Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Geçen ay içtiklerimi saysam bunalırsın bir aydır saldım çayıra mevlam kayıra gidiyorum valla bir tek inofolic içiyorum ama ada çayını zaten içerim ben önceden beri

Bende şimdi baktım canım, 50 lik te 140 ama 75 likte normalmiş sanırım. Benimde hep aklımda 140 kalmış sınır değer.

Guzel sonuclarla gel canim en net halini goreceksin :) insallah tum tahlillerin iyi gelir canim
amin canım inşallah daha kımıldama da yok bebekte bir iki kere çok küçük hissettim sadece 5 hafta geçmiş olcak son kontrolden kocaman bebiş görcez Allahın izniyle renkli fotoyada uygun bi pozisyon verirse iice görmüş olcaz dediğin gibi tabi sağlıklı olduğunu öğreniriz inşallah cinsiyette kesinleşir kaçıncı haftaya geldm cinsiyet muallakta hala

Makarna pilav nerdeyse hiç yemiyorum, ekmek sadece sabah kahvaltısında o da max. 2 dilim. Tatlıyı bu aralar resmen canım istiyor tek sorun o
Şimdi araştırdım biraz 75 lik yüklemede normalmiş.
ayy makarna hergün versen yerim bn tatlı delisiydim ama hamile kaldığımdan beri canım hiç istemio beyaz ekmeği bırakamıyorum en sevdiğim besin grubu karbonhidrat valla

İçim tuhaf oldu yaa inşallah bir an önce karar verirler adamın canı nasıl yanıyordur kimbilir Başka bir tahlil vs ile desteklemiyorlar mı sonucu?
ciğer filmi kan ve balgam tahlili tomografi fln çekiyolar aynı zamanda ama ne olduğunu anlayamadk bi türlü babam temizse niye bidaha acı çektiriyosunuz bana demiş doktor çok biliosan gel sen buraya otur demiş açıklama da yok yani

Onkoloji hastalarında tedbirli olmak istiyorlar hep ama hastalarda yoruluyor git gel git gel. Allah şifa versin canım. İnşallah yine temiz çıkarda sizinde içiniz rahatlamış olur.

Ya o ameliyattan kaynaklanan lezyon bence geçende konuşmuştuk ya annanemde de hep o görüntüden şüpheleniyorlar. Verdikleri cevaba bak yaa aslında onkoloji bölümündekiler böyle olmaz ama denk gelmiş demek ki töbe töbee

ayy makarna hergün versen yerim bn tatlı delisiydim ama hamile kaldığımdan beri canım hiç istemio beyaz ekmeği bırakamıyorum en sevdiğim besin grubu karbonhidrat valla

:)) ya ben ilk zamanlar tost delisi oldum. Üç öğün verseler yerdim yani, çikolata ve tatlı şeyleri hiç canım istemedi. Bu aralarda tatlı istiyor canım acayip. Makarna midemi çok yakıyor çokta aramam allahtan:)

Ben de her gun patates yiyorum :))) bir de sobiyet tatlisina dadandim.

Benim 13 mmlik yumurta kof galiba. Ovulasyon testi koyulaşmadı. Günde 1mm dahi büyüse bugün 20mm olması gerekiyordu.. Belkide söndü inşallah öbür yumurtalar beni kurtarır (
Ne zaman doktora gidecen abla

Hoşbuldum canım saol.Yok canım ne teşekkürü.Hepimiz birbirimizin yaşadıklarından kendimize bir pay ediniyoruz hepsi bu.Allah senden de razı olsun.İyi dileklerin için çok teşekkürler.Senin adına çok ama çok sevindim bende.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Belli bir süreden sonra oluruna bırakmak gerçekten çok iyi geliyor güzel gelişmelere sebep oluyor.En azından belli bir süre uzaklaşmak iyi oluyor.3,5 senedir uğraşıp durdum tüp bebeğin dışında herşeyi denedim.2 aşılamada olumsuz olunca gerçek anlamda yorulduğumu hissettim.Allah'ım dedim verirsen başımın üzerinde taç ederim vermezsen de bu şekilde yaşamasını öğrenirim,senden gelen herşeye razıyım dedim ve elimi ayağımı herşeyden çektim..Ve o ayda oldu..Buna vesilede aslında kendi doktorum olmuştu.Benimle uzun uzun konuşmuştu."Sen ne kadar bebek fikri üzerine gidersen oldumu olmadı diye düşünürsen bebeğinin sana gelmesini zorlaştırmış olursun ve vücudun adete hamile kalmamak için savaş verir"demişti.bende onun dediğini yapmıştım.Şu anda da öyle araştırmalara girmiyorum sakin bir şekilde hayatıma devam etmeye çalışıyorum.Umarım en kısa süre bende buraya tekrardan hamileyim diye yazarım.

