- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Kızlar bilen herkesten yorum bekliyorum. 12. ay da ilk tedaviye başladığım zaman yaptırdığım hormon testleriyle dün yaptırdığım arasında sanki iyiye doğru bir gidiş var. Sizce??
ilk değer 12. ay ikinci değer yeni olan;
Serbet T4 - 1.01 / 0.96
TSH - 2.33 / 1.94
Prolaktin - 15.35 / 7.65
Estradiol - 24 / 82
FSH - 5.91 / 5.96
LH - 7.72 / 6.88
Sağol CNm darısı tüm isteyenlereTebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım
ben hep derim bizi bizden daha iyi anlayan olmaz.ben de hep burda biri hamile kalsa ablam kardeşim hamile kalmış gibi hissediyorumCanlarımVeson Neslihaann Buradaki kızların hiçbiri nispet olsun diye yada başka bişey için takvim koymuyor bizi birbirimizden daha iyi kim anlar ki malaesef ama çook malesef ki zor anlar yaşayıp hamile kalınıyor bırakın keyfini çıkarın tabiki takvim koyun en azından ben kendi adıma dışardaki insanların yaptıkları çok rahatsız ediyor ama sizler ne yaparsanız yapın batmıyor bana aksine mutlu mesajlarınızı görünce daha çok seviniyorum az bi göbeğim çıksa aaaa hamilemisib diyenlerin ağzını yırtasım geliyo tedavi olmuyomusın ihmal etme yaş gidiyor diyince öldüresim geliyor sanki beni çok düşünüyoşqtmış çok seviyolarmış gibi
Ama burası öyle diil herkes içten herkes samimi öyle olmasa bütün hatimlerimiz taaaaa kabeye gitmezdi emin olun seviyorum sizi
Sağol CNm@MelodiVeson kızlar değerleriniz kat kat artsın inşallah burada hamile haberi alınca kendim gibi seviniyorum artık :) uzun bir sessizliğin ardından Neslihaann la başlayan sevincimiz sizlerle katlandı biz bekleyenlerle de devam etsin inşallahh Seviyorum sizi
Sağol gülüm ya inşallah kat kat artsın :)takvimi koydum takip kolay olur Doğuma kadar kaldırmak zorunda kalmayız inşallah
benim de aklima o geldi. tabiki yapisikliklarin acilmasi kullandigin ilaclar bunlar da etkili olmuştur ama belki yum gec catlayinca rahim de biraz daha kalinlasmiatir ya da yum daha yeterli büyüklüğe ulaşmıştır. tüm bunlar birlesik mucizeni getirdi :)İnşallah cnmin Allah razı olsun darısı sana tüm isteyenlere inşallah
benim histereskopi yapışıklığı açmak için oldu zaten o yapışık yerleri cırt cırt kestiler heryeri çizik çizik oldu zatenhatta burdan fotosunu da atmıştım
evet iki senedir takip yapıyorum bu benim 29. Tablom inşallah son olur.operasyon geçirdiğim aylar dışında 15.i günü geçtiğini hatırlamıyorum.15 de senede ay 1 ya 2 olur.ben gecikmesini hava deşimi ya da adetli ikin ağır ateşli bir gribal enfeksiyon geçirmiştim ya onlara bağlamıştım.hep diyordum ya benim yum hep erken çatlıyor kalitesiz mi oluyor diye.?artık alakası var mı bilmiyorum
