Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Değerlerin çok güzel maşallah..:)

Tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım
Sağol CNm darısı tüm isteyenlere
ben hep derim bizi bizden daha iyi anlayan olmaz.ben de hep burda biri hamile kalsa ablam kardeşim hamile kalmış gibi hissediyorum

Zaten o hatimlerin yüzü suyu hürmetine geliyor bu mucizeler.rabbim devamını nasip etsin inşallah

Sağol CNm rabbim eşine de baba olmayı nasip etsin inşallah

Sağol gülüm ya inşallah kat kat artsın :)takvimi koydum takip kolay olur Doğuma kadar kaldırmak zorunda kalmayız inşallah

benim de aklima o geldi. tabiki yapisikliklarin acilmasi kullandigin ilaclar bunlar da etkili olmuştur ama belki yum gec catlayinca rahim de biraz daha kalinlasmiatir ya da yum daha yeterli büyüklüğe ulaşmıştır. tüm bunlar birlesik mucizeni getirdi :)

CNm az önce bizzat dr ile konuşma fırsatım oldu.aynen crinone jel verdi.zaten hist sonrası onu vereceğim demişti.eczacı sağlık ocağına yazdır dedi.bugün gidip yazdırıp ilacı alacağım sabah hemen başlayacağım.şuan bir sıkıntı Yok kaşıntı yanma falan.ilişki sonrası kaşıntı ve yanma da uzun ara verince olduğunu keşfetmiştim son zamanlar.

Aynen CNm bizim gebelikler kıymetli gebelikler.ben elimden geleni yapacağım dr gel derse elbetteki giderim.asla ihmal etmem.sağol CNm:)

Ben seni çok iyi tanıyorum artık sen çok hassas bir insansın adla kötü niyet beslediğini düşünmüyorum nasıl rahat edeceksen öyle yap CNm.kontrol kaçta?

Ayy kız bende biliyordum midemden çekeceğimi benimde çok hassas en ufak şeyde ağırırdı ama bu bulantı çok değişik bişey hiç durulmuyor valla Rabbim çalışanlara yardım etsin hiç bulantıları olmasın inşallah

Değerler bana iyi gibi geldi

Çok sağol CNm Allah razı olsun darısı sana tüm isteyenlere olsun senden de güzel haberler bekliyorum inşallah olursa hemen yaz

Ben seni çok iyi tanıyorum artık sen çok hassas bir insansın adla kötü niyet beslediğini düşünmüyorum nasıl rahat edeceksen öyle yap CNm.kontrol kaçta?
Sabah eşim gitti sıra alamadı özele de gitti randevunuz yoksa veremiyoruz sıra çok yoğun dedi sekreter şimdi bende meraklı meraklı bekliyorum salı gününe olan randevumu işte

Doktor nasıl dediyse öyle yap geciktirme eşine katılıyorum inşallah bu kez herşey yolunda gidecek içimde benimde bi rahatlama var sanki bu kez hiç sıkıntı çekmeden ilerleyecek diye hissediyorum
Dr ile görüştüm crinon jel al dedi pazartesiye çağırdı inşallah herşey yokunda gider.

X xDerinMavix Veson sağolun canlar.. Bir yerde E2 nin yüksek olması yumurta rezervinde azalma ile ilgili diye okudum canım sıkıldı :/ sizler de kaçtı hatırlıyor musunuz? 24 den 82 ye çıktı diye sevindim bide yaa. 24 de menopoz seviyelerinde diyordu

Her gün artmasın diye dua ediyorum ama gittikçe yeni şeyler ekleniyor mesela mutfaktan tiksindim resmen kapının önüne geldim mi kokuyor orası burnumu tıkayıp alacağımı alıp hemen çıkıyorum eşim sağolsun akşamda yemeklerimi ısıtıp tepsiyle odaya getiriyor

Elbetteki hamileliği de annliği de çok güzel başaracaksın.sen çok güçlü bir insansın.

Simdi sen sorunca baktim canim. Ilk testte 67, ikincide 46, sonuncuda 40 cikmis benim. Ama bu hormonun neyi gosterdigi hakkinda bir bilgim yok.

Canim benim dpo26da 10 mm kese göründü dpo34de kalp atisi. Ikiside karindan. Ama ben baya beklemistim.

Canim benim sana nacizne tavsiyem kotu dusunme ve kotuyu cagirma. Bak benim hamilelil oncesi her kokuda midem bulanir soylemesi ayip öğürur bazen de cikarirdim. Hamile gibi bazi yemeklerden tiksindim pisiremedim bile. Bu 6 senelik evlilik hayatimda genel durum. Annem esim herkes cok korkuyordu benim hamileligimden. Ama hamile kaldim hersey guzel olacak cok guzel bir hamilelik geçiricem dedim surekli bunu tekrarladim. Alaha sukur 5-6 ile sinirli kaldi o daha sabah. Kilo alirim cok dedim almadim +3 kilodayim. Yemeklerimi hep kendim yaptim. Midem sorunludur hamilelikte daha hic mide yanmam olmadi. Hamilelik oncesi uyku duzenim bozuktu gece 3e 4 e kadar uyuyamazdim uykum duzene girdi. Ben de hep tersi oldu. Lutfen olumlu ol olumlu dusun hersey guzel olacak. @veson ve seni pespese tahmin ediyorum derken gercekten hissetmisim size @LeYLa_21 de eklendimi super olacak benim 3lum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…