- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Insallah bizde o hareketleri hissederiz ya :) cok merak ediyorumAy bugün agzim kulaklarimda benim engel olamiyorum. Guzel haberler geldi gelmeye de devam etsin insallah. Oglum da cok hareketli bugun sanki hissetti tepisip duruyor karnimda her vurusunda allabim isteyen herkese nasip etsin diyorum
Bence vakit kaybetmeden bir kadın Doğum uzmanına sormalısın bu çok önemli bir konu sağlık ocağı doktoru ya da hemşiresini aşar.Kızlar günün sorusu ben emzirmeyi kesecek miyim sağlık ocağı doktoru ve hemşiresi kan sonucunu gördükten sonra kes dedi kan sonucuna göre hastanedeki doktoruma soracam
yok yaa şarj aletini unutmuş tam günündeVeson dan haber Yok mu hala ???
Canim ben 14. Hafta sonlarina dogru kucuk seyirme gibi balik kaymasi gibi hareketler hissettim. Suan o hareketler baya artti. Zamanla kuvvetleniyor zaten. Cok guzel bir duuguymus gercekten. Tez zamanda hissedersin insallah sendeInsallah bizde o hareketleri hissederiz ya :) cok merak ediyorum
Ben kaç hafta adet mi oldum kanama mi oldu diye kontrol ettim öyle sancılar vuruyordu canım normal tabi dayanilmicak biseyse doktora görünmek şartKızlar benim bugün sabah beri sol yumurtalikta sızı şeklinde ağrılar oluyo normal mi acaba bu ya
Dayanilmayacak bişey değil ama daha önce olmamıştı o yüzden tedirgin oldum.ya bide salak gibi beynimi yiyen bişey var ya ikizse de biri tupteyse gibi bi saçmalık yok arkadaş bu dış gebelik beynimi bitirmiş diyorum artıkBen kaç hafta adet mi oldum kanama mi oldu diye kontrol ettim öyle sancılar vuruyordu canım normal tabi dayanilmicak biseyse doktora görünmek şart
Canim agri 10 haftaya kadar oldu benim. Ben de surekli her akintida bisey oldu diye dusundum ama sonra gecti. Sen kisa zamanda git bence icin rahat etmeycek gibiDayanilmayacak bişey değil ama daha önce olmamıştı o yüzden tedirgin oldum.ya bide salak gibi beynimi yiyen bişey var ya ikizse de biri tupteyse gibi bi saçmalık yok arkadaş bu dış gebelik beynimi bitirmiş diyorum artık
Eşimi aradım sabah gidecez tamam dediCanim agri 10 haftaya kadar oldu benim. Ben de surekli her akintida bisey oldu diye dusundum ama sonra gecti. Sen kisa zamanda git bence icin rahat etmeycek gibi
Bugün bende de var ağrı canım bunlar normal diyorlar. Hamilelik takvimi eklesen ya ne kadarlık bizde görelim. Bahaneyle kalbini dinlemeye gidebilirsin doktora :)Kızlar benim bugün sabah beri sol yumurtalikta sızı şeklinde ağrılar oluyo normal mi acaba bu ya
Canım yaklaşık 10. Haftaya kadar batma ağrı sancı yaşadım hepsi normal. Bende de acayip bir batma oluyordu sanki iğne batırıyorlar gibi birden irkiliyordum.Kızlar benim bugün sabah beri sol yumurtalikta sızı şeklinde ağrılar oluyo normal mi acaba bu ya
Kızlar benim bugün sabah beri sol yumurtalikta sızı şeklinde ağrılar oluyo normal mi acaba bu ya
Canım ben hep hamile kalırsam takvim eklemeyecem demiştim herkesin düşüncesi farklı tabiki ama ben burda bu kadar arkadaş evlat için uğraşırken takvimle hamileliği gözlerine sokuyomusum gibi bi his olur bende geliyor bana.telefona indirdim birsuru takvim hepsinden gün gün okuyorum :)Bugün bende de var ağrı canım bunlar normal diyorlar. Hamilelik takvimi eklesen ya ne kadarlık bizde görelim. Bahaneyle kalbini dinlemeye gidebilirsin doktora :)
Bence doktora git kese bile buyumusse gör için rahat etsinDayanilmayacak bişey değil ama daha önce olmamıştı o yüzden tedirgin oldum.ya bide salak gibi beynimi yiyen bişey var ya ikizse de biri tupteyse gibi bi saçmalık yok arkadaş bu dış gebelik beynimi bitirmiş diyorum artık
Canım yaklaşık 10. Haftaya kadar batma ağrı sancı yaşadım hepsi normal. Bende de acayip bir batma oluyordu sanki iğne batırıyorlar gibi birden irkiliyordum.
Ne bileyim ben çok evhamlı biriyim galiba.bife hiç psikolojik olarak kendini bi tuhaf hisseden oldumu bu bulantı zamanları kendimi sanki midesi hiç düzelmeyecek bj hasta gibi hissediyorum keyifsizlik veriyoAdet agrisi gibi agrilar normal canim.
Dogurmak uzereyim hala oluyor bazen adet mi oldum diyorum :)
Ne bileyim ben çok evhamlı biriyim galiba.bife hiç psikolojik olarak kendini bi tuhaf hisseden oldumu bu bulantı zamanları kendimi sanki midesi hiç düzelmeyecek bj hasta gibi hissediyorum keyifsizlik veriyo
Tekmelerine kurban olsun anneleri bende yaşayacakmıyım onları bak gene ağladımBence doktora git kese bile buyumusse gör için rahat etsindur o batmalari arican sen daha bebisin tekmesi guclenince hiç onlara benzemiyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?