Geç olsun güç olmasın inşallahSabah eşim gitti sıra alamadı özele de gitti randevunuz yoksa veremiyoruz sıra çok yoğun dedi sekreter şimdi bende meraklı meraklı bekliyorum salı gününe olan randevumu işte
İnşallah güçlü olurum bu konuda da..annem hep der ki sen çok hasta olmazdın ama hasta oldun mu da bi grip bile olsa amansız hasta gibi yatardın der bana hep.hastalikta çabuk pes ediyorum galiba bu mide bulantısı da çok düşürdü beni gün geçtikçe hiç geçmeyecek hissi oturuyor içimeElbetteki hamileliği de annliği de çok güzel başaracaksın.sen çok güçlü bir insansın.
Yüksek değilki.nırmal değer aralığında en son iki tahlilimde benim de 70 küsür 80 küsür çıkmıştı.üst sınır 147 diyor benim notlardaX xDerinMavixVeson sağolun canlar.. Bir yerde E2 nin yüksek olması yumurta rezervinde azalma ile ilgili diye okudum canım sıkıldı :/ sizler de kaçtı hatırlıyor musunuz? 24 den 82 ye çıktı diye sevindim bide yaa. 24 de menopoz seviyelerinde diyordu
Tmm canm kendini cok yorma yinede crinoneyi ben aksam yatmadan kullaniyordum cunku jeli enjekte edince bir sure sonra sivi seklinde geri geliyor kullandiktan sonra bir sure uzanmak gerekiyor.aksam baslayabilirsen daha iyi olur bence.CNm az önce bizzat dr ile konuşma fırsatım oldu.aynen crinone jel verdi.zaten hist sonrası onu vereceğim demişti.eczacı sağlık ocağına yazdır dedi.bugün gidip yazdırıp ilacı alacağım sabah hemen başlayacağım.şuan bir sıkıntı Yok kaşıntı yanma falan.ilişki sonrası kaşıntı ve yanma da uzun ara verince olduğunu keşfetmiştim son zamanlar.
Aynen CNm bizim gebelikler kıymetli gebelikler.ben elimden geleni yapacağım dr gel derse elbetteki giderim.asla ihmal etmem.sağol CNm:)
4 aylık evliydim ilk hamile kaldığımda içimi bi korku kaplamıstı ben hamileliği basarabilecekmiyim onu tasiyabilecekmiyim diye şimdide ona benzer şeyler oluyor bende bu mide bulantıları arttıkça sanki başaramıycam bu 9 ay ne yapacam ben sonrasında da bebek olacak hiç dinlenemiycek vücudum gibi düşünceler oluyo bende sanki zayıf düştü bünyem gibi hissediyorum buda psikolojik olarak böyle hissettiriyor bana tavsiyesi olan var mı.ayy bide dünzafrina89 3 aydan sonrada mide yanmaları başlıyor yazınca tek ümidim 3 ay bitince herşey güzel ancak fikriydi oda uçtu gitti
Canım benimde başta hiç bulantım yoktu çok iyiydim böyle gider bu deyip keyf yapıyordum herşeyi yiyordum sonra bi sabah bi uyandım o gün bugündür fenayım inşallah kısa sürede düzelirCanim benim dpo26da 10 mm kese göründü dpo34de kalp atisi. Ikiside karindan. Ama ben baya beklemistim.
Canim benim sana nacizne tavsiyem kotu dusunme ve kotuyu cagirma. Bak benim hamilelil oncesi her kokuda midem bulanir soylemesi ayip öğürur bazen de cikarirdim. Hamile gibi bazi yemeklerden tiksindim pisiremedim bile. Bu 6 senelik evlilik hayatimda genel durum. Annem esim herkes cok korkuyordu benim hamileligimden. Ama hamile kaldim hersey guzel olacak cok guzel bir hamilelik geçiricem dedim surekli bunu tekrarladim. Alaha sukur 5-6 ile sinirli kaldi o daha sabah. Kilo alirim cok dedim almadim +3 kilodayim. Yemeklerimi hep kendim yaptim. Midem sorunludur hamilelikte daha hic mide yanmam olmadi. Hamilelik oncesi uyku duzenim bozuktu gece 3e 4 e kadar uyuyamazdim uykum duzene girdi. Ben de hep tersi oldu. Lutfen olumlu ol olumlu dusun hersey guzel olacak.Veson ve seni pespese tahmin ediyorum derken gercekten hissetmisim size @LeYLa_21 de eklendimi super olacak benim 3lum
CNm ya ben hamile değilim dedikçe sizler hep olumlu konuştunuz.ben hiç ihtimal vermedim ateş olmasa kesinlikle aklıma gelmezdi hiçbir belirtim yoktu.hala şaşkınım inanamıyorum.:))Canim benim dpo26da 10 mm kese göründü dpo34de kalp atisi. Ikiside karindan. Ama ben baya beklemistim.
