Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım çok çok tebrik ederim çok sevindim adına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Uzaktan uzaktan takip ediyorum hepinizi.Sırf sana yazmak için giriş yaptım.Rabbim tamamına erdirsin Darısı başımıza inşallah.

Topiğin eski üyeleri teker teker hamile kalmaya başladı ayağınızı sürüyerek gidin inşallah. Neslihaann seni de tebrik ederim sende çok sıkıntılar çektin Rabbim mucizeni gönderdi Allah tamamına erdirsin.

Diğer hamile kalan arkadaşları da ay ayrı ayrı tebrik ederim.

LeYLa_21 sende üzülme artık inşallah sırada sen varsın..geçen ay olumsuz geçen bir aşılaman olmuştu.Aşılamadan sonra iğnelerin etkisiyle kendiliğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek.Bence senin de olmaması için hiç bir neden yok sadece kendini biraz rahatlat stres yapma bak gör olacak inşallah.Hakkında hayırlısı olsun..

Sağol canım amin inşallah gülüm. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah canım.. Stres yapmamaya çalışıyorum bu ay.. Aşılama dan sonra ilaçların etkisi ile hamile kalanları bende duymuştum canım.. Cumartesi yumurta takibine gidecem doktora. Belli olur yumurta durumuna göre... Doktor bu ay dk kullan ister doğal dene dedi. Bizde doğal denemek istedik... Hayırlısı hakkımızda canım ya... Verecek olan Mevlam.. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyoruz gerisi Rabbimin elinde inşallah... Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah canım..

FSH ve E2 (estrasial) Harika Harika harikaaaa
Diğerlerini anlamıyorum ama emin ol, ilaçla dahi tedavisi olamayan hormonların çok güzel. Diğerleri ilaçla ayarlanabiliyor.

Doktor nasıl dediyse öyle yap geciktirme eşine katılıyorum inşallah bu kez herşey yolunda gidecek içimde benimde bi rahatlama var sanki bu kez hiç sıkıntı çekmeden ilerleyecek diye hissediyorum

Sağol canım darısı hepinizin başına inşallah

FSH ve E2 (estrasial) Harika Harika harikaaaa
Diğerlerini anlamıyorum ama emin ol, ilaçla dahi tedavisi olamayan hormonların çok güzel. Diğerleri ilaçla ayarlanabiliyor.

Geçen ay içmediğim şey kalmadı ama adet olunca bırakmıştım acaba onlar mı etki etti :)) Sağol canımmm içimi ferahlattın

Amin inşallah.
Bende aşılamanın peşinden hamile kalmıştım. iki kez aşılama yaptırdım peşpeşe. ilki aşılama için konuşmaya gittiğimde hazırda yumurta vardı hemen aşılama yaptı doktor.İkinci aşılama da iğne kullanarak oldu sonuç olumsuz oldu.Doktorum bir kaç ay dinlen aşılamanın ardından kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti.Ki dediği de oldu hemen o ay kendiliğinden hamile kaldım ama çok rahattım o ay hiç kendimi dinlemedim olursa olur olmazsa olmaz moduna geçmiştim.Ama malesef tutunamadı.O ay rahatsızlanmıştım antibiyotik falan içmiştim belkide o sebeple tutunamadı.Biz elimizden geleni yapalım da dediğin gibi derman Allah'tan.Herşeyin hayırlısı.

Yok ihmal etmem sadece dr ne düşünüyor bilmiyorum hemen mi başlatacak keseyi mi görmek isteyecek onu bilemedim.keseyi gör öyle başla derse gitmenin bir Anlamı yok.

Zaten sabah aradım kendisi yoktu iki hafta sonra gel dediler.4 kaybım var deyince haftaya gel dedi hemşiresi pazartesiye randevu aldım.imom a devam teatrio yu bırak dedi.progestanı da dr a sorup sana dönerim dedi.henüz aramadı.

