Sağol canım amin inşallah gülüm. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah canım.. Stres yapmamaya çalışıyorum bu ay.. Aşılama dan sonra ilaçların etkisi ile hamile kalanları bende duymuştum canım.. Cumartesi yumurta takibine gidecem doktora. Belli olur yumurta durumuna göre... Doktor bu ay dk kullan ister doğal dene dedi. Bizde doğal denemek istedik... Hayırlısı hakkımızda canım ya... Verecek olan Mevlam.. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyoruz gerisi Rabbimin elinde inşallah... Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah canım..Veson canım çok çok tebrik ederim çok sevindim adına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Uzaktan uzaktan takip ediyorum hepinizi.Sırf sana yazmak için giriş yaptım.Rabbim tamamına erdirsinDarısı başımıza inşallah.
Topiğin eski üyeleri teker teker hamile kalmaya başladı ayağınızı sürüyerek gidin inşallah.Neslihaann seni de tebrik ederim sende çok sıkıntılar çektin Rabbim mucizeni gönderdi Allah tamamına erdirsin.
Diğer hamile kalan arkadaşları da ay ayrı ayrı tebrik ederim.
LeYLa_21 sende üzülme artık inşallah sırada sen varsın..geçen ay olumsuz geçen bir aşılaman olmuştu.Aşılamadan sonra iğnelerin etkisiyle kendiliğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek.Bence senin de olmaması için hiç bir neden yok sadece kendini biraz rahatlat stres yapma bak gör olacak inşallah.Hakkında hayırlısı olsun..
Kızlar bilen herkesten yorum bekliyorum. 12. ay da ilk tedaviye başladığım zaman yaptırdığım hormon testleriyle dün yaptırdığım arasında sanki iyiye doğru bir gidiş var. Sizce??
ilk değer 12. ay ikinci değer yeni olan;
Serbet T4 - 1.01 / 0.96
TSH - 2.33 / 1.94
Prolaktin - 15.35 / 7.65
Estradiol - 24 / 82
FSH - 5.91 / 5.96
LH - 7.72 / 6.88
Doktor nasıl dediyse öyle yap geciktirme eşine katılıyorum inşallah bu kez herşey yolunda gidecek içimde benimde bi rahatlama var sanki bu kez hiç sıkıntı çekmeden ilerleyecek diye hissediyorumElcanki inşallah değer dediğin gibi düzenli artar
Neslihaann @Melissa81 bana da progesteron düşük geldi.hist sonrası dr hamile olduğunu anlar anlamaz beni arıyor hemen geliyorsun dedi.progesteron jel kullanacaksın hap vermeyeceğim demişti.ama keseyi bekler mi hemen başlar mı bilmiyorum.pazartesi müsaitim aslında ama eşim de ısrarcı hemen gidelim diye birşey olmasın diyor.ben ise nedense çok sakinim bu sefer.sanırım her yolu deneyip buna rağmen kayıp olunca .....heleki son kayıpta progesteron hap iğne clexan iğne aspirin iki güne bir takip evde herşeye dikkat etmeme rağmen kaybedince bu psikolojiye girdim:)
İnanıyorum ki Rabbim nasip edecekse bir şekilde gelecek bu bebek ama tabiki ben yine de yarın dr ile irtibata geçeceğim bakalım ne diyecek.size yazarım
Sağol canım darısı hepinizin başına inşallahVeson canım çok çok tebrik ederim çok sevindim adına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Uzaktan uzaktan takip ediyorum hepinizi.Sırf sana yazmak için giriş yaptım.Rabbim tamamına erdirsinDarısı başımıza inşallah.
Topiğin eski üyeleri teker teker hamile kalmaya başladı ayağınızı sürüyerek gidin inşallah.Neslihaann seni de tebrik ederim sende çok sıkıntılar çektin Rabbim mucizeni gönderdi Allah tamamına erdirsin.
Diğer hamile kalan arkadaşları da ay ayrı ayrı tebrik ederim.
LeYLa_21 sende üzülme artık inşallah sırada sen varsın..geçen ay olumsuz geçen bir aşılaman olmuştu.Aşılamadan sonra iğnelerin etkisiyle kendiliğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek.Bence senin de olmaması için hiç bir neden yok sadece kendini biraz rahatlat stres yapma bak gör olacak inşallah.Hakkında hayırlısı olsun..
