- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Canım bazı kişiler su aşerirmiş mesela benim teyzem aynı dediğin gibi litre litre içerdi bide içerken insan imrenirdi ona öyle istekli içerdiya ben sanki gebelikten beri daha çok susuyorum ztn içiyodum ama şimdide 3 ltden az içmiyorum bazen dilim damağım kurumuş gibi oluo gebelik şekeri fln olmasın bende daha önce açlık baktırdığımda 90 fln çıkmıştı arkadaşın 70 çıkmış aklıma takıldı şimdi
Kızlar yanıma bi kız geldi 6 haftalık hamile kanı çok düşükmüş birseyde yiyip içemiyo 2 poset kan taktılar
Hamişler bol bol kan yapıcı seyler yiyin
Inşallah bu ay bende de devam eder de bebiş gelir :))hoşgeldın canım yoksun cok zamandır
LeYLa_21 cok dogru söyluyor aşılama ıcın kullandıgın ılaçların etkısı bır kac ay devam eder dıye bılıyorum
Ovulasyon olunca yükselir eğer gebelik varsa düşüş olmaz daha da düşüş olursa adet gelebilir.ilk sayfada detaylı bilgi var okumanı tavsiye ederimKızlar adetime 9 gün var ama bebek istediğimden beri düzen falan kalmadı 4 5 gun gecıyor ve de gec yumurtlama oldu hissettim bugun atesim 36.6 cıktı gebelik varsa ne zaman yükselmesi lazım adete yakın mı bilen yazabılırse sevinirim yumurtlama gunum de 36.9 cıkmıstı
Canim calisiyorsun ya bir tempoda cay kahveyi kestiysen birde simdi havalarda isindi hepsi sebep olabilir.yok yok 90 aclik sekeri icin iyi.sinir 120 zaten.ya ben sanki gebelikten beri daha çok susuyorum ztn içiyodum ama şimdide 3 ltden az içmiyorum bazen dilim damağım kurumuş gibi oluo gebelik şekeri fln olmasın bende daha önce açlık baktırdığımda 90 fln çıkmıştı arkadaşın 70 çıkmış aklıma takıldı şimdi
AynenHastaneden canlı yayın resmen
Aynen
Bu hastaneyle ilgili her konu için danışabilirsiniz efem
Evet kuzum anlatamadim sanirim gece yatarken yapip rahatca gitmesini bekliyordum 10-15 dk sonra bir 15 dk kadar evde yuruyus yapiyordum bende.veson cok erken kalkiyorya yatis zamani bulamayabilir diye soyledim.cunku yapildiktan sonra enjekte ettigin sivinin gitmesi bekleniyor diye anlatmisti dr.um
sağolasın canım darısı tüm isteyenlerin başınaooo maşallah canım gözün aydın
Hep kısaltma yapmışlar o yüzden anlamadım ilk başta nitratı da Yen'i gördüm rbc eritrosit wbc lökositmiş meselaNi
Nitratta çıkmamış çok şükür genelde bende o pozitif çıkınca illaki üreme de çıkıyordu kulturde
Amin gülüm inşallah.. Nasip ten öte yol yok sonuçta. Bu ay bende umarsamıyorum valla.. Oldu oldu olmadı yola devam diyecez.. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah canım...
Çok sağol CNm Allah razı olsun darısı sana tüm isteyenlere olsun senden de güzel haberler bekliyorum inşallah olursa hemen yaz
Buz dolabını açtım yemek ısıtmak için bidaha kendimi kusarken buldum bu böyle olmayacak resmen aç kaldım yemek bile ısıtamıyorum gidip annemde kalacam anlaşıldı
hoşgeldın canım yoksun cok zamandır
LeYLa_21 cok dogru söyluyor aşılama ıcın kullandıgın ılaçların etkısı bır kac ay devam eder dıye bılıyorum
Canim calisiyorsun ya bir tempoda cay kahveyi kestiysen birde simdi havalarda isindi hepsi sebep olabilir.yok yok 90 aclik sekeri icin iyi.sinir 120 zaten.
Seker yukleme zamani geliyor seninde
Kac kez okudum ama cok karısık anlayamadımOvulasyon olunca yükselir eğer gebelik varsa düşüş olmaz daha da düşüş olursa adet gelebilir.ilk sayfada detaylı bilgi var okumanı tavsiye ederim
Boş mideyle çıkarmak ne kötü bişeymis mide öz suyu yukarı geldi galiba boğazıma kadar her yerim yanıyor iki tane leblebi yiyeyim dedim çok fena yana yana indiayy kuzum ya inşallah bir an önce geçer bu bulantıların bu arada tuza fazla yüklenme iyi diil diye biliyorum ama sen yinede danış dr una :/
Tüm tabloyu regl1....regl2.... şeklinde yaz yorumlayalımKac kez okudum ama cok karısık anlayamadımyumurtlama oncesi 35.7 36.4 cıvarıydı devam edcm ölcmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?