Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç kolay değil gercekten de allah yardımcınız olsun sonrası da başka zor ama anne olma duygusu baskın işte

rüyamda bir kadın bana sen adet olacaksın dedi ben de ben adet olmam ki ben hamileyim dedim ve uyandım

şimdi adet olacak gıbı agrılarım var rahımde sadeceılk haftalar vardı sonra yukarı cıkmıstı agrılar buun de böyle oldu hayırdır inşallah dıyelım ama korktum yıne de

kızlar , suya tutulan testte hala çizgi varsa kesın doğrudur dıyebılıyor muyuz ?
Genczey bu arkadasın testi öyle kan verdıgınde cıkmamıs adetı 9 gun gecmıs gec döllenme olabilir mi ? bir baksanıza

Kesin doğru demiyelim ama hamile olma ihtimali var kan vermemiş mi?

Kızlar ateşim yükseldiçok şaşkınım ya o kadar emindim ki düşeceğinden.gerçekten birşeyler olabilir mi ya???? Hiçbir gebelik belirtim Yok.aksine her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşadım.dün de iç çamaşırımda akıntım bayağı koyulaşmıştı.al işte geliyor dedim kendi kendime

işe gitmeden test alıyorum size haber veririm inşallah dua edin

Kızlar ya derecede sıkıntı olabilir mi ya tekrar ölçmek aklıma gelmedi abdest almış bulundum sonra ölçtüm 36,25 çıktı.

Kızlar ya derecede sıkıntı olabilir mi ya tekrar ölçmek aklıma gelmedi abdest almış bulundum sonra ölçtüm 36,25 çıktı.
sen iyisi mi bi test yap leyla abla gibi yoksa da rahatlarsın en azından tabi inşallah var dır :) kaçta bakayım buraya

Insallah insallah guzel bir haberle yikilsin topik insallah

Biliosun bnmde hic belirtim olmadi :) sdce akintim vardi... hadi insallah yaa :)

Niye yanlis olsun canim ay cok heyecanli nolur olsun iyi haber ver canimm

Gunaydin kizlar herkesler iyidir umarim guzel haberler alalim insallah bugun..
Ben artik evden cikmiyorum heran su patlayabilir endisesiyle bebisler icin akciger gelistirici igne yapildi.
Size tavsiyem gebisler disardan alinacak isleri sona birakmayin..Allahin izniyle birseycik olmaz iyiyken alisverislerinizi yapin hediyelikler hastane susleri kiyafetleri..erken dogum riski diye birsey varki tek ikiz bakmiyor..

evet ya kuzen karnı burnunda izne ayrıldıktan sonra alışverişe gitmişti mahmutpaşaya şok geçirmiştim

Veson bir tıklama da benden gelsin. Hayırlara işaret olsun. Haberini bekleyeceğim. İnşallah bebiş haberi alırız
Heyecanla 9 u bekliyorum Veson :))
Veson hadi hayırlısı, bugün sevindir bizi, çok heyecanlandım:))
Şimdi evden çıkıyorum önce eczaneye uğrar test alırım ardından da işyerine.9 olmadan sonucu yazarım inşallah.hadi bismillah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…