FSH ve E2 (estrasial) Harika Harika harikaaaa
Diğerlerini anlamıyorum ama emin ol, ilaçla dahi tedavisi olamayan hormonların çok güzel. Diğerleri ilaçla ayarlanabiliyor.
Sağol canım amin inşallah gülüm. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah canım.. Stres yapmamaya çalışıyorum bu ay.. Aşılama dan sonra ilaçların etkisi ile hamile kalanları bende duymuştum canım.. Cumartesi yumurta takibine gidecem doktora. Belli olur yumurta durumuna göre... Doktor bu ay dk kullan ister doğal dene dedi. Bizde doğal denemek istedik... Hayırlısı hakkımızda canım ya... Verecek olan Mevlam.. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyoruz gerisi Rabbimin elinde inşallah... Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah canım..
Canim doktor oyle dediyse ihmal etme bence git beklemeden. Kafanda soru isareti kalmaz hem. Ne baslanmasi gerekiyorsa baslarsin.
Canim ben de ilk takvim koydum totem diye o ay oldu kaldirmadim. Allah kimseye kaldirtmasin insallah. Ama koymayan arkadaslar var baya sorun oluyor. Durmadan kac haftalik ne kadar diye soruluyor. Umarim herkese nasip olsun bu duygu hala heyecanliyim senin icin.
Yok ihmal etmem sadece dr ne düşünüyor bilmiyorum hemen mi başlatacak keseyi mi görmek isteyecek onu bilemedim.keseyi gör öyle başla derse gitmenin bir Anlamı yok.bence de eşinin dediği gibi hemen gitmelisin veson progestanın faydası var zararı yok sonuöta bn hits ninde etkili olduğunu düşünüyorum o doktoru dinle bence dediğin gibi Rabbim nasip etmişss her türlü olur bn baktırmamıştm bile progesteron ama önlem almakta da fayda var kolay gelmedi bebişler bize bu bebiş sağlıklı olcak inşallah sende elinden gelen herşeyi yaparsın ztn :)
İnşallah CNm pazartesi kontrol son gebelikte dpo24 te alttan görmüşüm pazartesi dpo23 inşallah görünür ya.Sen dpo kaçta nerden gördünVeson değerine göre haftaya kese gözükür. Bebeğin sağlıkla büyüyecek olumlu düşün herkese umut olsun inşallah
İnşallah cnmin Allah razı olsun darısı sana tüm isteyenlere inşallah
evet iki senedir takip yapıyorum bu benim 29. Tablom inşallah son olur.operasyon geçirdiğim aylar dışında 15.i günü geçtiğini hatırlamıyorum.15 de senede ay 1 ya 2 olur.ben gecikmesini hava deşimi ya da adetli ikin ağır ateşli bir gribal enfeksiyon geçirmiştim ya onlara bağlamıştım.hep diyordum ya benim yum hep erken çatlıyor kalitesiz mi oluyor diye.?artık alakası var mı bilmiyorumVeson senin histeroskopi de rahme cizik atma yapilmis miydi?
bi de o hactan gelen seyi ac mi içtiniz?
bu ay senin yumurtlama biraz gec olmustu sanki dimi acaba onun mu faydasi oldu:)
Şimdi daha mantıklı oldu.senin hikayen ne kaç senedir bekliyorsun kaç yıllık evlisin?Aynen canım değişti ilk oraya çekmişti zaten çizgiyi yeni bir ay daha
Sanki daha rahat gibiyim CNm yada stres yapmaya fırsatım olmadı henüz:))ama leke mi geldi gelecek endişesi var.bütün gebelikler kız dahil lekelenme oldu gibi oldu resmen.henüz kk ve ablam eşim dışında kimseler bilmiyor.eşimi de tembihledim attık saklayabildiğim kadar saklamayı düşünüyorumCanım sakin olmama çok ama çok sevindim. Kabullenmek ve teslim olmak. İnşallah yumurtaya can veren Rabbim bebeginide sana ve ailene bagislayacak. Olumsuz düşünme. Olumsuz hiç bir şeyi aklına getirme. Keyfine bakmaya çalış. İnşallah her şey çok güzel olacak. Birde saklayabilirsen biraz gebeligini daha rahat atlatabilirsin. İnsanlar aman dikkat şöyle böyle derken stres yapabiliyorlar. Ben hala etrafima söylemiyorum. İyikide soylememisim:) yeni yeni ogrneneler oluyor neredeyse 5 aylık oldum hala aman dikkat şöyle böyle gene kaybetme bebeğini filan diye saçma şeyler soyleyebiliyorlar. Bende iyi ki gizlemisim diyorum kendi kendime.
