Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım selamlar hoşgeldin. İnşallah daha iysindir. Rabbim inşallah sana en hayırlı ve kısa zamanda bebeğini nasip etsin. . sana bir teşekkür borcum var. olmadığın için edemedim. sen aralığını sonunda gebeligini haber vermek için kk ya girdiğinde ben senin hikayenden çok etkilenmiştim. ve senin hemen ardından hemen kk yi bir süreliğine dondurdum..bu benim.bebek fikrini kafamdan atmama da sebep oldu. Ve o ay hamile kalmışım. Allah razı olsun. İnşallah en kısa zamanda senin güzel haberlrinlede seviniriz.

Canim calisiyorsun ya bir tempoda cay kahveyi kestiysen birde simdi havalarda isindi hepsi sebep olabilir.yok yok 90 aclik sekeri icin iyi.sinir 120 zaten.
Seker yukleme zamani geliyor seninde
evet 24 te fln yapılıomuş dimi 21 de ayrıntolı var ondan sonra bakarız şekere de çay kahve çok içmezdm ztn günde 3 bardak çay içiosam şimdi 1 içiyorum kahvede 1 fincan içiyodum şimdi içmiyorum ayrıntılıyı atlatalımda hayırlısıyla şekere geçeriz ordan

Buz dolabını açtım yemek ısıtmak için bidaha kendimi kusarken buldum bu böyle olmayacak resmen aç kaldım yemek bile ısıtamıyorum gidip annemde kalacam anlaşıldı
Canim o konuda ben buzdolabina bir kabin icine turk kahvesi koydum ve icine pirinc koydum. Bana azaldi gibi geldi koku. Ya da dediğim gibi kahve kokusu bana iyi geldigi icin rahatlatti beni. Yoksa dolap kokmuyordu aslinda bana oyle geliyordu

Tatlım bu nedir?

O yanlışlıkla oldu canım:) takip ettiğim bloglardan biri is.
Ben asıl senin sekerle ilgili mesajına cevap vermek istedim.olmadı.
Canım canan karataya göre tokluk kan şekerin fazla çıkmış. Öyle hatırlıyorum kitap yanımda değil bakamaycagim ama. İstersen bi araştır. Ya da kafadan ekmek makarna pilava tatlıya dikkat edebilirsin. Bende yakında başlayacağım.parmaktan ölçmeye.ins

Ay sen o bölümden bi hemşireyi bizim topiğe üye yapsana Bir hemşiremiz olsa hiç fena olmaz tahlillerimizi yorumlasa yeter
Demi kıs hemşirelerin bişe bildiği yok
Benim arkadaşım hemşire ben ondan daha çok sey biliyorum bi damar yolu bile acamıyolar stajyer cogunluk

Canim benim 50 lik yapildi 1 saatte 146 cikti 140 sinirmis seker takibine basladim zaten protein kalsiyum. Ot cop beslenince normale dustu sekerli seylerden uzak durmaya calisiyorum.50.de 146 cok dediler ama 75likte 154cokmu hic bilmiyorum canim.az dikkat et asiri meyve biskuvi unlu tuketme.
Benim ikiz oldugu icinde yuksek cikarmis mesela suan plesentalarin icindeki suda fazla diyorlar iri bebek diyorlar cokta takmiyorum herseyi eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun.Allahin izniyle bisey olmaz insallah

Guzel sonuclarla gel canim en net halini goreceksin :) insallah tum tahlillerin iyi gelir canim

Kızlar bence bu ay bana vesile olan ovu testi pic yaptığında o gün ve ondan sonraki 2 gün yani 3 gün üst üste ilişkiydi cibi35 canım sende öle denesen bu ay

Benim testlerim pik olmuyordu çok stres yapmıştım o yüzden geçen ay kullanmadım ama bu ay kullanmak için dün sipariş verdim valla içimi okudun :)) Spiralden sonra 6 ay gebe kalamayabilirsin demişti dr. bu ay o süreyi de doldurdum İnşallah bir şeyler vesile olur da burada bekleyen tüm ateşli hatunlarla hepimiz hamile kalırız :)

Canım bence bi dene derim öle bence bana o vesile oldu pic yaptığı gün pozitif olduğu gün ve ondan sonraki 2 günü değerlendir birde ben adetin 2. Gününden 12. Gününe kadar adaçayı içtim birde ovu gününe yakın 1 ampul d Vit kırdım içtim

Baban nasıl cnm son tahliller nasıl
ay sorma veson yaa ciğerde yine kitle gözüktü diye biyopsi alınmıştı ya en son temiz çıktı ama doktoru bidaha bakalım emin olalım dediği için 2. biyopsiyi aldılar o da temiz doktor bi biyopsi daha istiyo şimdi cuma tekrar alıcaklar kaça kdr gidicek böyle bilmiyoruz bide iğne biyopsisi kocaman iğneyi koltuk altından ciğere kdr sokuolar uyuşturmadan hemde bişeyde açıklamıolar diyorum heralde doktor çok büyük şüphelenio temiz çıkmasına şaşırıro o yüzden tam noktayı denk getiremedk mi diyo ne diyo anlamadm hiç

Makarna pilav nerdeyse hiç yemiyorum, ekmek sadece sabah kahvaltısında o da max. 2 dilim. Tatlıyı bu aralar resmen canım istiyor tek sorun o
Şimdi araştırdım biraz 75 lik yüklemede normalmiş.

İçim tuhaf oldu yaa inşallah bir an önce karar verirler adamın canı nasıl yanıyordur kimbilir Başka bir tahlil vs ile desteklemiyorlar mı sonucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…