Canım bence bi dene derim öle bence bana o vesile oldu pic yaptığı gün pozitif olduğu gün ve ondan sonraki 2 günü değerlendir birde ben adetin 2. Gününden 12. Gününe kadar adaçayı içtim birde ovu gününe yakın 1 ampul d Vit kırdım içtim
Canim benim 50 lik yapildi 1 saatte 146 cikti 140 sinirmis seker takibine basladim zaten protein kalsiyum. Ot cop beslenince normale dustu sekerli seylerden uzak durmaya calisiyorum.50.de 146 cok dediler ama 75likte 154cokmu hic bilmiyorum canim.az dikkat et asiri meyve biskuvi unlu tuketme.
Benim ikiz oldugu icinde yuksek cikarmis mesela suan plesentalarin icindeki suda fazla diyorlar iri bebek diyorlar cokta takmiyorum herseyi eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun.Allahin izniyle bisey olmaz insallah
amin canım inşallah daha kımıldama da yok bebekte bir iki kere çok küçük hissettim sadece 5 hafta geçmiş olcak son kontrolden kocaman bebiş görcez Allahın izniyle renkli fotoyada uygun bi pozisyon verirse iice görmüş olcaz dediğin gibi tabi sağlıklı olduğunu öğreniriz inşallah cinsiyette kesinleşir kaçıncı haftaya geldm cinsiyet muallakta halaGuzel sonuclarla gel canim en net halini goreceksin :) insallah tum tahlillerin iyi gelir canim
ayy makarna hergün versen yerimMakarna pilav nerdeyse hiç yemiyorum, ekmek sadece sabah kahvaltısında o da max. 2 dilim. Tatlıyı bu aralar resmen canım istiyor tek sorun o
Şimdi araştırdım biraz 75 lik yüklemede normalmiş.
ciğer filmi kan ve balgam tahlili tomografi fln çekiyolar aynı zamanda ama ne olduğunu anlayamadk bi türlü babam temizse niye bidaha acı çektiriyosunuz bana demiş doktor çok biliosan gel sen buraya otur demiş açıklama da yok yaniİçim tuhaf oldu yaa inşallah bir an önce karar verirler adamın canı nasıl yanıyordur kimbilirBaşka bir tahlil vs ile desteklemiyorlar mı sonucu?
ay sorma veson yaa ciğerde yine kitle gözüktü diye biyopsi alınmıştı ya en son temiz çıktı ama doktoru bidaha bakalım emin olalım dediği için 2. biyopsiyi aldılar o da temiz doktor bi biyopsi daha istiyo şimdi cuma tekrar alıcaklar kaça kdr gidicek böyle bilmiyoruz bide iğne biyopsisi kocaman iğneyi koltuk altından ciğere kdr sokuolar uyuşturmadan hemde bişeyde açıklamıolar diyorum heralde doktor çok büyük şüphelenio temiz çıkmasına şaşırıro o yüzden tam noktayı denk getiremedk mi diyo ne diyo anlamadm hiç
ciğer filmi kan ve balgam tahlili tomografi fln çekiyolar aynı zamanda ama ne olduğunu anlayamadk bi türlü babam temizse niye bidaha acı çektiriyosunuz bana demiş doktor çok biliosan gel sen buraya otur demiş açıklama da yok yani
ayy makarna hergün versen yerimbn tatlı delisiydim ama hamile kaldığımdan beri canım hiç istemio beyaz ekmeği bırakamıyorum en sevdiğim besin grubu karbonhidrat valla
Ben de her gun patates yiyorum :))) bir de sobiyet tatlisina dadandim.:)) ya ben ilk zamanlar tost delisi oldum. Üç öğün verseler yerdim yani, çikolata ve tatlı şeyleri hiç canım istemedi. Bu aralarda tatlı istiyor canım acayip. Makarna midemi çok yakıyor çokta aramam allahtan:)
Ne zaman doktora gidecen ablaBenim 13 mmlik yumurta kof galiba. Ovulasyon testi koyulaşmadı. Günde 1mm dahi büyüse bugün 20mm olması gerekiyordu.. Belkide söndü inşallah öbür yumurtalar beni kurtarır(
Canım selamlar hoşgeldin. İnşallah daha iysindir. Rabbim inşallah sana en hayırlı ve kısa zamanda bebeğini nasip etsin. . sana bir teşekkür borcum var. olmadığın için edemedim. sen aralığını sonunda gebeligini haber vermek için kk ya girdiğinde ben senin hikayenden çok etkilenmiştim. ve senin hemen ardından hemen kk yi bir süreliğine dondurdum..bu benim.bebek fikrini kafamdan atmama da sebep oldu. Ve o ay hamile kalmışım. Allah razı olsun. İnşallah en kısa zamanda senin güzel haberlrinlede seviniriz.