Tekrardan tebrikler topik başımız:)))) canımız vesonumuz. İnşallah darısı diğer kızların başına. Çok dua ediyorum herkes için.
Amin gülüm inşallah.. Nasip ten öte yol yok sonuçta. Bu ay bende umarsamıyorum valla.. Oldu oldu olmadı yola devam diyecez.. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah canım...Amin inşallah.
Bende aşılamanın peşinden hamile kalmıştım. iki kez aşılama yaptırdım peşpeşe. ilki aşılama için konuşmaya gittiğimde hazırda yumurta vardı hemen aşılama yaptı doktor.İkinci aşılama da iğne kullanarak oldu sonuç olumsuz oldu.Doktorum bir kaç ay dinlen aşılamanın ardından kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti.Ki dediği de oldu hemen o ay kendiliğinden hamile kaldım ama çok rahattım o ay hiç kendimi dinlemedim olursa olur olmazsa olmaz moduna geçmiştim.Ama malesef tutunamadı.O ay rahatsızlanmıştım antibiyotik falan içmiştim belkide o sebeple tutunamadı.Biz elimizden geleni yapalım da dediğin gibi derman Allah'tan.Herşeyin hayırlısı.
Sağol CNm darısı sana tüm isteyenlere olsun inşallah senin kistler her iki yumurtalıkta da mı?hep seni merak ediyorumVeson um takvimin hayırlı olsun Allah daim etsin gülüm
çok tşkler canım amin inşallah
Dpo19 beta 3000 iken üstten görmüştü canım idrarda epey sıkışıktım minicik 5mm kadardı. Dpo29 da alttan kalbi duyduk dpo37 üstten kalbi duymuştukİnşallah CNm pazartesi kontrol son gebelikte dpo24 te alttan görmüşüm pazartesi dpo23 inşallah görünür ya.Sen dpo kaçta nerden gördün
Hamile kızlar herkes dpo kaçta nerden gördü keseyi yazarsa çok sevinirim.bir arkadaş vardı önce yerini sonra kesenin kendisini görmüştüElcanki sanırım dpo ları yazarsanız sevinirim:)
:) şu belalı ilk trimester geçsin bak nasıl enerjin tavan yapıcak4 aylık evliydim ilk hamile kaldığımda içimi bi korku kaplamıstı ben hamileliği basarabilecekmiyim onu tasiyabilecekmiyim diye şimdide ona benzer şeyler oluyor bende bu mide bulantıları arttıkça sanki başaramıycam bu 9 ay ne yapacam ben sonrasında da bebek olacak hiç dinlenemiycek vücudum gibi düşünceler oluyo bende sanki zayıf düştü bünyem gibi hissediyorum buda psikolojik olarak böyle hissettiriyor bana tavsiyesi olan var mı.ayy bide dünzafrina89 3 aydan sonrada mide yanmaları başlıyor yazınca tek ümidim 3 ay bitince herşey güzel ancak fikriydi oda uçtu gitti
4 aylık evliydim ilk hamile kaldığımda içimi bi korku kaplamıstı ben hamileliği basarabilecekmiyim onu tasiyabilecekmiyim diye şimdide ona benzer şeyler oluyor bende bu mide bulantıları arttıkça sanki başaramıycam bu 9 ay ne yapacam ben sonrasında da bebek olacak hiç dinlenemiycek vücudum gibi düşünceler oluyo bende sanki zayıf düştü bünyem gibi hissediyorum buda psikolojik olarak böyle hissettiriyor bana tavsiyesi olan var mı.ayy bide dünzafrina89 3 aydan sonrada mide yanmaları başlıyor yazınca tek ümidim 3 ay bitince herşey güzel ancak fikriydi oda uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?