tek çözüm tuz ben de çözüm olmamıştı gerçi ama mınıcık rahatlatan tek şeydi inşallah sende çözümdürKızlar bulantı için alternatif buldu kocacık patlamış tuzlu mısır
ooo maşallah canım gözün aydınKızlar sonucum 365.70 çıkmış
Geçici çözümler olsada azıcık rahatlattı mi mutlu oluyor insan sabahtan bu yana neredeyse 1 kilo erik yedim erikte iyi geldi.dun eşimi aradım markette tuzlu eksi ne bulursan topla gel dedimtek çözüm tuz ben de çözüm olmamıştı gerçi ama mınıcık rahatlatan tek şeydi inşallah sende çözümdür
Boşa mı endişe ediyorum bilemedim. Aralık da çıkan sonucu da dr. normal olarak değerlendirmişti ama ben araştırdığımda 24 ü düşük olduğunu okumuştum. Adetlerimde az ve düzensiz olunca erken menopoz mu acaba diye düşünmüştüm. Bugün çıkan sonuçlarda yükseldiğini görünce önce sevindim şimdi de rezerv azalması diye okuyunca yine oturtum kaldım.
Ben istisnayım sanırım geç yumurtlama olduğu için ama dpo19 da 5+0 da karından göründü hala ultrason resminden o minik yuvarlağı seviyoz 2. Bi resmi olmadığı için :)
Senin zaten durumdan anlayanın alnından öpmek gerekVeson sen şimdi 4+5 sin dimi benim geç yumurtlama mı neydi ben bişey anlamadım bi baktım ff ye 4+5 te değer 3208 miş kese görülmemiş internetten bi doktora yazmıştım durumumu cevapta demişti ki bazı gebelikler ikiz başlayıp tek gebeliğe düşebilir bu gibi durumlardada gebelik kesesi geç görülür hep acaba öyle mi oldu diye düşünüyorum
Son tahlil 80 di usg de dr rezervin iyi demiştiBoşa mı endişe ediyorum bilemedim. Aralık da çıkan sonucu da dr. normal olarak değerlendirmişti ama ben araştırdığımda 24 ü düşük olduğunu okumuştum. Adetlerimde az ve düzensiz olunca erken menopoz mu acaba diye düşünmüştüm. Bugün çıkan sonuçlarda yükseldiğini görünce önce sevindim şimdi de rezerv azalması diye okuyunca yine oturtum kaldım.
8 günün kaldı dogru anladıysam slı gunu mu dogumun olacak canım?Ayy masallah size de canim. Kat kat artsin insallah degerin tebrik ederim
Rabbim saglikla tamamina erdirip saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Yok pamuk olmaz o ipliksi yapısı kaşındırabilir ben de o marka kullanıyordum kullandığım zaman.şimdi jel geri geri gelecek kullanmam gerekebilirCanım bende 20 dk yürüyordum jeli sıktıktan sonra. Bir de dışarı çıkarken k..x in deodorantsız olan günlük pedini kullanıyordum hala da kullanıyorum. Ama sık sık değiştirerek tabi. Ya da içine sinmezse pamuk koyarsın.
Hiç bilmiyorum ki ikinci kese nereye gidiyor leke kanama oluyo mu diye ya benim koca daki rahatlıktan istiyorum çok merak ediyorum içeriyi ama bi kere o Bülent bey o kadar güven aşıladı ki eşime adam başka doktorlara gitmeyelim kafamızı karıştırırlar diyo ona da gidemiyoruz 3 haftadan önce gelme dedi.Senin zaten durumdan anlayanın alnından öpmek gerekdpo ya bakarsan en erken sen görmüşsün hem de karından.ama betaya bakarsan keseyi görmekte geciktin.ben hala ikiz gebelik olabilir mi diye düşünüyorum.diğer gebelik sonlansa idi yada dış gebelik olsaydı çoktan lekelenme kanama falan olmaz mıydı???
hoşgeldın canım yoksun cok zamandırVeson canım çok çok tebrik ederim çok sevindim adına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Uzaktan uzaktan takip ediyorum hepinizi.Sırf sana yazmak için giriş yaptım.Rabbim tamamına erdirsinDarısı başımıza inşallah.
Topiğin eski üyeleri teker teker hamile kalmaya başladı ayağınızı sürüyerek gidin inşallah.Neslihaann seni de tebrik ederim sende çok sıkıntılar çektin Rabbim mucizeni gönderdi Allah tamamına erdirsin.
