Amin gülüm inşallah. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşıyoruz elden gelen bişey yok. İnsan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor. Rabbim o kapıyı tekrar bizede açar inşallah gülüm.. Duanızı eksik etmeyin ablacım...Leyla abla bu ayda sen gel arkamızdan inşallah çok güzel olurdu ümitsizlik yok bol dua inşallah inşallah yaaa
Maşallah bugün 2.ci hamile haberi.. Ramazan yaklaştı Rabbim yine hikmetini gösteriyor. Inşallah öbür aya bize de güzel haber vermeyi nasip etsin... Gözün aydın canım... Tebriklerrrr :))Eki Görüntüle 1992773 kızlar yanlış görmüyorum değil mi
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Devamı gelsin bizde katılalım inşallah canım.Aayy aglayacammm ruyamda gordugumm cizgilerr yaaa Vesonn cokk mutluyummm tugbaaaaaa offf aaayy ne dicem bilemedim.. aman yarabbimm gozlerim doldu.. Rabbimm saglicakla büyütsün boyle ardiardina guzel haberler almak iyi geliyor.. yer gok dua ile, buna inaniyorum.. bu sefer ki hatmimizin meyvelerine maasAllahNeslihaann Veson
Maşallah bugün 2. Güzel haber Rabbim tamamına erdirsin inşallah Ayy ne güzel sayıları artsın pozitif test gonderenlerimizin hergunumuz böyle mutlu geçsinEki Görüntüle 1992773 kızlar yanlış görmüyorum değil mi
Benim tablomun altında sen varsın Veson öbür bölüme geçti. Öbür ay da ikimiz hepimiz hamile kalırız inşallah :))Biliyodum ya biliyodumbu ay farklı bişeyler vardı çok şükür canım valla kendim kadar çok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sağlıcakla büyüsün inşallahhh
Canımmmm tebrik ederim. Bugün çifte mutluluk yaşadıkEki Görüntüle 1992773 kızlar yanlış görmüyorum değil mi
Bana da dua eder misin tatlımAyy kalkıp bi yasin okuyayım herşey yolunda gitsin niyetiyle hepimiz yalvaralım Allahıma geri çevirmez o zaman biiznillah
Ederim tabi canim namazların peşinde hep dualarımdasınız Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBana da dua eder misin tatlım
Eki Görüntüle 1992773 kızlar yanlış görmüyorum değil mi
anammm bi haber daha maşallahhhh yanlış olur mu hiçççç hayırlı olsunnEki Görüntüle 1992773 kızlar yanlış görmüyorum değil mi
Saol canım amin hepimize inşallahEderim tabi canim namazların peşinde hep dualarımdasınız Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Maşallah bugün 2.ci hamile haberi.. Ramazan yaklaştı Rabbim yine hikmetini gösteriyor. Inşallah öbür aya bize de güzel haber vermeyi nasip etsin... Gözün aydın canım... Tebriklerrrr :))
Maşallah bugün 2. Güzel haber Rabbim tamamına erdirsin inşallah Ayy ne güzel sayıları artsın pozitif test gonderenlerimizin hergunumuz böyle mutlu geçsin
Canımmmm tebrik ederim. Bugün çifte mutluluk yaşadık
Bekliyordum senden de:) gözün aydın canım tebrik ederim:)
anammm bi haber daha maşallahhhh yanlış olur mu hiçççç hayırlı olsunn
Kızlar çok tşk ederim ben gizli takip ediyorum sizi herkesi tanıyorum sağlık ocağında kan verdim elim ayağıma dolaştıMaşallah bugün 2.ci hamile haberi.. Ramazan yaklaştı Rabbim yine hikmetini gösteriyor. Inşallah öbür aya bize de güzel haber vermeyi nasip etsin... Gözün aydın canım... Tebriklerrrr :))
ayyyy insallah cnm benim :) böyle ufacik bi destege bile ihtiyacim vardi iyi geldi :) sen de insallah tez zamanda once sağlığına sonra bebegine kavusursunVeson gecen sene bu zamanlar seni ruyamda hamile gormustum hatırlıyor musun o zaman demiştim yakında senden guzel gbr bklrm dye
Bide @ ShinSeGi yi gormustum ins bu sefer seninde yuzun gulecek cnm
Darısı hepimizin basına sıra eskilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?