Aynen canım değişti ilk oraya çekmişti zaten çizgiyi yeni bir ay daha20-21 olabilir o günlere w akıntı gir bakalım çizginin yeri değişecek mi??
Canim doktor oyle dediyse ihmal etme bence git beklemeden. Kafanda soru isareti kalmaz hem. Ne baslanmasi gerekiyorsa baslarsin.@Elcanki inşallah değer dediğin gibi düzenli artar
Neslihaann Melissa81 bana da progesteron düşük geldi.hist sonrası dr hamile olduğunu anlar anlamaz beni arıyor hemen geliyorsun dedi.progesteron jel kullanacaksın hap vermeyeceğim demişti.ama keseyi bekler mi hemen başlar mı bilmiyorum.pazartesi müsaitim aslında ama eşim de ısrarcı hemen gidelim diye birşey olmasın diyor.ben ise nedense çok sakinim bu sefer.sanırım her yolu deneyip buna rağmen kayıp olunca .....heleki son kayıpta progesteron hap iğne clexan iğne aspirin iki güne bir takip evde herşeye dikkat etmeme rağmen kaybedince bu psikolojiye girdim:)
İnanıyorum ki Rabbim nasip edecekse bir şekilde gelecek bu bebek ama tabiki ben yine de yarın dr ile irtibata geçeceğim bakalım ne diyecek.size yazarım
Canim ben de ilk takvim koydum totem diye o ay oldu kaldirmadim. Allah kimseye kaldirtmasin insallah. Ama koymayan arkadaslar var baya sorun oluyor. Durmadan kac haftalik ne kadar diye soruluyor. Umarim herkese nasip olsun bu duygu hala heyecanliyim senin icin.Yok CNm koyacağım ahtım var gebelik olunca kalp atışını falan beklemem hemen koyarım demiştimsadece herkes gibi kimseyi üzmek istemem.ben herkesi takvimden takip ediyorum kim ne kadarlık olmuş Doğuma ne kadar var.benimkini de merak eden olacaktır
@Elcanki inşallah değer dediğin gibi düzenli artar
Neslihaann Melissa81 bana da progesteron düşük geldi.hist sonrası dr hamile olduğunu anlar anlamaz beni arıyor hemen geliyorsun dedi.progesteron jel kullanacaksın hap vermeyeceğim demişti.ama keseyi bekler mi hemen başlar mı bilmiyorum.pazartesi müsaitim aslında ama eşim de ısrarcı hemen gidelim diye birşey olmasın diyor.ben ise nedense çok sakinim bu sefer.sanırım her yolu deneyip buna rağmen kayıp olunca .....heleki son kayıpta progesteron hap iğne clexan iğne aspirin iki güne bir takip evde herşeye dikkat etmeme rağmen kaybedince bu psikolojiye girdim:)
İnanıyorum ki Rabbim nasip edecekse bir şekilde gelecek bu bebek ama tabiki ben yine de yarın dr ile irtibata geçeceğim bakalım ne diyecek.size yazarım
gel canım gel biz de bütün güzelliklere yer var
Teşekkürler kızlar http://fertilityfriend.com/home/437165/Hoşgeldin CNm aramıza
Kızlar sonucum 365.70 çıkmış
Hahahah benim koca da köfteyi duydu hemen makarna istedi. Oysa ben Başka mönü demiştim ona bir de hepsinin yanına makarna yaptımalçak koca. Mutfak battı tabi. Ahhh o kızartmalar.... kızartma teli kullanıyorum ama yine de saçılıyor her tarafa yaaaa....
Amin inşallah canım Sanada hayırlı doğumlar olsun canımAyy masallah size de canim. Kat kat artsin insallah degerin tebrik ederim
Rabbim saglikla tamamina erdirip saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
çok sağolasın canım amin inşallah darısı başına olsun inşallah hayırlı ve sağlıklı zamandaMeLoDi Veson kızlar değerleriniz kat kat artsın inşallah burada hamile haberi alınca kendim gibi seviniyorum artık :) uzun bir sessizliğin ardından Neslihaann la başlayan sevincimiz sizlerle katlandı biz bekleyenlerle de devam etsin inşallahh Seviyorum sizi
Amin inşallah canım Sanada hayırlı doğumlar olsun canım
çok sağolasın canım amin inşallah darısı başına olsun inşallah hayırlı ve sağlıklı zamanda
Canim su an cok degerli bir hamilelige sahipsin o yuzden bence isi gucu birak dr git ve raporunu istirahatini al bence su asamada yapabilecegin en iyi sey en kisa surede dr gitmek.muhtemelen crinone jel verir kasintilarindan bahset progestan kasinti alerji yapmisti bana crinone daha hassas ciltler icinmis .elbette kayip olacaksa nekadar dikkat edersen et olur ama biz hep iyiyi dusunelim ve onlemimizi erken alalim.duacininim rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin.@Elcanki inşallah değer dediğin gibi düzenli artar
Bende koyanlar için hiç öyle düşünmedim canım sadece bu kişisel bi tercih diyelim çünkü bazen dış gebelik topigine de uğrayıp yazıyorum onlar çok yıpranmış gerçekten hissediyor insan onların psikolojisini aylarca düşmeyen beta hcg takipleri falan ne bileyim o yüzden ben koymayı tercih etmedim yani sadece o kadarAy o kadar çok mesaj birikmişki:))çok duygulandırdı beni.yeni bitirdim :)son gebelikte kalp atışlarını bekleyeyim sonra demiştim nasip olmamıştı takvim.dünNeslihaann un mesajından sonra biraz tereddüt ettim.biliyorum o da bu duygular içine hiçbir zaman girmedi uğraşırken.kendisini kardeşim kadar tanıdım sanki.çok hassas çok düşünceli çok ince.(sakın ama sakın yanlış anlaşılmasın koyanlar için asla tam tersini düşünmedim düşünemem) içi öyle rahat edecek o yüzden takvim koymamış.gebelik için uğraşanlar arasında görüp üzülen var mı ki gerçekten?2 senedir kk dayım takvim görünce Ben hiç böyle hissetmedim düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?