amin canım inşallah daha kımıldama da yok bebekte bir iki kere çok küçük hissettim sadece 5 hafta geçmiş olcak son kontrolden kocaman bebiş görcez Allahın izniyle renkli fotoyada uygun bi pozisyon verirse iice görmüş olcaz dediğin gibi tabi sağlıklı olduğunu öğreniriz inşallah cinsiyette kesinleşir kaçıncı haftaya geldm cinsiyet muallakta hala
Leyla abla, sanırım senin 13 mm lik yumurtan adetin ilk günlerindeki muayenede belli olmuştu. İlk günler için bu boyut baya büyük. Gerçi geçen aydan ilaçların etkisi de devam ediyor olabilir. Ama belki o yumurta bir önceki aydan kalan folikül kistidir ve adetinle erimiştir. Bu ayki yumurtalarında şayet regl gününü 28 gün gibi düşünürsek büyüyüp çatlamasına daha var. Şuan 11. Gündesin. Sen testleri yapmaya devam et bence. Bu arada doktor kontrolün ne zaman? Herşey yolundadır inşallah içini ferah tut. Zaten bir ayımız bir ayımıza tutmayabilir. Bu aralar hava değişimi de var. Belki biraz geç yumurtlamada olabilir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlüne göre versinBenim 13 mmlik yumurta kof galiba. Ovulasyon testi koyulaşmadı. Günde 1mm dahi büyüse bugün 20mm olması gerekiyordu.. Belkide söndü inşallah öbür yumurtalar beni kurtarır(
Hadi ya inşallah bu son oluray sorma veson yaa ciğerde yine kitle gözüktü diye biyopsi alınmıştı ya en son temiz çıktı ama doktoru bidaha bakalım emin olalım dediği için 2. biyopsiyi aldılar o da temiz doktor bi biyopsi daha istiyo şimdi cuma tekrar alıcaklar kaça kdr gidicek böyle bilmiyoruz bide iğne biyopsisi kocaman iğneyi koltuk altından ciğere kdr sokuolar uyuşturmadan hemde bişeyde açıklamıolar diyorum heralde doktor çok büyük şüphelenio temiz çıkmasına şaşırıro o yüzden tam noktayı denk getiremedk mi diyo ne diyo anlamadm hiç
Simdi sen sorunca baktim canim. Ilk testte 67, ikincide 46, sonuncuda 40 cikmis benim. Ama bu hormonun neyi gosterdigi hakkinda bir bilgim yok.
Beyaz ekmek dediğiniz bu bildiğimiz bakkal ekmeği miayy makarna hergün versen yerimbn tatlı delisiydim ama hamile kaldığımdan beri canım hiç istemio beyaz ekmeği bırakamıyorum en sevdiğim besin grubu karbonhidrat valla
Seninki birden koyulaşıyor bazen sabırla yapmaya devamBenim 13 mmlik yumurta kof galiba. Ovulasyon testi koyulaşmadı. Günde 1mm dahi büyüse bugün 20mm olması gerekiyordu.. Belkide söndü inşallah öbür yumurtalar beni kurtarır(
Şöyle kullandırdı bana Dr.um: alttan sık, nasıl rahat edersen o pozisyonda sık. ( ben önce çömelir vaziyette kullandım ama sonra yatakta sırt üstü vaziyette bacaklar açık daha rahat ettim.) bir 3-5 dk yatarak bekle, sonra kalk ve yürü. Eğer yürümezsen ilaç dağılım göstermediği gibi şok etki bir uyku yapmıştı bende. Öyle ki sıktım, yattım, güya iyice içe işlesin diye yatakta kaldım. Sonra gözümü açamadım. 20 dakika inanılmaz bir uyku çektim. Mümkün değil kendime gelemedim o 20 dk. Sonra bana tarif edildi de o şok uykulardan kurtuldum. Yürüyünce ya da mesela kalkıp doğrudan işe gidince, evde işe gitmek için hazırlanırken bir oraya bir buraya koşturunca ı şok uyku kalmadı. Zaten doğrusu da bu imiş. Sonra zaten içerde birikiyor ve topak topak atıyor vücut, görünce korkma. Rengi gri ya da krem rengi olabiliyor topakların.Ama dr telde başka tarif etti sabah kullan 10-15 dakika yürü dedi.
Günlük pet kullanmakta sıkıntı olur mu ki??
Bakalım ben de ilacı aldım yarın sabah ilk uygulamayı yapacağım Biraz uzanmam gerekirse sabah namazdan sonra da yapabilirim aslındaŞöyle kullandırdı bana Dr.um: alttan sık, nasıl rahat edersen o pozisyonda sık. ( ben önce çömelir vaziyette kullandım ama sonra yatakta sırt üstü vaziyette bacaklar açık daha rahat ettim.) bir 3-5 dk yatarak bekle, sonra kalk ve yürü. Eğer yürümezsen ilaç dağılım göstermediği gibi şok etki bir uyku yapmıştı bende. Öyle ki sıktım, yattım, güya iyice içe işlesin diye yatakta kaldım. Sonra gözümü açamadım. 20 dakika inanılmaz bir uyku çektim. Mümkün değil kendime gelemedim o 20 dk. Sonra bana tarif edildi de o şok uykulardan kurtuldum. Yürüyünce ya da mesela kalkıp doğrudan işe gidince, evde işe gitmek için hazırlanırken bir oraya bir buraya koşturunca ı şok uyku kalmadı. Zaten doğrusu da bu imiş. Sonra zaten içerde birikiyor ve topak topak atıyor vücut, görünce korkma. Rengi gri ya da krem rengi olabiliyor topakların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?