Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MeLoDi canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına al inşallah
Ben senin hikayeni bilmiyorum ne zamandır deniyorsun ilk çocuk mu
Bu ay neler yaptın anlat bize

halayin basina bekliyorum seniiiii Veson rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmmmmmm coookk cookkk cokkk sevindim

Sira sende tatlim insallahhh

kızlar selam, ateşim düştü ve leke geliyor çok ama çok az.
adet bu kadar erken gelir mi ki? 26. günde hiç adet olmamıştım
bu şekilde ara kanama yaşayan var mı ara kanama da hiç yaşamamıştım
kist falan mı var acaba? bu güzel haberlerin üstüne böyle sorular iyi gelmedi ama kusura bakmayın

Kızlar çok tşk ederim ben gizli takip ediyorum sizi herkesi tanıyorum sağlık ocağında kan verdim elim ayağıma dolaştı
Güzel değer çıksın ve kat kat artsn degerin inşallah gülüm... Bizede duâ et olurmu canım...
Sira sende tatlim insallahhh
Amin gülüm inşallah.. Ben geçen sene ramazan bayramında öğrenmiştim hamile olduğumu inşallah bu sene de Ramazan ayı hayırlar getirir yine bize...

Topici actim, ilk is tablona baktim. Ates dusmemis, dpo uzamis. Niye test yapmiyor ki dedim.. son mesajlarina bir bakayim dedim. Ve mutlu haber cok sevindim canim, allah saglikla kucagina da almak nasip etsin. Darisi isteyen herkesin basina

MeLoDi canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına al inşallah
Ben senin hikayeni bilmiyorum ne zamandır deniyorsun ilk çocuk mu
Bu ay neler yaptın anlat bize
Canım 2. Çocuk 11 aylık oğlum var ilk gebeliğim çok zor oldu o yüzden bunda hiç korunmadım istedim birlikte büyüsünler çok şükür Yaradan nasip etti inşallah ilk gebeliğimin olmaması da sebepsizdi aşılamayla oldu bu çok şükür doğal geldi
Bu ay adetin 2. Gününden başlayıp 12 güne kadar adaçayı içtim her gün 1 fincan ovu testi yaptım pic yaptığı gün 3 gün üst üste tabloda da görmüşsündür canım başka bişi de yapmadım canım folik asit olarak İmom kullandım başka bişi de yapmadım canım

Amin inşallah canım sağolasın dualarım tüm isteyenlerle canım sanada dua ediyorum hepinize

Hayirli olsun, allah tamamina erdirsin :)

ayyyy insallah cnm benim :) böyle ufacik bi destege bile ihtiyacim vardi iyi geldi :) sen de insallah tez zamanda once sağlığına sonra bebegine kavusursun
Kuzum insallah rabbimin izniyle sira sizde insallah ..dualarim hep sizinle hepinizin tedavileri bebislerinize vesile olsun

Canim ben gebelikten onceki 3 ay boyle degisik durumlar yasadim 25 de 32 de felan oldum duzen degisti hatta kizlar bebis yer ariyor diyordu..insallah vucudun seninde yer yapiyordur gebislige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…