Diğer hamile kalan arkadaşları da ay ayrı ayrı tebrik ederim.
LeYLa_21 sende üzülme artık inşallah sırada sen varsın..geçen ay olumsuz geçen bir aşılaman olmuştu.Aşılamadan sonra iğnelerin etkisiyle kendiliğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek.Bence senin de olmaması için hiç bir neden yok sadece kendini biraz rahatlat stres yapma bak gör olacak inşallah.Hakkında hayırlısı olsun..
Hiç bilmiyorum ki ikinci kese nereye gidiyor leke kanama oluyo mu diye ya benim koca daki rahatlıktan istiyorum çok merak ediyorum içeriyi ama bi kere o Bülent bey o kadar güven aşıladı ki eşime adam başka doktorlara gitmeyelim kafamızı karıştırırlar diyo ona da gidemiyoruz 3 haftadan önce gelme dedi.
8 günün kaldı dogru anladıysam slı gunu mu dogumun olacak canım?
canımmm en beter bendim biliyorsun ama carcabuk gecıyor herkeste aynı olmuyor ben de mıde yanması sadece 1 ya da 2 kere oldu o kadar ondanda gaviscon dıye basıt bır surup var 1 kere ıctım sadece yanı herkeste olacak dıye bır şey yok ki olsada bebegın hatırına ınsan dayanıyor ve yle her şey 9 ay surecek dıye bır şey yok boşuna korkuyorsun sürse ben de sürerdi ayrıca ben tanıdıgım herkesten hassas bırıyım annem bana senın bebeklıgın bıle böyleydı der hep ben böyle el bebek buyumusum çunku cok hasasmısım sımdı bıle oyleyım elimde degıl yapım böyle ben hep dıyrdum ya ben hamle olsam hemen anında anlarım dıye sebebı bu işte çünkü vucudum bagırıryor resmen en ufak degııklık hemen anlasılıyor ben de yani ben bebegı taşıyorsam sen de taşırsın tabıı kı öyle şey mi olur annelik dogal bir şey butun kadınların yaratılışında var . hormonların karıştı ya şimdi kafan karışıyor sadece bu4 aylık evliydim ilk hamile kaldığımda içimi bi korku kaplamıstı ben hamileliği basarabilecekmiyim onu tasiyabilecekmiyim diye şimdide ona benzer şeyler oluyor bende bu mide bulantıları arttıkça sanki başaramıycam bu 9 ay ne yapacam ben sonrasında da bebek olacak hiç dinlenemiycek vücudum gibi düşünceler oluyo bende sanki zayıf düştü bünyem gibi hissediyorum buda psikolojik olarak böyle hissettiriyor bana tavsiyesi olan var mı.ayy bide dün @zafrina89 3 aydan sonrada mide yanmaları başlıyor yazınca tek ümidim 3 ay bitince herşey güzel ancak fikriydi oda uçtu gitti
Hiç bilmiyorum ki ikinci kese nereye gidiyor leke kanama oluyo mu diye ya benim koca daki rahatlıktan istiyorum çok merak ediyorum içeriyi ama bi kere o Bülent bey o kadar güven aşıladı ki eşime adam başka doktorlara gitmeyelim kafamızı karıştırırlar diyo ona da gidemiyoruz 3 haftadan önce gelme dedi.
Canim henuz kesinlestirmedik persembe doktora gidince kesinlesecek ama 17 mayis olacak buyuk ihtimalle.
CNm ya ben hamile değilim dedikçe sizler hep olumlu konuştunuz.ben hiç ihtimal vermedim ateş olmasa kesinlikle aklıma gelmezdi hiçbir belirtim yoktu.hala şaşkınım inanamıyorum.:))
Canim erken menopozu sadece o hormon gostermez. Fsh lh da ona gore degisir. Tek bir hormona fore bu yorum cikmaz. Doktor normal diyorsa hic takma kafana.
ben daha erık cıkmamıstı basladım gunde en az yarım kılo erıgı tuzlayarak yıyorum hala şimdi erık yıyordum :) benım en ıyı çözümüm açık havaydı sana tavsıyem buGeçici çözümler olsada azıcık rahatlattı mi mutlu oluyor insan sabahtan bu yana neredeyse 1 kilo erik yedim erikte iyi geldi.dun eşimi aradım markette tuzlu eksi ne bulursan topla gel dedim
Canım rezerv azalsa fsh ın çok yüksek çıkar.. senin değerler gayet normal.
Son tahlil 80 di usg de dr rezervin iyi demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?