CNm az önce bizzat dr ile konuşma fırsatım oldu.aynen crinone jel verdi.zaten hist sonrası onu vereceğim demişti.eczacı sağlık ocağına yazdır dedi.bugün gidip yazdırıp ilacı alacağım sabah hemen başlayacağım.şuan bir sıkıntı Yok kaşıntı yanma falan.ilişki sonrası kaşıntı ve yanma da uzun ara verince olduğunu keşfetmiştim son zamanlar.Canim su an cok degerli bir hamilelige sahipsin o yuzden bence isi gucu birak dr git ve raporunu istirahatini al bence su asamada yapabilecegin en iyi sey en kisa surede dr gitmek.muhtemelen crinone jel verir kasintilarindan bahset progestan kasinti alerji yapmisti bana crinone daha hassas ciltler icinmis .elbette kayip olacaksa nekadar dikkat edersen et olur ama biz hep iyiyi dusunelim ve onlemimizi erken alalim.duacininim rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ben seni çok iyi tanıyorum artık sen çok hassas bir insansın adla kötü niyet beslediğini düşünmüyorum nasıl rahat edeceksen öyle yap CNm.kontrol kaçta?Bende koyanlar için hiç öyle düşünmedim canım sadece bu kişisel bi tercih diyelim çünkü bazen dış gebelik topigine de uğrayıp yazıyorum onlar çok yıpranmış gerçekten hissediyor insan onların psikolojisini aylarca düşmeyen beta hcg takipleri falan ne bileyim o yüzden ben koymayı tercih etmedim yani sadece o kadar
Ayy kız bende biliyordum midemden çekeceğimi benimde çok hassas en ufak şeyde ağırırdı ama bu bulantı çok değişik bişey hiç durulmuyor valla Rabbim çalışanlara yardım etsin hiç bulantıları olmasın inşallah:) şu belalı ilk trimester geçsin bak nasıl enerjin tavan yapıcako bunalım hali nasıl uçup gidicek bn kendimi maşallah çok iyi hissediyorum bi kaç haftadr o uyku bunalım hali fln uçup gitti mide de bnm ztn problemliydi ondan hamile kalmadan da biliyodum yumruğu ordan yiceğimi canım herkesin aynı olcak diye bi durum yok
Değerler bana iyi gibi geldiKızlar bilen herkesten yorum bekliyorum. 12. ay da ilk tedaviye başladığım zaman yaptırdığım hormon testleriyle dün yaptırdığım arasında sanki iyiye doğru bir gidiş var. Sizce??
ilk değer 12. ay ikinci değer yeni olan;
Serbet T4 - 1.01 / 0.96
TSH - 2.33 / 1.94
Prolaktin - 15.35 / 7.65
Estradiol - 24 / 82
FSH - 5.91 / 5.96
LH - 7.72 / 6.88
Çok sağol CNm Allah razı olsun darısı sana tüm isteyenlere olsun senden de güzel haberler bekliyorum inşallah olursa hemen yazVeson canım çok çok tebrik ederim çok sevindim adına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Uzaktan uzaktan takip ediyorum hepinizi.Sırf sana yazmak için giriş yaptım.Rabbim tamamına erdirsinDarısı başımıza inşallah.
Topiğin eski üyeleri teker teker hamile kalmaya başladı ayağınızı sürüyerek gidin inşallah.Neslihaann seni de tebrik ederim sende çok sıkıntılar çektin Rabbim mucizeni gönderdi Allah tamamına erdirsin.
Diğer hamile kalan arkadaşları da ay ayrı ayrı tebrik ederim.
LeYLa_21 sende üzülme artık inşallah sırada sen varsın..geçen ay olumsuz geçen bir aşılaman olmuştu.Aşılamadan sonra iğnelerin etkisiyle kendiliğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek.Bence senin de olmaması için hiç bir neden yok sadece kendini biraz rahatlat stres yapma bak gör olacak inşallah.Hakkında hayırlısı olsun..
Sabah eşim gitti sıra alamadı özele de gitti randevunuz yoksa veremiyoruz sıra çok yoğun dedi sekreter şimdi bende meraklı meraklı bekliyorum salı gününe olan randevumu işteBen seni çok iyi tanıyorum artık sen çok hassas bir insansın adla kötü niyet beslediğini düşünmüyorum nasıl rahat edeceksen öyle yap CNm.kontrol kaçta?
