hiç kolay değil gercekten de allah yardımcınız olsun sonrası da başka zor ama anne olma duygusu baskın işteAllah kolaylık versin canım kalan zamanın su gibi geçsin de sağlıkla kavuş pamuğuna inşallah evet ara vermek iyi gelebilir ama nasıl her an ya varsa ya bişi olursa sitresi bitiriyor zaten insanı inşallah olur artık inşallah 3 buçuk sene oldu her ay aynı sitres çok yoruldum artık
Hadi yaBugün kahve leke geldi adet olacağım sanırsam. Adet öncesi test yaptım negatif çıktı. Yani bu ayda kırmızı geliyor:)
Kesin doğru demiyelim ama hamile olma ihtimali var kan vermemiş mi?kızlar , suya tutulan testte hala çizgi varsa kesın doğrudur dıyebılıyor muyuz ?
Genczey bu arkadasın testi öyle kan verdıgınde cıkmamıs adetı 9 gun gecmıs gec döllenme olabilir mi ? bir baksanıza
sen iyisi mi bi test yap leyla abla gibi yoksa da rahatlarsın en azından tabi inşallah var dır :) kaçta bakayım burayaKızlar ya derecede sıkıntı olabilir mi ya tekrar ölçmek aklıma gelmedi abdest almış bulundum sonra ölçtüm 36,25 çıktı.
Saat 9 dasen iyisi mi bi test yap leyla abla gibi yoksa da rahatlarsın en azından tabi inşallah var dır :) kaçta bakayım buraya
Insallah insallah guzel bir haberle yikilsin topik insallahKızlar ateşim yükseldiçok şaşkınım ya o kadar emindim ki düşeceğinden.gerçekten birşeyler olabilir mi ya???? Hiçbir gebelik belirtim Yok.aksine her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşadım.dün de iç çamaşırımda akıntım bayağı koyulaşmıştı.al işte geliyor dedim kendi kendime
işe gitmeden test alıyorum size haber veririm inşallah dua edin
Biliosun bnmde hic belirtim olmadi :) sdce akintim vardi... hadi insallah yaa :)Kızlar ateşim yükseldiçok şaşkınım ya o kadar emindim ki düşeceğinden.gerçekten birşeyler olabilir mi ya???? Hiçbir gebelik belirtim Yok.aksine her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşadım.dün de iç çamaşırımda akıntım bayağı koyulaşmıştı.al işte geliyor dedim kendi kendime
Niye yanlis olsun canim ay cok heyecanli nolur olsun iyi haber ver canimmKızlar ateşim yükseldiçok şaşkınım ya o kadar emindim ki düşeceğinden.gerçekten birşeyler olabilir mi ya???? Hiçbir gebelik belirtim Yok.aksine her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşadım.dün de iç çamaşırımda akıntım bayağı koyulaşmıştı.al işte geliyor dedim kendi kendime
Insallah insallah guzel bir haberle yikilsin topik insallah
Niye yanlis olsun canim ay cok heyecanli nolur olsun iyi haber ver canimm
Gelişmeleri yazarım kızlar sizi merakta bırakmam inşallah güzel haberler getiririm hala ara ara karın ağrısı geliyor.Biliosun bnmde hic belirtim olmadi :) sdce akintim vardi... hadi insallah yaa :)
evet ya kuzen karnı burnunda izne ayrıldıktan sonra alışverişe gitmişti mahmutpaşaya şok geçirmiştimGunaydin kizlar herkesler iyidir umarim guzel haberler alalim insallah bugun..
Ben artik evden cikmiyorum heran su patlayabilir endisesiyle bebisler icin akciger gelistirici igne yapildi.
Size tavsiyem gebisler disardan alinacak isleri sona birakmayin..Allahin izniyle birseycik olmaz iyiyken alisverislerinizi yapin hediyelikler hastane susleri kiyafetleri..erken dogum riski diye birsey varki tek ikiz bakmiyor..
Veson bir tıklama da benden gelsin. Hayırlara işaret olsun. Haberini bekleyeceğim. İnşallah bebiş haberi alırız
Heyecanla 9 u bekliyorumVeson :))
Şimdi evden çıkıyorum önce eczaneye uğrar test alırım ardından da işyerine.9 olmadan sonucu yazarım inşallah.hadi bismillah.....Veson hadi hayırlısı, bugün sevindir bizi, çok heyecanlandım:))
Pozitif çıkar insallah canım.. Kızım hasta sabah beri yazamadım..Şimdi evden çıkıyorum önce eczaneye uğrar test alırım ardından da işyerine.9 olmadan sonucu yazarım inşallah.hadi bismillah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?