- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canim senin de hayirli olsun ay ne guzel bir gun masallahKızlar çok tşk ederim ben gizli takip ediyorum sizi herkesi tanıyorum sağlık ocağında kan verdim elim ayağıma dolaştı
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Sira sende tatlim insallahhhGözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah bu sefer yüzün gülsün.. Neslihan yolu açtı. Rabbim bizede nasip etsin inşallah.. Çok duygulandım ya.valla gözlerim doldu..bak benim tablomun altına kim gelirse hamile kalıyor demiştim sana canım. Bir kendime hayrım yok... :))
Darısı sana olsun canım dualarımdasınmaşallah ne bereketli bir gün
çok tşkler kızlarCanim senin de hayirli olsun ay ne guzel bir gun masallah
Aaaa sen de gebesiinnnnnnnnEki Görüntüle 1992773 kızlar yanlış görmüyorum değil mi
Güzel değer çıksın ve kat kat artsn degerin inşallah gülüm... Bizede duâ et olurmu canım...Kızlar çok tşk ederim ben gizli takip ediyorum sizi herkesi tanıyorum sağlık ocağında kan verdim elim ayağıma dolaştı
Amin gülüm inşallah.. Ben geçen sene ramazan bayramında öğrenmiştim hamile olduğumu inşallah bu sene de Ramazan ayı hayırlar getirir yine bize...Sira sende tatlim insallahhh
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Canım 2. Çocuk 11 aylık oğlum var ilk gebeliğim çok zor oldu o yüzden bunda hiç korunmadım istedim birlikte büyüsünler çok şükür Yaradan nasip etti inşallah ilk gebeliğimin olmaması da sebepsizdi aşılamayla oldu bu çok şükür doğal geldiMeLoDi canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına al inşallah
Ben senin hikayeni bilmiyorum ne zamandır deniyorsun ilk çocuk mu
Bu ay neler yaptın anlat bize
Amin inşallah canım sağolasın dualarım tüm isteyenlerle canım sanada dua ediyorum hepinizeGüzel değer çıksın ve kat kat artsn degerin inşallah gülüm... Bizede duâ et olurmu canım...
Amin gülüm inşallah.. Ben geçen sene ramazan bayramında öğrenmiştim hamile olduğumu inşallah bu sene de Ramazan ayı hayırlar getirir yine bize...
Canım 2. Çocuk 11 aylık oğlum var ilk gebeliğim çok zor oldu o yüzden bunda hiç korunmadım istedim birlikte büyüsünler çok şükür Yaradan nasip etti inşallah ilk gebeliğimin olmaması da sebepsizdi aşılamayla oldu bu çok şükür doğal geldi
Bu ay adetin 2. Gününden başlayıp 12 güne kadar adaçayı içtim her gün 1 fincan ovu testi yaptım pic yaptığı gün 3 gün üst üste tabloda da görmüşsündür canım başka bişi de yapmadım canım folik asit olarak İmom kullandım başka bişi de yapmadım canım
Heeeyyooo inanmıyorum yaa çok mutlu oldum, ilk iş senin tablona bakmaktı ateş yükselmiş diye sevindim sonra bi baktım ki test kopkoyu pozitif
Hayırlı olsunEki Görüntüle 1992773 kızlar yanlış görmüyorum değil mi
Ggozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallahKızlar çok tşk ederim ben gizli takip ediyorum sizi herkesi tanıyorum sağlık ocağında kan verdim elim ayağıma dolaştı
Hayirli olsun, allah tamamina erdirsin :)
Hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Ne güzel bir sabah oldu yaa üst üste güzel haberler :)
çok tşkler kızlar darısı tüm isteyenlerin başınaGgozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
Kuzum insallah rabbimin izniyle sira sizde insallah ..dualarim hep sizinle hepinizin tedavileri bebislerinize vesile olsunayyyy insallah cnm benim :) böyle ufacik bi destege bile ihtiyacim vardi iyi geldi :) sen de insallah tez zamanda once sağlığına sonra bebegine kavusursun
çok tşkler canım darısı sana olsun inşallahAaaa sen de gebesiinnnnnnnn
Maşallah allah tamamına erdirsin
Canim ben gebelikten onceki 3 ay boyle degisik durumlar yasadim 25 de 32 de felan oldum duzen degisti hatta kizlar bebis yer ariyor diyordu..insallah vucudun seninde yer yapiyordur gebisligekızlar selam, ateşim düştü ve leke geliyor çok ama çok az.
adet bu kadar erken gelir mi ki? 26. günde hiç adet olmamıştım
bu şekilde ara kanama yaşayan var mı ara kanama da hiç yaşamamıştım
kist falan mı var acaba? bu güzel haberlerin üstüne böyle sorular iyi gelmedi ama kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?