Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elbetteki hamileliği de annliği de çok güzel başaracaksın.sen çok güçlü bir insansın.
İnşallah güçlü olurum bu konuda da..annem hep der ki sen çok hasta olmazdın ama hasta oldun mu da bi grip bile olsa amansız hasta gibi yatardın der bana hep.hastalikta çabuk pes ediyorum galiba bu mide bulantısı da çok düşürdü beni gün geçtikçe hiç geçmeyecek hissi oturuyor içime

Yüksek değilki.nırmal değer aralığında en son iki tahlilimde benim de 70 küsür 80 küsür çıkmıştı.üst sınır 147 diyor benim notlarda

Tmm canm kendini cok yorma yinede crinoneyi ben aksam yatmadan kullaniyordum cunku jeli enjekte edince bir sure sonra sivi seklinde geri geliyor kullandiktan sonra bir sure uzanmak gerekiyor.aksam baslayabilirsen daha iyi olur bence.
Evet ya suan sana biblo muamelesi yapmak istiyorum eve gir ve 2-3 hafta cikma istiyorum :))

Canim herkeste ayni olmaz ki.
Benim mesela mide yanmam oyle cok fazla olmadi. Hic olmadi degil ama 9 ay boyunce midesi yanan arkadasimin yaninda cok iyiydim.
Son haftalarda biraz oldu. Ama o da hep sut icince gecen seviyede oldu.

Canım benimde başta hiç bulantım yoktu çok iyiydim böyle gider bu deyip keyf yapıyordum herşeyi yiyordum sonra bi sabah bi uyandım o gün bugündür fenayım inşallah kısa sürede düzelir

CNm ya ben hamile değilim dedikçe sizler hep olumlu konuştunuz.ben hiç ihtimal vermedim ateş olmasa kesinlikle aklıma gelmezdi hiçbir belirtim yoktu.hala şaşkınım inanamıyorum.:))

dpo 13 te 122 ile gebeliği öğrenip dpo 23 te karından idrar sıkışık olmadan 6.6 mm olarak keseyi gördüm sen haydi haydi görürsün bence

Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.
Günlük pet kullanmakta sıkıntı olur mu ki??

ben anlamıyorum ama kendi sonucum 42 çıkmış

Ben istisnayım sanırım geç yumurtlama olduğu için ama dpo19 da 5+0 da karından göründü hala ultrason resminden o minik yuvarlağı seviyoz 2. Bi resmi olmadığı için :)

Veson sen şimdi 4+5 sin dimi benim geç yumurtlama mı neydi ben bişey anlamadım bi baktım ff ye 4+5 te değer 3208 miş kese görülmemiş internetten bi doktora yazmıştım durumumu cevapta demişti ki bazı gebelikler ikiz başlayıp tek gebeliğe düşebilir bu gibi durumlardada gebelik kesesi geç görülür hep acaba öyle mi oldu diye düşünüyorum

Simdi sen sorunca baktim canim. Ilk testte 67, ikincide 46, sonuncuda 40 cikmis benim. Ama bu hormonun neyi gosterdigi hakkinda bir bilgim yok.

Yüksek değilki.nırmal değer aralığında en son iki tahlilimde benim de 70 küsür 80 küsür çıkmıştı.üst sınır 147 diyor benim notlarda

ben anlamıyorum ama kendi sonucum 42 çıkmış

Boşa mı endişe ediyorum bilemedim. Aralık da çıkan sonucu da dr. normal olarak değerlendirmişti ama ben araştırdığımda 24 ü düşük olduğunu okumuştum. Adetlerimde az ve düzensiz olunca erken menopoz mu acaba diye düşünmüştüm. Bugün çıkan sonuçlarda yükseldiğini görünce önce sevindim şimdi de rezerv azalması diye okuyunca yine oturtum kaldım.

Ailenin yakın olması çok avantaj canım, eşinde yardım ediyormuş ne güzel:) Benim ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti ne de birşeyden tiksinme oldu o yüzden bilemiyorum durumunuzu gerçekten. Ama iiz ve elmol un taktiklerini dene sende, herkes kendine iyi geleni deneyerek buluyor sanırım. İnşallah artmaz daha fazla.

Tam tersi canım bana mutlaka 15-20 dk yürüyeceksin dediler. O zaman geride gelmiyor zaten, çok sonra geliyordu az az.

Canim erken menopozu sadece o hormon gostermez. Fsh lh da ona gore degisir. Tek bir hormona fore bu yorum cikmaz. Doktor normal diyorsa hic takma kafana.

Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.
Günlük pet kullanmakta sıkıntı olur mu ki??

Canım bende 20 dk yürüyordum jeli sıktıktan sonra. Bir de dışarı çıkarken k..x in deodorantsız olan günlük pedini kullanıyordum hala da kullanıyorum. Ama sık sık değiştirerek tabi. Ya da içine sinmezse pamuk koyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…