ben bi kist olduğu iki ay bide hamile kaldığım ay ara kanamalar yaşadım ama şimdi seninki ara kanama mı regl mi erken geldi bilemiyoruz dimikızlar selam, ateşim düştü ve leke geliyor çok ama çok az.
adet bu kadar erken gelir mi ki? 26. günde hiç adet olmamıştım
bu şekilde ara kanama yaşayan var mı ara kanama da hiç yaşamamıştım
kist falan mı var acaba? bu güzel haberlerin üstüne böyle sorular iyi gelmedi ama kusura bakmayın
yok cnm bilmiyorum çok az arada damla damla.ben bi kist olduğu iki ay bide hamile kaldığım ay ara kanamalar yaşadım ama şimdi seninki ara kanama mı regl mi erken geldi bilemiyoruz dimi
ay inş cnm inşşşCanim ben gebelikten onceki 3 ay boyle degisik durumlar yasadim 25 de 32 de felan oldum duzen degisti hatta kizlar bebis yer ariyor diyordu..insallah vucudun seninde yer yapiyordur gebislige
cnm hayırlısı olsun :) sag salim kucağına al inş.çok tşkler canım darısı sana olsun inşallah
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Sağlıkla kucanada alırsın inşallahKızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Yiiiihhhhhuuuuuu biliyodumm yaaaa harika bi haberr ayyy tuylerm diken diken olduuu yaaaKızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Canım ben de sizi takip ediyorum bi süredir. Çok çok tebrik ederim. Rabbim bize de nasip etsin. Çok sevindim. :) şu çift çizgiyi görmek için
Etiketleyemedim seni test girmişsin canım bir açıklama yap neşemiz katlansınTesti maşallah koyu kızlar ben gördüm
İnsAllah abla hep duâlarimizdasiniz unutmayin:)Devamı gelsin bizde katılalım inşallah canım.
Benim tablomun altında sen varsın Veson öbür bölüme geçti. Öbür ay da ikimiz hepimiz hamile kalırız inşallah :))
Amin inşallah canım darısı başınacnm hayırlısı olsun :) sag salim kucağına al inş.
evet canım çok şükür evde test yaptım çıktı kan verdim sonucu bekliyorum şimdiMelodi canım test girmişsin çifte mutluluk mu var bugün
Amin inşallah canım yaa abisiyle allah ın izniyle ikiz gibi büyüyecekler@MeIodi tebrikler canim!!! Rabbim saglicakla büyüyüp kucağına versin insAllah
Hayirli olsun canmm Rabbim kucagina almayida nasip etsin :) bugun guzel haberler geldi masallahAmin inşallah canım darısı başına
evet canım çok şükür evde test yaptım çıktı kan verdim sonucu bekliyorum şimdi
Çok şükür canım darısı diğer bekleyenlere amin inşallah çok tşklerHayirli olsun canmm Rabbim kucagina almayida nasip etsin :) bugun guzel haberler geldi masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?