Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım

Gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah bu sefer yüzün gülsün.. Neslihan yolu açtı. Rabbim bizede nasip etsin inşallah.. Çok duygulandım ya.valla gözlerim doldu..bak benim tablomun altına kim gelirse hamile kalıyor demiştim sana canım. Bir kendime hayrım yok... :))

Yaaa çok sevindim çok sevindimmmmmRabbim bu sefer sağlıkla devamını getirsin inşallah Akşama yazarsın sanırım sonucu. Ay testi de görseydikkk

Hadi canım sıra sende inşallah bu ay eskilerden geliyor haberler..

ollleeeyyyy beee olllleeeyyy
Cok sevindim valla.... tüp bebegin kiyisindan dönmüş oldun Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin insallah

Can
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bu haberlerin de devamı gelsin inşallah

Allahımm şükürler olsun
Gözün aydın vesonum tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım.çok ama çok mutlu oldum senin adına.
Şuan okudugumuz cüzde en çok sen aldın ya içimden dua etmiştim önce vesona nasip olsun diye.öylede oldu hamdolsun

Yaaaaaaaa seviçten çıldırıyorummmmmmmm! Canım çok mutlu oldummmmm çokkkkk
İnşallah kucağına alırsın yavrunu çok şükür rabbime doğal yolla bebişinizi yolladı. Çok şükür bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…