- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Bence bolca cüz ve duâ'nın sonucu:)) ben oyle gormustum ruyamda :))Veson canım bu ay neler yaptın anlatsana
Test çok belirgin ikiz mi yoksa kan sonucunu merakla bekliyoruz
ayyy anca geldim odaya msjı gördüm cvp yazıcam bulamıyorum heyecandanKızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Ay iki üç gündür okudum okudum tabloda ben de hep baktım saat gibidir bilir kendini şüphesi varsa olmuştur kesin dedim dua da ettim süper oldu bu haber sağlıkla devam etsin inşallahKızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Pozitiiiiff kizz testt kos kossssss hatmimizin ikinci meyvesiiii yuppiiii
ayyy baya koyuuu 250 üstü diyorumm
Aman Allahım maşallah
Sevinçten ağlıyorum şuan Ayyyyy bu ne güzel bi haber nolur allahım herşey yolunda gitsin tugbaaaa resmen ikimiz aynı zamanda hamileyiz Rabbimin izniyle bu kez herşey güzel olacak inşallah.agliyorum resmen yaaaa
Valla bende ağlıyorum. Keşke benim aşılamamda tutsaydıda üçümüz hamile olsaydık. Ne yapayımki benim bahtım karaSevinçten ağlıyorum şuan Ayyyyy bu ne güzel bi haber nolur allahım herşey yolunda gitsin tugbaaaa resmen ikimiz aynı zamanda hamileyiz Rabbimin izniyle bu kez herşey güzel olacak inşallah.agliyorum resmen yaaaa
Leyla abla bu ayda sen gel arkamızdan inşallah çok güzel olurdu ümitsizlik yok bol dua inşallah inşallah yaaaValla bende ağlıyorum. Keşke benim aşılamamda tutsaydıda üçümüz hamile olsaydık. Ne yapayımki benim bahtım kara(
Bolca cüz okudu bu ayVeson canım bu ay neler yaptın anlatsana
Test çok belirgin ikiz mi yoksa kan sonucunu merakla bekliyoruz
Kız ben direk ilk sayfayı açtım sonra bi baktım kopkoyu test başladım ağlamayaPozitiiiiff kizz testt kos kossssss hatmimizin ikinci meyvesiiii yuppiiii
Ay insallah zamaninda gelirler en iyi zamanda seni de kendilerini de uzmezler annesi.Gunaydin kizlar herkesler iyidir umarim guzel haberler alalim insallah bugun..
Ben artik evden cikmiyorum heran su patlayabilir endisesiyle bebisler icin akciger gelistirici igne yapildi.
Size tavsiyem gebisler disardan alinacak isleri sona birakmayin..Allahin izniyle birseycik olmaz iyiyken alisverislerinizi yapin hediyelikler hastane susleri kiyafetleri..erken dogum riski diye birsey varki tek ikiz bakmiyor..
Canim nasil sevindim anlatamam. En cok senin istiyordum o kadar mutlu oldum ki. Tabiki herkes kalsin ama senin emegin sayfaya bizlere tartisilmaz. Dersin basinda 9da okudum ama yazamadim. Ogrenciler diyor hocam ilk defa sizi bu kadar mutlu gördük birde pazartesi. Iyi bir haber aldim dedim. Gayet koyu allah tamamina erdirsin insallah saglikla devam etsin.Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Kayboldu veson şarzı bitti heralde heyecan yaptım gelse biKız ben direk ilk sayfayı açtım sonra bi baktım kopkoyu test başladım ağlamaya
Ayy ne guzel bir haber bu Rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin insallah sagliklada kucagina alirsin ❤Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Ayy kalkıp bi yasin okuyayım herşey yolunda gitsin niyetiyle hepimiz yalvaralım Allahıma geri çevirmez o zaman biiznillahKayboldu veson şarzı bitti heralde heyecan yaptım gelse bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?