Canim benim de cinsiyet 22.haftada detaylida kesinlesmisti

11.hafta gostermedi / anlasilmadi.
13.hafta ikili testi baska dr yapti, ona sormaya utandim
16.hafta doktorum yuzde 80 kiz dedi, bundan sonra direkt 22de detayliya gir dedi
Detayliyi yapan dr usg aletini elinden birakana kadar durdum. Biraktigi an bir sorusum var, adam tekrar eline aldi, 1 sn bakti ve "kiz" dedi :)

Benim 13 mmlik yumurta kof galiba. Ovulasyon testi koyulaşmadı. Günde 1mm dahi büyüse bugün 20mm olması gerekiyordu.. Belkide söndü inşallah öbür yumurtalar beni kurtarır (
Leyla abla, sanırım senin 13 mm lik yumurtan adetin ilk günlerindeki muayenede belli olmuştu. İlk günler için bu boyut baya büyük. Gerçi geçen aydan ilaçların etkisi de devam ediyor olabilir. Ama belki o yumurta bir önceki aydan kalan folikül kistidir ve adetinle erimiştir. Bu ayki yumurtalarında şayet regl gününü 28 gün gibi düşünürsek büyüyüp çatlamasına daha var. Şuan 11. Gündesin. Sen testleri yapmaya devam et bence. Bu arada doktor kontrolün ne zaman? Herşey yolundadır inşallah içini ferah tut. Zaten bir ayımız bir ayımıza tutmayabilir. Bu aralar hava değişimi de var. Belki biraz geç yumurtlamada olabilir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin

Hadi ya inşallah bu son olur

Simdi sen sorunca baktim canim. Ilk testte 67, ikincide 46, sonuncuda 40 cikmis benim. Ama bu hormonun neyi gosterdigi hakkinda bir bilgim yok.
cibi35 canlar bu hormon sürekli değişir, sana zorluk yaşatacak değerlerde görmedim ben canım. Elbette 20li yaşlar ile aynı olmuyor ama bir sorun bir alarm durumu yok. Elbette Dr nasıl değerlendirir bilemiyorum. Topikteki kızlar da bilir aslolan amh. Sen içini ferah tut. X xDerinMavix senin yaşın kaç canım? Mesela sende de değişkenlik göstermiş aydan aya. Ama zaten normali bu, Sabri çıkan bir değer değil bu iki hormon.

Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.
Günlük pet kullanmakta sıkıntı olur mu ki??
Şöyle kullandırdı bana Dr.um: alttan sık, nasıl rahat edersen o pozisyonda sık. ( ben önce çömelir vaziyette kullandım ama sonra yatakta sırt üstü vaziyette bacaklar açık daha rahat ettim.) bir 3-5 dk yatarak bekle, sonra kalk ve yürü. Eğer yürümezsen ilaç dağılım göstermediği gibi şok etki bir uyku yapmıştı bende. Öyle ki sıktım, yattım, güya iyice içe işlesin diye yatakta kaldım. Sonra gözümü açamadım. 20 dakika inanılmaz bir uyku çektim. Mümkün değil kendime gelemedim o 20 dk. Sonra bana tarif edildi de o şok uykulardan kurtuldum. Yürüyünce ya da mesela kalkıp doğrudan işe gidince, evde işe gitmek için hazırlanırken bir oraya bir buraya koşturunca ı şok uyku kalmadı. Zaten doğrusu da bu imiş. Sonra zaten içerde birikiyor ve topak topak atıyor vücut, görünce korkma. Rengi gri ya da krem rengi olabiliyor topakların.

Bakalım ben de ilacı aldım yarın sabah ilk uygulamayı yapacağım Biraz uzanmam gerekirse sabah namazdan sonra da yapabilirim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…