- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Salatalık sevmem de limonata benimde aklıma geldi hatta limonu direk sıkıp içmek şimdilik en iyi gelen yeşil elma o olmasa ne yapardımCanim salatalik ve limonata denedinmi rahatlatiyordu beni
Canim bence iyi cikmis negatif..binli cikan degere genelde su tuketimini arttir derler zaten haliyle daha cok su tuketmeye baslicaksin
Bence çizgi doğru yerde gibi duruyor hani hep derdin ya erken yumurtladigim için kalitesiz mi oluyor diye bende hamile haberini okuduğumdan beri aklımda hep o var acaba gerçekten öylemiydi diyeBen de hep bat gecikince 17 olabilir diye düşündüm meğer gebelik varmış:) şimdi 15-16 olabilir diyorum.en iyisi 16 da kalsın
Su tuketemezsek bebeğimize bişey olur mu ben şimdilik 2 bardak zor içiyorum bide sabah 1 bardak süt o kadar midem almıyor suyuCanim bence iyi cikmis negatif..binli cikan degere genelde su tuketimini arttir derler zaten haliyle daha cok su tuketmeye baslicaksin
Dikkat et canim direkt limonda asit yapabilir naneli limonata rahatlatiyordu beni :))Salatalık sevmem de limonata benimde aklıma geldi hatta limonu direk sıkıp içmek şimdilik en iyi gelen yeşil elma o olmasa ne yapardım
Aminn Sagol canim benimİnşallah şu kistten en hayırlı şekli ne olacaksa o şekilde kurtulursun canım valla ben evhamliyim ya şimdiye 3 4 doktor gezmistim galiba
Allah korusun bişey olmaz inşallah bi bakmissin doktorların dediği gibi kendi küçülmeye başlarAminn Sagol canim benim
Aslında bende gezerdimde ilk acillik oldugumda buraya geldim guzel ilgilendiler.doçlar Proflar var guven veriyo
Özel hast korktum direkt amlyt edicez demişlerdi..laporoskopi de yapmıyorlardı ordan devlete gectik oyle.
Özelde ameliyat olamam maddi olarak zorlar hemde devlette ameliyatlara doçlar proflar giriyor diye güveniyorum
Burada da oyle ama tek sorun son raddeyi beklemeleri
Benim dr hamile kalma surecinde bile gunde 2 litre oneriyordu devir dayim vucut hucreleri canli tutar felan biseyler soyluyordu.bebek buyudukce daha etkili sanirim mesela ben su icmezsem gobegimde sertlik hissediyorum su icince yumusuyor..icme diyemem bulantin varya dr konusursun o bir tavsiyede bulunur.derinde icemiyordu sanirim gebelik boyuncaSu tuketemezsek bebeğimize bişey olur mu ben şimdilik 2 bardak zor içiyorum bide sabah 1 bardak süt o kadar midem almıyor suyu
Bilmiyorumki CNm ben de diğer tahlili hatırlamıyorum eve gidince karşılaştırayım.lökosit çıkmamış çok şükür:)Ben o alttaki değerleri hiç idrar tahlillerimde görmedim bu ayrıntılı bi tahlil galiba
Su konusunda benim de en büyük korkum derinmavi gibi idrar yolu enfeksiyonu çünkü çok sık oluyordu bende inşallah hiç olmadan atlatırımBenim dr hamile kalma surecinde bile gunde 2 litre oneriyordu devir dayim vucut hucreleri canli tutar felan biseyler soyluyordu.bebek buyudukce daha etkili sanirim mesela ben su icmezsem gobegimde sertlik hissediyorum su icince yumusuyor..icme diyemem bulantin varya dr konusursun o bir tavsiyede bulunur.derinde icemiyordu sanirim gebelik boyunca
Nitratta çıkmamış çok şükür genelde bende o pozitif çıkınca illaki üreme de çıkıyordu kulturdeBilmiyorumki CNm ben de diğer tahlili hatırlamıyorum eve gidince karşılaştırayım.lökosit çıkmamış çok şükür:)
Iste su kor olasi mide bulantisi olmasa su cok yararli benim asiri bi bulantim olmadigi icin hep ictim.hic yapamiyorsan camlarda satilan sular varya pinar su yumusak icim oluyor o en azinda gunde 1 lt icsen onlemini almis olursun.insallah cok surmez biran once atlatirsin canimSu konusunda benim de en büyük korkum derinmavi gibi idrar yolu enfeksiyonu çünkü çok sık oluyordu bende inşallah hiç olmadan atlatırım
Benim dr hamile kalma surecinde bile gunde 2 litre oneriyordu devir dayim vucut hucreleri canli tutar felan biseyler soyluyordu.bebek buyudukce daha etkili sanirim mesela ben su icmezsem gobegimde sertlik hissediyorum su icince yumusuyor..icme diyemem bulantin varya dr konusursun o bir tavsiyede bulunur.derinde icemiyordu sanirim gebelik boyunca
limonu fazla miktarda direkt içme nesli suyla fln karıştır yine sen limonata gibi limon tansiyon düşürür benm gebelik başladığından beri normalde 12 8 olan tansiyonum 10 a 5 6 fln çıkıo doktor normal dediSalatalık sevmem de limonata benimde aklıma geldi hatta limonu direk sıkıp içmek şimdilik en iyi gelen yeşil elma o olmasa ne yapardım
Su tuketemezsek bebeğimize bişey olur mu ben şimdilik 2 bardak zor içiyorum bide sabah 1 bardak süt o kadar midem almıyor suyu
ya ben sanki gebelikten beri daha çok susuyorum ztn içiyodum ama şimdide 3 ltden az içmiyorum bazen dilim damağım kurumuş gibi oluo gebelik şekeri fln olmasın bende daha önce açlık baktırdığımda 90 fln çıkmıştı arkadaşın 70 çıkmış aklıma takıldı şimdiCanim bence iyi cikmis negatif..binli cikan degere genelde su tuketimini arttir derler zaten haliyle daha cok su tuketmeye baslicaksin
Kızlar yanıma bi kız geldi 6 haftalık hamile kanı çok düşükmüş birseyde yiyip içemiyo 2 poset kan taktılar
Hamişler bol bol kan yapıcı seyler yiyin
Benim baş dönmeleri de belkide bundan oluyor ben zaten düşük tansiyonu biriyim genelde 9 a 6 çıkar acaba dahada mı düştü gebelikten sebeb.bu arada daha hiç limon denemedim ama denersem limonata şeklinde yaparım tamamdırlimonu fazla miktarda direkt içme nesli suyla fln karıştır yine sen limonata gibi limon tansiyon düşürür benm gebelik başladığından beri normalde 12 8 olan tansiyonum 10 a 5 6 fln çıkıo doktor normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?