Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canim benim çok çok sevindim haberi alır almaz girdim gruba sağlıkla kucağına aldığının haberini de alalım insallahhhhh ☺

ayyy anca geldim odaya msjı gördüm cvp yazıcam bulamıyorum heyecandan ayyy maşallahh bak hit işe yaradı demek kii çok sevindim test fotosu var mı acaba devamını okucam sayfaların ayy inşallah sağlıkla devam eder Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinnn

Ay iki üç gündür okudum okudum tabloda ben de hep baktım saat gibidir bilir kendini şüphesi varsa olmuştur kesin dedim dua da ettim süper oldu bu haber sağlıkla devam etsin inşallah

Sevinçten ağlıyorum şuan Ayyyyy bu ne güzel bi haber nolur allahım herşey yolunda gitsin tugbaaaa resmen ikimiz aynı zamanda hamileyiz Rabbimin izniyle bu kez herşey güzel olacak inşallah.agliyorum resmen yaaaa
Valla bende ağlıyorum. Keşke benim aşılamamda tutsaydıda üçümüz hamile olsaydık. Ne yapayımki benim bahtım kara (

Veson canım çok sevindim ne diyeceğimi bişmiyorum maşallah subjanallah daim olsun sağlıklı olsun Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin o kadar öabaladın herkese yardım ettin sonunda yüZün güldü maşallah subhanallah

Ay insallah zamaninda gelirler en iyi zamanda seni de kendilerini de uzmezler annesi.
Canim nasil sevindim anlatamam. En cok senin istiyordum o kadar mutlu oldum ki. Tabiki herkes kalsin ama senin emegin sayfaya bizlere tartisilmaz. Dersin basinda 9da okudum ama yazamadim. Ogrenciler diyor hocam ilk defa sizi bu kadar mutlu gördük birde pazartesi. Iyi bir haber aldim dedim. Gayet koyu allah tamamina erdirsin insallah saglikla devam etsin.

Ayy ne guzel bir haber bu Rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin insallah sagliklada kucagina alirsin ❤
Bu sefer enistene msj atmadin dimi

Ayyy inanmiyorum.
Cok sevindim canim benim.
Allah saglikla tamamina erdirsin kopkoyu cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…