Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bazı kişiler su aşerirmiş mesela benim teyzem aynı dediğin gibi litre litre içerdi bide içerken insan imrenirdi ona öyle istekli içerdi

Ovulasyon olunca yükselir eğer gebelik varsa düşüş olmaz daha da düşüş olursa adet gelebilir.ilk sayfada detaylı bilgi var okumanı tavsiye ederim

Canim calisiyorsun ya bir tempoda cay kahveyi kestiysen birde simdi havalarda isindi hepsi sebep olabilir.yok yok 90 aclik sekeri icin iyi.sinir 120 zaten.
Seker yukleme zamani geliyor seninde

:)) benim demirim 9 suanda sacma sapan kokulari begeniyorum deterjan wc kagidi plastik.enzimlerden oturu hic ilac kullanamadim igneye gidicem yarin oyuzden gebislerim simdiden dikkat edin.
Demirim Dusuk oldugu icin sadece yesillik as eriyorum sanirim vucut onlardan almaya calisiyor

Anladım canım, benimkiler özellikle söyledi hiç yatmak yok direk kalkıp yürüyorsun dediler. Ben yaptığım gibi kalkıyordum. Demekki hepsi farklı telden çalıyor bunda da:))

Buz dolabını açtım yemek ısıtmak için bidaha kendimi kusarken buldum bu böyle olmayacak resmen aç kaldım yemek bile ısıtamıyorum gidip annemde kalacam anlaşıldı

ayy kuzum ya inşallah bir an önce geçer bu bulantıların bu arada tuza fazla yüklenme iyi diil diye biliyorum ama sen yinede danış dr una :/

hoşgeldın canım yoksun cok zamandır

LeYLa_21 cok dogru söyluyor aşılama ıcın kullandıgın ılaçların etkısı bır kac ay devam eder dıye bılıyorum

hoşbuldum canım saol ara ara girip bakıyorum.ilk sayfaya bakıp kaçıyorum hamile kalanlar olmuş mu diye.Aklım gönlüm hep sizinle..Hamile olanları gördükçede çok seviniyorum.bugünde baktım veson hamile dedim bi giriş yapayım.kk dan uzak kalmak bana iyi geliyor yoksa bu şekilde hep bebek fikri aklımı kurcalıyor.sende maşallah 22 haftalık olmuşsun seninle hamileliğimizi öğrendiğimiz günler çok yakındı bende 28 aralık da öğrenmiştim.ama biliyorsun tutunamadı.hamileliğim devam etseydi şimdi bende yarılamış olcaktım,ama olsun benim için hayırlı olan buymuş..Önümüze bakmaya devam bir şekilde

Canim calisiyorsun ya bir tempoda cay kahveyi kestiysen birde simdi havalarda isindi hepsi sebep olabilir.yok yok 90 aclik sekeri icin iyi.sinir 120 zaten.
Seker yukleme zamani geliyor seninde

canım senin şeker yüklemesinde değerlerin nasıl çıkmıştı? Kaçlık yüklendi? Benim 75 lik oldu. Açlık 74. 1.saat 154, 2. saat 135 çıktı. Ref.değerleri yazmıyordu, dr normal dedi ama bana fazla geldi özellikle 1.saat. Sence?

ayy kuzum ya inşallah bir an önce geçer bu bulantıların bu arada tuza fazla yüklenme iyi diil diye biliyorum ama sen yinede danış dr una :/
Boş mideyle çıkarmak ne kötü bişeymis mide öz suyu yukarı geldi galiba boğazıma kadar her yerim yanıyor iki tane leblebi yiyeyim dedim çok fena yana yana indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…