Veson değerine göre haftaya kese gözükür. Bebeğin sağlıkla büyüyecek olumlu düşün herkese umut olsun inşallah
İnşallah CNm pazartesi kontrol son gebelikte dpo24 te alttan görmüşüm pazartesi dpo23 inşallah görünür ya.Sen dpo kaçta nerden gördün

Hamile kızlar herkes dpo kaçta nerden gördü keseyi yazarsa çok sevinirim.bir arkadaş vardı önce yerini sonra kesenin kendisini görmüştü Elcanki sanırım dpo ları yazarsanız sevinirim:)

@Melodi Veson kizlar tebrik ederim degerleriniz cok guzel çıkmış kat be kat artarlar tez zaman da kese de görülür kalp atisi da duyulur insallah :)
İnşallah cnmin Allah razı olsun darısı sana tüm isteyenlere inşallah

benim histereskopi yapışıklığı açmak için oldu zaten o yapışık yerleri cırt cırt kestiler heryeri çizik çizik oldu zatenhatta burdan fotosunu da atmıştım
Veson senin histeroskopi de rahme cizik atma yapilmis miydi?
bi de o hactan gelen seyi ac mi içtiniz?

bu ay senin yumurtlama biraz gec olmustu sanki dimi acaba onun mu faydasi oldu:)
evet iki senedir takip yapıyorum bu benim 29. Tablom inşallah son olur.operasyon geçirdiğim aylar dışında 15.i günü geçtiğini hatırlamıyorum.15 de senede ay 1 ya 2 olur.ben gecikmesini hava deşimi ya da adetli ikin ağır ateşli bir gribal enfeksiyon geçirmiştim ya onlara bağlamıştım.hep diyordum ya benim yum hep erken çatlıyor kalitesiz mi oluyor diye.?artık alakası var mı bilmiyorum

Sanki daha rahat gibiyim CNm yada stres yapmaya fırsatım olmadı henüz:))ama leke mi geldi gelecek endişesi var.bütün gebelikler kız dahil lekelenme oldu gibi oldu resmen.henüz kk ve ablam eşim dışında kimseler bilmiyor.eşimi de tembihledim attık saklayabildiğim kadar saklamayı düşünüyorum

Amin gülüm inşallah.. Nasip ten öte yol yok sonuçta. Bu ay bende umarsamıyorum valla.. Oldu oldu olmadı yola devam diyecez.. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah canım...

4 aylık evliydim ilk hamile kaldığımda içimi bi korku kaplamıstı ben hamileliği basarabilecekmiyim onu tasiyabilecekmiyim diye şimdide ona benzer şeyler oluyor bende bu mide bulantıları arttıkça sanki başaramıycam bu 9 ay ne yapacam ben sonrasında da bebek olacak hiç dinlenemiycek vücudum gibi düşünceler oluyo bende sanki zayıf düştü bünyem gibi hissediyorum buda psikolojik olarak böyle hissettiriyor bana tavsiyesi olan var mı.ayy bide dün zafrina89 3 aydan sonrada mide yanmaları başlıyor yazınca tek ümidim 3 ay bitince herşey güzel ancak fikriydi oda uçtu gitti

çok tşkler canım amin inşallah

Dpo19 beta 3000 iken üstten görmüştü canım idrarda epey sıkışıktım minicik 5mm kadardı. Dpo29 da alttan kalbi duyduk dpo37 üstten kalbi duymuştuk

:) şu belalı ilk trimester geçsin bak nasıl enerjin tavan yapıcak o bunalım hali nasıl uçup gidicek bn kendimi maşallah çok iyi hissediyorum bi kaç haftadr o uyku bunalım hali fln uçup gitti mide de bnm ztn problemliydi ondan hamile kalmadan da biliyodum yumruğu ordan yiceğimi canım herkesin aynı olcak diye bi durum yok

Canım o herkese göre değişiyor bence. Benim mide yanmalarım son iki haftadır rahatsız edecek boyuta geldi. İnşallah mide bulantıların artmaz ama 12 hafta bitince her şekilde biraz daha rahat bir döneme giriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…