Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MeLoDi Veson kizlar tebrik ederim degerleriniz cok guzel çıkmış kat be kat artarlar tez zaman da kese de görülür kalp atisi da duyulur insallah :)
Amin inşallah Canım çok tşkler darısı sana ve Leyla ablaya ve Kuzguniye dua ediyorum bol bol sıra sizlerde hadi bekliyoruz ardımızdan

Canim doktor oyle dediyse ihmal etme bence git beklemeden. Kafanda soru isareti kalmaz hem. Ne baslanmasi gerekiyorsa baslarsin.

Canim ben de ilk takvim koydum totem diye o ay oldu kaldirmadim. Allah kimseye kaldirtmasin insallah. Ama koymayan arkadaslar var baya sorun oluyor. Durmadan kac haftalik ne kadar diye soruluyor. Umarim herkese nasip olsun bu duygu hala heyecanliyim senin icin.

Canım sakin olmama çok ama çok sevindim. Kabullenmek ve teslim olmak. İnşallah yumurtaya can veren Rabbim bebeginide sana ve ailene bagislayacak. Olumsuz düşünme. Olumsuz hiç bir şeyi aklına getirme. Keyfine bakmaya çalış. İnşallah her şey çok güzel olacak. Birde saklayabilirsen biraz gebeligini daha rahat atlatabilirsin. İnsanlar aman dikkat şöyle böyle derken stres yapabiliyorlar. Ben hala etrafima söylemiyorum. İyikide soylememisim:) yeni yeni ogrneneler oluyor neredeyse 5 aylık oldum hala aman dikkat şöyle böyle gene kaybetme bebeğini filan diye saçma şeyler soyleyebiliyorlar. Bende iyi ki gizlemisim diyorum kendi kendime.
Tekrardan tebrikler topik başımız:)))) canımız vesonumuz. İnşallah darısı diğer kızların başına. Çok dua ediyorum herkes için.

Canlarım Veson Neslihaann Buradaki kızların hiçbiri nispet olsun diye yada başka bişey için takvim koymuyor bizi birbirimizden daha iyi kim anlar ki malaesef ama çook malesef ki zor anlar yaşayıp hamile kalınıyor bırakın keyfini çıkarın tabiki takvim koyun en azından ben kendi adıma dışardaki insanların yaptıkları çok rahatsız ediyor ama sizler ne yaparsanız yapın batmıyor bana aksine mutlu mesajlarınızı görünce daha çok seviniyorum az bi göbeğim çıksa aaaa hamilemisib diyenlerin ağzını yırtasım geliyo tedavi olmuyomusın ihmal etme yaş gidiyor diyince öldüresim geliyor sanki beni çok düşünüyoşqtmış çok seviyolarmış gibi
Ama burası öyle diil herkes içten herkes samimi öyle olmasa bütün hatimlerimiz taaaaa kabeye gitmezdi emin olun seviyorum sizi

Akşam kızartmanın kokusu mu kendisi mi ağır geldi bilmiyorum ama 9 da uyumuş kalmışım koltukta :) 12 de haydi yatağa dedi koca kan şekerim düşmüş herhalde mutfaktan bi cezerye attım ağzıma yastığı gördüğümü bile hatırlamıyorum sonra sabah 7 de açtım gözümü

Ayy masallah size de canim. Kat kat artsin insallah degerin tebrik ederim
Rabbim saglikla tamamina erdirip saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Amin inşallah canım Sanada hayırlı doğumlar olsun canım
çok sağolasın canım amin inşallah darısı başına olsun inşallah hayırlı ve sağlıklı zamanda

Canim su an cok degerli bir hamilelige sahipsin o yuzden bence isi gucu birak dr git ve raporunu istirahatini al bence su asamada yapabilecegin en iyi sey en kisa surede dr gitmek.muhtemelen crinone jel verir kasintilarindan bahset progestan kasinti alerji yapmisti bana crinone daha hassas ciltler icinmis .elbette kayip olacaksa nekadar dikkat edersen et olur ama biz hep iyiyi dusunelim ve onlemimizi erken alalim.duacininim rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bende koyanlar için hiç öyle düşünmedim canım sadece bu kişisel bi tercih diyelim çünkü bazen dış gebelik topigine de uğrayıp yazıyorum onlar çok yıpranmış gerçekten hissediyor insan onların psikolojisini aylarca düşmeyen beta hcg takipleri falan ne bileyim o yüzden ben koymayı tercih etmedim yani sadece o kadar

Kızlar bilen herkesten yorum bekliyorum. 12. ay da ilk tedaviye başladığım zaman yaptırdığım hormon testleriyle dün yaptırdığım arasında sanki iyiye doğru bir gidiş var. Sizce??

ilk değer 12. ay ikinci değer yeni olan;

Serbet T4 - 1.01 / 0.96
TSH - 2.33 / 1.94
Prolaktin - 15.35 / 7.65
Estradiol - 24 / 82
FSH - 5.91 / 5.96
LH - 7.72 / 6.88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…