Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyla abla bu ayda sen gel arkamızdan inşallah çok güzel olurdu ümitsizlik yok bol dua inşallah inşallah yaaa
Amin gülüm inşallah. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşıyoruz elden gelen bişey yok. İnsan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor. Rabbim o kapıyı tekrar bizede açar inşallah gülüm.. Duanızı eksik etmeyin ablacım...

Biliyodum ya biliyodum bu ay farklı bişeyler vardı çok şükür canım valla kendim kadar çok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sağlıcakla büyüsün inşallahhh

Devamı gelsin bizde katılalım inşallah canım.

Biliyodum ya biliyodum bu ay farklı bişeyler vardı çok şükür canım valla kendim kadar çok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sağlıcakla büyüsün inşallahhh
Benim tablomun altında sen varsın Veson öbür bölüme geçti. Öbür ay da ikimiz hepimiz hamile kalırız inşallah :))

Bu sabah günüm hiç güzel başlamamıştı ilk kusmalarla tabi mide boş olunca bide ben gibi kusarken çok korkan biriyseniz ağlaya ağlaya bağırıp kocanızın ödünü koparabilirsiniz günüm Neşe doldu tugbanın testiyle

Maşallah bugün 2.ci hamile haberi.. Ramazan yaklaştı Rabbim yine hikmetini gösteriyor. Inşallah öbür aya bize de güzel haber vermeyi nasip etsin... Gözün aydın canım... Tebriklerrrr :))

Maşallah bugün 2. Güzel haber Rabbim tamamına erdirsin inşallah Ayy ne güzel sayıları artsın pozitif test gonderenlerimizin hergunumuz böyle mutlu geçsin

Canımmmm tebrik ederim. Bugün çifte mutluluk yaşadık

Bekliyordum senden de:) gözün aydın canım tebrik ederim:)

anammm bi haber daha maşallahhhh yanlış olur mu hiçççç hayırlı olsunn
Maşallah bugün 2.ci hamile haberi.. Ramazan yaklaştı Rabbim yine hikmetini gösteriyor. Inşallah öbür aya bize de güzel haber vermeyi nasip etsin... Gözün aydın canım... Tebriklerrrr :))
Kızlar çok tşk ederim ben gizli takip ediyorum sizi herkesi tanıyorum sağlık ocağında kan verdim elim ayağıma dolaştı

ayyyy insallah cnm benim :) böyle ufacik bi destege bile ihtiyacim vardi iyi geldi :) sen de insallah tez zamanda once sağlığına sonra bebegine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…