Gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah bu sefer yüzün gülsün.. Neslihan yolu açtı. Rabbim bizede nasip etsin inşallah.. Çok duygulandım ya.valla gözlerim doldu..bak benim tablomun altına kim gelirse hamile kalıyor demiştim sana canım. Bir kendime hayrım yok... :))Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah bu sefer yüzün gülsün.. Neslihan yolu açtı. Rabbim bizede nasip etsin inşallah.. Çok duygulandım ya.valla gözlerim doldu..bak benim tablomun altına kim gelirse hamile kalıyor demiştim sana canım. Bir kendime hayrım yok... :))
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Valla çok duygulandım ağladım inanki tuğbanın haberini alınca.. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah gülüm...Hadi canım sıra sende inşallah bu ay eskilerden geliyor haberler..
ollleeeyyyy beee olllleeeyyyKızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
heeyyy masallah :) o nasil koyu bir testtir öyle
Testi maşallah koyu kızlar ben gördüm
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Allahımm şükürler olsun
Vesoncuğum topice artık uğramıyorsun.
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Maşallah canım tekrardan hayırlı olsun inşallah.. Darısı başıma olsun inşallah..
Aayy aglayacammm ruyamda gordugumm cizgilerr yaaa Vesonn cokk mutluyummm tugbaaaaaa offf aaayy ne dicem bilemedim.. aman yarabbimm gozlerim doldu.. Rabbimm saglicakla büyütsün boyle ardiardina guzel haberler almak iyi geliyor.. yer gok dua ile, buna inaniyorum.. bu sefer ki hatmimizin meyvelerine maasAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?