Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tek çözüm tuz ben de çözüm olmamıştı gerçi ama mınıcık rahatlatan tek şeydi inşallah sende çözümdür
Geçici çözümler olsada azıcık rahatlattı mi mutlu oluyor insan sabahtan bu yana neredeyse 1 kilo erik yedim erikte iyi geldi.dun eşimi aradım markette tuzlu eksi ne bulursan topla gel dedim

Canım rezerv azalsa fsh ın çok yüksek çıkar.. senin değerler gayet normal.

Ben istisnayım sanırım geç yumurtlama olduğu için ama dpo19 da 5+0 da karından göründü hala ultrason resminden o minik yuvarlağı seviyoz 2. Bi resmi olmadığı için :)
Senin zaten durumdan anlayanın alnından öpmek gerekdpo ya bakarsan en erken sen görmüşsün hem de karından.ama betaya bakarsan keseyi görmekte geciktin.ben hala ikiz gebelik olabilir mi diye düşünüyorum.diğer gebelik sonlansa idi yada dış gebelik olsaydı çoktan lekelenme kanama falan olmaz mıydı???

Son tahlil 80 di usg de dr rezervin iyi demişti

Yok pamuk olmaz o ipliksi yapısı kaşındırabilir ben de o marka kullanıyordum kullandığım zaman.şimdi jel geri geri gelecek kullanmam gerekebilir

Hiç bilmiyorum ki ikinci kese nereye gidiyor leke kanama oluyo mu diye ya benim koca daki rahatlıktan istiyorum çok merak ediyorum içeriyi ama bi kere o Bülent bey o kadar güven aşıladı ki eşime adam başka doktorlara gitmeyelim kafamızı karıştırırlar diyo ona da gidemiyoruz 3 haftadan önce gelme dedi.

hoşgeldın canım yoksun cok zamandır

LeYLa_21 cok dogru söyluyor aşılama ıcın kullandıgın ılaçların etkısı bır kac ay devam eder dıye bılıyorum

denizege34 ün ikiz di biri sonlandı gerçi onun tüp bebekti MeIodi de oğlunda benzer bir durum yaşamış onun da aşılama imiş.kk da bir dolaş bakalım ikinci bebeği sonlananlar neler yaşamış?

canımmm en beter bendim biliyorsun ama carcabuk gecıyor herkeste aynı olmuyor ben de mıde yanması sadece 1 ya da 2 kere oldu o kadar ondanda gaviscon dıye basıt bır surup var 1 kere ıctım sadece yanı herkeste olacak dıye bır şey yok ki olsada bebegın hatırına ınsan dayanıyor ve yle her şey 9 ay surecek dıye bır şey yok boşuna korkuyorsun sürse ben de sürerdi ayrıca ben tanıdıgım herkesten hassas bırıyım annem bana senın bebeklıgın bıle böyleydı der hep ben böyle el bebek buyumusum çunku cok hasasmısım sımdı bıle oyleyım elimde degıl yapım böyle ben hep dıyrdum ya ben hamle olsam hemen anında anlarım dıye sebebı bu işte çünkü vucudum bagırıryor resmen en ufak degııklık hemen anlasılıyor ben de yani ben bebegı taşıyorsam sen de taşırsın tabıı kı öyle şey mi olur annelik dogal bir şey butun kadınların yaratılışında var . hormonların karıştı ya şimdi kafan karışıyor sadece bu

sakın ol bol bol temiz havaya yeşil alanlara çık bak bahar geldi temiz havada mide bulantısı kalmyor ki ben ocak şubat oldugu için zor atlattım ama senın fırsatın var balkonlarda otur sürelı dısarı cık hafif hafif yürü minik piknik sepetı yapıp parklara gıt orda ye ıyı gelır hem gıda alırsın hem mıden tamamen boş kalmaz gıdasız kalmazsın b ve c vitamını alırsan mıde bulantın azalıyor havuc ye

Benimde ikinci kese vardı, 10. Haftaya kadar gözüktü sonra kayboldu. Lekelenmeler oldu ama ondan değilmiş.

Canim erken menopozu sadece o hormon gostermez. Fsh lh da ona gore degisir. Tek bir hormona fore bu yorum cikmaz. Doktor normal diyorsa hic takma kafana.

Evet FSH ile birlikte değerlendirilmesi gerekir diyo ama şöylede birşey varmış yumurtlama zamanı regl nin hemen sonrası olabilirmiş bu durumda..

Geçici çözümler olsada azıcık rahatlattı mi mutlu oluyor insan sabahtan bu yana neredeyse 1 kilo erik yedim erikte iyi geldi.dun eşimi aradım markette tuzlu eksi ne bulursan topla gel dedim
ben daha erık cıkmamıstı basladım gunde en az yarım kılo erıgı tuzlayarak yıyorum hala şimdi erık yıyordum :) benım en ıyı çözümüm açık havaydı sana tavsıyem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…