- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Biraz okudum da 5. Haftada tek kese 7. Haftada 2 kese olup biri gelişmemiş kanamayla atılmış olanda var bazende kaybolan keseyi vücut yok ediyormuş emiliyomus hiç anlamadan gidiyormuş gelişemeyince@denizege34 ün ikiz di biri sonlandı gerçi onun tüp bebekti @MeIodi de oğlunda benzer bir durum yaşamış onun da aşılama imiş.kk da bir dolaş bakalım ikinci bebeği sonlananlar neler yaşamış?
Havuç kahvaltıda yiyorum iyi geliyor bana bide varya hiç yemek yemesem hep meyve yesem geliyor bana.meyve iyi geliyor çok daraldım mi balkona atıyorum kendimi hava iyi geliyor ama seste mideme giriyor düzelecek Allahın izniyle ne yapalım anne olmak kolay değilcanımmm en beter bendim biliyorsun ama carcabuk gecıyor herkeste aynı olmuyor ben de mıde yanması sadece 1 ya da 2 kere oldu o kadar ondanda gaviscon dıye basıt bır surup var 1 kere ıctım sadece yanı herkeste olacak dıye bır şey yok ki olsada bebegın hatırına ınsan dayanıyor ve yle her şey 9 ay surecek dıye bır şey yok boşuna korkuyorsun sürse ben de sürerdi ayrıca ben tanıdıgım herkesten hassas bırıyım annem bana senın bebeklıgın bıle böyleydı der hep ben böyle el bebek buyumusum çunku cok hasasmısım sımdı bıle oyleyım elimde degıl yapım böyle ben hep dıyrdum ya ben hamle olsam hemen anında anlarım dıye sebebı bu işte çünkü vucudum bagırıryor resmen en ufak degııklık hemen anlasılıyor ben de yani ben bebegı taşıyorsam sen de taşırsın tabıı kı öyle şey mi olur annelik dogal bir şey butun kadınların yaratılışında var . hormonların karıştı ya şimdi kafan karışıyor sadece bu
sakın ol bol bol temiz havaya yeşil alanlara çık bak bahar geldi temiz havada mide bulantısı kalmyor ki ben ocak şubat oldugu için zor atlattım ama senın fırsatın var balkonlarda otur sürelı dısarı cık hafif hafif yürü minik piknik sepetı yapıp parklara gıt orda ye ıyı gelır hem gıda alırsın hem mıden tamamen boş kalmaz gıdasız kalmazsın b ve c vitamını alırsan mıde bulantın azalıyor havuc ye
İnşallah herşey yolundadır kanama leke Yok çok şükür sıkıntı Yok kendine dikkat et sabırla randevunu bekle haftaya salı mı?Biraz okudum da 5. Haftada tek kese 7. Haftada 2 kese olup biri gelişmemiş kanamayla atılmış olanda var bazende kaybolan keseyi vücut yok ediyormuş emiliyomus hiç anlamadan gidiyormuş gelişemeyince
öğrenince yaz bize de
Evet FSH ile birlikte değerlendirilmesi gerekir diyo ama şöylede birşey varmış yumurtlama zamanı regl nin hemen sonrası olabilirmiş bu durumda..
Evet haftaya salı 9. 30 bakalım aç karna gidebilecekmiyim keşke bulantilar başlamadan bütün tahliller yapılsaydı ne iyi olurduİnşallah herşey yolundadır kanama leke Yok çok şükür sıkıntı Yok kendine dikkat et sabırla randevunu bekle haftaya salı mı?
