Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@denizege34 ün ikiz di biri sonlandı gerçi onun tüp bebekti @MeIodi de oğlunda benzer bir durum yaşamış onun da aşılama imiş.kk da bir dolaş bakalım ikinci bebeği sonlananlar neler yaşamış?
Biraz okudum da 5. Haftada tek kese 7. Haftada 2 kese olup biri gelişmemiş kanamayla atılmış olanda var bazende kaybolan keseyi vücut yok ediyormuş emiliyomus hiç anlamadan gidiyormuş gelişemeyince

Havuç kahvaltıda yiyorum iyi geliyor bana bide varya hiç yemek yemesem hep meyve yesem geliyor bana.meyve iyi geliyor çok daraldım mi balkona atıyorum kendimi hava iyi geliyor ama seste mideme giriyor düzelecek Allahın izniyle ne yapalım anne olmak kolay değil

Biraz okudum da 5. Haftada tek kese 7. Haftada 2 kese olup biri gelişmemiş kanamayla atılmış olanda var bazende kaybolan keseyi vücut yok ediyormuş emiliyomus hiç anlamadan gidiyormuş gelişemeyince
İnşallah herşey yolundadır kanama leke Yok çok şükür sıkıntı Yok kendine dikkat et sabırla randevunu bekle haftaya salı mı?

İnşallah herşey yolundadır kanama leke Yok çok şükür sıkıntı Yok kendine dikkat et sabırla randevunu bekle haftaya salı mı?
Evet haftaya salı 9. 30 bakalım aç karna gidebilecekmiyim keşke bulantilar başlamadan bütün tahliller yapılsaydı ne iyi olurdu

Sağol CNm darısı sana tüm isteyenlere olsun inşallah senin kistler her iki yumurtalıkta da mı?hep seni merak ediyorum
Amin canım inşallah Allah razı olsun
Yok canım tek yumurtalıkta.emar sonucuma gore basit kist çıktı bu arada.kendi drum bugun yokmus yarın geliyomus artık bu sefer belli olur durumum inş
Dün baska dr dediki ilaçla çok küçülmez kendi kendine vucudun yok etmesini bekleyeceksin ben şok oldum
Torsiyon olursa patlarsa ameliyat düşünüyoruz ama son karar yarın Belli olacak.buradan Göztepe ye gececegiz gibi duruyor orada tanıdık vasıtasıyla doc dr la goruscez infertilite uzmanıymıs aynı zamanda hakkımda hayırlısı artık
Dualarınızı beklerim

en cok 12. haftada kesılıyor canım korkma .. takvım eklesen haftalarını takıp edebılecektık aslında ben hamıleıkten önce ekleyenlerden hıc rahatsız olmadım ya da benı uzmedı bence herkes aynı düşünüyor tabıı senın secımın ama durmadan sormamız gerekecek bu durumda

İnşallah herşey gönlünce olur gelişmeleri yaz

Kızlar birde benim 14 te akıntım oldu tablo etkilenmesin diye not aldım ff e girmedim onu girince çizgi 15 e kayıyor sizce ne zaman çatladı yumurta

Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.
Günlük pet kullanmakta sıkıntı olur mu ki??
Tmm yattiktan bir sure sonra yuruyus oneriyorlar cunku 10-15 dk giden gidiyor geri kalani cikiyor.3 ay kadar kullanirsan icinde topaklasma yapiyor kati akinti gibi oluyor kullandikca anlicaksin zaten canim petle halloluyor zaten gunluk pet kullanmak gerek.

Tam tersi canım bana mutlaka 15-20 dk yürüyeceksin dediler. O zaman geride gelmiyor zaten, çok sonra geliyordu az az.
Evet kuzum anlatamadim sanirim gece yatarken yapip rahatca gitmesini bekliyordum 10-15 dk sonra bir 15 dk kadar evde yuruyus yapiyordum bende.veson cok erken kalkiyorya yatis zamani bulamayabilir diye soyledim.cunku yapildiktan sonra enjekte ettigin sivinin gitmesi bekleniyor diye anlatmisti dr.um

6+4 daha 12. Hafta daha yarısı duruyor 10 15 kilo elma yerim o zamana kadar galiba

Kontrole kadar dr un dediği gibi sabah kullanayım rahat olmazsa kontrole gidince konuşurum .

İnşallah şu kistten en hayırlı şekli ne olacaksa o şekilde kurtulursun canım valla ben evhamliyim ya şimdiye 3 4 doktor gezmistim galiba

Anladığım kadarı ile rbc eritrositmiş yani kan var bol su içersem düzelirmiş.ca oksalat da böbrek taşı yapan yapıymış benim bir an önce içtiğim su miktarını arttırmam gerek
Ben o alttaki değerleri hiç idrar tahlillerimde görmedim bu ayrıntılı bi tahlil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…