göre 6+2 oldu
Canim bekleyemezsen baska bi doktora dha git vakti geldiginde bu doktora yine git: ben ilk dpo 17 de gittim bana 3 gun sonra gel dedi.. keseyi gorduk. Sen simdi gittiginde kalbini bile gorebilirsin belki.. kalbinin boşluğunu.. rahatlarsin biraz daha. Erkekler anlayamiyor o duyguyu, duz mantik stress yapiyorsun gitme diyorlar da, icini ferahlat en azindan.. ozele git bir de, dopplerleri daha iyi oluyo.. olan birseyi artik gormeme gibi bj durumlari olmaz :)

Sende test yapta milleti meraktan kurtar. Birde bana inatçı dersiniz test konusunda.. Bişey varsa zaten çıkar yoksa da sonuç ortaya çıkınca regl teşrif ediyor. Inşallah sen yolu açarsın bu ay cnm..
Kız Ben sana hiçbir zaman test yapmıyorsun diye kızmadım.sadece şu gün test yapacağım dediğin halde sabah olduğunda eşim izin vermiyor dediğin için kızmıştım o kadar.ben söz veriyorum yarın ateş yükseliş yaparsa test yapacağım.test yapmak istesem de testim Yok ancak sabah gidip alabilirim.
Bir de sendeki belirtiler bende olsaydı şimdiye çoktan test yapmış sonucu yazmıştım:)

benim doktor keseyi 6.6mm olarak gördükten 2 hafta sonra kalp atışı için çağırmıştı canım erken çağırıp duyduk duynadık diye stres olmayım diye sanırım tam 8 haftalıkken kalbi duydum yani :)

Benim de 8 haftalik çağırdı 3 hafta sonra gel dedi daha 9 gün geçti ama çok merak ediyorum

Aynen düz mantık düşünüyorlar bencede

Bulantıya yeşil elma diye kim yazmıştı hatırlamıyorum ama Allah razı olsun sabah beri yiyorum midemi ferahlatti tavsiye ederim bulantısı olana
Evet canım ben de onunla durdum bayağı ayakta
Ben başta iki doktorla ilerledim hem özlüyorum hem de iki doktor fikriyle devam ettim ikisi de aynı şekilde ilerledi şimdi ikisini de bıraktım başka bi doktorla devam ediyorum :)

Benim de 8 haftalik çağırdı 3 hafta sonra gel dedi daha 9 gün geçti ama çok merak ediyorum
çok endişelendiysen git bi doktora canım belki yolk sac gözükür ya da en azından kese büyümüştür :) kalp atışı en erken ne zaman gözükür bilmiyorum çünkü 8 haftayken gitmiştim bide 20. gün yumurtladığım için bnm bebek işk başta bi hafta gerideydi

Canım bence hamileliğin ilk günlerinde Bebek bizden pek etkilenmiyor. Çünkü biz günlük takip yaptığımız için hamileliği 4. Haftada öğreniyoruz ama millet 6. Haftada falan öğreniyor ve o süre içinde ilaç içenler falan oluyor. İnşallah hiçbir şey olmamıştır dua et içini ferah tut

önceki kadar buraya gıremıyorum cabuk yoruluyorum abı agrlaştım bile ama ıyıyım idare edıyrum cok cok basıt gecırmesem de arada ıyıyım o dırenme gucumu arttırıyor tabı bebek iyi o tek tesellım

zamanı gelınce mutlaka gelecektır canım umudunu yıtırme moralını düşürme çok zorlanınca en ıyı yöntem ara vermek sen de oyle yap

Bulantıya yeşil elma diye kim yazmıştı hatırlamıyorum ama Allah razı olsun sabah beri yiyorum midemi ferahlatti tavsiye ederim bulantısı olana
ben yazmıştım :) denemedıgım kalmadı benım en çok elma yıyordum sonlara dogru 1-2 hafta tuzlu çekirdekle durumu kurtarmaya calısmıstım

doğru LeYLa_21 Leyloşum sana kızmayan tek kişi veson du :)
bu düşüş sayılmaz göruyorsun henuz ust çizgilerde önemli olan yarın sabah eger düşmezse test yap canım çünkü tabloların gercekten farklılastı vucut bence kendını zorluyor çabalıyor hiç belli olmaz

ben yazmıştım :) denemedıgım kalmadı benım en çok elma yıyordum sonlara dogru 1-2 hafta tuzlu çekirdekle durumu kurtarmaya calısmıstım
Ben hiç çubuk kraker yiyemedim 4 5 pakette bıktım sonra aklıma biri elma yazmıştı dedim kocayı yolladım oh çok iyi geldi valla çok sağol bakalım biz daha neler deneyecez :) ama varya acıkmadan yediğim zaman o kadar bulantım olmuyor

kızlar bir yakınım 11 haftalık hamıle sürpriz hamıleık yanı , önceden folık asit kullanmamıs ve öğrendıkten sonrada kullanmamıs malesef siz nee düşünüyorsunuz ? benım için çok değerli biri o yüzden çok kaygılandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…