Amin canım inşallah Allah razı olsunSağol CNm darısı sana tüm isteyenlere olsun inşallah senin kistler her iki yumurtalıkta da mı?hep seni merak ediyorum
en cok 12. haftada kesılıyor canım korkma .. takvım eklesen haftalarını takıp edebılecektık aslında ben hamıleıkten önce ekleyenlerden hıc rahatsız olmadım ya da benı uzmedı bence herkes aynı düşünüyor tabıı senın secımın ama durmadan sormamız gerekecek bu durumdaHavuç kahvaltıda yiyorum iyi geliyor bana bide varya hiç yemek yemesem hep meyve yesem geliyor bana.meyve iyi geliyor çok daraldım mi balkona atıyorum kendimi hava iyi geliyor ama seste mideme giriyor düzelecek Allahın izniyle ne yapalım anne olmak kolay değil
İnşallah herşey gönlünce olur gelişmeleri yazAmin canım inşallah Allah razı olsun
Yok canım tek yumurtalıkta.emar sonucuma gore basit kist çıktı bu arada.kendi drum bugun yokmus yarın geliyomus artık bu sefer belli olur durumum inş
Dün baska dr dediki ilaçla çok küçülmez kendi kendine vucudun yok etmesini bekleyeceksin ben şok oldum
Torsiyon olursa patlarsa ameliyat düşünüyoruz ama son karar yarın Belli olacak.buradan Göztepe ye gececegiz gibi duruyor orada tanıdık vasıtasıyla doc dr la goruscez infertilite uzmanıymıs aynı zamanda hakkımda hayırlısı artık
Dualarınızı beklerim
Anladığım kadarı ile rbc eritrositmiş yani kan var bol su içersem düzelirmiş.ca oksalat da böbrek taşı yapan yapıymış benim bir an önce içtiğim su miktarını arttırmam gerek
Tmm yattiktan bir sure sonra yuruyus oneriyorlar cunku 10-15 dk giden gidiyor geri kalani cikiyor.3 ay kadar kullanirsan icinde topaklasma yapiyor kati akinti gibi oluyor kullandikca anlicaksin zaten canim petle halloluyor zaten gunluk pet kullanmak gerek.Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.
Günlük pet kullanmakta sıkıntı olur mu ki??
Kızlar birde benim 14 te akıntım oldu tablo etkilenmesin diye not aldım ff e girmedim onu girince çizgi 15 e kayıyor sizce ne zaman çatladı yumurta
Evet kuzum anlatamadim sanirim gece yatarken yapip rahatca gitmesini bekliyordum 10-15 dk sonra bir 15 dk kadar evde yuruyus yapiyordum bende.veson cok erken kalkiyorya yatis zamani bulamayabilir diye soyledim.cunku yapildiktan sonra enjekte ettigin sivinin gitmesi bekleniyor diye anlatmisti dr.umTam tersi canım bana mutlaka 15-20 dk yürüyeceksin dediler. O zaman geride gelmiyor zaten, çok sonra geliyordu az az.
6+4 daha 12. Hafta daha yarısı duruyor 10 15 kilo elma yerim o zamana kadar galibaen cok 12. haftada kesılıyor canım korkma .. takvım eklesen haftalarını takıp edebılecektık aslında ben hamıleıkten önce ekleyenlerden hıc rahatsız olmadım ya da benı uzmedı bence herkes aynı düşünüyor tabıı senın secımın ama durmadan sormamız gerekecek bu durumda
Canim salatalik ve limonata denedinmi rahatlatiyordu beniGeçici çözümler olsada azıcık rahatlattı mi mutlu oluyor insan sabahtan bu yana neredeyse 1 kilo erik yedim erikte iyi geldi.dun eşimi aradım markette tuzlu eksi ne bulursan topla gel dedim
Kontrole kadar dr un dediği gibi sabah kullanayım rahat olmazsa kontrole gidince konuşurum .Tmm yattiktan bir sure sonra yuruyus oneriyorlar cunku 10-15 dk giden gidiyor geri kalani cikiyor.3 ay kadar kullanirsan icinde topaklasma yapiyor kati akinti gibi oluyor kullandikca anlicaksin zaten canim petle halloluyor zaten gunluk pet kullanmak gerek.
İnşallah şu kistten en hayırlı şekli ne olacaksa o şekilde kurtulursun canım valla ben evhamliyim ya şimdiye 3 4 doktor gezmistim galibaAmin canım inşallah Allah razı olsun
Yok canım tek yumurtalıkta.emar sonucuma gore basit kist çıktı bu arada.kendi drum bugun yokmus yarın geliyomus artık bu sefer belli olur durumum inş
Dün baska dr dediki ilaçla çok küçülmez kendi kendine vucudun yok etmesini bekleyeceksin ben şok oldum
Torsiyon olursa patlarsa ameliyat düşünüyoruz ama son karar yarın Belli olacak.buradan Göztepe ye gececegiz gibi duruyor orada tanıdık vasıtasıyla doc dr la goruscez infertilite uzmanıymıs aynı zamanda hakkımda hayırlısı artık
Dualarınızı beklerim
Ben de hep bat gecikince 17 olabilir diye düşündüm meğer gebelik varmış:) şimdi 15-16 olabilir diyorum.en iyisi 16 da kalsınBence cizgi dogru olabilir 16 -17 gibi geldi bana hatta.
Ben o alttaki değerleri hiç idrar tahlillerimde görmedim bu ayrıntılı bi tahlil galibaAnladığım kadarı ile rbc eritrositmiş yani kan var bol su içersem düzelirmiş.ca oksalat da böbrek taşı yapan yapıymış benim bir an önce içtiğim su miktarını arttırmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?