Canim benim sana nacizne tavsiyem kotu dusunme ve kotuyu cagirma. Bak benim hamilelil oncesi her kokuda midem bulanir soylemesi ayip öğürur bazen de cikarirdim. Hamile gibi bazi yemeklerden tiksindim pisiremedim bile. Bu 6 senelik evlilik hayatimda genel durum. Annem esim herkes cok korkuyordu benim hamileligimden. Ama hamile kaldim hersey guzel olacak cok guzel bir hamilelik geçiricem dedim surekli bunu tekrarladim. Alaha sukur 5-6 ile sinirli kaldi o daha sabah. Kilo alirim cok dedim almadim +3 kilodayim. Yemeklerimi hep kendim yaptim. Midem sorunludur hamilelikte daha hic mide yanmam olmadi. Hamilelik oncesi uyku duzenim bozuktu gece 3e 4 e kadar uyuyamazdim uykum duzene girdi. Ben de hep tersi oldu. Lutfen olumlu ol olumlu dusun hersey guzel olacak.Veson ve seni pespese tahmin ediyorum derken gercekten hissetmisim size @LeYLa_21 de eklendimi super olacak benim 3lum
dpo 13 te 122 ile gebeliği öğrenip dpo 23 te karından idrar sıkışık olmadan 6.6 mm olarak keseyi gördüm sen haydi haydi görürsün benceİnşallah CNm pazartesi kontrol son gebelikte dpo24 te alttan görmüşüm pazartesi dpo23 inşallah görünür ya.Sen dpo kaçta nerden gördün
Hamile kızlar herkes dpo kaçta nerden gördü keseyi yazarsa çok sevinirim.bir arkadaş vardı önce yerini sonra kesenin kendisini görmüştü @Elcanki sanırım dpo ları yazarsanız sevinirim:)
Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.Tmm canm kendini cok yorma yinede crinoneyi ben aksam yatmadan kullaniyordum cunku jeli enjekte edince bir sure sonra sivi seklinde geri geliyor kullandiktan sonra bir sure uzanmak gerekiyor.aksam baslayabilirsen daha iyi olur bence.
Evet ya suan sana biblo muamelesi yapmak istiyorum eve gir ve 2-3 hafta cikma istiyorum :))
eyvaaah hamişler bizi görmüyor artık
Sağol CNm not aldım sağoldpo 13 te 122 ile gebeliği öğrenip dpo 23 te karından idrar sıkışık olmadan 6.6 mm olarak keseyi gördüm sen haydi haydi görürsün bence
ben anlamıyorum ama kendi sonucum 42 çıkmışX xDerinMavixVeson sağolun canlar.. Bir yerde E2 nin yüksek olması yumurta rezervinde azalma ile ilgili diye okudum canım sıkıldı :/ sizler de kaçtı hatırlıyor musunuz? 24 den 82 ye çıktı diye sevindim bide yaa. 24 de menopoz seviyelerinde diyordu
Ben istisnayım sanırım geç yumurtlama olduğu için ama dpo19 da 5+0 da karından göründü hala ultrason resminden o minik yuvarlağı seviyoz 2. Bi resmi olmadığı için :)İnşallah CNm pazartesi kontrol son gebelikte dpo24 te alttan görmüşüm pazartesi dpo23 inşallah görünür ya.Sen dpo kaçta nerden gördün
Hamile kızlar herkes dpo kaçta nerden gördü keseyi yazarsa çok sevinirim.bir arkadaş vardı önce yerini sonra kesenin kendisini görmüştü @Elcanki sanırım dpo ları yazarsanız sevinirim:)
Simdi sen sorunca baktim canim. Ilk testte 67, ikincide 46, sonuncuda 40 cikmis benim. Ama bu hormonun neyi gosterdigi hakkinda bir bilgim yok.
Yüksek değilki.nırmal değer aralığında en son iki tahlilimde benim de 70 küsür 80 küsür çıkmıştı.üst sınır 147 diyor benim notlarda
ben anlamıyorum ama kendi sonucum 42 çıkmış
Her gün artmasın diye dua ediyorum ama gittikçe yeni şeyler ekleniyor mesela mutfaktan tiksindim resmen kapının önüne geldim mi kokuyor orası burnumu tıkayıp alacağımı alıp hemen çıkıyorum eşim sağolsun akşamda yemeklerimi ısıtıp tepsiyle odaya getiriyor
Tmm canm kendini cok yorma yinede crinoneyi ben aksam yatmadan kullaniyordum cunku jeli enjekte edince bir sure sonra sivi seklinde geri geliyor kullandiktan sonra bir sure uzanmak gerekiyor.aksam baslayabilirsen daha iyi olur bence.
Evet ya suan sana biblo muamelesi yapmak istiyorum eve gir ve 2-3 hafta cikma istiyorum :))
Boşa mı endişe ediyorum bilemedim. Aralık da çıkan sonucu da dr. normal olarak değerlendirmişti ama ben araştırdığımda 24 ü düşük olduğunu okumuştum. Adetlerimde az ve düzensiz olunca erken menopoz mu acaba diye düşünmüştüm. Bugün çıkan sonuçlarda yükseldiğini görünce önce sevindim şimdi de rezerv azalması diye okuyunca yine oturtum kaldım.
Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.
Günlük pet kullanmakta sıkıntı olur mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?