Dr ile görüştüm crinon jel al dedi pazartesiye çağırdı inşallah herşey yokunda gider.Doktor nasıl dediyse öyle yap geciktirme eşine katılıyorum inşallah bu kez herşey yolunda gidecek içimde benimde bi rahatlama var sanki bu kez hiç sıkıntı çekmeden ilerleyecek diye hissediyorum
Her gün artmasın diye dua ediyorum ama gittikçe yeni şeyler ekleniyor mesela mutfaktan tiksindim resmen kapının önüne geldim mi kokuyor orası burnumu tıkayıp alacağımı alıp hemen çıkıyorum eşim sağolsun akşamda yemeklerimi ısıtıp tepsiyle odaya getiriyorCanım o herkese göre değişiyor bence. Benim mide yanmalarım son iki haftadır rahatsız edecek boyuta geldi. İnşallah mide bulantıların artmaz ama 12 hafta bitince her şekilde biraz daha rahat bir döneme giriyorsun.
Elbetteki hamileliği de annliği de çok güzel başaracaksın.sen çok güçlü bir insansın.4 aylık evliydim ilk hamile kaldığımda içimi bi korku kaplamıstı ben hamileliği basarabilecekmiyim onu tasiyabilecekmiyim diye şimdide ona benzer şeyler oluyor bende bu mide bulantıları arttıkça sanki başaramıycam bu 9 ay ne yapacam ben sonrasında da bebek olacak hiç dinlenemiycek vücudum gibi düşünceler oluyo bende sanki zayıf düştü bünyem gibi hissediyorum buda psikolojik olarak böyle hissettiriyor bana tavsiyesi olan var mı.ayy bide dün @zafrina89 3 aydan sonrada mide yanmaları başlıyor yazınca tek ümidim 3 ay bitince herşey güzel ancak fikriydi oda uçtu gitti
İnşallah canım inanalım hep olumlu düşünelim olumlu ilerlesinDr ile görüştüm crinon jel al dedi pazartesiye çağırdı inşallah herşey yokunda gider.
Not aldım CNm sağolDpo19 beta 3000 iken üstten görmüştü canım idrarda epey sıkışıktım minicik 5mm kadardı. Dpo29 da alttan kalbi duyduk dpo37 üstten kalbi duymuştuk
Kimse görmezse de ben görürüm CNmeyvaaah hamişler bizi görmüyor artık
X xDerinMavixVeson sağolun canlar.. Bir yerde E2 nin yüksek olması yumurta rezervinde azalma ile ilgili diye okudum canım sıkıldı :/ sizler de kaçtı hatırlıyor musunuz? 24 den 82 ye çıktı diye sevindim bide yaa. 24 de menopoz seviyelerinde diyordu
Canim benim dpo26da 10 mm kese göründü dpo34de kalp atisi. Ikiside karindan. Ama ben baya beklemistim.İnşallah CNm pazartesi kontrol son gebelikte dpo24 te alttan görmüşüm pazartesi dpo23 inşallah görünür ya.Sen dpo kaçta nerden gördün
Hamile kızlar herkes dpo kaçta nerden gördü keseyi yazarsa çok sevinirim.bir arkadaş vardı önce yerini sonra kesenin kendisini görmüştü @Elcanki sanırım dpo ları yazarsanız sevinirim:)
4 aylık evliydim ilk hamile kaldığımda içimi bi korku kaplamıstı ben hamileliği basarabilecekmiyim onu tasiyabilecekmiyim diye şimdide ona benzer şeyler oluyor bende bu mide bulantıları arttıkça sanki başaramıycam bu 9 ay ne yapacam ben sonrasında da bebek olacak hiç dinlenemiycek vücudum gibi düşünceler oluyo bende sanki zayıf düştü bünyem gibi hissediyorum buda psikolojik olarak böyle hissettiriyor bana tavsiyesi olan var mı.ayy bide dün @zafrina89 3 aydan sonrada mide yanmaları başlıyor yazınca tek ümidim 3 ay bitince herşey güzel ancak fikriydi oda uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?